World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem értem a gondodat, ha neked nem jön be a DBM és a többi ilyen addon minek használod? Sõt akár csinálhatsz olyan klánt is amiben nem lehet addont használni.
Csakhogy az emberek szeretik használni, ezért ez nem fog bekövetkezni amit te vársz. 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ezzel szerintem nincs baj, mert arányaiban nemhiszem, hogy több lesz hiszen a DPS-eket is sokkal nagyobbak lesznek így hamar lemegy majd az a 100k HP.
Inkább a túlságosan is nagy ezymode-on kéne valamicskét változtatni. :C
██
Azmár más kérdés, hogy nem eredetin...
Mert az a szar nem éri meg azt a pénzt amit eddig (vagyis inkább BC végéig) megért.
meg mondjuk social life-ot sem igazán egy mmo-ban akarok élni...persze van, aki igen, hát azoknak meg respect, váljék egészségükre...
Amúgy pl. a DMB-ot ilyen formában nem ártana pl. kitiltani sem...
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
██
Vanilla wowot kéne megcsinálniuk olyan szép kis grafikára meg esetleg a profokat belerakni aztán ennyi. :C
szerintem bc végén senki nem gondolta, hogy egy jobb tanknak ub 50-52k hp-ja lesz wotlk-ben, és még itt sincs ruby sanctum
majd meg szokják a játékosok azt is
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
(Amúgy szerintem a játékot az addonok tették végképp tönkre, ha változik a mechanizmus, fontos szempont kellene, hogy legyen az addonok végleges kiküszöbölése. Olyan játékmenet, amibe jelentõsen nem lehet addonokkal beleszólni, persze ez óriási feladat.)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Hát remélem is, hogy Cata-ban valamit változtatnak ezzel kapcsolatban, mert még most is erõsen filózok rajta, hogy megvegyem-e egyáltalán...egyenlõre engem egyáltalán nem gyõzõtt meg arról a kieg, hogy érdemes lenne rá kiadni újabb 10k-t huf-ot, s beleölni megint egy rakás idõt és energiát...
Az meg kimondottan elszomorít, hogy az ICC heroic-os cuccokat dobálhatod ki, mert az elsõ Cata 5 fõs instában jobb kék cuccok lesznek. Ez szerintem egy qrva nagy epic fail...wotlk-ban legalább lvl77-ig jók voltak ezek a tbc epic-ek, de most már olyan szintû lesz az armotizációja a cuccoknak, hogy felteszem magamnak a kérdést, hogy "érdemes-e egyáltalán idõt és energiát beleölni a mostani motyó megszerzésébe?"
Arról nem is beszélve, hogy volume is linkelte "Dense Embersilk Bandage Heals for 34,800 over 8 seconds...", ez nem kicsit lol megint...ha azt nézem, hogy most mennyit gyógyít egy heavy frostweave bandage, akkor nem nehéz kilogikázni, hogy t12-ben kb. ~100k hp-val fog mindenki rohangálni, ha nem többel (tankok olyan 170k kb.)...kösz, de nekem ez már valahogy nem frankó -.-
Ez már kicsit a sokadik rókabõr, s a "sorry, de már nem tudunk jobbat kitalálni" ízû dolog...
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Szerintem nincs különbség a kettõ között abban a tekintetben, hogy mennyire hasznosan nyelik el a rájuk fordított idõt.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ha valakinek kimaradt volna
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
És persze teljesen ugyanazt csinálják mint eredetin...
(Persze tank&spank az egész.) Meg kell nézni egy rendes illidan killt meg ezt, a videók közti idõkülönbség igencsak nagy. 😄 Kb 3-szor annyi idõ volt leütni eredetin. :C
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Más:
PTR-hez két játék kliens kell (egy eredeti live, egy a patchelt)?
Ulduar (hard mode-okkal együtt) talán az egyik legjobb raid volt, amit a Blizz valaha is kiadott. Tessék lemenni Alone in the Darknessre, gyanítom még ma is kiváló szórakozást fog nyújtani (biztos nem vagyok benne, mert januárban kiszálltam, és nem tudom mennyire lehet overgearezni azt a fightot azóta).
ToC-ot elszarták, ICC után kellett volna kiadni, egyfajta afterparty keretében, fun raidként. Mindenkinek jó emlékei lennének róla, egy gigantikus sörfesztiválnak elment volna.
A kevésbé vicces, hogy ICC eleje botrányosan szar lett, elsõ 4 boss achievementekkel együtt, szinte one shotolva lett, ez a sokkhatás megfejelve egy vizsgaidõszakkal elég is volt az accountom pénzre váltására. (Ami lehet, hogy nem is volt olyan jó ötlet, mert prof + LK, ahogy elnézem a commenteket, guild progresseket nem vajból vannak, értsd valódi "oldstyle" bossok lehetnek, amik játékélményt is képesek nyújtani.)
WoW jövõjérõl pedig semmi értelmeset nem lehet érdemben nyilatkozni, ha akarják pár húzással olyan mértékben megváltoztathatják a játékmenetet, hogy az ismét újdonság legyen. Fene tudja mi lesz ebbõl, de nagyon el tudom képzelni azt a forgatókönyvet, hogy a cata fightok kilépnek az eddigi keretek közül. Mert ez a klasszikusnak nevezhetõ játékmechanizmus tényleg nagyon elfáradt.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Ha ezek után neked sok idõ a wowhead.com akkor sajnállak. 😄

Get a life!
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10