World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

byzhouse
meghalt triplet/mama2 aki múltkor még beírt ide,hogy akar játszani wowal :\

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

djjeges
Stratholme*

djjeges
és merre van startholme?

kakaoskalacs
Üdv Valaki tudna tippet adni milyen talenteket érdemes mixelni?
Most ezt hasznalom (Blood/Unholy-Dps ,Frost Tank)
Link

vagy érdemesebb inkabb Unholy-ra tamaszkodni mintsem Blood-ra? Üdv

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Fehercsoki
Nekem ott az adatlapomon.

24, te jössz.

Fehercsoki
Miért érdekel ez újreg?Te még az életkorod sem mered megadni.

- iskolai végzettséged/szakmád?
- munkaköröd/foglalkozásod?
- hogy ne csak OFF legyen: WoW szakmá(i)d? 😄

Fehercsoki
Mert isten nem ver bottal hanem pokolba küld mert nem viselkedtél rendesen felebarátoddal!Ámen!

miértis?😄

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Fehercsoki
Akkor ezért pokolra jutsz!

Fehercsoki
De õk is megítéltek a palám miatt=/

Csirke4
Nem csak fehér színû emberek vannak. :o
De ha sikerül az alapján megítélni valakit, hogy melyik oldalon játszik akkor fogadd gratulációmat.
Kitalálom, elõítéleteid vannak a bõrszíned, vallásod miatt, vagy mert molesztáltak kiskorodban...

Fehercsoki
Kitalálom allys vagy és törtön játszol.

FSpofon

Arab money

djjeges
megtudnátok mondani melyik a leggyorsabb földi mount? elõre is thx

FSpofon
jobb gyereknek lenni mint hominak aki vértünde "palával" játszik

Arab money

Fehercsoki
Igen és amikor a palámról beszéltek az nem volt az?

LvL 60 Tauren Warrior

Csirke4
Szétsorvadt az egyik kezem, hogy ilyet kell írjak de most igazad van. :C
<#vigyor3>
antgecc
na ez megint óvodás szint...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Fehercsoki
Kitalálom,ti meg allysok vagytok...Ez is épp eleget magyarázna meg.

Ez mindent megmagyaráz😄

Am bocsi, én is része voltam az off kirobbantásának, de most már tényleg kuss és go honort farmolni😊

ManOfTheLight
Szerencsétlenek. 😄

Littlepig13
Most h el olvastam ezt a 127 hsz-t hát azt hiszem topicot tévesztettek páran vagy talán bolygót?! <#wow3>

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

Fehercsoki
Nem szõke,fekete a haja.

picket
Mit vársz tõle, szõke bloodelf palája van!!! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

antgecc
Ez egy wow topic. Írd meg neki privátban, ha annyira fáj a téma! Igen, a kirobbanásában benne voltam. És? Én be tudtam fejezni... te képtelen vagy, holott már 1000x szóltak.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

juj

anti hero

Fehercsoki
Kussolj te.<#levele>Ha nem akarod ne olvasd el,a vita kirobbanásában te is benne voltál.

antgecc
KUSS LEGYEN MÁR!!! <#boxer>

Fehercsoki
Te hogy neveznéd õket picket?

#144886 Igen lehetetlen hadjárat,mivel általában a vallásos emberek nem adják fel a vallásukat,akármilyen tudományos érvet is hallanak,egyszerûen tényeket figyelmen kívül hagyva ragaszkodnak hozzá.És miért mi bizonyítsuk hogy nem létezik az istenük?Egy nem létezõ dolog nem létét igen nehéz bizonyítani,fõleg hogy kitalálják rá hogy láthatatlan,anyagtalan...Pedig nekik semmi nincs ami bizonyíthatná hogy mégis létezik,annyira semmi hogy nem is értem hogy hihetik el,tekintve hogy õk bizony már nem óvodások hanem a legtöbb hívõ azért mégis csak felnõtt ember😮

picket

&#3237;_&#3237;

Van benne ráció, én értem amit mondasz, bocs ha szét offoltuk a topikot, de senki se jött át a tudományos szekcióba.

Esti mese: Annó Isaac Newton fektette le az abszolút tér és abszolút idõ fogalmát, aki egy nagyon okos ember volt, fizikus, matematikazseni (a differenciál és integrálszámítás is az õ nevhéz fûzõdik, részben).
Aztán jött Albert Einstein, és bebizonyította, hogy Newton-nak még sem volt teljesen igaza a térrõl és az idõrõl.
Majd késõbb a kvantummechanika mûvelõi Einstein-nek a tökéletes térrõl alkotott képzetét cáfolták meg a parányi szinteken, és az is valószínû, hogy amit ma tudományosan hiszünk a világról (húrelmélet, membránok, 11 térdimenzió, párhuzamos világegyetemek) száz, még több év múlva kiderül, hogy mégsem teljesen igaz, sõt, aki most is ezen részterületeken mélyed el, tökéletesen tudja, hogy ezekkel is mennyi probléma van.
Aki a tudománnyal próbálja kizárni a vallást, az egy reménytelen kereszteshadjáratba indul, ebben is egyet értek.
Aki pedig úgy érzi, érti a sötét energia mivoltát, szerintem az a Harvard-on egy PhD ösztöndíj gyanús, majd késõbbi Nobel-díj gyanús. Persze csak addig, amíg pár generáció múlva ki nem derül, hogy mégsem teljesen úgy van, már ha történelmünket vesszük alapul. <#idiota>
Na jó, én tényleg abbahagyom az offolást, húznom kell vissza tanulni.

LeWyTy
Senki sem tudja hgy vol-e valami.... miért ne lehetett volna?

De mosmá abbahagyhatnánk az offot<#vigyor3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fehercsoki
Bár cataclysmben már csak megváltoznak a régiek.Egyébként ennek örülök,mert már nem nagyon volt kedvem altot húzni,most biztos jobb lesz kis szinten.Kivéve ha az unatkozó allysoknak gankelni támad kedvük hiszen túl közel leszek hozzájuk:S

MarkBlade
persze hogy tágul.. egyre több az új map a wowban 😊
antgecc
Én is benne voltam az elején, de baszki... ez már kurvára unalmas!

Fehercsoki
Nem nekem sikerült,hanem azoknak a csillagászoknak akik ilyeneket figyelnek meg.

picket
Látom nem egészen értetted a mondanivalómat, de annak mindenesetre örülök, hogy - velem ellentétben - neked sikerült megfigyelned a világegyetem tágulását.

&#3237;_&#3237;

Fehercsoki
Azért a táguló világegyetem megfigyelhetõ,és eddig semmi sem cáfolta meg.Netes cikkekkel/különbözõ iskolákban tanult fizikával mi a baj?Van pár nagyon jó és értelmes cikk is...És még mindig jobb mintha telepatikus módon próbálnánk egy felsõbb erõvel beszélni aki sosem válaszol a kérdéseinkre😮

picket
Nem, ez kezd egyre viccesebb lenni. Tényként beszélnek olyan dolgokról, amit vagy senki nem bizonyított még, vagy meg sem próbált és elméleti fizikusok megelevenedett lázálma. És közben leugatja a hívõt, hogy hogyan merészel nem ateistának lenni, miközben õ vakon hisz a tudományban, vagyis abban, ami szerinte az - netes cikkekbõl összeolvasott elméletek és középiskolában tanult hézagos fizikatudásának egyvelege.

A 12 majomból jut eszembe a vicc: a sarki hamburgeres nem hisz a baktériumokban, mert szerinte a kormány találta ki, hogy megvegyük a tisztítószereket <#idiota>. A lényeg, hogy a sarki hamburgeres nem fog nekiállni kísérletezni és bebizonyítani a baktériumok létezését, ahogyan mi sem állunk neki bizonyítani a táguló világegyetem elméletét, és a vallásos emberek sem várják, hogy egyesével megszólítsa õket Gábriel arkangyal, vagy mittomén ki.
Mondta a , hogy atommag körül elektronok keringenek, hogy a Föld a Nap körül forog, hogy -273 foknál nem lehet hidegebb, stbstb. És elhisszük, mert nem tudunk mindennek utánajárni. Valakinek meg mondta a , hogy imádkozzon, járjon misére vagy istentiszteletre, imádkozzon Mekka felé leborulva naponta háromszor.

Komédia, paródia, tragédia, õrültekháza. Ez így egyben :p

&#3237;_&#3237;

MarkBlade
nem akkarok offolni de kicsit összekevered. Nem a naphoz hanem a galaxishoz. És VAN rá reális esély. Ráadásul számokat írsz hogy mennyi galaxis és mennyi csillag.. szerinted ezt ki találta ki 😊
Botond
Na jó, ez eddig poén volt, de mostmár húzzon át mindenki a tudományos szekcióba, az offolásnak is van határa.
picket
"Az egyház az egy tudatos "birkatenyészet". " - Mit írtam korábban? Hogy ne sértegess se hívõt se ateistát azért, mert az ami. Erre tessék. Ebbõl megint csak az lesz, hogy jön valaki, és talál módot arra, hogy beszóljon neked, aztán megint 5-5 bõgõmajom flémeli egymást 1-1 fán ülve. Ha meg törlöm, akkor meg az a baj.

"Isten nem követeli meg se a templomot sem az egyházat, sem a szobrokat" - Próféta elvtárs... izé... próféta úr! Õ maga mondta ezt neked? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

" Fizikai formában semmi sem volt. "

" Mér ne lehetett volna tér? "

Ez kezd egyre kacifántosabb lenni.

ez tetszik "birkatenyészet"

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Isten nem követeli meg se a templomot sem az egyházat, sem a szobrokat. Az egyház az egy tudatos "birkatenyészet".

"Igyekszem erkölcsösen, emberhez méltóan élni....embertársaimnak jobb legyen" Errõl szól az egész, még ha az egyház többet "ír elõ".

Persze ez csak az én véleményem.