World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
állni egy boss fighton és dps elni makróból vagy makró nélkül mondjuk átlag 8 ezrest vagy 5 fõs instában bementeni a healert tanként egy taunttal vagy DPS ként egy stunnal....vagy ugyanez fordítva healerként egy extra mobcsoport véletlen behúzásakkor kitolni a maxot vagy ugyanezen esetben tanként még összeszedni 4 váratlan mobot és bementeni a partit?
VAgy pvp-ben rugógént szeletelni a healert majd rásprintelni az egyik veszélyes DPS-re az kigaugeolni...majd vissza blind a healerre Vanish,kombatból kijönni és sap...és kezdeni elõröl?
VAgy healer duduként észrevenni egy kasztot amit feral chargeal beszakítassz,utánna gyors ciklon az enemy healerre és felhúzni a 2 másik tagot ezalatt az 5 sec alatt?
ezek csak kiragadott példák arra akartam célozni túl összetett a kérdés,hogy érdemben eltudjuk dönteni szerintem.......
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
MINEK JÖNNEK BE EZEK AZ EMEBREK EGYÁLTALÁN? MINEK VÁRNAK 8-12 PERCET ERRE? mi ennek az értelme? most komolyan?
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
"...a hiányzó heirloom cuccokat vagy nem?"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ami gyakorlatilag minden bossból jön.
AVIRA - \"More than security.\"
Ennyit a placeholder árakról <#idiota>#idiota>
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ಥ_ಥ
A Master of Ghouls ki van rakva szóval nem értem mi a gáz.
██
Together we'll fly someday...
(Amúgy jó, hogy így önvizsgálat során jött ki a dolog, mert a korábbi "mien" és "vok" emberke eléggé kiborított. Legalább rájöttem, hogy a vAGYok és a vok között az agy a különbség <#idiota>#idiota>)
ಥ_ಥ
Bc-s gearel viszont olyan nagy probléma még nem is lenne csak számomra érthetetlen modon UK-ban azért kb igy kéne kinézni egy dps listnek mondjuk overall 1500-2000dps
bosson illõ lenne kitolni 1000 feletti dpst aoe packon pedig 2k feletti dpst helyete még a bm hunter is 200-400dpsel rohangál amit nem igazán tudok felfogni föleg warrior aoe packon 300dps-el furyként abszolult wtf, persze nem akarom magam fényezni de nekem mindig sikerült valahogy elérni azt az 1000dpst szóval nem lehetetlen.
és ez igy megy lv80ig én ezért hagytam abba northenden való dungeont 1et leszenvedtem mindenap triumphért és ennyi.
mondjuk lv60n is 400-500dpst kikéne már tolni 100-200dps helyet mert SM-ben toltunk anno 100-150dpst 😊
Igazság viszont hogy eleinte nagyon idegesítõ a BC-s geares téma, fõleg ha a tank van efféle felszerelésben, de azért ezt is túl lehet élni egy kis ügyességgel és szerencsével. Persze ha DPS vagy akkor sokminden nem rajtad múlik.
Szegény sámánomnak már csak 1 hete van fegyó+pajzsra😛
Sunken Templenél ezt szoktam csinálni: az elején beírom "keep up" és meg sem állok az utolsó bossig, hogy a nooboknak ne legyen ideje gépelni hülyeségeket a rossz útról meg ilyenek 😄
70-en, UKban engem is összecsukott az elsõ trashpack, gondolkodtam keményen és a legjobb megoldás a Cobalt blacksmith zöld cuccok vásárlása volt.
1 ev szunet utan probalom feltelepiteni a wowot, az op rendszerem win 7, elinditom az install exet es error 132-t a valasz : )
Talalkozott valaki hasonloval, valaki olyan aki megtudta oldani a problemat? Rakeresten forumokon, ajanlottak par dolgott,de nekem egyik sem valt be.
non potest pluere aeternum
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
lv15-20 között általában instant max 10perc, a sok kis szintü alt miatt
lv27 Sm-hez a min. szint és utána csak ide fog random dungeon berakni viszont elötte mindig BFD,SFK igy ott inkább az emberek questelnek
lv30-36 SM-be rak mindig, 36tol RFDbe elõszeretel elkezd pakolni amit ált. megunnak az emberek mert csontváz bossnál berohan valaki és wipe.
lv38-39 itt megint begyorsul mivel bejön ZF és Catherdal ami sokak kedvence és gyors insta (zf annyira nem, szar groupal) sajnos lv38n legtöbbször még RFD-be dob és cathedralba 39-42 dob folyamatosan, ritka amikor 39 után RFd-be dobna.
lv42-47 nagyon gyors a que még dpsként is, ZF-el nagy gyorsan lehet szintezni + egyik legjobb kis szintü insta, jó lootokal és 2hand epic fegyverel + ZF questek ~68% expet adnak összesen 0%-rol lv46n
lv48-lv57 nagyon kevés insta, 48tol 53ig CSAK sunken temple-be rak be random ami szerintem 1 run után elég söt a legtöbben nem tudják a kombináciot a mini trollhoz föleg miota nincs cartographer, vagy leugranak középen a lukba illetve nem ölik meg az összes sárkányt / minibosst idegesitõ insta és hosszu.
lv54tol elkezd berakni BRD egyes részeibe ami általában azzal végzödik hogy nem tudják merre kéne menni, 54-56 között általában prison részre dob be ami 1.5 bart add ~20-30perces várakozásért nem éri meg. utána LBRS 56-57tol ez általában jó exp és sima run mivel a csapat fele Death knight A dknak 57töl lehet beaddolnia magát LFG-be.
lv58-62 gyors que outland instance miatt viszont nagyon idõ függö mikor jelentkezel be, hétvégén gyors, hétköznap általában 30p-2órás que szoktak lenni, szerver függö.
lv63-lv66 nagyon lassu que, és általában nincs is party ha van az is maximum mana tombsben érvényesül, lv64-66ig 90%-ban Crypt-be dob be aki járt már ott tudja milyen nem hiszem ,hogy részleteznem kéne.
lv67-69 Gyors que Shettek Halls folyamatosan easy & fast.
lv69-72 általában gyors que dpsként, de sajnos wipe a vége. Legtöbben outland gearben probálnak neki vágni aminek az a következménye ,hogy UK-ban második bossnál wipe illetve ha tul is élik utolso bosson wipe mivel healer kifut a manából, illetve 8-10k hps tankok akiket nagyobb trash pack összescsuk szempillantás alatt.
lv72-76 "megszünik az lfg" mivel 72-73tol nagy %-ban old kingdomba dobál 76ig ami annyiból áll ,hogy instant leave amint behivja a tankot, illetve még anub insta aminél utolso boss 80% wipe dps hiánya miatt
lv76-79 Akinek van ingere hozzá hogy folyamatosan Hol és Hos-t toljon az csinálja egyébként mindenki inkább questel és általában nagyon hosszuak que idõk.
Ritka az ennyire kihalt battlegroup.
Together we'll fly someday...
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM