World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erre gondolom nem kell válaszolnom...

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Igen, x évig meg gömbölyû volt a föld, a nap forgott, satöbbi.

Mindig kérdeztük a fizikatanárunktól, hogy régen is azt hitték, hogy ez van, akkor most mivan ha tévedünk, és a válasza az, hogy lehet hogy nem igaz, de perpill ez a hivatalos, tanuljuk meg...

Nem azt mondom, hogy nem lehet igaz az õsemberes sztori, jó, akkor kis egysejtû lényekbõl fejlõdtünk, amik szervetlen anyagból, amik a föld keletkezésekor jöttek létre...de ki tud nekem bizonyítékokkal alátámasztott érveket felhozni, hogy hogyan keletkezett a világegyetem, a többi bolygó, csillag, tényleg végetelen-e, estébé...

Nemhiszem, hogy csak úgy véletlenül lemásztunk a fáról, csak úgy véletlenül lángralobbant a Nap, nekem egyenlõre a "lõn világosság" elfogadhatóbb, mert ez mindent megmagyaráz... ha pedig nincs igazam, legalább megpróbálok úgy élni, hogy Istennek tetszen, és ez szerintem jó...

csoki: a hiányzó koromat megsúgom, decemberben leszek 16, de kiváncsi lennék, hogy te mennyi vagy (nincs kedvem megnézni^^), a szavaidbõl ítélve bõven 25-30 környéke, és mégis milyen jókat tudunk vitázni😊

...és 10-20 év korkülönbség ellenére nem én anyázok, buzizok embereket 3 sor hallatán, és csak azért, mert nem tudja elolvasni, hogy nem szabad törtszerót említeni^^

jó, majd ha senki nem figyel nyugodtan leszophatod

Fehercsoki
Igen azóta rájöttem...Ettõl függetlenül ugyanaz a véleményem.

Ha nem jött átt, South Park, Mr. Garrison az evolúcióról, ha nemis szó szerint^^

Ha gondolod, megírom pontosan melyik évad, rész, és még linket is kapsz😉

antgecc
"Ezen kívül: aki tudományos tényt tagad bizonyítékok nélkül, az idióta, és ez nem kéne, hogy zavarjon téged. Rá kell hagyni. Õt viszont minõsíti a hozzászólása. Gyakorlatilag írásba adta, hogy mekkora hülye. Ezek után még mindig szeretnéd, hogy töröljem?"

Te vágod, hogy ez neked szólt? <#wilting>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Fehercsoki
Igen?Érvek?A halbéka mókusbaszására gondolsz?Igazán normálisan írtál igen.

Mert? nem k***** anyáztam, csak érveket hoztam fel a véleményem mellett, õk pedig megcáfolták...amíg ez normális keretekben folyik, szerintem nem problémás...

Ritkán írsz, de akkor sokat és igazat szólsz<#eljen>

Elismerésem, ilyen emberek kellenének a parlamentbe😄

Utálom a beastcleavet.

Fehercsoki
Kimaradt egy "le" szócska.

Fehercsoki
Na azért akkora faszságokra amiket itt egyes vallási fanatisták beírtak nem lehet máshogy reagálni...Meg amúgyis utálom az ilyeneket,nem érdemlik meg a rendes beszédet.A <#eljen> jelet pedig azért írtam mert az utolsó 2 sor jó volt.De többet nem kapsz ilyen jelet.

picket
Nem tudok róla, hogy ilyet töröltem volna (legalábbis biztosan nem, ha nem csempésztél bele más mondanivalót is a korábbi vitával kapcsolatban). Ha mégis én tehetek róla, hogy eltûnt, akkor elnézést kérek. Egyébként már korábban is jelezték (privátban), hogy eltûnt hozzászólás, amivel elvileg semmilyen hangnem/tartalom probléma nem volt, pedig akkor szerintem hónapokig nem töröltem semmit. Szerintem "shit happens" kategória. <#nemtudom>

&#3237;_&#3237;

picket
Te konkrétan embereket és vallási csoportokat sértegettél eléggé alpári stílusban, õ meg csak rossz helyre tévedt. Tudom, hogy nem érzed a különbséget, csak jelzem, hogy mások viszont igen <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Fehercsoki
<#eljen>

picket
Mert már sokan reagáltak rá, köztük én is, és ki is osztottam szerintem eléggé. Tovább fûzni viszont felesleges, minthogy a többség is úgy érezte egy korábbi felmérésen, hogy néhány hsz akár szólhat másról, de hosszan vitázni off témáról felesleges.

Erre persze lehet azt mondani, hogy most aki ellent mond nekem, azt törlöm. Ez ellen nem fogok tudni mit tenni, hiszen természetesen amit törlök, azzal nem értek egyet.

Ezen kívül: aki tudományos tényt tagad bizonyítékok nélkül, az idióta, és ez nem kéne, hogy zavarjon téged. Rá kell hagyni. Õt viszont minõsíti a hozzászólása. Gyakorlatilag írásba adta, hogy mekkora hülye. Ezek után még mindig szeretnéd, hogy töröljem? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Csirke4
Te picket, én az official fórumra linkeltem amelyben kiderül, hogy nem lehetett soha neutral AH-n sem saját accról cuccot venni, azzal mi volt a baj?😄
Fehercsoki
Csupán csak azért gondoltam ezt,mivel aki egyetértett veled(de ugyanúgy semmi keresnivalója a hszenék) az ott maradt az én hszeim törlése után.

picket
Gratulálok, hogy észrevetted, hogy "finom" figyelmeztetésed után átnéztem még egyszer, és töröltem a "törtös szart". Egyébként elég nagy különbség van aközött, hogy valaki ellent mond nekem, meg a te kijelentéseid között. Csak sajnálni tudlak, hogy nem érzed a különbséget.

&#3237;_&#3237;

na ilyen post nem rémlik, amiben azt irtam volna, hogy xyz láma, mert nem ambush-ol thunferfury-val, de ha volt ilyen keresd elõ plz, lehet csak nekem rossz a memóriám 😊

olyanra viszont emlékszem, mikor a thunderfury-s rugó - moonwalker volt a neve, ha jól emlékszem - betámadott tyr's hand-en, mikor zsét farmoltam az epix mount-omra (hja, a régi "szép" idõk, mikor még kemény meló volt 600g-t rá összevakarni), s szegényke elhalt 1 sec alatt egy toep-zhc-pom-pyro instant combo-ba...lehet egy dologról beszélünk, mivel más tf-es rugó nekem nem rémlik...

amúgy meg a vanilla wow rugóját ne akarjuk már összehasonlítani a mostanival, mert azóta eltelt 2 kieg, meg laza 3,5 év :S

Fehercsoki
Vallásos picket miatt.

antgecc
#144758 nem értem miért nem esett bele a szórásba... nevetséges.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Fehercsoki
Gratulálok picket,a törtös szarokat itthagyod,viszont ha bárki ellentmond neked egybõl törlöd a hszeit.

Csirke4
De miért?😮
LeWyTy
El?<#confused>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Csirke4
Hovátûnt a linkem?😄
capaszabi
szerencsére ilyen. a régi tabolni is kellett a karaktersor és a számsor között engem zavart. 😄

Csirke4
<#wilting>
Harmadik post.
antgecc
Elképzelhetetlen dolog, hogy egy patchben javították a dolgot, nem? <#wow3>

Csirke4
Aha!
Ezek szerint a haverjaid vannak törtön!
Már jónéhány hónapja ilyen.

B@lu
Sziasztok!

Mobil authenticatort használok, és meglepõdve látom 1-2 napja hogy a bejelentkezéskor a felhasználói név és a jelszó ablak alatt megjelent 1 harmadik, az authenticator jelszót kérõ ablak.

Érdekességképpen ha nem írom oda be semmit, akkor továbblép, és kéri a régi stílusú módon az auth. jelszót.

Másnak is ilyen?

antgecc
Amcsi closed beta óta wowozok (jelenleg mondjuk épp nem). Életemben nem voltam még tört szerveren. Ellenben több haverom is megcsinálta már ezt.

LeWyTy
AM én is<#fogmosas>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Gondolom megszokta a tört szervereket. 😄

LeWyTy
Egy accounton belül nem veheted meg ...direkt írtam.

"amit egy accounton lévõ másik karival nem vehetsz meg... ezért kell megkérni rá egy barátod.."

LeWyTy
Jah de én nem egy hordás altot akarok hanem egy hordás maint<#vigyor1>

antgecc
Hogy mi? Minek oda barát? Kis alttal beraksz egy szürke szart közös AH-ba pl 1000g buyoutra, másik frakcióban lévõ main karaktereddel pedig megveszed azt. Ennyi.

LeWyTy
Jó akkor %... én csak annyit tok hogy levont nálam 30g-t<#nemtudom>

Fehercsoki
Nem 30g,szerintem százalékban van az.

LeWyTy
#144777-#144778... köszi a választ.<#worship>

LeWyTy
A kiskarival elmész és beteszel egy olcsó szart AHba anyiért amenyi pénz kell +30g a tranzakció(hülye goblinok)... amit egy accounton lévõ másik karival nem vehetsz meg... ezért kell megkérni rá egy barátod... aki megbízható... átadod neki a pénzt és megveszi a kiskaridtól a cuccot.... ENNYI ha nem tudtad volna <#idiota>

LeWyTy
Hehe pedig azt is lehet... csak 30g-t levonnak érte 😄
Ugyanis vannak közös AH-k(pl boty bay) ott lehet átjuttatni a másik félnél lévõ karidhoz pénzt.

Igen, Heirloom itemet tudsz küldeni, mást viszont nem, se pénzt, se posztót. 😄
Én is próbáltam pénzt küldeni az új allis törpe warrimnak, és amikor nem ment, fogtam, és töröltem a fenébe (még csak 8as volt), a franc se akar szívni lóvé nélkül. 😄 Meg amúgy is unom az altozást, majd Catában felhúzok egy új karit, addig meg jó az az egy szál resto sámánom is. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

antgecc
Tudsz, simán postaládán keresztül.

LeWyTy
Volna egy érdekes kérdésem.
Allistól hordásnak tudok Heirloomot küldeni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Áruló vagyok... és?!
a Bloodscalpon szar az alli<#ravasz1>

Botond
Az új aláírásod nagyon pro "Makik <#idiota>" mester. 😊))
picket
Ha nem értenétek meg, akkor szólok, hogy akár hisztek felsõbb hatalomban, akár nem, egy teljesen biztos: az sg fórumban létezik felsõbb hatalom. Aki nem érti, arra majd leidézzük a bahammert. Íme a véleményem, ami remélem le is zárja a vitát:

1. Ha valaki megszegi a topik szabályait, akkor majd törlöm a hozzászólását. Ma, vagy holnap, de amint tudom. (Ha még sem tenném meg, akkor szóljatok normális hangnemben, hogy átsiklott felette a figyelmem.) Addig kénytelenek vagytok eltûrni, hogy van itt egy hsz, ami nem tetszik. Ezen tudományosan képtelenség jelenleg változtatni, de ha valaki létrehozna egy mesterséges intelligenciát - ami értelmezi az összes hozzászólást és törli amit kell, meg persze 24/7 csak ezzel foglalkozik - az jelentkezzen, és átadjuk a házigazdit az MInek.

2. Nem éppen csipkebokor vesszõ. Bunkó vagy kisfiam, és ennyi. Ha anyu-apu nem nevelt meg, akkor ebbõl már nem lesz semmi. Ha nem érted meg, hogy más embereket nem sértegetünk, mások szórakozását nem fikázzuk, más ember vallási meggyõzõdésén nem röhögünk teli pofával, és szociális érzéked a hozzászólások számának növekedésével konvergál a nullához, akkor ez van. Leírunk, és bekerülsz a "bunkó és leszarjuk" csoportba, és majd mindenki így is viszonyul hozzád.

3. Ez kicsit mellékvágány, de! Ne keverjük a hitet a tudománnyal, és viszont. Ez a másik kollégának is szól. A hitnek semmi köze az evolúcióhoz. Nem is tudja cáfolni azt, meg nem is kell neki. (Ha tudományos cáfolatod van rá, akkor hajrá! Publikáld, és innen megelõlegezem a Nobel-díjat.) Mint ahogyan egyébként az evolúció sem cáfol semmit a hitbõl. Hagyjuk azt, hogy háromezer éve hogyan magyarázták nomád pásztoroknak a világ keletkezését. Minden hülye tudja, hogy a Biblia nem szó szerint értendõ. Azt is minden hülye tudja, hogy tudománnyal nem lehet hitet cáfolni. Csak akkor tudsz cáfolni, ha kísérlettel be tudod bizonyítani az igazadat - és sok sikert ahhoz, hogy bebizonyítsd egy felsõbb hatalom létezését, vagy létezésének hiányát. Amint megpróbálod a hitet magyarázni vagy tagadni hitté alakítod át a tudományt, és az nem kicsit káros. Te kisfiam ennyire vagy tudatlan/képzetlen/hülye, úgyhogy abba is hagyhatod a tudománnyal való példázódást, mert annyi közöd van hozzá, mint õsembernek a lézerrel indukált magfúzióhoz.

Röviden és velõsen: maradjunk a témánál, egyébként qsspofabe, ateisták meg kíméljenek a próbálkozásaikkal, hogy megtérítsék bármely hit követõit a hitetlenségre, mert annak a humor topikban van a helye.

Makik <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Fehercsoki
Te is "halbéka" ivadék vagy,sõt ennél még sokkal primitívebb életformákból alakultak ki a mai fajok sok sok évmilliárd alatt...Sõt még most is fejlõdnek a fajok,csak mivel meglehetõsen sok idõ kell a szembetûnõ fejlõdéshez ezért nem vesszük észre...Kócos te meg ha istenben hiszel akkor nem véletlen nem adtad meg az életkorod😮

szlííp 😊) <#idiota>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"