World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Milyen dobozos trükk?

Deathcharger-t iszonyat könnyû kifarmolni a dobozos trükkel. 4-5 perc 1 teljes SH run így. 20-25 perc alatt megvan az 5 run, ami után megkapod az 1 órás instance lockoutot. 100try alatt gyakorlatilag mindenkinek kidobja.
Zsoltika 007
Én max akkor gobdolkodnék rajta ha 310%-os lenne. De igy hogy kell lennie legalább 1 310-es mountnak hogy ez is az legyen -bukó.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Fehercsoki
Szerintem egyáltalán nem jó ez a mount,szóval egyáltalán nem ér semmit mivel így lehet beszerezni...

A sokat én is csak úgy írtam, természetes hogy nem tesz fel ennyit egyszerre mert ha az lenne a cél akkor lenne fent, nah de majd 2 hónap múlva. 😄

De amíg tartja magát a blizz ahhoz az elvhez amit mindig is hangoztatnak, hogy csak olyan cuccokat lehet megvenni ami nem jár elõnnyel, akkor engem nem zavar.

akit ez érdekel elmegy gazdásznak. akit nem az bölcsésznek? XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

LeWyTy
Most megint írtam vagy ennyit, de kitöröltem mer egyszerûen nem tudom normálisan elmagyarázni.
Jó8

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Az úgy nem annyira nyereséges mint ha havonta tennél fel egyet.
Mer ha egyszerre van 20új akkor az mind fasza és menõ, de mindet nem fogja senki se megvenni egyszerre mert neméri meg vagy nincs pénze és már egy is menõ.de anyival többen veszik meg amennyivel választhatnak is és megtalálják a nekik tetszõt.
Szó-szó jól bevásárol és legközelebb.. ha van még egyáltalán mit felmutatnod akkor nem vesznek annyian mer elköltötték elõzõ hónapban.

De ha csak egyet teszel egyszerre... akor az van amit most is tapasztalunk.
Mindenki azt veszi meg mert az a menõ...sokan.
Következõ alkalommal is sokan... mert akk az lesz a menõ.
...és így tovább.

Így utólag hülye vagyok hogy ennyit írtam mer ezen szépen ellehet vitatkozni...
A vitára viszont csak annyit mondok hogy ez az egész nézõpont kérdése.
Ez az enyém.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nem a blizzard a gonosz meg a kapzsi, hanem az emberek a hülyék mert megveszik. Ha én megtehetném még 10 petet/mountot feltettem volna. 😄

LeWyTy
De tulajdonképpen ehez nem kell sok üzleti érzék...ez csak mellékes.
De megcsinálni és így elterjeszteni az egész játékot..Na ahoz már kell.

Ez meg csak egy kitalált egyszerû extra aminek mindenki bedõl mer pl menõzni akar hogy milyen fasza a mountaja... és ez szerintem is értelmetlen.

De az igaz hogy ott a blizzardnál nem normálisak.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Blizzard=Mert a zsidó ugyebár kapzsi.

Ennyi.

LeWyTy
Asztak*rva<#ticking>

Pyotr
Én meg a BKV vezérigazgató szeretnék lenni😊
Ezeknek a blizzard hype szaroknak nem birtam bedõlni eddig se fõleg amit meg lehetett venni.Én is ki tudnám simán fizetni ,de egy:
Ashes of Al'ar
Raven Lord
Deathcharger's Reins
és sorolhatnám mount azért inkább eszmeib mint ez a bárhogyisnézki!

&#9608;&#9608;

Náluk akarok dolgozni<#eljen>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

fú leszarom , de ezt még idekell írnom:
jelenleg 63150-en állnak érte sorban

számolgassunk csak utána, 1 órája jött ki a kis aranyos

63150 x 20 euro = 1.263.000 EURO

1 263 000 Euros = 331.898392 million Hungarian forints

ÉS MIND EZ EGY ÓRA ALATT (=60 PERC), szeretnék gratulálni a blizzárdnak, mert ehez tényleg kell üzleti érzék, hogy 1 óra alatt valaki 330 millát akasszon le a semmibõl

ja igen sry a sok postért, de lehagytam, hogy aki venni szeretne, az itt megteheti: >>>LOVACSKÁT SZERETNÉK VENNI<<<

fú ezt a blizzard nagy elkúrta

ez a cép paci KEMÉNY 20euroért került a BLIZZARDSTORE-ba, vagyis meglehet venni pénzért

20 Euros = 5 255.71484 Hungarian forints

nem tudom, nekem eléggé olyan szaga van, hogy minden 2. ember ezen fog ülni az elkövetkezendõ 2 napban, (habár nem játszok jelenleg, biztosan így lesz)

elõnye: az accountod összes karakterének meglesz a mount
hátránya: már most 50.000 fõ feletti queue van rá + nagyon sok lesz így belõle és elvileg elég csúnyácska szegény repülés közben

legtöbbször 20-30 perc, néha 45

de volt egyszer ami kicsit elhúzódott és 2 hónap lett belõle 😄 (speckó eset volt, szóval nem kell izgulni, minden ilyesmi dolog 30-60 perc között lezajlik)

ohhh...köszi a jó hírt! 😊

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

1 óránál többet sosem vártam erre, és volt már vagy 26 transferem.

Pyotr
köszi!Decursivet anno x-pearl-el megoldottam nem kellet feltenni többit megnézem!

&#9608;&#9608;

van valakinek tapasztalata abban hogy mennyi idõbe telik egy fizetett karakter transfer másik szerverre? (nem másik accra) Azt írja most hogy 5 nap max. de remélem nem használják ki teljesen 😊

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Decursive, Power Auras, amúgy a szokásos. Vannak kész mage addonok is, de a Power Auras-nak a nyomába sem ér egyik sem. Utóbbiak könnyen kezelhetõek, de nem lehet olyan optimálisan beállítani õket. (Pl. a PA-zal be lehet állítani, hogy csak akkor riasszon Fingers of Frost procnál, ha a Deep Freeze cooldownon van.) Nem kell timereket sem nézni, mert pl. fixen beállítod, hogy a Living Bomb-ot jelzõ aura lejárat elõtt 5 seccel ugorjon fel, stb. Szóval egyetlen addon sem érhet a nyomába, ha a testre szabhatóság a fõ szempont😊
Pyotr
Szevasztok!
1.5 év után újra játszok és ugy döntöttem mage-t inditok mivel ezt még nem próbáltam😛 low lvl-en még kár addonokról beszélni de ha pár cd addont, tapasztalatokat irnátok megköszönném.
eddig mage nuggetset raktam ezzel meg vagyok elégedve😊

&#9608;&#9608;

[HUN]Crassus
nos pont 60 tól szar a szintezés😄 najó 68-70 az gyors😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

csak 60ig van =(

[HUN]Crassus
wtb 3x-os XP😊 73-as a sámlim,de az a másfél milla XP/szint kínszenvedés:S

tudod mi a durva? ha rafozol valakivel és úgy instáztok. recruit a friend (igen Magyarországon nem megy, én accjaimon azért van németország beállítva) mert ugye akkor 3xos xp. el se merem képzelni , mi lenne ha questelnénk. minden esetre ha valaki rafozna és sok ideje van keressen meg!

[HUN]Crassus
normális életvitellel még a 3v3-am is éppenhogy megvan hetente,de így is rohadt keveset játszunk...meg is látszik

Egészen ellehet fejlõdni random instákban, kis szinten is alig vártam h pappal meglegyek 15ös már msot 21es, holy talenten, 1-2perc alatt behiv mint healer, szóval elég gyors 😊 Nem is hiszem h fogok questezni.

Get a life!

A másik meg amit mondanak. 5 embert is szinte lehtetlen összeszedni, hogy egyszerre legyenek online, nem hogy 10-et. Az meg a másik, hogy sok teamnek kéne online lennie, hogy egyáltalán játszani lehessen (és akkor bejön a rating különbség is itt is).
Halott ötlet ez az egész.

Igen ezen borultam énis múlt héten, hogy nem lesz ezután (sem) arena balance. Most hogy arra koncentráltak se tudták megoldani, így meg majd mi lesz...
Fõleg ezekke a füst meg firewall, meg bloodlust magenek meg a hasonlókkal.<#bdead>

[HUN]Crassus
E Z mode lesz...

Nem, BGvel is kapsz aréna pontot, de ugyan azokat a cuccokat lehet majd megvenni (legalábbis utoljára így írták).

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

[HUN]Crassus
ARÉNA kuka lesz?

"a Battlegroundoknak sokkal nagyobb szerepe lesz a Cataclysmban, mivel ezek fogják a legjobb PvP díjakat adni"

rhazid
Tankkal és healerrel általában a legkönnyebb csapatot szerezni ez természetesen felborult amikor volt egy 70+os priestem volt tankunk de random nem volt... -.-

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Basszus, a pala nagyon kemény. Elszenvedtem vele 15-ig, majd pár RFC után 16-os lettem, gondoltam, prot-ra váltok. Hát, Retri aurával, Righteous Fury-vel az isten se szedi le rólam a mobokat jelenleg.
Ráadásul group-ot is majdnem azonnal találok tankként. Valszeg hamarabb fogom elérni a 80at, mint a jelenleg 70es hunterem. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

LeWyTy

LeWyTy
Na ez jól néz ki... köszi<#worship>

cikasz
És a sámli totemjei smafuk? 😊

http://www.akciofigura.hu

Lazarus
Jó ideje nem játszottam, kb mikorra várható hogy újra mûködjön az account managment?
Esetleg van klán? ahova befér
(Ragnaros ally) Cement/elemental (icc10-25 gear)
Ragnaros Horda Rugó (PVP de pveznék)
Horda Hunter még csak 33 as de pikk pakk 80
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&cn=Nyndell

Deikath

Ezt a linket tudnám ajánlani:
EJ fórum

Mit nevezünk jónak? 251 és 264-es ilvl-be vagyok öltözve viszont nem öltem vele LK-t se 10-be se 25-be.
LeWyTy
Van valakinek fasza Balanced es druidja?
Nem tom hogy lenne jó talentelni.
Nagyából vágom mi mit tud... és csak nyomjam amit jónak látok?
Mer mondták már hogy van olyan talent kombináció ami nagyon jó tud lenni.
<#worship>

ami neked jobban tetszik 😊

Get a life!

Lacee
a kettõ közül én inkább a paladinra szavaznék, már csak a buffok miatt is 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

White QVAS
Csak a priest, csak a priest 😊))

FSpofon
a druid

Arab money