World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
Who is eligible to try The Burning Crusade 10-day free trial edition?

Anyone who has a current paid subscription or has ever had a paid subscription to World of Warcraft can try The Burning Crusade. There is a limit of one free trial per account, however. Also, World of Warcraft "classic" trial accounts are not eligible for the Burning Crusade 10-day free trial.

Forrás: http://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&articleId=20586&rhtml=y

Azért "free" a bc trial, mert nem kell megvenned a bc-t. 😊

ಥ_ಥ

Omlás
http://www.worldofwarcraft.com/burningcrusade/trial/

Sry dupla postért de itten ni a hivatalos oldal pl.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
Nem tudom utánna kell járni én csak józan ésszel végigondoltam. Továbbá hivatalos oldalon is FREE Trial szöveg van még a BC-s trialnál is én ezt úgy értelmezem, hogy az 10 nap ingyen 😊 lehet én értelmezem rosszul és a Blizz nek az a Free, hogy vedd meg töltsd fel uppold BC trialra majd a befizetett hónapododhoz ugyan nem adjuk hozzá de 10 napig kipróbálhatod a kieget...

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

picket
Én anno ezt találtam róla infót. Ha hibás, akkor szóljatok és javítom.

ಥ_ಥ

Ez van fent a FAQban és mintha hivatalos oldalon is olvastam volna, de most nem találom:

-Ki tudom-e probálni a kiegészítõt? Jár ez ingyen játékidõvel?
Ki tudod próbálni. Ha aktív elõfizetéssel rendelkezel, akkor egy 10 napos idõtartamra megnézheted magadnak a kiegészítõt. Ez a 10 nap nem ingyenes, az elõfizetésed továbbra is él, vagyis az aktuális elõfizetési periódusodhoz nem adódik hozzá ez a 10 nap.

Omlás
Ha teljesen új acc meglehet csinálni a + 3x10 napot szerintem 😊

Regel Trial accot ami alapwow ugye 10nap
Upgrade alap WOW CD keyel +30nap ami ugye jár hozzá.
Majd a teljes alap accra indítja a BC Trialt +10nap
Upgrade BC kulcsal a BC-s Trialt
Majd a BC-s accra indítja az LK trial +10nap
Ha megvan upgrade LK kulcsal és kész.

Ugyanis ha indítod a trialt majd 1 napra rá upgradeled nem fogja elvenni a 10napot egyik esetben sem legalábbis tudtommal.

offhand missevel ne torodjel, az lenyegtelen.

[HUN]Crassus
tenkes!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

PVP-re 5% a special attackokra dw-vel is. Többi max a white hit missét viszi le.

Lacee
dw miss

röviden, egy kommentbõl:
The Dual Weild % to miss is 27% (for purposes of raiding/therory crafting all stats are against a Boss level Mob)
this % to miss ONLY applies to white swings and has a funtion on the effective crit cap (Which ill explain down below)
the % to miss Dual Weild or 2H Weild FOR SPECIAL ATTACKS regardless of class is 8%
for 2H Weild white swings the cap is 8%

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

[HUN]Crassus
okok,de nem vágom hogy ALAPBAn mennyi lehet az offhand miss esélye....ugyanúgy 5% mint a main?

drogosgeci
Fehercsoki
Töröld le,rakd fel újra,de vigyázz hogy az egész mappáját töröld ki uninstall után nehogy ottmaradjon valami.

2 giga ramot nehogymár ne tudjon olvasni. Azért furcsállom mert cod4, aion, lineage meg fut a gépen. szal mostmár télleg nemtudom mit csináljak vele.
fejnelkuli
Hibas memoria.

pvpre nem kell annyi ertelemszeruen. lenyeg hogy spelljeiddel ne misselj, es a special attackok is 100% ban betalaljanak.

[HUN]Crassus
pvp-ben is kell annyi dual wieldnek? sose volt DW karim😛

valahol 360 hit rating magassaban kell lennie, fajtol(draenei), buffoktol fuggoen.

Sziasztok. Olyan problémám lenne hogy nem indul a játék. már 2x ujraraktam és ahogy elinditom küldi a hibaüzenetet. Csináltam már repairt is meg minden, de semmi. itt egy kép a hiabüzenetrõl:
17% gondolom a a max, ha neked +6%van talentbõl akkor 11%ot nem árt elérni.

[HUN]Crassus
ok 2 fegyó 1 nap alatt az mákvolt😊

btw DW shaman PVP hit capje mennyi? ilyen 17% okat látok,de az most a +6% talent nélkül vagy azzal?

[HUN]Crassus
szted kevés?😊 sztem nemszar😄

[HUN]Crassus
semmi mák nemvolt ,mert ICC 25 bõl nemvittem semmit😛

na de durva mákkal nem ?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Es az sok?

[HUN]Crassus
time played on this lvl/80/ 23hrs 50m= 5000GS😛

Fehercsoki
Nem oktattam ki senkit,csupán rossz forrásból szerzett információkra kérdeztem rá,és ezért tûnhetett úgy mintha valami hülyeséget mondanék.

Kérdeztél, +kioktattad a társaságot anélkül h 1x is játszottál vele, aztán megint kérdeztél, aztán megint kikoktattál, stb., stb.

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Fehercsoki
Nem,csak kérdeztem róla,hogy milyen.

csoki, te inkább csitt, Aion fórumban vagy egy évig lamentáltál h megvedd, vagy megvedd a játékot<#banplz>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Már többször írták de BC és Wotlk +10napot az nem adják hozzá a játékidõhöz, legalábbis eddig így volt.

Tegyük fel van 40 nap BC játékidõd és a 30. napon aktiválod a +10 nap wotlk trialt, akkor ami maradt a 40 napból azt le tudod játszani a kiegel, viszont ha ezt választja valaki akkor utána már nem tud BCvel játszani.

Aki lvl48-as az lvl61-ig tud elmenni BC triallel, nem lehet elõre tudni, meddig jut el. Pont ezt írtam amúgy le.
az a baj a +10 nap bcvel meg wotlkval , hogy +1 szintet tudsz csak lépni azaz 61re meg 71re =/

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Searing Gorge. BRD-bõl tudsz bejutni, keress rá wowwikin, ott fogsz találni rengeteg ábrát, ha attunementet is akarsz, vedd fel a questet. Blackrock Mountain-ben van BRD, MC, LBRS, UBRS. Ha egyéb mazochista hajlamaid vannak, akkor még Dire Mault tudnám ajánlani, tokkal-vonóval (kulccsal, shendalar/SC reppel, stb.) egy kezdõ lazán elvan vele egy-két hétig😊
ket maprol is eleret, searing gorgebol delen van a bejarat illetve burnign steppes ott pedig eszakon kozepen.

Köszi, most már el tudok jutni minden szigetre evvel a karival. 😊

Pusztán kíváncsiság képp, nem tudjátok véletlen, hogy hol van a Molten Core, ahová a Blackrock hegyein át lehet menni, illetve hol van ez a hegység bejárat, ahol a Ragnarokkal kûzdöttek meg egyszer állítólag. Ennyit hallottam a dologról, körbenéztem az összes sziget térképeit, de ilyen hegységet meg Molten COre feliratot nem találtam sehol. :S

😊
FSpofon
http://www.g2play.net/store/Bundle-Deal-World-of-Warcraft-Complete-Package.html

itt 8500ft a 3 game egybe

Arab money

Ne a CD galaxisban vegyed, mert ott drága. Vannak három az egyben kiadások cirka 9000 Forint körül, ez csak a serialokat tartalmazza. A játékot letölteni a wow-europe.com-ról érdemes, trial accounttal (de ott ne a trial verzióra klikkelj, hanem a teljes game kliensre). Indíts trial accounttal karaktert, vidd el lvl20-ig, és azt az accountot upgraideld a kapott kulcsokkal, így 10+30 nap ingyen játékhoz jutsz. Ha a 40 nap alatt nem mennél lvl71 fölé, és a wotlk kulcsodat még nem aktiváltad, akkor woweurope-on kérj wotlk trialt, így tudsz még 10 free napot szerezni. Ez utóbbi mondjuk nem ajánlott opció, mert 40 nap alatt bõven el lehet menni 80-ig, de ha elõáll ez a helyzet, akkor nem érdemes kihagyni.

Ilyen serial only linket most nem tudok adni, de ebben a fórumban linkelt valaki ilyen boltot pár hónapja - pontosan nem emlékszem, mikor.

Többi stimmel, annyival kiegészítve, hogy bnet account kell, és azon belül wow account.
Fehercsoki
Komolyan?😮De szemetek.A mónika showban legalább fizetnek azért hogy megalázd magad.

triplet
Semennyit.

Fehercsoki
Mert ráér,és egyébként sem tud felállni a gép elöl mert olyan kövér,ha a szék(amihez hozzánõtt) nem tartaná függõleges helyzetben akkor elesne.

cikasz
Akkor mi a fasznak koptatod feleslegesen a billentyüzetet a hülye kérdéseiddel??

http://www.akciofigura.hu

drogosgeci
pont hogy wowoznia kéne, 10 év fórumozás után simán jó lenne ha a napja fele ott telne el, ott is ugyanúgy közzétehetné a gondolatait pár100 embernek, stb

"triplet": olyan 17-18 ezer körül van fél évre.

Fehercsoki
Fókusz am mennyit fizet egy ilyen riportért?(jöhet privibe is,csak érdekel)

triplet
Hát a füvezést kihagyom, viszont csajozni azt megyek😊

attiGT
mama2 gyogyulj meg aztan menj el csajozni meg füvezni D:

triplet
Kibaszottul nem akarom megvenni, csak kérdeztem. Azt sem szabad? Fogjad már vissza magad, köszi.

byzhouse
mama2 ne wowra költsed a pénzed! lassan lesz szív és tüdõ transzplantációd!!! inkább arra gyûjtögessétek a családdal -.-
Ne legyél ilyen szánalmas! és persze riportban azt mondtátok nincs pénzetek még a kórházi kezelésekre se erre te itt akarsz wowozni!
elmehetsz a tudod hova...
kihasználtál csomó alapítványt->kaptál cuccokat és mikor megkaptál mindent és elköltötted a pénzed wowra utána SÍR a szád és mész megint riportot adni Fókusznak...

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

triplet
Ha fél évet veszek akkor kb mennyi az egy havi játék?