World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az offtopichoz: Még ha a világegyetemet valami különös oknál fogva egy tudatos entitás is teremtette, miért kell annak a valaminek könyörögni, imádkozni, templomokat meg szobrokat emelni. Honnan tudjuk, hogy ez tetszik neki? Ha valami jót történik a hívõkkel, akkor az biztos Isten mûve, de ha rossz akkor egyszerûen ez a terve velük és ennyi. Ez nekem valahogy mindig kevésnek tûnt. Igyekszem erkölcsösen, emberhez méltóan élni, de nem azért, hogy egy istennek tetszen, hanem hogy nekem és az embertársaimnak jobb legyen.

LeWyTy
Majd ha unatkozom kitalálom...<#vigyor3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Mér ne lehetett volna tér?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Csirke4
1 ember nem biztos hogy megfejti.
De egy 1000+ fõbõl álló legnagyobb zsenikbõl összeválogatott csoport?
Nem lehetetlen egyáltalán.
Találós kérdés:
Egy tipikus galaxis tízmillió és ezermilliárd közötti számú csillaggal rendelkezik. Feltehetõen több mint százmilliárd galaxis van a Világegyetem belátható részében. (belátható azaz ameddig most éppen ellátunk a tecnikánkkal)
A galaxisok közötti távolságról: a hozzánk legközelebbi 270 km/s-os sebességgel közeledik a Naphoz, körülbelül 3 milliárd év múlva összeütközik a mi galaxisunkkal.
Mennyi esélye van h 1 ember a kis agyával megfejti egy ekkora rendszer létrejöttét/törvényszerûségeit?
szerintem nem kell...ez elég érdekes volt, feldobta kicsit a topicot 😊

És erre valóban az sg.hu közönségétõl várod a választ?
Nekem épp van egy evvel foglalkozó topikom, boncolgatni.

picket
Szerintem erre nyissatok egy külön topikot, ott megtárgyalhatjátok a világ keletkezésének mikéntjét, meg a sötét energiát és társait.

&#3237;_&#3237;

Kérdésem továbbra is fent áll. Hogy lehet tér nélkül energia?

LeWyTy
Fizikai formában semmi sem volt.
A sötét energiának elméletileg nincs fizikai alakja.

Lenin van, volt és lesz!

Vagy ilyesmi<#wow3>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

" AZ õsrobbanás elõtt is volt a "sötét energia" de más nem "

Ezt magyarázd meg nekem légyszíves, mert nem értem.

OFF:
Intelligens tervezettség: cseberbõl vederbe. És a tervezõt ki teremtette? Amivel meg akarjuk magyarázni a létet, azt ugyanúgy meg kéne magyarázni, magyarán semmire nem jó. Ha õt is teremtették, a legelsõ teremtõ hogy jött létre?

byzhouse
xfiee liveon most öli k25 HC-ba lich kinget 10% van hátra

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Csirke4
Mértne lenne véletlen?:o

Srõndinger macskájából eredõ problémák?:o
Fehercsoki
Nem hallottam róla,de biztosan igazad van,véletlen meg egész egyszerûen nincs,fizikailag ha ismernénk minden infot akkor a szemétdombos-boeinges esetet is ki lehetne számolni hogy összeáll-e.Errõl írhatnál még bõvebben ha pontosan emlékszel,egész érdekes😊

plu604
Egyetlenegy hozzászólásom lesz ehhez a vallás vs. evolúció offoláshoz, ezt engedjétek meg nekem.

Konkrétan nem emlékszem rá, hogy milyen körülmények között, az élet kifejlõdésének melyik (igencsak korai) szakasza van megkérdõjelezve, akit konkrétabban érdekel olvassa el Graham Hancock Természetfeletti c. könyvét, de pontosan emlékszem, hogy anno az élet létrejöttének esélye nagyon nagyon minimális volt. Körülbelül ahhoz lehetne hasonlítani, mint amekkora esélye van annak, hogy egy szemétdomb fölött átviharzó tornádó véletlenül a szemétdarabokból összeállítson egy Boeinget, annak minden apró részletével együtt. Minimális, szinte már elhanyagolható, mindössze matematikailag létezik ez az esély, és ezek után én nem hiszem, hogy véletlenül következett volna be az evolúció. Nem azt mondom hogy egyik napról a másikra lett a föld meg az állatok meg az ég meg tudomisén, ezt én sem hiszem el, de azt sem hogy véletlenül teremttettünk.

Fehercsoki
A palák nem rendelkeznek a dual-wield képességgel.

Sziasztok! Lenne 1 kérdésem: a Pala tudna két 1 kezes sword-ot, mace-t, v. axe-t használni? Vagy csak kard és pajzs, 2hand variáció létezik számára? Kösz a választ.
LeWyTy
Én meg most azcsinálom hogy elmegyek Emblem of Triumph farmolni... jó?<#mf1>

Fehercsoki
<#mf1><#zavart2>

LeWyTy
Én meg össze vissza <#awink>

LeWyTy
B+<#banplz>
EZ nem egyszerû<#banplz>

Fehercsoki
1.Az anyagra írtam,bár lehet kicsit félreérthetõ volt a mondat.

LeWyTy
Én ateista vagyok<#idiota>
És 1 hete józan<#taps>

stratholme kiírtása Arthas által is kamu amúgy mert ittaz igazság! lol

Szintén hívõ, vagy az elmegyógyintézetbõl írsz?<#wave><#zavart1>

najó talán mégsem 😄

LeWyTy
1.
AZ õsrobbanás elõtt is volt a "sötét energia" de más nem<#vigyor3>

2.
Egy értelmes faj egy csillagkapun keresztül átdobott egy petárdát és minden felrobbant.

3.
Az egész világegyetem a sötét energiára alapuló kísérlet.

4.
Lehet hogy a világegyetem egy felsõbbrendû faj fegyverének lövése által maradt hátra<#idiota>
Nagyon unatkozom<#idiota>

lol 😄 ez nem igazán sorrendben van, a warcraft 3 végén lévõ "használhatóbb"

Fehercsoki
Nos az élet pedig,állatok esetében egyszerû,mivel az életbenmaradás,fajfenntartás.Emberek sem tudom miért bonyolítják túl,gyakorlatilag nekünk is ennek kéne lennie,bár páran úgy gondolják az életük értelme hogy tegyenek valami fontosat.

Fehercsoki
1. Hát igen bár nem sötét anyag van a legnagyobb mennyiségben,hanem a sötét energia.Nem tudom hogy az õsrobbanás mennyiben befolyásolta,de az õsrobbanás elõtt nem volt ott semmi,tehát az is az õsrobbanás anyagában volt.

2.Sötétségben túl gyorsan haladt a semmi?Nem értem hogy a "sötétség" mennyiben befolyásolja a semmi sebességét😄 Másik lét nem tudom mire utal.

LeWyTy
AZ élet értelmére is a legelképzelhetõbb válasz a "szenvedés".

LeWyTy
Már megpróbálták.

"Az ürt egy nem ismert fekete anyag borítja elméletileg az mindennek az alapja. Ami az õsrobbanásnál a hõ és a fény által megváltozott."

"Az õsrobbanás elmélete is ezzel függhet ösze...a sötétségben túl gyorsan haladt a semmi?!... vagy egy másik létbõl átszabadult fizikális anyag"

Ezt is csak úgy halottam<#idiota>
De én ezt tartom a leg elképzelhetõbbnek.

Fehercsoki
Nem fogyna el a válasz,mindenre van elmélet,csak nem mindent lehet letesztelni,cáfolni,esetleg javítani rajta,mivel sok olyan dolog van,ami nagyon messze történik és nem tudjuk behatóbban vizsgálni,illetve olyan is ami nagyon sok idõ múlva történne meg újra.

Fehercsoki
Na utolsó ilyen 1 a 3ban posztom,szóval ez a WoWos evolúció videó egyébként kitûnõen mutatja a változásokat.Amikor fázik szõrt növeszt,amikor nem tud bányászni izmokat stb.

Feleslegesen keresnék, egy idõ után elfogyna a válasz, lehetetlennek tartom, hogy ezt mind megtudjuk válaszolni😊

Ettõl függetlenül: látod, tudsz te értelmes hszeket is írni, szitkozódás nélkül<#eljen><#wink>

Fehercsoki
Illetve hát az õsrobbanás "szórta" szét azt a sok anyagot.De hogy a sok anyag honnan van nem tudom.

Fehercsoki
Ezeket nem googlebõl írom...Ez alapmûveltség.(van akinek ez,valakinek pedig a teremtés helyettesíti)Nos hát hogy az a sok anyag honnan van,nem tudom,nem igazán merült még fel ez a kérdés,van ami csak ott van és kész.Nem tudom,hogy a tudomány megpróbálta-e ezt megválaszolni.Az a kis baktérium pedig elég elemi dolog,szóval ott van az is😄 Ilyen szinten nem értek hozzá hogy a legalapabb életformák mik voltak/hol voltak,szóval meg sem próbálom megválaszolni.Ha érdekel akkor keress rá googlen.

LeWyTy
AZ a vidi nem eygszerû<#eplus2>

A 3 legforgalmasabb realm a Bloodscalp, Ragnaros és az Arathor, ez mind benne van a gyikben is.

Amúgy, ha van egy kis angoltudás kéznél, szerintem nyugodtan mehettek máshova is, szinte mindenhol találhattok kis számban magyarokat, és vannak színvonalasabb realmok is😊

mousee
Üdv!!

Haverommal most szeretnénk áttérni tört szerverrõl eredetire. Mindketten PVE beállítottságúak vagyunk, és érdeklõdni szeretnénk, hogy melyik az a PVE realm, ahol sok magyart találunk?

A válaszokat elõre is köszönöm 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Igen, és az a valami, ami összecsomósodott, honnan van? és a baktériumok mibõl keletkeztek?

Nem hagyom abba, amíg google válaszolni tud😊

WTB moderálás, picket ha vagy /w me

Fehercsoki
Semmi sem véletlenül jött létre elárulom😄 Fizikai törvények alapján alakult ki minden bolygó,csillag,egyéb égitest.(a többit fölösleges lenne felsorolnom mivel most nem lényegesek)A Napunk is ugyanúgy jött létre mint a többi csillag,"összecsomósodott" a gravitáció hatására,aztán amikor elég sûrû volt akkor beindult a magfúzió,és akkor "lõn világosság",tehát nem csak csettintett egy varázslatos szakállú ember.Az evolúció pedig így történt,elõször csak baktériumokból,egysejtûkbõl állt az élet,aztán bizonyos okok miatt(védekezés,táplálékszerzés) folyamatosan fejlõdtek,egészen az emberig jutottak el.Jelenleg a tudomány ott tart hogy ezek az elméletek helytállóak,és minden jelenleg ismert dologra igaznak bizonyulnak,szóval valószínûleg igazak.

Itt egy kis videó az evolúcióról,csak hogy WoWnál maradjunk.

LeWyTy
Köszönöm<#nyes>

Nemtudom, ezzel valahogy hozzá hasonlóvá váltál<#pardon1>

moderálást pls 😄

LeWyTy

Válasz 'voloume' üzenetére (#144819)

Te megtetted<#hawaii>