World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Mindig kérdeztük a fizikatanárunktól, hogy régen is azt hitték, hogy ez van, akkor most mivan ha tévedünk, és a válasza az, hogy lehet hogy nem igaz, de perpill ez a hivatalos, tanuljuk meg...
Nem azt mondom, hogy nem lehet igaz az õsemberes sztori, jó, akkor kis egysejtû lényekbõl fejlõdtünk, amik szervetlen anyagból, amik a föld keletkezésekor jöttek létre...de ki tud nekem bizonyítékokkal alátámasztott érveket felhozni, hogy hogyan keletkezett a világegyetem, a többi bolygó, csillag, tényleg végetelen-e, estébé...
Nemhiszem, hogy csak úgy véletlenül lemásztunk a fáról, csak úgy véletlenül lángralobbant a Nap, nekem egyenlõre a "lõn világosság" elfogadhatóbb, mert ez mindent megmagyaráz... ha pedig nincs igazam, legalább megpróbálok úgy élni, hogy Istennek tetszen, és ez szerintem jó...
csoki: a hiányzó koromat megsúgom, decemberben leszek 16, de kiváncsi lennék, hogy te mennyi vagy (nincs kedvem megnézni^^), a szavaidbõl ítélve bõven 25-30 környéke, és mégis milyen jókat tudunk vitázni😊
...és 10-20 év korkülönbség ellenére nem én anyázok, buzizok embereket 3 sor hallatán, és csak azért, mert nem tudja elolvasni, hogy nem szabad törtszerót említeni^^
Ha gondolod, megírom pontosan melyik évad, rész, és még linket is kapsz😉
Te vágod, hogy ez neked szólt? <#wilting>#wilting>
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Elismerésem, ilyen emberek kellenének a parlamentbe😄
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Erre persze lehet azt mondani, hogy most aki ellent mond nekem, azt törlöm. Ez ellen nem fogok tudni mit tenni, hiszen természetesen amit törlök, azzal nem értek egyet.
Ezen kívül: aki tudományos tényt tagad bizonyítékok nélkül, az idióta, és ez nem kéne, hogy zavarjon téged. Rá kell hagyni. Õt viszont minõsíti a hozzászólása. Gyakorlatilag írásba adta, hogy mekkora hülye. Ezek után még mindig szeretnéd, hogy töröljem? <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
olyanra viszont emlékszem, mikor a thunderfury-s rugó - moonwalker volt a neve, ha jól emlékszem - betámadott tyr's hand-en, mikor zsét farmoltam az epix mount-omra (hja, a régi "szép" idõk, mikor még kemény meló volt 600g-t rá összevakarni), s szegényke elhalt 1 sec alatt egy toep-zhc-pom-pyro instant combo-ba...lehet egy dologról beszélünk, mivel más tf-es rugó nekem nem rémlik...
amúgy meg a vanilla wow rugóját ne akarjuk már összehasonlítani a mostanival, mert azóta eltelt 2 kieg, meg laza 3,5 év :S
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mobil authenticatort használok, és meglepõdve látom 1-2 napja hogy a bejelentkezéskor a felhasználói név és a jelszó ablak alatt megjelent 1 harmadik, az authenticator jelszót kérõ ablak.
Érdekességképpen ha nem írom oda be semmit, akkor továbblép, és kéri a régi stílusú módon az auth. jelszót.
Másnak is ilyen?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"amit egy accounton lévõ másik karival nem vehetsz meg... ezért kell megkérni rá egy barátod.."
Ugyanis vannak közös AH-k(pl boty bay) ott lehet átjuttatni a másik félnél lévõ karidhoz pénzt.
Én is próbáltam pénzt küldeni az új allis törpe warrimnak, és amikor nem ment, fogtam, és töröltem a fenébe (még csak 8as volt), a franc se akar szívni lóvé nélkül. 😄 Meg amúgy is unom az altozást, majd Catában felhúzok egy új karit, addig meg jó az az egy szál resto sámánom is. 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Allistól hordásnak tudok Heirloomot küldeni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a Bloodscalpon szar az alli<#ravasz1>#ravasz1>
1. Ha valaki megszegi a topik szabályait, akkor majd törlöm a hozzászólását. Ma, vagy holnap, de amint tudom. (Ha még sem tenném meg, akkor szóljatok normális hangnemben, hogy átsiklott felette a figyelmem.) Addig kénytelenek vagytok eltûrni, hogy van itt egy hsz, ami nem tetszik. Ezen tudományosan képtelenség jelenleg változtatni, de ha valaki létrehozna egy mesterséges intelligenciát - ami értelmezi az összes hozzászólást és törli amit kell, meg persze 24/7 csak ezzel foglalkozik - az jelentkezzen, és átadjuk a házigazdit az MInek.
2. Nem éppen csipkebokor vesszõ. Bunkó vagy kisfiam, és ennyi. Ha anyu-apu nem nevelt meg, akkor ebbõl már nem lesz semmi. Ha nem érted meg, hogy más embereket nem sértegetünk, mások szórakozását nem fikázzuk, más ember vallási meggyõzõdésén nem röhögünk teli pofával, és szociális érzéked a hozzászólások számának növekedésével konvergál a nullához, akkor ez van. Leírunk, és bekerülsz a "bunkó és leszarjuk" csoportba, és majd mindenki így is viszonyul hozzád.
3. Ez kicsit mellékvágány, de! Ne keverjük a hitet a tudománnyal, és viszont. Ez a másik kollégának is szól. A hitnek semmi köze az evolúcióhoz. Nem is tudja cáfolni azt, meg nem is kell neki. (Ha tudományos cáfolatod van rá, akkor hajrá! Publikáld, és innen megelõlegezem a Nobel-díjat.) Mint ahogyan egyébként az evolúció sem cáfol semmit a hitbõl. Hagyjuk azt, hogy háromezer éve hogyan magyarázták nomád pásztoroknak a világ keletkezését. Minden hülye tudja, hogy a Biblia nem szó szerint értendõ. Azt is minden hülye tudja, hogy tudománnyal nem lehet hitet cáfolni. Csak akkor tudsz cáfolni, ha kísérlettel be tudod bizonyítani az igazadat - és sok sikert ahhoz, hogy bebizonyítsd egy felsõbb hatalom létezését, vagy létezésének hiányát. Amint megpróbálod a hitet magyarázni vagy tagadni hitté alakítod át a tudományt, és az nem kicsit káros. Te kisfiam ennyire vagy tudatlan/képzetlen/hülye, úgyhogy abba is hagyhatod a tudománnyal való példázódást, mert annyi közöd van hozzá, mint õsembernek a lézerrel indukált magfúzióhoz.
Röviden és velõsen: maradjunk a témánál, egyébként qsspofabe, ateisták meg kíméljenek a próbálkozásaikkal, hogy megtérítsék bármely hit követõit a hitetlenségre, mert annak a humor topikban van a helye.
Makik <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"