World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg ötlet?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Egy kérdés. Létezik olyan addon, ami megmutatja nekem a térképen, hogy találom azokat a questeket, amiket nem csináltam még meg?
Altozni nincs kedvem, raid ritkán indul normális idõben a szerveren, amibe be is jutok, az esti guildraidekre meg meló miatt nem mindig jutok le, meg hát sokan is vagyunk, nem mehet mindenki egyszerre. 😊
Szóval gondoltam, questeket csinálgatok a mainnel unalomûzõnek, mert a Triumph sem kell már, napi HC-ból meg csak 2 Frost jön ugye. 😊
És ne kelljen harmadszoris visszakeresnem a mondatra, melyben szó szerint, köret nélkül írod h ally=buzi😊
Nade! volt itt errõl szó? nem...általánosítasz, h minden törtös balfasz (ez olyan mint a múltkori ally = buzi)...hányat ismersz közülük? szerintem a topic olvasóinak jelentõs része törtön játszik, de mivel sok a hozzád hasonló tapló, aki lenézi azt, aki nem AKAR kiadni 3000 forintot/hó egy játékra, és ezért meg sem merik említeni...
Tessék leszállni a földre, van akinek nem a wow az élete, a 3000forintot én perpill a gitáromra költöm (3at nem olyan egyszerû húrozni😊), emelett bringázok, kondi, barátok, buli, koncertek, estébé...
15 évesen, anyámmal lakok, újsághordok...lenne pénzem elõfizetni, de nem ad annyit a wow, hogy megérje...talán majd késõbb^^
Tényleg mindenki szembeforgalommal vezet? nem csak te???
vagy 2 hónapig és felhúzott egy sámlit kb. 75-ig, de gyerkõc miatt maradt a szinte alig játszok probléma és megint visszamondta. Most 1 hete próbálta ki csak a törtet...
De ha nem lenne elég a DCk önmagában visszatartóak.
Nem reklámnak szántam ezért nem is említek semmilyen szervernevet és mint mondtam én is eredetivel tolom, csak meglepett, hogy teljesen játszhatóak a tört szerverek is. Én magam sosem próbáltam.
nos a wow communityje messze a legszarabb mindközül az én tapasztalataim közül.
persze ha valakit nem érdekli, hogy kik veszik körül a játékban (és akkor lehet egyre nagyobb köröket nézni group-guild-realm akkor annak annyira nem tûnik fel, nem fontos.
anti hero
a srác jönne, ismerkedne a játékkal te meg rögtön überguildokról, pr0 arcokról írsz... de elsõ körben.. a srác ismerkedne a játékkal..
attól még lehet nagoyn ügyes okos és lehet késõbb überguild tagja, de az átlagplayer le fogja szarni az is 100%
anti hero
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Mindenki nyomja, h pl BSen mennyi a tahó, én nem találkoztam velük (jó, néhány megfordult huncsatin, de hol nincsenek gyökerek?), sok jó tapasztalatom volt...
Aki meg tényleg a társaság miatt akarja elkezdeni, és nem a játék a fõ, annak én a törtszervert ajánlom (bocs, de így van...<#banplz>#banplz>), vannak hangulatos kis szerók 150-200 emberrel, ahol mindenki ismer mindenkit, mint régen falun<#nyes>#nyes>
2 honap alatt ha eler 50-60 szintre akkor az boven kiraly lesz, elso mmosrol beszelunk, nem rolad, mai tudassal/ismeretekkel a jatekrol..
sztem olyan reg volt, hogy mar mindenki elfelejtette, hogy 2 honap utan hol tartottatok, mert nem lvl60on épp BWLben ;D
anti hero
maga a játék talán egyre jobban támogatja az új emberek csatlakozását, de maga a közösség szerintem egyre kevésbé, vagy manapság már semennyire.
raadasul ahogy irod, mar mindeki "ultra profi". raadasul a hatalmas elofizetoi bazis magaval hozta, hgoy a hulyegyerek szama elképesztõ nagyságrendben van jelen, ugyhogy jo szora, segitsegre, turelemre, ilyesmire ne szamits.
újként, ismerve a helyzetet kihagynám.
de ha meg szeretnéd nézni, akkor nézd.
elsore erdekes is lehet.
a kulcs a kezedben van 😄
dióhéjban.
más: akinek gázos a 3000ft/hó, az hol a picsában él?
anti hero
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
GET OVER HERE!
GET OVER HERE!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
██
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete