World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
skillbart meg ieneket ne nézzetek, nincs warriorom normal realmen csak arena pass-on
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
mert úgy szeretném h most 1 hónap így aztán meg gc-vel tovább. megoldható?
ezért is mondtam,hogy egy újabb optimizáció simán ráférne....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
egy endzsin frissítés ráfér a gammára
Arab money
Szerintem jó, hogy nem fogják emelni a mimimumot, több embernek van szar gép, mint akik csak a grafika miatt tolják😊ez az üzlet...
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Biztos, hogy kikapcsolhatóak lesznek az effektek.. ennyi.
Nem tudom mit kell sirni egy jó kép láttán, hogy : köcsög blizz haldoklik a wow...
http://www.akciofigura.hu
Némely high-end gépeken már most is meg-megakad 25-ös raiden, ha kicsit magasabb beállításokkal játszik az ember, kicsit kéne optimalizálni, bár nem mondom, hogy nem jó most, de lehetne még jobb is az optimalizálás. 😊 Ettõl függetlenül tetszik, nagyon.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=24630853478&sid=1&pageNo=5#92
am szerintem tetszetõs...<#banplz>#banplz>
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
ha nem tudok visszafutni a hullámhoz és az angyalnál éledek fel, akkor romlik az életem és a manám, de ez normalizálódik egy idõ után, vagy végleges?
köszi
Ne törõdj vele, mama2 az egészségét adta a gépéért <#wink>#wink>
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
Kicsit olyasmi mint tört szervereken a BG realmek, hogy se mobok, se extra vendorok nincsenek, csak ami kell.
Azt nem tudod hogy miután megnyerték az összegeket, a szerverek tovább is menni fognak, vagy pedig várni kell a következõ évire.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ezek szerint a Balázs féle koordináta rendszerben te buzivagy, aztán a gyerekek itten a totyikban eldöntik, hogy az adott mérést hitelesnek tekintik avagy mégsem.<#idiota>#idiota>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
felmész, beszélsz hancuval, monkkal vagy cascade-del, elõadod, hogy voltál br tag, aztán szerintem felvesznek, úgyis van asszem most is oda recruit, meg kockákra szüksége van minden guild-nek, cataclysm-tól meg pláne szükség lesz rájuk 😊