World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
évek alatti nulla probléma után tegnap kaptam egy Wow errort, oké send crashlog, restart, megint ugyanez belogolás után és még 3*. Nyomtam egy repairt, azt mondja kritikusan sérült a Wow-om és majd õ megcsinálja.
Repair logom:
19:45:05.6268 Exception in ForAllFilesVerify: SFileReadFile - Data\patch.MPQ Item\TEXTURECOMPONENTS\LegLowerTexture\Leather_PVPDruid_B_03_Pant_LL_U.blp
19:46:53.5552 Downloading Item\TEXTURECOMPONENTS\LegLowerTexture\Leather_PVPDruid_B_03_Pant_LL_U.blp failed
19:55:09.0133 Writing realmlist.wtf
19:55:14.5718 Reverted WoW successfully
Ezek után most elvileg repair szerint jó a játékom, csakhogy visszarakta magát 3.01.8874 verziószámra (2008.08.26-os dátummal). Patchelné magát de "failed to apply patch".
Megúszhatom valahogy az újratelepítést? Nézegetem wowwiki/patchest, de nem látom melyiket is kéne letöltenem😞
Illetve az account managementbe belépve ami klienset enged letölteni, azzal járnék a legjobban dvd-rõl full újratelepítés helyett ugye?
TSW: Tunderke
na mondom hoppácska, kibaszok velük, elmegyek én if-be
de mint kiderült, nem csak én vagyok ilyen agyafúrt 😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
lol
<#idiota>#idiota>
anti hero
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Wildor ugye Te voltál régebben Black Ravens tag? Ha igen, nem tudod, hogy trackeltétek-e valahol a felvett emberek neveit. 2008 elején beléptem egy lvl 17-es pappal, de elfelejtettem a nevét, az accountomat pedig azóta eladtam, viszont cataclysm elõtt valószínûleg visszamegyek a játékba, és egy ugyanúgy kinézõ BE malet akarok indítani. Ha létezik ilyen lista, és hozzá is lehet valahogy férni, légyszi írj, köszi.
(Több olyan weblapot is néztem, amelyek automatikusan trackelnek ilyen adatokat, sajnos nem voltam fent😞 )
és még azt hittem én vagyok egy mazo kocka...
hát hozzátok képest labdába se rúgok 😊
gyere csak, had szúrjuk a fosódat, úgyis kell a friss husika <#nevetes1>#nevetes1><#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1>
Get a life!
Get a life!
Get a life!
Így szó szerint, 143952-es hozzászólás😊
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
<#nyes>#nyes><#hehe>#hehe>
All hail the double x!
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
Legalább egy parasztal kevesebb hordában<#banplz>#banplz>
ಥ_ಥ
csak szimplán csinálsz arra a realmre egy olyan nevû karit, ami a másik és akkor új nevet kellesz megadnod ( nem egyszer csináltam már meg )
ez komoly öngól...<#banplz>#banplz>
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
az a helyzet hogy sok camecardos feltöltögetés után most csak 1 hónapra szeretnék elõfizetni és bankszámláról.
rendes VISA-s dombornyomott stb.. ezt mind el is fogadta a problema most ott van, hogy jelenleg van vagy 300 ft a számlán és holnap délelött tudnék bemenni és rakni rá pénzt. viszont a billing date az meg a mai (04.26) és írja is hogy Pending. szóval ha ma nem tudják leszíjni róla a pénzt akkor lesz következõ alkalom amikor újra próbálja vagy cseszhetem ? azon gondolkozom hogy esetleg írok nekik egy levelet, hogy mi a helyzet és menedéket kérek holnapig 😄
ha valaki volt már hasonló cipõben, adhatna kis infot köszike
A házigazda nyugodtan törölheti a két hsz-t vagy ha kell rettentõ példa hogy milyen hülyeségeket lehet kérdezni akkor élõ példa. 😊
Olyan neveket nem dob ki akiket tudom hogy még most is tolják.
Ráadásul a frász van bennem mert január óta nem fizettem elõ és nem tom mi van a karimmal. Pedig az armoryban benne voltam én is. Mostmeg nem találom a saját karimat. 😞 Tudtok gyorsan válaszolni. Remélem nem törölték ki.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Aki most kezdené a játékot, és nem akar BE, vagy Dranei karaktert, az indítson 10 napos trialt, menjen el lvl20-ig, vigye ela profokat 100-ig, stb. Aktiválja az alap WoW accountját, ha a 30 nap nem elég neki, hogy elérje a lvl61-et (tehát a 29. nap még nincs meg neki a lvl60), akkor miután lejárt az accountja kérjen egy BC trial 10 napot, és vigye el lvl61-1 xp-ig, ezután aktiválja a BC-s kódot, ezzel, majd rögtön ezután kérjen 10 nap wotlk trialt, amivel lvl 71-1 xp-ig tud elmenni (61-1xp-tõl 71-1 xp-ig), majd lvl71-1 xp-nél írja be a wotlk kódot, és töltse fel.
Tehát ezt a trükközést csak azok használják ki, akik iszonyatosan lassan szintezik fel az elsõ karakterüket, egyébként teljességgel értelmetlen, kivéve az alap wow 10 nap trialt, mert az mindenkinek elõny. (Nem debil játékosnak bõvel elég az a 30 nap a lvl80-hoz.)