World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és megkérdezték tõle, hogy kocsit is így fogsz venni, hogy van 2 kereked és fú milyen fasza lesz, ha majd veszel egy kocsit vagy mi?!
és PONT
Namármost a bajom egyszerûen az, hogy ugyannyiba kerülnek, mint a 264-es non-set itemek... és a kettes szetbónusz (plusz 20% DND damage) FOSIKA, a négyes meg elfogadható lenne, ha nem kéne ekkora kompromisszumot kötni. Kérdem ezt úgy, hogy a 25-ös tankolás csak lóg a levegõben, inkább a 10-man pörög.
Get a life!
Nem kis ratingre rdruid, dpriest 2v2-re
3v3-ra pedig dk / healer, retri / healer (dpriest), lock / healer, talán a legjobb a dk
Én is kérdeznék: Melyik a legjobb kaszt hunter mellé 2v2 és 3v3ra, kis ratingre?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
1. Szükséged van egy alap játékra, vagy bármire, ami azt tartalmazza (Pl. a Battlechest, ami egy alapjáték + egy Burning Crusade, de elképzelhetõ, hogy egyes boltok adnak akciósan wow+gamecard konstrukciót). Az ebben található kulccsal tudsz regisztrálni a http://wow-europe.com oldal megfelelõ menüje alatt (Account Creation), vagy közvetlenül itt. Szükséged lesz bankkártyára vagy gamecardra a regisztrációhoz.

2. Ezek után eldöntöd, hogy meg akarod-e venni a kiegészítõket (Battlechest esetén az elsõ kieg már megvan ugyebár, tehát ezt a lépést kihagyhatod), és sorban megveheted õket. Tehát elõször veszel egy Burning Crusade-et.
3. Ha van alap játékod és Burning Crusade kiegészítõd, akkor upgrade-elheted Wrath of the Lich King kiegészítõvel.
Tehát még egyszer: az 1. lépés kötelezõ, anélkül nem tudsz játszani, a 2. és 3. lépés opcionális, mert a kiegészítõk nélkül is lehet játszani, de van benne új tartalom, amiért akár az elejétõl érdemes megvenni õket. A 2. lépésre nincs szükség ha Battlechesttel kezdtél az 1. lépésben.
Ennél jobban már nem tudom szájbarágni. Azt, hogy tört játékról hogyan lehet újratelepítés nélkül átállni eredetire nem tudom megmondani, hiszen itt mindenki eredetivel játszik... <#nezze>#nezze>
ಥ_ಥ
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
hogy Battlechest??? vagy valmi iylesmi hogy creál kódot de azt is pénzért kell venni persze gondolom tudjátok mirõlk beszélek azt ne melhetséges hogy emgveszem és akkor nem kell az eredeti játékot még1x megvennem?:/Köszönöm elõre is!Üdv
A hülyeség nem pók,mégis behálózza az egész világot:)
Naszóval...elmész bótba, megveszed az alap játékot, a BCt és az LKt...elõfordulhat h van valami akció, vagy csomag amiben mind megvan olcsóbban, én 1esével vettem õket. Veszel mellé egy Gamecardot is, ez +60nap játék. Hazamész, csinálsz egy accot a wow keycodejával +hozzárakod a gamecardot ugyan úgy keyel. Upgradeeled Bcre és LKra, majd eu.battle.net, vagy hasonló, ahol csinálsz egy battle.netes accot, és "merge"-led hozzá a wowos accod. Így játékba lépéskor a mail címed kell beírnod, és a battle.netes jelszót, és menni fog minden, 90napig gond nélkül játszhatsz. Ha letelt, vagy akár hamarabb, veszel megint gamecardot, amit úgyan úgy felhasználsz.
Banki átutalás, meg netes fizetés ügyében viszont nem tudok segíteni, azzal nem próbálkoztam, biztosabb ha magam veszem meg, amikor kell<#banplz>#banplz>
Remélem tudtam segíteni, ezzel kapcsolatban van kérdésed, akk írd le😊
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
A hülyeség nem pók,mégis behálózza az egész világot:)

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ಥ_ಥ
1vagy kettõ mobra ráküldöd a felguardot, aztán Agony meg corruption rá, aztán wandozod, 2-3 mob után lifetap drainlife wand helyett. így lehet egy kicsit lassabb, de hogy egyszer nem ültem le questelés közben inni az is biztos.
ha meg 4nél több mobot sikerül behúzni akkor demon form aztán immolation aura megöl kb mindent 😊
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Get a life!
BattleTag: kabel15#2672
Itt nézz utána
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Szerintetek lvl71 es warlock nak milyen talenten érdemes fejlõdnie?
Olyan talent kéne amivel nem fogy el a manám olyan gyorsan de viszonylag hamar meg tudok ölni 1 mobot.
Demon talenten vagyok most felguard al megyek de sajnos sokszór le agrózom róla a mobot.
Valakinek valami tanács?
Esetleg egy kép talent fárol?
BattleTag: kabel15#2672
Csak heccbõl is letöltöm, erre kiváncsi vagyok<#violent>#violent>
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619