World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
A threat az a szám, ami megmutatja, hogy mennyire haragszik rád a mob. Akinek a legnagyobb a threatje, azt üti a mob. Az aggro maga a tény, hogy a mob üt. Akire aggrózik, azt üti a mob. Tehát ha valakinek több a threatje nálad, akkor nem fogsz aggrózni.
ಥ_ಥ
A lényege, hogy soksok "kis" sebzésbõl áll a DPS-e, általában több mint 50% vagy annál is több csak a sima fehér sebzésbõl jön össze. Emiatt a bossfightoknál folyamatosan a harc elejétõl a végéig fönt kell lennie a Slice&Dicenak. Általában sokan nyomnak evisceratet ha összegyûlt elég kombójuk, pedig a Rupture többet sebez, úgyhogy azt ugyanúgy érdemes folyamatosan a bosson tartani aztán ha közben összejön még az 5 kombó (Pl adrenalin rush miatt) akkor kell eviszkerétet nyomni.
A bossfightokban egyébként WOTLKban már nem igazán kell figyelni az aggróra fõleg ha raksz a tankra tricks of the trade-t, mert nagyon nehéz leszedni az agrót, és ha látod valamilyen threat figyelõn (Pl Omen), hogy közel jársz csak simán nyomsz egy vanisht. Vagy használod folyamatosan a Feintet.
Van egy nagyonpöpec rugó oldal itten, van fönt csomó spec, meg a psecek mellet, hogy milyen poisont és glypheket érdemes használni velük.
A PvP részét annyira nemismerem, hülyeségeket nemakarok mondani, esetleg a rugórugón találhatsz sok érdekes dolgot hozzá. 😄
Nemtommég mit nem írtam le, írjál ha vanmég kérdésed. 😄
Van a játékban un. "Threat" vagy aggro. Akinek a legmagasabb az aggrója, azt támadja a boss. Minden támadásod aggrót generál. A tank feladata, hogy magán tartsa a mobot, tehát õ azokat a képességeket használja amik sok aggrót generálnak. A kijelölt ellenfél portréja felett van egy százalékos érték, az az aggró. Ha mát átmegy narancsba, vagy pirosba, akkor el kell nyomnod vmi képességedet ami csökkenti, pl. Feint.
Most elég alapiskolás szinten mondtam el, ha jobban érdekel akkor találsz csomó leírást a neten 😄
Hát a Rugó úgy ahogy mondod DPS kaszt. Az a lényege,hogy minnél több damage-t ki tudj vele osztani, persze úgy,hogy ne forduoljon rád a Mob az instában.
A stealth-et meg nem nagyon fogod használni egy bossfight alatt.
Szóval menj oda és üss üss üss Combo pontokra figyelj oda, és küldjed a DMG-t...
A free epic azt jelenti,hogy kb. semmit sem kell csinálnod ahhoz,hogy lila cuccot kapj.
LVL61 vagyok jelenleg, Rogue karakterrel. Ez az elsõ karim (több nem is lesz, mert erre is alig van idõm). Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy szerintem a lényegi részeket eléggé átlátom (persze sokáig lehetne még mélyíteni a "tudást"), viszonylag klassz cuccaim vannak, stb...
Ami viszont nagyon nem megy egyelõre, az az instázás, taktikázás. Persze ugyanúgy le tudom gyakni a többiek segítségével egy 5-ös party-ban a kb. velem egy szintû elite mob-okat, ezzel nincs gond, csak ugye vannak érdekesebb szituációk is.
A Rogue-nak mi a pontos szerepe a csapatban? Gondolom a "sokat sebzõ kari, aki nem jó, ha felhívja magára a figyelmet". Ezt egész pontosan hogy valósítam meg, fõleg a második feltételt? Várnék pár tippet Rogue karihoz. Combat + Stealth ágakat fejlesztgetem, Combat-ot jobban.
Általános taktikázási tanácsokat is várnék, és egyéb dolgot amit tudni kellene. Pl. hogy támadjak ugyanarra a mob-ra (ha elég sokan vannak), amire a csapattag, aki megkért erre, stb... stb...
Mivel eléggé általános dolgokat kérdezek, az is jó, ha linkeltek valamit a témában.
Elõre is köszönöm! <#worship>#worship><#eljen>#eljen>
ui: PvP sem megy, talán azért mert kb. eddig összesen egy guard-ot nyomtam le WoW-pályafutásom alatt. De ez majd egy késõbbi történet.
Crassus: mit jelent pontosan a free epic? Az epic mount ingyen van vagy mi? <#idiota>#idiota>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
nemá, mivan itt?
ncsoft titokban felvásárolta a wow-ot, vagymi? 😄
quest felvesz, M betû, world mapon megnézi, hogy quest hova mutat...ha quest neve mellett 1-es van, megkeresed a map-on is az 1-est, ha 2-es, akkor a 2-est, stb.
odabattyog, tárgyat use-ol, leöl x mobot, stb, amirõl a quest szól.
ha neked nem mutatja a térképen, akkor sorry, bannerben ott a felirat, hogy tört servereseknek kib****ul nem tudunk segíteni...
megoldás: vedd meg az eredetit, ott mûködni fog.
thxbye
Azt írja hogy ez nem az a tavacska de pedig az!
De azért köszi a választ!
Itt a jó társaság, a fejlõdés és a "felhõtlen" szórakozás, a gondoktól egy kis (jó, van akinél hosszabb) idõre való elszakadás a fontos.
Meg nem utolsó sorban az angoltudásnak is elég jót tesz, pláne, ha mondjuk rendszeresen Ventrilo-t vagy TeamSpeak-et is használsz a guildtársakkal való kommunikációhoz.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Nem, nem az. A törtszerver és eredeti szerver ég és föld. Tûz év víz. Jó és rossz. Ha te azt mondod, hogy nem tetszik, akkor azt a törtszerverre mondod. Próbáld ki a rendes játékot, vagy ha nem, akkor olvasgasd a bannert 😄
A questel kapcsolatba viszont nem jutottam elõrébb mivel eléggé hiányos az angol tudásom úgyhogy ha le tudnád írni? Nagyon megköszönném!
How can troll posts be recognised?
* No Imagination - Most are frighteningly obvious; sexist comments on nurses' groups, blasphemy on religious groups .. I kid you not.
# Repetition of a question or statement is either a troll - or a pedant; either way, treatment as a troll is effective.
# Missing The Point - Trolls rarely answer a direct question - they cannot, if asked to justify their twaddle - so they develop a fine line in missing the point.
😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Istenem nekem még c64-en is szépek voltak a játékok kazettáról bazz
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
a The Principal Source nevezetü questel kapcsolatba lenne nekem egy kérdésem. Elvileg egy hegy tetején lévõ forrásból vagy nem tudom mibõ kéne mintát vennem csak nem történik semmi amikor rákattintok jobb gombal arra az üvegre amit erre a célra kaptam! Valaki meg tudná mondani hogy mi a probléma? Mert valószínüleg én nem csináltam valamit jól!
meglehet ezt fogalmazni normalis modon is ..
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Menj inkább matchboxozni vagy legozni, a számítógép és a játékok nem neked valók.
BattleTag: kabel15#2672
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.