World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hellósztok, egyik ismerõsöm is beszerezte a wowot, de neki a patchek nem igazán jönnek:S Azt akarom kérdezni, honnan lehet leszedni a bc patcheket? Mert a wotlkosok, azokat tudom, de a bc seket nem találom. A gugli meg nem kifejezetten dob ki semmit.
tegnap erre hallottam egy tökéletes példát, mivel valaki nálunk is kivett egy cloackot és még nem vett ki egy t10et sem, de tokent már vitt 2õt is..
és megkérdezték tõle, hogy kocsit is így fogsz venni, hogy van 2 kereked és fú milyen fasza lesz, ha majd veszel egy kocsit vagy mi?!
és PONT

Oldern the 1st
Death Knight Tank T10. Szerintetek megéri?
Namármost a bajom egyszerûen az, hogy ugyannyiba kerülnek, mint a 264-es non-set itemek... és a kettes szetbónusz (plusz 20% DND damage) FOSIKA, a négyes meg elfogadható lenne, ha nem kéne ekkora kompromisszumot kötni. Kérdem ezt úgy, hogy a 25-ös tankolás csak lóg a levegõben, inkább a 10-man pörög.

ranged spotra 😄😄

Get a life!

b4rc4
melee hova nemjó..... ?

jazzy
Igen hunter mellé nagyon jó
Csirke4
Retri?😮
jazzy
Kifejezetten kis ratingre? Arra szuper hunter mellé mondjuk egy 2v2-re egy warrior, vagy egy rugó, garantáltan lófaszt sem fogtok elérni.

Nem kis ratingre rdruid, dpriest 2v2-re
3v3-ra pedig dk / healer, retri / healer (dpriest), lock / healer, talán a legjobb a dk
Akkor inkább flokit kezdjen <#idiota>

Én is kérdeznék: Melyik a legjobb kaszt hunter mellé 2v2 és 3v3ra, kis ratingre?

[HUN]Crassus
feral dudu úgy szétkap mindent mint floki a lábtörlõt😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
nem értem😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Amelyiket jobban szereted.

Sziasztok, szerintetek ha most arenara a feral druid vagy a frost dk a jobb? Csak emrt nem tudom melyiket vigyem 70rõl 80 ra 😊
Csirke4
Ha a tört 3.3-as verzió volt akkor semmilyen patch nem kell, átírod a realmlist.wtf fájlban a címet, ha pl 3.2-es volt a törtszeró akkor felkel pöccselni.
Az hogy tört vagy eredeti, az mindegy, csak a realm fájlt kell kitörölni vagy átírni ami volt eredetileg, a többit elintézi a kliens.

picket
Na akkor tisztázzuk, mert én nem értem már, hogy mit szeretnél.

1. Szükséged van egy alap játékra, vagy bármire, ami azt tartalmazza (Pl. a Battlechest, ami egy alapjáték + egy Burning Crusade, de elképzelhetõ, hogy egyes boltok adnak akciósan wow+gamecard konstrukciót). Az ebben található kulccsal tudsz regisztrálni a http://wow-europe.com oldal megfelelõ menüje alatt (Account Creation), vagy közvetlenül itt. Szükséged lesz bankkártyára vagy gamecardra a regisztrációhoz.

2. Ezek után eldöntöd, hogy meg akarod-e venni a kiegészítõket (Battlechest esetén az elsõ kieg már megvan ugyebár, tehát ezt a lépést kihagyhatod), és sorban megveheted õket. Tehát elõször veszel egy Burning Crusade-et.

3. Ha van alap játékod és Burning Crusade kiegészítõd, akkor upgrade-elheted Wrath of the Lich King kiegészítõvel.

Tehát még egyszer: az 1. lépés kötelezõ, anélkül nem tudsz játszani, a 2. és 3. lépés opcionális, mert a kiegészítõk nélkül is lehet játszani, de van benne új tartalom, amiért akár az elejétõl érdemes megvenni õket. A 2. lépésre nincs szükség ha Battlechesttel kezdtél az 1. lépésben.

Ennél jobban már nem tudom szájbarágni. Azt, hogy tört játékról hogyan lehet újratelepítés nélkül átállni eredetire nem tudom megmondani, hiszen itt mindenki eredetivel játszik... <#nezze>

&#3237;_&#3237;

hasonló jellegû oldalról már vásároltam timecard-ot azzal semmi gond nem volt, csak felhívott egy kínai csóka kb. 0 angol tudással és leellenõrizte, hogy valóban én vagyok-e a vásárló, gondolom itt is hasonlóan mûködik, a 24/7-es live support tényleg az, lich kinget én is innen tervezem megvenni a héten.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

ez gecijó <#hehe><#nevetes1>

pctroger
Igen köszönöm a választ😄!Most ugye olyan játékom van hogy tört gondolom én vagyois eredeti tokban volt bc lichking meg minden csak telepítéskor nem kért kódot semmit vagy azt csak acc creálásnál kéri?:/Meg még olvastam
hogy Battlechest??? vagy valmi iylesmi hogy creál kódot de azt is pénzért kell venni persze gondolom tudjátok mirõlk beszélek azt ne melhetséges hogy emgveszem és akkor nem kell az eredeti játékot még1x megvennem?:/Köszönöm elõre is!Üdv

A hülyeség nem pók,mégis behálózza az egész világot:)

Qtya
Megvásárolnám az LK kieget , találtam is egy oldalon nagyon jó áron de nem ismrem az oldalt . Kérdés az lenne hogy ezt az oldal-t ismeri e valaki , megbízható e?

Ha jól emlékszem már csak battle.neten lehet accot létrehozni, ezért mergelni már nem kell.

picket
Nyugodtan írd le, hogy mi nem érthetõ a gyikban, akkor tudom javítani.

&#3237;_&#3237;

Tök egyszerû, nincs kedvem se privizni, se msnen felvenni, szal leírom<#mf1>

Naszóval...elmész bótba, megveszed az alap játékot, a BCt és az LKt...elõfordulhat h van valami akció, vagy csomag amiben mind megvan olcsóbban, én 1esével vettem õket. Veszel mellé egy Gamecardot is, ez +60nap játék. Hazamész, csinálsz egy accot a wow keycodejával +hozzárakod a gamecardot ugyan úgy keyel. Upgradeeled Bcre és LKra, majd eu.battle.net, vagy hasonló, ahol csinálsz egy battle.netes accot, és "merge"-led hozzá a wowos accod. Így játékba lépéskor a mail címed kell beírnod, és a battle.netes jelszót, és menni fog minden, 90napig gond nélkül játszhatsz. Ha letelt, vagy akár hamarabb, veszel megint gamecardot, amit úgyan úgy felhasználsz.

Banki átutalás, meg netes fizetés ügyében viszont nem tudok segíteni, azzal nem próbálkoztam, biztosabb ha magam veszem meg, amikor kell<#banplz>

Remélem tudtam segíteni, ezzel kapcsolatban van kérdésed, akk írd le😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

pctroger
Üdv!Olyat szeretnék kérni/kérdezni hogy eddig nem említem milyen szerveren játszottam mert tilos!De most elhatároztam magam hogy eredetin szeretnék játszani elolvastam GYIK-ot meg is értettem nagyjából de azért egy szakértõt szeretnék megkérdezni errõl a fizetésekrõl eredeti nem eredeti játékról stb!Persze priviben hogy itt ne zaklassak senkit!Aki lenne olyan kedves elmagyarázni,írjon privátba vagy msn-en vegyen fel [email protected]!Elõre is köszönöm!Üdv

A hülyeség nem pók,mégis behálózza az egész világot:)

<#idiota>

Az miért van, h be akarok logolni wow-europera vagy battle.netre, tutira mindent jól töltök ki, és azt írja h This service is not avilable? utoljára november közepén játszottam az accal, merge megvolt, gamecardot pakolnék rá, h megint tolhassam, de nem fogad szót...<#help><#nemtudom>

antgecc
76-os affli lockommal csináltam épp (nem játszok vele, csak funból belogoltam), hogy körbefutottam egy mob falun, raktam mindenre az agony + corr-t meg a hauntot, ha cd engedte. Se manázni nem kellett, se drain life-olni és megállás nélkül kiirtottam egy egész falut Grizzlyben. A respawn miatt kellett csak megállni. Life tapelsz közbe, haunt + corr healje visszahealel annyit, hogy ne kelljen drain lifeolni.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

picket
Megnyugodtam, akkor ez tényleg a wow topik. Már kezdtem aggódni, hogy eltévedtem, és valami olyan játékra bukkantam, ahol van lockal downtime -.-'

&#3237;_&#3237;

Csirke4
Nemiskell wandolni, simán híleled magad a spellekbõl és akkor manád is van, nyomathatod a shadow boltot nekije. 😄
[negativ] Cirek
én felguarddal fejlõdtem 80ig

1vagy kettõ mobra ráküldöd a felguardot, aztán Agony meg corruption rá, aztán wandozod, 2-3 mob után lifetap drainlife wand helyett. így lehet egy kicsit lassabb, de hogy egyszer nem ültem le questelés közben inni az is biztos.

ha meg 4nél több mobot sikerül behúzni akkor demon form aztán immolation aura megöl kb mindent 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Csak annyit írtak, hogy rövidesen újra játszhatok az accounttal. De nem gondoltam, hogy a rövidesen sokáig fog tartani. Remélem nem kell heteket várnom mire feltölthetem.

Csirke4
AKkor már mûxik is ha nem küldtek további emailt amiben kérnének valamit.
Múltkor írtam, hogy lezárták az accomat. Nos hál isten újra feloldották, és valószínû, hogy azért lett bannolva, mert feltörték. Kérdésem az, hogy mennyi idõ, mire fel is tölthetem? Csak mert vettem GC-t, de még egyelõre semmiféle fizetési módot nem használhatok. (tegnap jött a mail, hogy 'account suspension removed')

Lacee
ezért kell a drain life, meg a petbõl a mana, úgy elvileg menni fog. Vagy ne hattal kezdj, csak néggyel😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

mi a faszom an ragnarossal? Haunt 12secig kasztolom, hodir sárkányos questnél spammolom az 1es gombot és ledob mert emghalok.... se wg se semmi.. ez valmi szánalmas...

Get a life!

kabel15
feldotolok 6 mobot? lehet velem van a gond de mire azt megteszem megölnek 😄 úgy szoktam csinálni hogy 1 mob felguard egyet vagy 2 meg én ütök le. ezzel csak az a gond hogy 10 mob után jön 30sec nézelõdés míg megiszom a piát és eszek valamit.

BattleTag: kabel15#2672

jazzy
Ja és az imp passive-on, csak mana miatt van.
jazzy
Én Deep afflin fejlõdtem, feldotolsz 6 mobot, aztán drainlife, petnek imp, annak gyorsan regenel a manája, aztán dark pact. Szerintem nem ültem le inni 70-80 között.
panther112
Igazából nekem a warcrafton/fantasy-n volt mindig is a hangsúly, hogy ezt épp egy mmorpg formájában tudtam kiélni az esetleges dolog.

http://elitistjerks.com/f80/

Itt nézz utána

drop
hamár lock akkor nem tudtok valami jó lock rotát pve re vagy leírást

az nem segít egy bizonyos dps fölött amit elég könnyel el lehet érni, szerintem menyél át destro ágra, ha ésszel csinálod akkor pár lifetapel elég sokáig ki lehet bírni. a másik meg a aff ág , talán a legkényelmesebb mert 2-3 mobot is be tudsz húzni dotokkal aztán csak várod , hogy lootolhas.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Kapcsold be a felguard anguish nevû spelljét, tudod taunt 😊

kabel15
Hello!

Szerintetek lvl71 es warlock nak milyen talenten érdemes fejlõdnie?
Olyan talent kéne amivel nem fogy el a manám olyan gyorsan de viszonylag hamar meg tudok ölni 1 mobot.
Demon talenten vagyok most felguard al megyek de sajnos sokszór le agrózom róla a mobot.
Valakinek valami tanács?
Esetleg egy kép talent fárol?

BattleTag: kabel15#2672

szerdától lesz az open béta, én is az vagyok, bár én lökött már meg is vettem :/

Már megjelent?xD

Csak heccbõl is letöltöm, erre kiváncsi vagyok<#violent>

gyere star trekezni és mentsük megy együtt Kirk kapitányt! XD

panther112
A jelenlegi formájában képtelen lennék már wowozni, mert annyira unom, de a cataclysm elõtti propaganda biztosan meggyõzne arról, hogy kijavították a játék rengeteg hibáját, és ezért kipróbálnám (ha nem lenne meg az a szeretett karakterem, amit évek óta játszom, és akivel összeszedtem gyakorlatilag az összes pet-et, stb. -ezek mind olyan felesleges dolgok, melyek iszonyatosan nagy erõfeszítésbe kerültek, de semmi hatásuk a játékmenetre, akkor nem próbálnám ki), újra belekerülnék a mókuskerékbe, és jó fél évet elvesztegetnék a semmire. Ha a wowban változtatnának pár dolgon, mai napig játszanám, de sajnos vannak kizáró okok.

Barpi
Igen, pontosan ezt kerestem. Az volt a gond, hogy a quest-et a pincébe adták, én meg nem tudtam, hogy van pince. Mindig elmentem felette. Megoldottam a segítségetekkel, köszi!

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

elég sok helyen látom a google hirdetését, be lehet állítani , hogy milyen random hirdetés legyen vagy , hogy megy? itt pl még nem láttam gold selleres hirdetést.