World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ಥ_ಥ
Ettõl még ha van ötleted, hogy milyen maci fotosoppolódjon össze a kedvedért (pl. láncfûrészes pedobear), akkor lehet szólok a Mikulásnak, és ha esetleg nem virgácsot érdemelsz, akkor december 6-án a csizmádba pottyantja 😄
ಥ_ಥ
én frostból a köviket vettem veszem ki:
back, chest, kesztyü, öv, T10 gatya (exp csak ezen a gatyán van), T10 fejes (2-es bónusz szarnak tûnik, de nem az, hidd el), talán trinket, ha továbbra sem esik HC factions-bõl
a többi slotra meg érzés szerint ami esik
-altozás: sajnos igenis kell, ha a mainednek kellenek a craftolt cuccok.ugye erre két opció van, vagy goldból veszed meg a saronite-ot, vagy altoktól frostból. Mire jók? gyakorlatilag 3 kattintással naponta ~500g csak ha belogolok altokkal, és a fentebb írt heti 19 frost ha csak raidet és napit csinálod, ami napi 20 perc+ heti 30p /kari.
-1 main fullra gearelve, 2 alt ~245-251-ben, és nincs semmi kihívás már 245-ös gearben sem kb.
-lowlvl instázás totál timesink, lámázás, needelés mindenre amire tud, és fos xp. 70+ van értelme minden instát 1x letolni kb, hátha esik valami használható, de inkább csak 75+
- elég sok a gyökér, fõleg a healerek között. fullos gearben megyünk ált. 1 main tank+3 alt dps/healer frost miatt, legtöbbször már azon besír az 5., hogyha kihagyunk bosst, elvárjuk hogy healeljen és ne afkolja végig az instát az 50k hp tankunk mellett. Általában kivágjuk ha slackel, de sajnos ott a 15p timer, amigy nem tehetünk semmit. Tegnap healer pala azt mondta, hogy márpedig õ nem healel ha nem várjuk meg minden pullnál. Erre közöltem vele, hogy eddig sem healelt, és ha gondolja ne healeljen mert a DS 8k- critekkel több mint elég. Persze timer után repült.
1 main kari + megfelelõ mennyiségü support alt az adott realmen a legjobb megoldás amugy. Ahogy wildor írta, semmi szükség rá, hogy 10 altot öltöztess, elég mondjuk 2 altot rendes gearben tartani, ha van megfelelõ guildes alt-run szervezve, hogy tudj menni, ha van hely. Ha meg nincs ilyen a guildben, fölösleges veszõdni alttal.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Get a life!
ಥ_ಥ
saját tapasztalat inc:
- szintezés tényleg bazi uncsi. ez tény. legalábbis annak, aki már betéve fújja a questeket, hogy mit-hol-merre.
- altozás. aki mazochista, annak úgy kell, megérdemli. régen én is szarásig voltam altokkal, de mai napig sem értem mire voltak jók. hát úgy kb. semmire, egyikkel se játszottam annyit, hogy a-tól z-ig ismertem volna a class-t, egyik szarabbul volt felöltöztetve, mint a másik, s azon kívûl, hogy kidobtam rájuk, meg az epix flying mountjaikra egy valag pénzt kb. semmire se voltak jók. ezt mondom igy, visszatekintve.
- jelenleg nekem 1 db 80-as karim van. és ez pont elég is. azt hiszem gearemhez képest egész jó kis dps-t préselek ki belõle, és szép lassan összejön a 3. t10-re is az emblem, szóval szépen fejlõdik. van emellé egy jó guildem, ahol még az altos guild is olyan emberekkel van tele, akik akarnak elõre jutni, s nem slackelés meg hasonlók mennek, meg nem kell mindenkinek a szájába rágni, hogy "figyejjémábaze-eddmábelécci a kaját, flaskot pull elött plxthx".
- lowlvl instázás. szerintem tök felesleges, sajnos csak megerõsíteni tudom, amit irtak páran, hogy tömény faszlámázás megy. ritka az a csapat, amelyik képes végigmenni pl. egy uk normalon 70-es szinten. én a lowbie instákat úgy ahogy van, skippeltem, questelni sokkal gyorsabb volt szvsz.
- high lvl instázás (daily hc és társaik): itt is irta vki, hogy tömény wipefestben van/volt élménye, jah, tény, hogy ki lehet fogni gyökér grp-okat, de én általában leszarom. minden nagyképûség nélkül mondom, hogy ha a két másik dps még 1k-t se tolna, akkor is végigvernénk a tankkal és a healerrel lazán a daily hc-t, de általában - szerencsére - nem ez a trend, hanem az, hogy bemegy 3 dps, tank, healer és 10 perc múlva már a konyhában iszom a reggeli kávét, mert kész a daily insta.
szóval szerintem korántsem annyira rossz a wow jelenlegi állapotában, mint ahogy itt sokan lefestik.
oké, persze aki úgy cserélgeti a karijait, mint más a zokniját, az ne csodálkozzon, hogy semmi se elég jó neki, ez nem is fog változni addig, amig rá nem jön, hogy ha 1 kariba fekteti az energiáit, akkor hosszú távon sokkal többet fog elérni azzal az eggyel, mint 3 mázsa alttal.
arról nem is beszélve, hogy BÕVEN jut 1 kari mellett idõ az irl dolgokra is.
aki meg még ezek után is azt mondja, hogy uncsiiii, annak pá + quit wow, vagy kapcsolja le magát a csövekrõl és szivjon egy kis friss levegõt a szabadban, lehet ráférne 😊
na ennyi, jó8...
Az altokkal meg csak akkor játszom, ha kedvem tartja, most fõleg a druidot nyomom, mert tetszik. Nem találom unalmasnak, mert egyrészt raideken az új tartalmat látom, az altok meg mind más kasztok, így mindig van valami új számomra.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
http://www.akciofigura.hu
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]
tegnap kedvet kaptam és elkezdtem a full kék geares palámat gearelni, mára összeszedtem 3.8k gs-t, és most tett be kb 4.jére ma fos-ba
pala tank: 40k hp
2 dk: 4k gs+
1 saman: 3.5k gs
inkabb else mondom a nagyjat csak annyit, hogy sikerült elvergõdni a végsõ bossig, persze a pala azt nem tudta mi az a consec, de sebaj
boss statisztika:
60%on wipe
én, tegnap óta healelek: 4.5k hps
2 dk: 1.8k dps
ele sami: 1.6k dps
és az a baj, hogy az ilyeneket nem lehet elkerülni
Ezek után kösz, de inkább kihagyom lvlup alatt az instanciákat, vagy van ismerõs, aki semmi perc alatt végighúz, vagy skippeleni õket, és ezen az sem változtat, hogy voltak természetes gyors runok is lfg-s groupokkal, összességében nem érte meg.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Az már persze más kérdés, hogy borzasztóan elfáradt az egész játék, és sajnos ezt nem csak én érzem én. Szarért-húgyért árulom a toc25 hc/icc normal geares mainemet két hete, és a kutyának se kell, van 105 petem, 101 mountom, rakás achievementem, de ez sem érdekli az embereket, mert nincsenek is emberek, akik el akarják kezdeni a wow-ot. Cataclysm-et még megveszik páran, aztán bezárják a realmeket, és vége, mert már nagyon kevés az újonnan csatlakozók száma, a kiáramlás pedig egyre nõ. Ma már szinte minden a farmolás szintjére süllyedt, a raidek is, heroic módokban a tankok, healerek még tudnak játszani, a dps ott is fulladozik az unalomtól, mert nincs semmi hatása a fightokra. A community 99,9% pedig utál bármit, amiben a kihívás legkisebb jele is mutatkozik. Ha egy átlagos realm második, harmadik legjobb guildjében vagy, akkor még mindig noob-okkal vagy összezárva, akik valójában nem is játszani akarnak, hanem csak geart farmolni a lehetõ legkisebb erõfeszítéssel. Van a világon max. 200 guild, amiben nem ilyen szemlélet, talán még annyi se.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
A másik, hogy maradjak feral-on levelinghez, vagy esetleg érdemes restora váltani, mert mondjuk könnyebb groupot találni?
A kezdéshez asszem minimum egy bankszámlaszámot kell megadnod, ha minden igaz, bár ebben nem vagyok biztos, én GameCard-al fizettem anno.
Értelemszeuren latod terkepen Northrend-et is de amig nem veszed meg a lich kinget nem mehetsz a 2.kiegeszitoben levö kontinensre valamint DeathKnight kasztot sem csinalhatsz és a maximum levelt sem érheted el . asszem ennyi
Utolso mondatot nem értem 😊 vagy csak nem valaszolok rá üdv
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP
Get a life!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"