World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
nemjó a kérdés,mert mi az hogy könnyen játszható egyáltalán?
állni egy boss fighton és dps elni makróból vagy makró nélkül mondjuk átlag 8 ezrest vagy 5 fõs instában bementeni a healert tanként egy taunttal vagy DPS ként egy stunnal....vagy ugyanez fordítva healerként egy extra mobcsoport véletlen behúzásakkor kitolni a maxot vagy ugyanezen esetben tanként még összeszedni 4 váratlan mobot és bementeni a partit?
VAgy pvp-ben rugógént szeletelni a healert majd rásprintelni az egyik veszélyes DPS-re az kigaugeolni...majd vissza blind a healerre Vanish,kombatból kijönni és sap...és kezdeni elõröl?
VAgy healer duduként észrevenni egy kasztot amit feral chargeal beszakítassz,utánna gyors ciklon az enemy healerre és felhúzni a 2 másik tagot ezalatt az 5 sec alatt?

ezek csak kiragadott példák arra akartam célozni túl összetett a kérdés,hogy érdemben eltudjuk dönteni szerintem.......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Felgolos
Szerintem a Rugo az egyik legnehezebb. (fejlõdni káosz vele!)

PiszkosFred
Witchdoctor (nem is indoklom miert)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Rugo mindenben.

Felgolos
Hello! Érdeklõdnék hogy szerintetek melyik a legkönnyebben játszható kaszt!(fejlõdés,insta,pvp)Csak egy témát szeretnék fel hozni, szerintem a paladin!(szerintem indokolni nem kell)

[HUN]Crassus
😄 kb😊

picket

ಥ_ಥ

Omlás
Elvileg jöv hét szerda.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

[HUN]Crassus
ne reggeli AH meg KV zatok nekem! akkor az a 15 allys miért tud bejönni és 5-8 percig koncentrálni és letudni a napi BG-jét normálisan?

[HUN]Crassus
MÁTKA/retri pala/ és PUSCH-ot/elem sámán/ külön üdvözlöm BS-en, elõbbi 3108 dmg el járult hozzá a meccshez utóbbi pedig 17605-el.........

MINEK JÖNNEK BE EZEK AZ EMEBREK EGYÁLTALÁN? MINEK VÁRNAK 8-12 PERCET ERRE? mi ennek az értelme? most komolyan?

[HUN]Crassus
reggeli strand/védekezõ kör/: 5 perc alatt 12 hordás player nem sebzett KAPASZKODJATOK MEG : 100.000-et! én full heal talenten 120k-t toltam a tankokba mondanom se kell hiába......volt még egy hunter az jött velem tankokat lõni õ csinált 180k-t a maradék 13 ember MEGHALT instant és a Tankok közelébe nem jött....MI A PICSA EZ??????

Mikor lesz patch, az lehet mar tudni?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Pluto
#147440 MMO Championon minden le van írva

shaime01
válsd be gem-re amig tudsz belöle pénzt csinálni :>

Badgebõl szeretném, van egy csomó triumphom amivel nem tudok mit kezdeni.

Lacee
ajjaj, akkor nagyon nem tudok olvasni 😊

"...a hiányzó heirloom cuccokat vagy nem?"

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

t10-et kérdezett 😉

Lacee
ha badge-bõl vennéd, akkor érdemes, mert a justice pontokra váltás után drágábbak lesznek. Viszont ha argent tournamentes sealekkel vennéd, akkor nem kell sietni, azok maradnak a jelenlegi árukon.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

slime001
Nem írtam olyat, hogy nincs értelme 80-ig azokkal fejlõdni.

AVIRA - \"More than security.\"

Nem emelkednek, csak átváltják õket justice pontra. (http://www.worldofraids.com/)
Ami gyakorlatilag minden bossból jön.

Akkor most érdemes beszerezni a hiányzó heirloom cuccokat vagy nem?

[HUN]Crassus
miért ne lenne értelme akárcsak 80-ig azokkal fejlõdni?

slime001
A mostani heirloom-ok gondolom, csak 80-ig jók és nem lesz értelme 85-re azzal fejlõdni. Arról lehet valamit tudni, hogy a mostani t10-es cuccok árai, hogyan emelkednek?

AVIRA - \"More than security.\"

The cost of heirlooms in 4.0.1 has been intentionally increased above what they currently cost to match the gain of points players will see at level 85. It's recommended that if you want to buy heirlooms you do so now before 4.0.1 is released, or wait until after purchasing Cataclysm, leveling to 85, and running that content for points.

Ennyit a placeholder árakról <#idiota>

antgecc
Nekem is volt ilyen problémám, írtam egy ticketet gm-nek, megoldották a problémámat.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Pyotr
fantasztikus

&#9608;&#9608;

picket

&#3237;_&#3237;

Pyotr
Hali, pár honap kihagyás után dk-zni szerettem volna (unholy17/54),de valamiért a megidézett petem acton barja szürke és nem tudom irányitani 😛
A Master of Ghouls ki van rakva szóval nem értem mi a gáz.

&#9608;&#9608;

Jó, azért Anub Arakon nem nagy mûvészet nem wipeolni. Bár, mondjuk olyan nálam is volt, hogy egyik barom sem bírt kiállni a fullánkja elõl, de pala tankként azért 20%ról healer nélkül leszólóztam, tehát techinikailag nem volt wipe<#taps>
Me0w
Jah, kozben beszelgettem egy jatekossal, volt egy free migration Magtheridonrol fel eve kb. es akkor halt ki a szerver. Marad a PCT 😊

Together we'll fly someday...

Me0w
A 'vok' tipikusan az a szo, amiert embert tudnek olni...

picket
Ugye, hogy a grammarnácik nem véletlenül masíroznak a fórumokon? <#idiota>
(Amúgy jó, hogy így önvizsgálat során jött ki a dolog, mert a korábbi "mien" és "vok" emberke eléggé kiborított. Legalább rájöttem, hogy a vAGYok és a vok között az agy a különbség <#idiota>)

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
elõbb a jogsid legyen meg😊

shaime01
én 2 battlegroup tapasztalatait irtam le ahogy én láttam healer,dps és tankként.

Bc-s gearel viszont olyan nagy probléma még nem is lenne csak számomra érthetetlen modon UK-ban azért kb igy kéne kinézni egy dps listnek mondjuk overall 1500-2000dps

bosson illõ lenne kitolni 1000 feletti dpst aoe packon pedig 2k feletti dpst helyete még a bm hunter is 200-400dpsel rohangál amit nem igazán tudok felfogni föleg warrior aoe packon 300dps-el furyként abszolult wtf, persze nem akarom magam fényezni de nekem mindig sikerült valahogy elérni azt az 1000dpst szóval nem lehetetlen.
és ez igy megy lv80ig én ezért hagytam abba northenden való dungeont 1et leszenvedtem mindenap triumphért és ennyi.
mondjuk lv60n is 400-500dpst kikéne már tolni 100-200dps helyet mert SM-ben toltunk anno 100-150dpst 😊

Banane15
Azért én nem mindenben értek egyet... persze én papot húzok ami egy részrõl azt jelenti hogy kattintásra invel a DF, másrészt nagyban hozzájárul a sikerhez hogy én vagyok a healer (nem önfényezés, csak így van). Az sem tûnt fel hogy nagy százalékban Old Kingdomba dobna be (egyébként én még nem wipeoltam Anubarakon pedig egyszer tank és egy DPS nélkül toltuk), de ha így is lenne akkor meg nem randomot kell futni...
Igazság viszont hogy eleinte nagyon idegesítõ a BC-s geares téma, fõleg ha a tank van efféle felszerelésben, de azért ezt is túl lehet élni egy kis ügyességgel és szerencsével. Persze ha DPS vagy akkor sokminden nem rajtad múlik.

shaime01
tudtad ,hogy bandzsa a macskád?

jazzy
Meglesz az, ha más nem bekommandózunk 2 shadowpappal 😄
shaime01
és catában nem resetelödik az MMR haha

[HUN]Crassus
1670->1750 35 perc majd 1750 rõl 1730 2 óra hossza😄 zsíííír....oylan faxul kaptuk a csapatokat,hogy még.Elég foscsi a rendszer még mindig😊
Szegény sámánomnak már csak 1 hete van fegyó+pajzsra😛

Nemrég húztam fel egy tankot, csak megerõsíteni tudom, szépen összefoglaltad 😄
Sunken Templenél ezt szoktam csinálni: az elején beírom "keep up" és meg sem állok az utolsó bossig, hogy a nooboknak ne legyen ideje gépelni hülyeségeket a rossz útról meg ilyenek 😄
70-en, UKban engem is összecsukott az elsõ trashpack, gondolkodtam keményen és a legjobb megoldás a Cobalt blacksmith zöld cuccok vásárlása volt.

shala
Hello!

1 ev szunet utan probalom feltelepiteni a wowot, az op rendszerem win 7, elinditom az install exet es error 132-t a valasz : )
Talalkozott valaki hasonloval, valaki olyan aki megtudta oldani a problemat? Rakeresten forumokon, ajanlottak par dolgott,de nekem egyik sem valt be.

non potest pluere aeternum

60-70ig ha AVn call to arms van akkor az a legjobb

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Egyetértek, nagyon jó írás😊 72tõl inkább BGzek, mint DF, ott tényleg nincs nagyon mit csinálni😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

shaime01
javított verzio

lv15-20 között általában instant max 10perc, a sok kis szintü alt miatt

lv27 Sm-hez a min. szint és utána csak ide fog random dungeon berakni viszont elötte mindig BFD,SFK igy ott inkább az emberek questelnek

lv30-36 SM-be rak mindig, 36tol RFDbe elõszeretel elkezd pakolni amit ált. megunnak az emberek mert csontváz bossnál berohan valaki és wipe.

lv38-39 itt megint begyorsul mivel bejön ZF és Catherdal ami sokak kedvence és gyors insta (zf annyira nem, szar groupal) sajnos lv38n legtöbbször még RFD-be dob és cathedralba 39-42 dob folyamatosan, ritka amikor 39 után RFd-be dobna.

lv42-47 nagyon gyors a que még dpsként is, ZF-el nagy gyorsan lehet szintezni + egyik legjobb kis szintü insta, jó lootokal és 2hand epic fegyverel + ZF questek ~68% expet adnak összesen 0%-rol lv46n

lv48-lv57 nagyon kevés insta, 48tol 53ig CSAK sunken temple-be rak be random ami szerintem 1 run után elég söt a legtöbben nem tudják a kombináciot a mini trollhoz föleg miota nincs cartographer, vagy leugranak középen a lukba illetve nem ölik meg az összes sárkányt / minibosst idegesitõ insta és hosszu.
lv54tol elkezd berakni BRD egyes részeibe ami általában azzal végzödik hogy nem tudják merre kéne menni, 54-56 között általában prison részre dob be ami 1.5 bart add ~20-30perces várakozásért nem éri meg. utána LBRS 56-57tol ez általában jó exp és sima run mivel a csapat fele Death knight A dknak 57töl lehet beaddolnia magát LFG-be.

lv58-62 gyors que outland instance miatt viszont nagyon idõ függö mikor jelentkezel be, hétvégén gyors, hétköznap általában 30p-2órás que szoktak lenni, szerver függö.

lv63-lv66 nagyon lassu que, és általában nincs is party ha van az is maximum mana tombsben érvényesül, lv64-66ig 90%-ban Crypt-be dob be aki járt már ott tudja milyen nem hiszem ,hogy részleteznem kéne.

lv67-69 Gyors que Shettek Halls folyamatosan easy & fast.

lv69-72 általában gyors que dpsként, de sajnos wipe a vége. Legtöbben outland gearben probálnak neki vágni aminek az a következménye ,hogy UK-ban második bossnál wipe illetve ha tul is élik utolso bosson wipe mivel healer kifut a manából, illetve 8-10k hps tankok akiket nagyobb trash pack összescsuk szempillantás alatt.

lv72-76 "megszünik az lfg" mivel 72-73tol nagy %-ban old kingdomba dobál 76ig ami annyiból áll ,hogy instant leave amint behivja a tankot, illetve még anub insta aminél utolso boss 80% wipe dps hiánya miatt

lv76-79 Akinek van ingere hozzá hogy folyamatosan Hol és Hos-t toljon az csinálja egyébként mindenki inkább questel és általában nagyon hosszuak que idõk.

shaime01
NAh jó ez a Verzio olvashatatlan picket töröld le légyszi inc javított verzio 😛

shaime01
bocs a kihagyott 2522 vesszõ miatt.. 😛

Haha, az igazat megvallva megfordult a fejemben.
Ritka az ennyire kihalt battlegroup.

Me0w
A Dungeon Finderrel nem talaltam 😊 Nem gondolod, hogy generalba irogattam, ugye? 😊

- northrendi repülés lesz 500g 68-as szinttõl, 280-as 5000g és 310-es is 5000g (by FS)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Próbáld ki a Dungeon Findert, az az egész battlegroupban keres tagokat, és elég gyors. Már egy ideje benne van a játékban. :F