World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Most ezt hasznalom (Blood/Unholy-Dps ,Frost Tank)
Link
vagy érdemesebb inkabb Unholy-ra tamaszkodni mintsem Blood-ra? Üdv
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
- munkaköröd/foglalkozásod?
- hogy ne csak OFF legyen: WoW szakmá(i)d? 😄
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
De ha sikerül az alapján megítélni valakit, hogy melyik oldalon játszik akkor fogadd gratulációmat.
Arab money
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Am bocsi, én is része voltam az off kirobbantásának, de most már tényleg kuss és go honort farmolni😊
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
anti hero
#144886 Igen lehetetlen hadjárat,mivel általában a vallásos emberek nem adják fel a vallásukat,akármilyen tudományos érvet is hallanak,egyszerûen tényeket figyelmen kívül hagyva ragaszkodnak hozzá.És miért mi bizonyítsuk hogy nem létezik az istenük?Egy nem létezõ dolog nem létét igen nehéz bizonyítani,fõleg hogy kitalálják rá hogy láthatatlan,anyagtalan...Pedig nekik semmi nincs ami bizonyíthatná hogy mégis létezik,annyira semmi hogy nem is értem hogy hihetik el,tekintve hogy õk bizony már nem óvodások hanem a legtöbb hívõ azért mégis csak felnõtt ember😮
Esti mese: Annó Isaac Newton fektette le az abszolút tér és abszolút idõ fogalmát, aki egy nagyon okos ember volt, fizikus, matematikazseni (a differenciál és integrálszámítás is az õ nevhéz fûzõdik, részben).
Aztán jött Albert Einstein, és bebizonyította, hogy Newton-nak még sem volt teljesen igaza a térrõl és az idõrõl.
Majd késõbb a kvantummechanika mûvelõi Einstein-nek a tökéletes térrõl alkotott képzetét cáfolták meg a parányi szinteken, és az is valószínû, hogy amit ma tudományosan hiszünk a világról (húrelmélet, membránok, 11 térdimenzió, párhuzamos világegyetemek) száz, még több év múlva kiderül, hogy mégsem teljesen igaz, sõt, aki most is ezen részterületeken mélyed el, tökéletesen tudja, hogy ezekkel is mennyi probléma van.
Aki a tudománnyal próbálja kizárni a vallást, az egy reménytelen kereszteshadjáratba indul, ebben is egyet értek.
Aki pedig úgy érzi, érti a sötét energia mivoltát, szerintem az a Harvard-on egy PhD ösztöndíj gyanús, majd késõbbi Nobel-díj gyanús. Persze csak addig, amíg pár generáció múlva ki nem derül, hogy mégsem teljesen úgy van, már ha történelmünket vesszük alapul. <#idiota>#idiota>
Na jó, én tényleg abbahagyom az offolást, húznom kell vissza tanulni.
De mosmá abbahagyhatnánk az offot<#vigyor3>#vigyor3>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ಥ_ಥ
A 12 majomból jut eszembe a vicc: a sarki hamburgeres nem hisz a baktériumokban, mert szerinte a kormány találta ki, hogy megvegyük a tisztítószereket <#idiota>#idiota>. A lényeg, hogy a sarki hamburgeres nem fog nekiállni kísérletezni és bebizonyítani a baktériumok létezését, ahogyan mi sem állunk neki bizonyítani a táguló világegyetem elméletét, és a vallásos emberek sem várják, hogy egyesével megszólítsa õket Gábriel arkangyal, vagy mittomén ki.
Mondta a
Komédia, paródia, tragédia, õrültekháza. Ez így egyben :p
ಥ_ಥ
"Isten nem követeli meg se a templomot sem az egyházat, sem a szobrokat" - Próféta elvtárs... izé... próféta úr! Õ maga mondta ezt neked? <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
" Mér ne lehetett volna tér? "
Ez kezd egyre kacifántosabb lenni.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
"Igyekszem erkölcsösen, emberhez méltóan élni....embertársaimnak jobb legyen" Errõl szól az egész, még ha az egyház többet "ír elõ".
Persze ez csak az én véleményem.