World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
nos a 8. porsche-m után már dobnék valamit a parasztoknak😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Fehercsoki
Én úgy tudom hogy l2t többen tolják.

picket
Zsidózással plz álljatok le.

A póker nem érdekel, a példa is rossz. Másik játék, másik topik.

Mounton pörögni felesleges, aki fizetett érte, annak gondja-baja (majd õ eldönti, hogy jól járt-e, vagy sem), aki nem fizetett érte, annak meg úgyis mindegy.

Az, hogy a blizzardnak nem elég a havidíj (ami nem kis összeg) amit beszed, az egy másik történet.

ಥ_ಥ

De sokkal tobben wowznak mint l2-znek ezert mig nem esik komolyaban a jatekos letszam lehuznak rolla minden bort szerintem. En pl meg a bc-t megvettem de a wotlk-ot mar nem mivel latszott hogy eebbe az iranyba megy az egesz.

the world is mine

csokicsiga
A blizz egy szolgáltató,te a fogyasztó,ha kell megveszed,ha kell nem,a boltban sem kapod meg ingyé a tejet,kenyeret,ittsem fogod,ha nincs pénzed nemveszel semmit,senkitöl ne várd el,ha extra pénzt tud keresni,nem teszi meg...

\"Hess innen troll.\"

Fehercsoki
VAN AKI EZT MONDJA,NCSoft a neve,és a hûséges elõfizetõket jutalmazzák úgynevezett veteran rewardokkal.Ebbõl is látszik h õk nem zsidók(hanem koreaiak).

Kérdés:
Ha te lennél a Blizzard vezetõje, te azt mondanád, hogy itt van a Celestial Mount vagy mondhatnék akármi más kis mütyürt, adjuk az elõfizetõknek ingyen, mert az olyan jó és kedves gesztus. Ezt ugye te sem gondoltad komolyan, igaz?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Ez most nagyon OFF, de nem érdekel.
Drogosgeci, a póker miért is tisztességtelen szerencsejáték? Nekem arra tökéletes volt, hogy suli mellett ne anyáméktól kelljen pénzt kérnem az albérletre meg egyéb kiadásaimra, hanem ebbõl elég jól tudtam finanszírozni. Miért lenne tisztességtelen? Ugyanolyan hobbi, sõt, van akinek még annál is több, mint mondjuk a sport vagy a WoW. Nehogy már én érezzem szarul magam, mert pókerezem.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

[HUN]Crassus
mondom egy átlag Izraeli állampolgár ELSÕ mondatát amint a recpulthoz lép: " I NEED THE VERYBEST ROOM AND FOR THE CHEAPEST PRICE YOU HAVE" és ez nem vicc😛😊
tudod bizonyos dolgok az emberek vérében vannak😛

[HUN]Crassus
akkor mondok én is egy példát:

itt ez a kecseg hamufelhõ európa felett konkrétan a 110 szobából megjött tegnap 10!!! szoba a szállodába ahol dolgozom /a mai 80 körülibõl olyan 15-20 fog max megjönni/ namármost ezeknek a 90%-a elõre kifizette a szoba árát és a szerzõdésben le van írva,hogy még Vis Major/mondjuk vulkán ugye/-ra hivatkozva sem adja vissza a cég a lovettát,DEEEEEEEE mi mégis kurva jó fejek vagyunk és az összes vendégnek visszafogjuk utalni a pénzt!
Ezzel szemben beszéltem egy japán idegenvezetõvel ma aki elmesélte,hogy a kollégája Londonban potom 400!!!! fontért kapott szobát az amúgy 50-60 fontos szobaár helyett.....atomprosztóság
Mondhatjátok azt,hogy bazze ,de mekkora egy balek cégnél melózok....,deha belegondolsz és felteszed a kérdést magadnak ha vége ennek a szarnak szerinted a Londoni férgek hotellánchoz vagy hozzánk fognak többen szobát foglalni?

Ugyanez a Blizzard is mennyi ideje megy a WOW? 5 vagy 6 éve? van sacc/kb 10 milla elõfiizetõje erre ez nem elég baszki karitranszfertõl kezdve a névváltoztatáson át ezen a nyomi mountpiacig húzzák le a lóvét 20 eurójával a néprõl:S megtehetik,mert miért ne keressenek 50millió dollárt plusszba/csak mondtam egy számot/ csakhogy egy idõ után azért ez lehet visszafog ütni....márha egyszer nemfogják uralni a piacot😄
Szerintem ez egy ritka gusztustalan húzás....nyugodtan beleférne abba a 10millió szorozva havidíjba mondjuk 3 havonta 1-2 extra cucc nekünk kis száni elõfizetõknek😛😊

XD mar csak emese hianyzik aki kozli mindenkivel hogy aki wowozik az gazdag ergo mind zsidok vagytok 😄

the world is mine

drogosgeci
na már csak egy pókeres kellett ide
menj vissza a tisztességtelen szerencsejátékosok topicjába nehogy itt rávegyél valakit hogy átutalja a pénzét

Ja, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy ha nyersz, és ezt huzamos ideig teszed, profitot maximalizálsz, ergo te is zsidó vagy.

Most nem értem, mit zsidózik itt mindenki. Most egy nagyon sarkalatos példával fogok élni. Vegyük például a pókert. Tegyük fel, én vagyok a "cég", a célom a profitmaximalizálás, ergo a többiek "meglopása". Ha jó játékos vagyok, akkor ügyesen fel tudom mérni, mekkora az az összeg (tét), amit a többiek kifizetnek (vásárolnak) a "termékért", ami adott esetben a turn vagy river. Ha pofátlan vagyok, akkor kérhetek sokat, csak az nem biztos hogy megéri (értsd, sokan kiszállnak a körbõl), ergo igyekszem közepes árat ajánlani, mint a Blizz is tette a 20€ körülivel. Namost, az már csak a többieken múlik, ki mennyit hajlandó áldozni a lapért, amit, ha nyerõ a lapom, én késõbb bezsebelek. Tudom, sarkított példa, de nagyjábó lfedi a valóságot.

FSpofon
csak valójában nem a szegény user lesz boldog a mountjával, amit 1 hét múlva már elõ se vesz mert mindenki alatt az van,
hanem bobby bácsi a bársonyszékben

Arab money

"live in harmony " 😄😄😄😄😄

Get a life!

LeWyTy
Ez mekkora<#idiota>
Mármint a noxychu.com :3 (kawai)<#nyes><#idiota><#nevetes1><#buck>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fehercsoki
Itt egy jó kép ami megmutatja hogy pontosan mi is történik a mount megjelenése miatt.

Fehercsoki
Minden cégnek a profitmaximalizálás a célja.

Szerintem ezzel nincs semmi probléma. Aki úgy érzi megéri, vagy van pénze vegye meg és használja örömmel. Az már a másik oldal, hogy hiába szép nem "flex" nem tettél érte semmit, nem szívtál a mountért napokat, heteket, arról nem is beszélve, hogy minden 3. embernek lesz 1 héten belül. Mehetett volna az ár 20%-a jótékony célra az is tény, de nem kell nagy közgazdásznak lenni ahhoz, hogy belássuk 3 óriási projekt közepén (Diablo 3, Starcraft 2, WoW: Cat.) abszolút a profitmaximalizálás a Blizz célja.

Fehercsoki
Mindent zsidók irányítanak...Ha nem tetszik akkor költözz valami nagyon elmaradott országba amit még nekik sem éri meg meglopni.Blizzard meg végülis miért adná fele ennyiért ha ennyiért is sokan megveszik?

Ezt úgy nevezik hogy cég. Most nincs kedvem linkelgetni de gondolom csak tudod mi az elsõdleges cél. Ez nem zsidóság hanem ez a mai világ.

[HUN]Crassus
Megjegyzem Blizzard részérõl is jónagy zsidóság ennyi lóvét lehúzni a sok hülyérõl:S

Lacee
nyilván mindenki arra költi a pénzét amire szeretné, de szigorúan SZVSZ elég nagy marhaság kb. a Cataclysm majdani árának felét egyetlen, semmiresemjó mountra elkölteni. Nem lesz ritka darab, nem jár plusztulajdonsággal (280%)... Még ha jótékonyságra menne a lóvé, mint a pandaren szerzetesnél. Na de így? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Fehercsoki
Ez nem magyarázkodás,olvasd el amit írtam.

Zsoltika 007
Ilyenkor már kínos a magyarázkodás 😄

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Bocs, gondolatolvasás még nem megy...<#help>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

PiszkosFred
Annal rosszabb, minel tovabb magyarazod a dolgot... Lapozzunk, minden csoda 3 napig tart.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fehercsoki
Ettõl függetlenül a balfaszt arra írtam aki ettõl jobbnak hiszi magát.

csokicsiga
Te beteg vagy vazze,mi közöd ahoz,ha valaki vesz egy olyan lovat....az ég világon semmi,ha ö arra akar költeni,akkor arra költ,ennyi.Az,meg.h. a blizz ebböl hasznot hajt,gratu hozzá,igy kell csinálni egy sikerorientált vállalkozást!

\"Hess innen troll.\"

capaszabi
http://www.youtube.com/watch?v=gCjuFpQ3EeA&fmt=18

byzhouse
hát te kecibuta vagy :|
"új mozgalom" atyaúristen... neked semmi közöd ahhoz,hogy mire költi más player a pénzét -.- blizzard rakta be és nekik tetszik-->megveszik ennyi kész! vagy talán irigy vagy,hogy neked nincs ilyen sz*r mountod? 😞
ennyi erõbõl megalapítom én is az "új mozgalmat" miszerint verjük meg az összes olyan embert,aki fizet a wow-ért 😊
Te most kb. ilyen szintû dolgot akarsz megvalósítani ^^
Csak gratulálni tudok neked/társaidnak akik kickelni akarják groupból a másik playert,mert neki van fölös 25$-ja amit arra költ el amire akar 😞(((

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Hát ez valami hihetetlen szánalmas 51eseknek is meg ilyeneknek ilyen mountjuk van 😄😄 Nekem 52mountom van de h ilyet nem szerzek be az tuti.... A csirkém vagy akármim jobban kifog tünni mint ez a giccses SZAR !

Get a life!

drogosgeci
remélem sokan csatlakoztok az új mozgalomhoz, miszerint a noob fizetõs mountosokat kickeljük groupból, nem kapnak healt bg-n, stb stb
legalább ingame haljanak csak meg az ilyenek akik miatt minden szar fizetõs lesz majd

picket
Nem értem a kérdést :p

&#3237;_&#3237;

Megelõztelek😊

OFF: te még mozogsz?<#banplz>

picket
"Szerintem olyat csak az vesz aki egyébként nem tud összekaparni semmilyen mountot...Szóval casual balfaszok.(és azt hiszik ettõl jobbak lesznek)"

Olvasd el figyelmesen. Szövegértelmezés.

&#3237;_&#3237;

"Szerintem olyat csak az vesz ..."

Ott a kulcsszó, CSAK. szövegértelmezés<#eljen>

Fehercsoki
Szöveg értelmezés...Azt írtam hogy a legtöbb aki ilyet vesz casual,és ettõl hiszi jobbnak magát.Persze lehet más is aki pusztán azért megveszi mert van erre fölös pénze.Szóval ha nem vagy casual és nem azért vetted mert jobbnak hiszed magad tõle akkor ne vedd magadra...

[negativ] Cirek
60 valahány mountom van meg most már +1 , és nem hiszem hogy ettõl az egytõl jobb lettem, de azért kösz hogy lebalfaszoztál.
Ilyet képzeld el az vesz akinek tetszik.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Fehercsoki
Szerintem olyat csak az vesz aki egyébként nem tud összekaparni semmilyen mountot...Szóval casual balfaszok.(és azt hiszik ettõl jobbak lesznek)

Ma délután bejelentkeztem, hát OG fõtéren vagy 6 ilyen Celestial Mountot láttam egyszerre. A játékban nem is olyan nagy szám, nem néz ki olyan egetrengetõen, hogy megérje a kiadott lóvét. 😄

Én is úgy értem, hogy most kevésbé nehéz beszerezni, mert kevésbé unalmas egy runt végigcsinálni, mert sokkal hamarabb megvan vele az ember.
Fehercsoki
Régen sem volt olyan nehéz(amikor próbáltam akkor még naxx25 gearem volt).Csak unalmas volt már sokadjára is,és ezért gondoltam talán ez a dobozos felgyorsítaná.

Nincs mit, amúgy mai gearekben már sokkal könnyebb a farmolás hagyományos módon is.
Fehercsoki
Hát akkor már mind1.Azért köszi az infot/videót.

Ráadásul a faszi, aki készítette a videót elég béna is, túl sok mobot öl, húzza az idõt. Eleve a gyakran nyitó dobozokra kell menni...
Na errõl beszéltem. Nekem így lett mountom 3 nap alatt. Sajnos 3.2 óta nem mûködik😞
[negativ] Cirek
Akkor csak én vagyok a kivétel 126 runnal? 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Bemész a servant gate-en, a pók boss mellett eljutsz a slaughterhouse elõtti kettõs kapuig, ott nyitogatod a dobozokat (crates), elõbb-utóbb eltûnnek a kapuk, bemész a térre, jobbra fordulsz, a szélen haladva végignyitod a dobozokat (van, hogy az összeset ki kell nyitni), ezek leszedik a rivendare-hoz vezetõ kõkapukat. Utána bemész, megölöd, kifutsz, reset.

Keress rá a baron, stratholme, crate/crates, deathcharger, exploit szavakra, vannak jó kis guide-ok.