World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vannak még merész/idióta emberek 😊

skillbart meg ieneket ne nézzetek, nincs warriorom normal realmen csak arena pass-on

köszönöm! tökéletes 😄
Lacee
meg, miután levonták az elsõ havi díjat, rányomsz a cancel subscriptionre, ott meg fogják kérdezni, miért: van olyan lehetõsége, hogy "I'm changing the payment method". Klikk rá, OK, és kész.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Hali. az lenne a kérdésem, ha szeretnék bankártyáról fizetni 1 hónapot, utána mindig vonni fogják le?

mert úgy szeretném h most 1 hónap így aztán meg gc-vel tovább. megoldható?
[HUN]Crassus
200+ fps-em van😛 ,de mindezek ellenére elõfordul,hogy beszaggat.....lehet az origi win7 teszi😛
ezért is mondtam,hogy egy újabb optimizáció simán ráférne....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Fehercsoki
Rossz felé néz😄A földet kell nézni és van fps bõven.

Hát pedig te csinálsz valamit rosszul akkor. Mindig irigykedem amikor haverék mondják hogy 100+ fpsel rohangálnak dalaranban full grafikán.

[HUN]Crassus
sry 5850 elírtam😛 felsõ kategória

5750 az mióta high-end? Kurva messze van az attól. A net sebességét meg mit keveritek ebbe bele? Köze nincs ahhoz hogy megakad a játék.

PiszkosFred
56kval - mint cel - vitatkoznek. Anno jatszottam modemmel (mint backup net), MC es AV alapbol felejtos volt, BRS es ZG volt a max amit elbirt a modem. 5 fosokkel nem volt, fovarosokat meg kerulted messzire ha tudtad. Minimalisan eleg volt 2005ben a modem, igaz, de max levelupra, 60 utan raideken es BGken mar csak vegetaltal es mass dc. Es meg akkor sehol sem voltak addonok, egyszeruen a modem nem birta a 40fos raideket.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

[HUN]Crassus
én is úgyvélem....
egy endzsin frissítés ráfér a gammára

Fehercsoki
Nem hiszem hogy egy bizonyos gép szint fölött a gép miatt akad,egyszerûen csak az engine nem tudja kezelni a helyzetet.

[HUN]Crassus
nos dalaran 10megabites nettel 5750-es kártyával, 4 magos fullos procival is akad számtalanszor...és sztem nem olyan szar a gépem😛

Nem azért van.

FSpofon
sztem nem is a grafika elavultságával van baj, hanem hogy a jó öreg 56k-ra tervezték a game sávszélesség használatát, ezért van gcd-s szarakodás meg out of range nyomor pvpben

Arab money

Túlzol, de jogos...

Szerintem jó, hogy nem fogják emelni a mimimumot, több embernek van szar gép, mint akik csak a grafika miatt tolják😊ez az üzlet...

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

cikasz
Leveszed a graf-ot minimumra és kész.
Biztos, hogy kikapcsolhatóak lesznek az effektek.. ennyi.
Nem tudom mit kell sirni egy jó kép láttán, hogy : köcsög blizz haldoklik a wow...

http://www.akciofigura.hu

Fehercsoki
Hát már nem azért de bõven lehetne,csak az engine nagyon elvault,meg igaziból nem is akarnak erre költeni,mivel alacsony beállításon úgy is mindenkinek fut,szóval nem vesztenek ezzel hogy nem optimizálják.

Ha lehetne jobban optimalizálni, akkor már nyilván megtörtént volna. High-end gépen meg még véletlenül sem akad(csak ugye kinek mi a high-end gép:p).

Na de ha ilyen lesz a grafika, akkor milyen gép kell majd hozzá?
Némely high-end gépeken már most is meg-megakad 25-ös raiden, ha kicsit magasabb beállításokkal játszik az ember, kicsit kéne optimalizálni, bár nem mondom, hogy nem jó most, de lehetne még jobb is az optimalizálás. 😊 Ettõl függetlenül tetszik, nagyon.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Fehercsoki
Hát talán,de az a víz ami goblin kezdõhelyes videókban volt jobban bejött.

kakaoskalacs
Gilneas nem?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

LeWyTy
Hát a réginél jobb.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Blasted Lands.

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=24630853478&sid=1&pageNo=5#92
Tutira Blasted? wow.hun mást írtak<#nevetes1>

am szerintem tetszetõs...<#banplz>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

bency
Hat ez durva,de nekem tetszik nagyon!

:) Semmi okosság :P

Fehercsoki
Ha ez igazi akkor nem tetszik a víz=/

FSpofon

blasted lands :o

Arab money

10-es szintig csak a felszerelésed romlik, 10-es szint után romlik a felszerelés, és 10 percig tart, amíg kevesebb manád, életed lesz, és ezalatt kevesebbet is sebzel, olyan 80%-al (bár utóbbiban nem vagyok pontos, csak hasraütésre mondom).

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

szevasztok
ha nem tudok visszafutni a hullámhoz és az angyalnál éledek fel, akkor romlik az életem és a manám, de ez normalizálódik egy idõ után, vagy végleges?
köszi

...

plu604
Azon röhög hogy neked nem ér annyit egy olyan gép amin fut a wow 200fps-el akár ilyen tömegben is.
Ne törõdj vele, mama2 az egészségét adta a gépéért <#wink>

mond már el min röhögsz, mert én is röhögni szeretnék

triplet
Második kép: FPS 10.9<#idiota>

antgecc
Ha te mondod....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Balazs a rossz kisfiu az oviban, aki bantja a gyepes kisfiukat. 😞

Fehercsoki
Global CD miatt nem.

tudna valaki egy olyan macrot irni ami egyszerre felrakja a Curse of Agony-t es a Corruptiont? (locknal)

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Feltételezem nincs olyan sok választási lehetõség, hogy ne is terheljék semmivel a szervert.

Kicsit olyasmi mint tört szervereken a BG realmek, hogy se mobok, se extra vendorok nincsenek, csak ami kell.

Azt nem tudod hogy miután megnyerték az összegeket, a szerverek tovább is menni fognak, vagy pedig várni kell a következõ évire.

egy olyan realm, amire 15 euro ellenében tudsz belépni és itt minden az arenáról szól és majd a végén lesz 200.000 dollar összedíjazású valami, na érted... és mindenkinek a kezdõ mountja a raptor

Vásárolni szeretnék a blizztõl. Ha valaki tudja hogy mennyi a postaköltség a termék árán felül azt megköszönném ha elmondaná. 😊
Kár, azért köszi az infot. Januárban eladtam az accountom, csak a karakter neve miatt kellett volna😊
antgecc
Nyilván senki sem buzi, csak viccelõdünk vele, ez sok esetben valóban poénos is, de hogy Balázs állandóan betalálja Wildort, tökmind1 mivel, az nevetséges.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Csirke4
Téged is minõsített, méghozzá buzinak.
Ezek szerint a Balázs féle koordináta rendszerben te buzivagy, aztán a gyerekek itten a totyikban eldöntik, hogy az adott mérést hitelesnek tekintik avagy mégsem.<#idiota>
antgecc
Egy ideje nem tolom már, úgyhogy nemtom mi ez az arena pass realm dolog. De ami még furább: mér mindenki raptoron ül??

Csirke4
Énis kocka akarok lenni
PiszkosFred
A "kocka" szot muszaj volt beletenni, mi?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

a kommenjeivel saját magát minõsíti.

nem tudok semmiféle trackelésrõl.
felmész, beszélsz hancuval, monkkal vagy cascade-del, elõadod, hogy voltál br tag, aztán szerintem felvesznek, úgyis van asszem most is oda recruit, meg kockákra szüksége van minden guild-nek, cataclysm-tól meg pláne szükség lesz rájuk 😊