World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
TSW: Tunderke
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Aki nem tette még meg, az töltse ki az aktuális felmérést!!!1
ಥ_ಥ
abba hagytam kisebb idõre a játékot, mert meguntam régebben a dk-t ( nerf után 😄 )
na mind1, lényeg arena master voltam vele , majd gladiator
és van most nekem egy paladinkám, és arra lennék kíváncsi, hogy retri pala milyen most pvp téren !? igazából nem az érdekel, hogy milyen szinten burstol le valakit, hanem hogy magasabb ratingen is játszható class vagy nem
eléggé kedvet kaptam most hozzá és régebben is már nagyon tetszett a retri
légyszi minnél egyértelmûbb és minnél jobban megindokolt válaszokat írjatok, köszi elõre is
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Méghozzá a következõ prioritással: mostazonnal.

ಥ_ಥ
April 18th, 2010 at 09:54:13
Ebbõl is látszik, hogy az amcsik buták, az alliban meg csak csupa kölyök játszik 😄
Jól beszél!<#vigyor1>#vigyor1>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
the world is mine
the world is mine