World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok,

évek alatti nulla probléma után tegnap kaptam egy Wow errort, oké send crashlog, restart, megint ugyanez belogolás után és még 3*. Nyomtam egy repairt, azt mondja kritikusan sérült a Wow-om és majd õ megcsinálja.
Repair logom:
19:45:05.6268 Exception in ForAllFilesVerify: SFileReadFile - Data\patch.MPQ Item\TEXTURECOMPONENTS\LegLowerTexture\Leather_PVPDruid_B_03_Pant_LL_U.blp
19:46:53.5552 Downloading Item\TEXTURECOMPONENTS\LegLowerTexture\Leather_PVPDruid_B_03_Pant_LL_U.blp failed
19:55:09.0133 Writing realmlist.wtf
19:55:14.5718 Reverted WoW successfully

Ezek után most elvileg repair szerint jó a játékom, csakhogy visszarakta magát 3.01.8874 verziószámra (2008.08.26-os dátummal). Patchelné magát de "failed to apply patch".

Megúszhatom valahogy az újratelepítést? Nézegetem wowwiki/patchest, de nem látom melyiket is kéne letöltenem😞
Illetve az account managementbe belépve ami klienset enged letölteni, azzal járnék a legjobban dvd-rõl full újratelepítés helyett ugye?

TSW: Tunderke

Erre számítani lehetett, akkor lenne az igazi, ha nem lennének oszlopok az árusok alatt <#idiota>

megnyílt az egyik arena pass realm

na mondom hoppácska, kibaszok velük, elmegyek én if-be

de mint kiderült, nem csak én vagyok ilyen agyafúrt 😊

Egy human male rogue-ot játszik...
Fehercsoki
Te...te...allys vagy?!

antgecc
Sztem Balázsnak Wildor fóbiája van.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

sztem nem minden ally buzi, de jelen esetben te pl az vagy
lol
<#idiota>

anti hero

PiszkosFred
BoA-val kb 6 ora/szint kvesztelgetve, 1-2 random instaval 70-80.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

[HUN]Crassus
egy wsg pl háromnegyed szint volt😛 és néha nem tartott 10 percig se😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Nem túlzott az 58-70 pikk-pakk megvan viszont 70-80 a másfél millió xp/szint-el az már jóval lassabb😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Fehercsoki
Nem túlzás,druiddal meg fõleg meg lehet csinálni.

Nem túloztam, lázas beteg voltam és gyakorlatilag fel sem álltam álltam a gép elõl. A ring of blood, dungeon stb. questeken pedig a testvérem dk-ja húzott végig pillanatok alatt.

Wildor ugye Te voltál régebben Black Ravens tag? Ha igen, nem tudod, hogy trackeltétek-e valahol a felvett emberek neveit. 2008 elején beléptem egy lvl 17-es pappal, de elfelejtettem a nevét, az accountomat pedig azóta eladtam, viszont cataclysm elõtt valószínûleg visszamegyek a játékba, és egy ugyanúgy kinézõ BE malet akarok indítani. Ha létezik ilyen lista, és hozzá is lehet valahogy férni, légyszi írj, köszi.
(Több olyan weblapot is néztem, amelyek automatikusan trackelnek ilyen adatokat, sajnos nem voltam fent😞 )
Azért most enyhén túloztál gondolom. Vagy nem?

"Drudámmal egy nap alatt megvolt a lvl58-68."

és még azt hittem én vagyok egy mazo kocka...
hát hozzátok képest labdába se rúgok 😊

(amúgy jah, nevet is lehet változtatni)

namivan, jössz a "buzik" közé?
gyere csak, had szúrjuk a fosódat, úgyis kell a friss husika <#nevetes1><#hehe><#nevetes1>

Nagyon megemelték a kapott xp-t a régi területeken is, gyakorlatilag mindegy, hogy átmész-e. Drudámmal egy nap alatt megvolt a lvl58-68. Irtózatosan meggyorsították a BC-s szakaszt.
Köszönöm a válaszotokat 😊 Indulok is a kis SP-vel 😊

Get a life!

White QVAS
Persze hogy megéri. Rengeteg quest egy helyen, több xp, egyszerû questek, jobb quest rewardok. Hogy õszinte legyek, olyan gyorsan fognak a menni a szintek, hogy mire feleszmélsz máris 68as leszel, és mehetsz Northrendre. 😊

Azért érdemesebb mert gyorsabban tudsz fejlõdni, és jobb cuccok esnek.

de megéri átmenni?

Get a life!

Fehercsoki
Mehetsz.

58on már mehetek outlandra ? vagy questelgessek még 60ig ?

Get a life!

Fehercsoki
A vége a lényeg,ez a hasonlatra utal...

"Benézted kicsit.szar gear=/= buzi,hanem ally=buzi ebben a hasonlatban"

Így szó szerint, 143952-es hozzászólás😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Célozgatok, ha gondolod viasszakeresek Fehércsoki üzenetére, õ szokta ezt csinálni, én csak csipkelõdök h hirtelen alli lett szegénybõl😊

pxxl
már 2 éve nem játszok de most is azt mondom hogy

<#nyes><#hehe>

All hail the double x!

Fehercsoki
Pontosan,egyes fajokat(gnóm..) megszólni viszont teljesen elfogadható minden életkorban.

Littlepig13
kb a 10 évesek anyázzák egymást azért hogy melyik oldalon játszanak..

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

Fehercsoki
Egy alt allyban nagy dolog.

Minden homár így kezdi, gratulálok😊
Legalább egy parasztal kevesebb hordában<#banplz>

Fehercsoki
De a night elf warri olyan jó!

UnknownAsshole
😄!
picket
Bocs, de a "camecard"-ról ez jutott eszembe:

&#3237;_&#3237;

picket
Csak nehogy meglepõdj, hogy bemész a buzibárba, és tele van buzikkal <#idiota>

&#3237;_&#3237;

nem kell lvl11ig elvinned, sõt még nem is kell másik accrol csinálni

csak szimplán csinálsz arra a realmre egy olyan nevû karit, ami a másik és akkor új nevet kellesz megadnod ( nem egyszer csináltam már meg )

Csinálj a kívánt realm ally oldalára egy ugyanolyan nevû karaktert trial accpountról (lvl 11-ig vidd el). Ilyenkor ingyen fogsz kapni névcserét, a transferrel együtt, mert ugye a saját neved foglalt lesz azon a realmen.
Mész n00boskodni a buzi alli közé?

ez komoly öngól...<#banplz>

Fehercsoki
Frakcióváltásnál nevet is változtathatok ingyen?(csak azért mert eléggé hordás nevem van,és allynál nem is értenék mit jelent)

2x próbálják meg leszedni kis idõközzel, legalábbis nekem így volt, aztán frozen lesz. De ezen kívül semmi.

UnknownAsshole
köszi szépen 😊
Lacee
ha épp nem tudják levonni a számláról, akkor sincsen semmi helyrehozhatatlan gond, egyszerûen "frozen" lesz az accountod, holnap beírhatod ugyanúgy a kártyaadatokat, és mehet tovább a játék.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Fehercsoki
Fölösleges a levél,ha nem tudják levonni,és nem úgy van a rendszerük hogy megpróbálja késõbb,akkor nem fogja egyszerûen csak hozzáadni a plusz játékidõt,a pénzt meg hamarabb rárakod minthogy elolvassák a leveled!

UnknownAsshole
hali ha lehet gyors választ szeretnék! 😄
az a helyzet hogy sok camecardos feltöltögetés után most csak 1 hónapra szeretnék elõfizetni és bankszámláról.
rendes VISA-s dombornyomott stb.. ezt mind el is fogadta a problema most ott van, hogy jelenleg van vagy 300 ft a számlán és holnap délelött tudnék bemenni és rakni rá pénzt. viszont a billing date az meg a mai (04.26) és írja is hogy Pending. szóval ha ma nem tudják leszíjni róla a pénzt akkor lesz következõ alkalom amikor újra próbálja vagy cseszhetem ? azon gondolkozom hogy esetleg írok nekik egy levelet, hogy mi a helyzet és menedéket kérek holnapig 😄
ha valaki volt már hasonló cipõben, adhatna kis infot köszike
Nekem ment az, h egy hónapot toltam alappal, aztán +10nap ingyen BC trial, aztán amikor letelt akkor BC fel és 10 nap woltk trial, szal meg lehet csinálni a +30nap ingyen játékidõt😊

Oké megvan. Csak én ****** az amerikait néztem. bocsánat. 😊

A házigazda nyugodtan törölheti a két hsz-t vagy ha kell rettentõ példa hogy milyen hülyeségeket lehet kérdezni akkor élõ példa. 😊
Mi a fene van az armoryval???!

Olyan neveket nem dob ki akiket tudom hogy még most is tolják.
Ráadásul a frász van bennem mert január óta nem fizettem elõ és nem tom mi van a karimmal. Pedig az armoryban benne voltam én is. Mostmeg nem találom a saját karimat. 😞 Tudtok gyorsan válaszolni. Remélem nem törölték ki.
Omlás
Igen ezekszerint én értelmeztem más szemszögbõl 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Hogy végre lezárjuk a vitát. 2009 januárjában a saját kezemmel aktiváltam wotlk 10 napos trialt, amivel lvl 71-1 xp-ig lehet szintezni (más megkötés nincs), és 10 napon át lesz aktív az amúgy elfekvõben lévõ account is. Ha ezen idõ alatt valaki megveszi a wotlk-et, és aktiválja vele az accountját, már nem tud belogolni a 10 napon belül sem, fel kell töltenie.

Aki most kezdené a játékot, és nem akar BE, vagy Dranei karaktert, az indítson 10 napos trialt, menjen el lvl20-ig, vigye ela profokat 100-ig, stb. Aktiválja az alap WoW accountját, ha a 30 nap nem elég neki, hogy elérje a lvl61-et (tehát a 29. nap még nincs meg neki a lvl60), akkor miután lejárt az accountja kérjen egy BC trial 10 napot, és vigye el lvl61-1 xp-ig, ezután aktiválja a BC-s kódot, ezzel, majd rögtön ezután kérjen 10 nap wotlk trialt, amivel lvl 71-1 xp-ig tud elmenni (61-1xp-tõl 71-1 xp-ig), majd lvl71-1 xp-nél írja be a wotlk kódot, és töltse fel.

Tehát ezt a trükközést csak azok használják ki, akik iszonyatosan lassan szintezik fel az elsõ karakterüket, egyébként teljességgel értelmetlen, kivéve az alap wow 10 nap trialt, mert az mindenkinek elõny. (Nem debil játékosnak bõvel elég az a 30 nap a lvl80-hoz.)