World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
De amíg tartja magát a blizz ahhoz az elvhez amit mindig is hangoztatnak, hogy csak olyan cuccokat lehet megvenni ami nem jár elõnnyel, akkor engem nem zavar.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Jó8
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mer ha egyszerre van 20új akkor az mind fasza és menõ, de mindet nem fogja senki se megvenni egyszerre mert neméri meg vagy nincs pénze és már egy is menõ.de anyival többen veszik meg amennyivel választhatnak is és megtalálják a nekik tetszõt.
Szó-szó jól bevásárol és legközelebb.. ha van még egyáltalán mit felmutatnod akkor nem vesznek annyian mer elköltötték elõzõ hónapban.
De ha csak egyet teszel egyszerre... akor az van amit most is tapasztalunk.
Mindenki azt veszi meg mert az a menõ...sokan.
Következõ alkalommal is sokan... mert akk az lesz a menõ.
...és így tovább.
Így utólag hülye vagyok hogy ennyit írtam mer ezen szépen ellehet vitatkozni...
A vitára viszont csak annyit mondok hogy ez az egész nézõpont kérdése.
Ez az enyém.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De megcsinálni és így elterjeszteni az egész játékot..Na ahoz már kell.
Ez meg csak egy kitalált egyszerû extra aminek mindenki bedõl mer pl menõzni akar hogy milyen fasza a mountaja... és ez szerintem is értelmetlen.
De az igaz hogy ott a blizzardnál nem normálisak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ennyi.
Ezeknek a blizzard hype szaroknak nem birtam bedõlni eddig se fõleg amit meg lehetett venni.Én is ki tudnám simán fizetni ,de egy:
Ashes of Al'ar
Raven Lord
Deathcharger's Reins
és sorolhatnám mount azért inkább eszmeib mint ez a bárhogyisnézki!
██
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
jelenleg 63150-en állnak érte sorban
számolgassunk csak utána, 1 órája jött ki a kis aranyos
63150 x 20 euro = 1.263.000 EURO
1 263 000 Euros = 331.898392 million Hungarian forints
ÉS MIND EZ EGY ÓRA ALATT (=60 PERC), szeretnék gratulálni a blizzárdnak, mert ehez tényleg kell üzleti érzék, hogy 1 óra alatt valaki 330 millát akasszon le a semmibõl
ez a cép paci KEMÉNY 20euroért került a BLIZZARDSTORE-ba, vagyis meglehet venni pénzért
20 Euros = 5 255.71484 Hungarian forints
nem tudom, nekem eléggé olyan szaga van, hogy minden 2. ember ezen fog ülni az elkövetkezendõ 2 napban, (habár nem játszok jelenleg, biztosan így lesz)
elõnye: az accountod összes karakterének meglesz a mount
hátránya: már most 50.000 fõ feletti queue van rá + nagyon sok lesz így belõle és elvileg elég csúnyácska szegény repülés közben
de volt egyszer ami kicsit elhúzódott és 2 hónap lett belõle 😄 (speckó eset volt, szóval nem kell izgulni, minden ilyesmi dolog 30-60 perc között lezajlik)
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
██
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
1.5 év után újra játszok és ugy döntöttem mage-t inditok mivel ezt még nem próbáltam😛 low lvl-en még kár addonokról beszélni de ha pár cd addont, tapasztalatokat irnátok megköszönném.
eddig mage nuggetset raktam ezzel meg vagyok elégedve😊
██
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Get a life!
Halott ötlet ez az egész.
Fõleg ezekke a füst meg firewall, meg bloodlust magenek meg a hasonlókkal.<#bdead>#bdead>
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
"a Battlegroundoknak sokkal nagyobb szerepe lesz a Cataclysmban, mivel ezek fogják a legjobb PvP díjakat adni"
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Ráadásul group-ot is majdnem azonnal találok tankként. Valszeg hamarabb fogom elérni a 80at, mint a jelenleg 70es hunterem. 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
(Ragnaros ally) Cement/elemental (icc10-25 gear)
Ragnaros Horda Rugó (PVP de pveznék)
Horda Hunter még csak 33 as de pikk pakk 80
Deikath
Nem tom hogy lenne jó talentelni.
Nagyából vágom mi mit tud... és csak nyomjam amit jónak látok?
Mer mondták már hogy van olyan talent kombináció ami nagyon jó tud lenni.
<#worship>#worship>
Get a life!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"