World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De egy 1000+ fõbõl álló legnagyobb zsenikbõl összeválogatott csoport?
Nem lehetetlen egyáltalán.
Egy tipikus galaxis tízmillió és ezermilliárd közötti számú csillaggal rendelkezik. Feltehetõen több mint százmilliárd galaxis van a Világegyetem belátható részében. (belátható azaz ameddig most éppen ellátunk a tecnikánkkal)
A galaxisok közötti távolságról: a hozzánk legközelebbi 270 km/s-os sebességgel közeledik a Naphoz, körülbelül 3 milliárd év múlva összeütközik a mi galaxisunkkal.
Mennyi esélye van h 1 ember a kis agyával megfejti egy ekkora rendszer létrejöttét/törvényszerûségeit?
ಥ_ಥ
A sötét energiának elméletileg nincs fizikai alakja.
Vagy ilyesmi<#wow3>#wow3>
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Ezt magyarázd meg nekem légyszíves, mert nem értem.
Intelligens tervezettség: cseberbõl vederbe. És a tervezõt ki teremtette? Amivel meg akarjuk magyarázni a létet, azt ugyanúgy meg kéne magyarázni, magyarán semmire nem jó. Ha õt is teremtették, a legelsõ teremtõ hogy jött létre?
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Konkrétan nem emlékszem rá, hogy milyen körülmények között, az élet kifejlõdésének melyik (igencsak korai) szakasza van megkérdõjelezve, akit konkrétabban érdekel olvassa el Graham Hancock Természetfeletti c. könyvét, de pontosan emlékszem, hogy anno az élet létrejöttének esélye nagyon nagyon minimális volt. Körülbelül ahhoz lehetne hasonlítani, mint amekkora esélye van annak, hogy egy szemétdomb fölött átviharzó tornádó véletlenül a szemétdarabokból összeállítson egy Boeinget, annak minden apró részletével együtt. Minimális, szinte már elhanyagolható, mindössze matematikailag létezik ez az esély, és ezek után én nem hiszem, hogy véletlenül következett volna be az evolúció. Nem azt mondom hogy egyik napról a másikra lett a föld meg az állatok meg az ég meg tudomisén, ezt én sem hiszem el, de azt sem hogy véletlenül teremttettünk.
EZ nem egyszerû<#banplz>#banplz>
És 1 hete józan<#taps>#taps>
AZ õsrobbanás elõtt is volt a "sötét energia" de más nem<#vigyor3>#vigyor3>
2.
Egy értelmes faj egy csillagkapun keresztül átdobott egy petárdát és minden felrobbant.
3.
Az egész világegyetem a sötét energiára alapuló kísérlet.
4.
Lehet hogy a világegyetem egy felsõbbrendû faj fegyverének lövése által maradt hátra<#idiota>#idiota>
Nagyon unatkozom<#idiota>#idiota>
2.Sötétségben túl gyorsan haladt a semmi?Nem értem hogy a "sötétség" mennyiben befolyásolja a semmi sebességét😄 Másik lét nem tudom mire utal.
"Az ürt egy nem ismert fekete anyag borítja elméletileg az mindennek az alapja. Ami az õsrobbanásnál a hõ és a fény által megváltozott."
"Az õsrobbanás elmélete is ezzel függhet ösze...a sötétségben túl gyorsan haladt a semmi?!... vagy egy másik létbõl átszabadult fizikális anyag"
Ezt is csak úgy halottam<#idiota>#idiota>
De én ezt tartom a leg elképzelhetõbbnek.
Ettõl függetlenül: látod, tudsz te értelmes hszeket is írni, szitkozódás nélkül<#eljen>#eljen><#wink>#wink>
Amúgy, ha van egy kis angoltudás kéznél, szerintem nyugodtan mehettek máshova is, szinte mindenhol találhattok kis számban magyarokat, és vannak színvonalasabb realmok is😊
Haverommal most szeretnénk áttérni tört szerverrõl eredetire. Mindketten PVE beállítottságúak vagyunk, és érdeklõdni szeretnénk, hogy melyik az a PVE realm, ahol sok magyart találunk?
A válaszokat elõre is köszönöm 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Nem hagyom abba, amíg google válaszolni tud😊
Itt egy kis videó az evolúcióról,csak hogy WoWnál maradjunk.