World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Írtam nekik, de nem válaszoltak még és félek nem is fognak, múltkor is 2 hétbe telt nekik.
Am sztem írj mailt, havernak is feloldották a bant😊
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Egy nagyon érdekes dolgot akarok megosztani veletek, és a választ várom cserébe, hogy mi folyik itt. A történet a következõ:
Van két accountom, egyik odaajándékoztam haveromnak, õ gamecarddal én kártyával fizetek. Pénteken ellopták az accountját, ezért kértem az enyémnél gyorsan törölje a payment methodot nehogy lehúzzák a kártyát, rendben megtette.Írtunk ticketet vasárnap vissza is kapta az accját. Erre tegnap az én accom idõlegesen felfüggesztették (temporarily suspended). Okés beléptem az emailemre semmi válasz, beléptem a battle. net accomra, ahol kiderült, hogy 24 órára kaptam a bannt. Ez már lejárt azóta sem kaptam választ, sehol és továbbra sem tudok belépni ráadásul a telefonszámok, amiket a supporton adtak nem mûkõdnek.
Arra tudok gondolni, hogy megnézték az ipket különböztek azt hitték én is elraboltam az accom (? nem tudom érthetõ-e) és felfüggesztették. Vagy azért, mert nem tudták levonni a pénzt a kártyáról mert apám dumált valamit, de az meg már a bannolástól számított 5 napja elvileg levonódott. Szóval, aki tud valami érdemlegeset válaszoljon.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Egy bölcs szólás átalakításával elintézném a tökéletes választ.(és nincs kötexés)
"A wow nem vész el, csak átalakul."
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
hogy miért k-val van írva, nem tudom...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
...de rettegni nemfogok!<#mf1>#mf1>
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Nekem 3 óra volt, amíg letöltötte a telepítõ a 2,2 gb-ot, de a saját ócska netem volt a korlátozó tényezõ, normális kapcsolattal lehet, hogy felrakja fél óra alatt. Csak a lustaság állhat az utadba😊
STV-s tábláról lécci 😊
1. You must have an up-to-date version of the Wrath client installed (The F&F Alpha copies much of it's data from the client on your computer, and downloads the rest).
2. You need the F&F Client as well, obviously. Google for 'cataclysm F&F alpha client' or something along those lines, it isn't hard to find.
3. Install the F&F Client. Wait for it to be done, of course. (This is called an installer, but it also will download 2.2 gigs of data.)
4. When the installation is completely done, download the sandbox. Google that, as well. Easy to find, the file is about 3~ MB, packed.
5. Unpack the RAR file, you will get two files: SandBox.exe and Sandbox.wtf.
6. Move SandBox.exe into your Cataclysm Alpha folder (it automatically named mine WoW Beta, for some reason. Irrelevant, but strange.)
7. Navigate through the root Cataclysm Alpha folder to Cataclysm Alpha/Data/enUS and find realmlist.wtf
8. Open realmlist.wtf, change the top line to read: set realmlist 127.0.0.1 Ignore the other lines.
9. Run SandBox.exe in the root Cataclysm Alpha folder. Wait for the bottom line of the window to read: " SandBox started at <127.0.0.1>127.0.0.1>. Use any same Login and Password to logon."
10. Start the Cataclysm Alpha, accept the ToS (lol), and login with two exact same username and password combinations. Example: Username: cataclysm - Password: cataclysm
11. Hit enter, of course, create a character.
Don't make goblins or worgen, as it'll crash the game when you load in. I chose a bloodelf, because their zone is still a bit more secluded from the general world; it'll be easier and quicker to load in.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Csak OG-t jobban telepakolták díszletekkel... meg az alapból elég natúr volt.
(milyen világot? a mostanit?)
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
10 Boss-t vertünk le egyszuszra aztán oszolás volt sajna😞😛
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
kiváncsi leszek, hogy abból mit hoznak ki...
Nagyon szép lett, hangulatos...asszem visszaszokok😊
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7