World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valami olyat hallottam, hogy változtattak valamit és azért nem müködnek most csak azt nem tudom mit és meddig 😊, hogy tegyek lépéseket vagy várjak türelemmel.

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Nekem a cibes bankkártya nem jó már karakter transferre egy ideje. Pedig régen(fél éve) simán ment..

PiszkosFred
Argentes boa cuccok ha jol emlexem akkor reputation/title fuggoek is, szal tenyleg gyorsabb es egyszerubb hckat farmolni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sziasztok, valaki vágja hogy az eddig használt OTP-és internet kártya miért nem müködik? Van erröl valami info vagy másnak normálisan müködik?! Thx elõre is!

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Champion sealt mountra/petre érdemes költeni. Amúgy ezek a legjobb daily questek, szóval érdemes felvenni velük a kapcsolatot.
Fehercsoki
Értem köszi,akkor inkább HCból farmolom ki az heirloomokat.(látom már chest is van,meg 2h mace,ez nekem új)

ToC heroic runokkal +3 szerezhetõ be/run.
Napi 10 a maximum, de elõbb el kell jutni odáig, hogy adják ezeket a questeket, az pedig, ha jól emlékszem két hét körülbelül.
Fehercsoki
Ha még el sem kezdtem argent crusadenél questezni,akkor kb mennyi idõ 65 champion's sealt összeszedni?

Tõlem 2 napja vonták, egészen konkrétan 3.394.-Ft volt a havidíj.

TSW: Tunderke

Fehercsoki
Értem,köszönöm.Akkor marad a közös AH.

Lacee
csak a heirloomokkal mûködik, ha mást is próbálsz beletenni akkor jön a szokásos hibaüzenet.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Fehercsoki
És csak simán levélbe?És így akkor pénzt is?

Igen lehet.

Fehercsoki
Heirloomot lehet már küldeni a másik frakcióhoz?(ha nem akkor orc leszek,ha igen nelf,köszi a válaszokat)

triplet
Hát akkor majd gondolkodom hogy elõfizessek-e, bár nem hiszem. Drága kicsit. Sõt, nagyon. Anno probáltam törtön nagyon bejött, csak hát... nem vagyok lottó nyertes😊

csokicsiga
Bloodscalpon ally 99%-a magyar a hordának kb a 40-50%-a magyar.

\"Hess innen troll.\"

Zsoltika 007
Bs-en van itt is ott is sok magyar. Amelyik szimpatikus szerintem.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

jazzy
Bloodscalpon hordán vagy allin van több magyar pvps ?
Lacee
szerintem még mindig arathor (pve), bloodscalp (pvp)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sziasztok! Már nagyon régen WOW-oztam, most gondoltam újra fogok. Melyik szerveren vannak most legtöbben magyarok?

capaszabi
a különbség a londoni meg a te céged között, hogy hozzátok újból fognak évente az emberek jönni akiknek visszaküldtétek a zsét, a londoninak meg leginkább összefújnák a falait...

Hát ha minden CDt elnyom, eléggé le tudja burst-ölni az ellent, de tényelg elég halandó. A protpalák meg undorítóak 😄

triplet
Bankkártyáról mennyi a havidíj? 3500-4000 forint?

csak én nem tudom mirõl van szó ?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

picket
lol. A felmérés hónap végéig tart, addig nem akarom részeredményekkel befolyásolni az eredményt (gyk kampánycsend van <#idiota>). A következõt majd rövidebb idõre írom ki, mert két hét alatt bárki aki akar ki tud tölteni egy rövid kérdõívet.

Aki nem tette még meg, az töltse ki az aktuális felmérést!!!1

&#3237;_&#3237;

Hát a retri pala magas ratingen nem igazán életképes, mert egy pillanat alatt szét lehet kapni(gyak 0 def cd). Viszont a protret az még mindíg elég kemény, HA van rajta gear(fõleg pve).

ügyesebb pvp-s emberkék véleményére lennék kíváncsi

abba hagytam kisebb idõre a játékot, mert meguntam régebben a dk-t ( nerf után 😄 )

na mind1, lényeg arena master voltam vele , majd gladiator
és van most nekem egy paladinkám, és arra lennék kíváncsi, hogy retri pala milyen most pvp téren !? igazából nem az érdekel, hogy milyen szinten burstol le valakit, hanem hogy magasabb ratingen is játszható class vagy nem

eléggé kedvet kaptam most hozzá és régebben is már nagyon tetszett a retri

légyszi minnél egyértelmûbb és minnél jobban megindokolt válaszokat írjatok, köszi elõre is

undead fölös szerintem , fear ellen elég jól védve van a warri , nyálelfnek az 1% dodge nem oszt nem szoroz. (mûködik még a rejtõzködésbõl charge?) human elég jó , megspórolsz egy trinketet , sok értelme ennek sincsen mert nagyon jó pvp trinketek vannak. orc szerintem elég jó választás a stun csökkentés miatt. véleményem szerint orc > humman > undead >nightelf

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Akkor a kannibálokat ajánlanám😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Fehercsoki
Tauren warriorom már volt,csak abbahagytam a wowot kb 1 éve.De most újrakezdeném,kb minden ismerõsöm abbahagyta már azóta szóval horda/alli mind1 melyik oldalon van,leginkább a night elf,human,undead,orc között vacillálok.

Horda oldalon én a Taurenre szavazok...nemtudom melyik a legjobb, de õk szimpatikusak<#nemtudom>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Fehercsoki
Szerintetek warriornak melyik a legjobb faj?(leginkább pvpre,mindegyik tetszik,ezért így nem tudom eldönteni)

wowwiki.com illetve w3/tft végigjátszása, ha kimaradt volna.
Csirke4
Pickethusikám: Aktuális felmérés részeredményt követelek!
Méghozzá a következõ prioritással: mostazonnal.
triplet
Valaki meg tudnná mondani hol tudnék többet olvasni, többet megtudni a warcraft világjáról? Tudom hogy vannak könyvek, de azok különállóak, vagy van amelyik több részes?

picket
Azt hiszitek menõk vagytok? Hát nekem ez a véleményem errõl <#idiota>

&#3237;_&#3237;

LeWyTy
# Wolfman017 Says:
April 18th, 2010 at 09:54:13

Ebbõl is látszik, hogy az amcsik buták, az alliban meg csak csupa kölyök játszik 😄

Jól beszél!<#vigyor1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fehercsoki
jazzy
Ezesetben tedd és használd is az agyad.
Neked egy jó szakorvosra lenne csak szükséged...
drogosgeci
csak elolvasnám hogy mire válaszoltam mielõtt beugatnék magamnak

jazzy
Mert egy content patch ugyanaz mint egy szaros pixelhalmaz mount
drogosgeci
ezzel a hozzáállással a content patchekért is fizetni kell majd külön... na nem mintha túlzásba vinnék BC óta.

Persze hogy elfelejtik, azért nem tudnak anyázni. 😄

Lacee
így van, meg baby blizzard bear, kispingvin, corehound, akármi...

Kaptunk pl. Onyxia petet, de gyorsan elfelejtette a társaság... Vagy ott van a sok festival reward, sorolhatnám.
Lehet meg sok eve mikor beindult anyi volt de manapsag nemelyik privat serveren tobben vannak mint eredetin. A botozas megolta a jatekot ez a bindelos dolog nagy otlet volt a blizzardtol.

the world is mine

Fehercsoki
Az is lehet,én 17 milliót hallottam.

a topikjaban szoktak lenni letszam adatok szoval nem 😊

the world is mine