World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
egyébként lehetséges az, hogy valahogy spelleket bindelj hotkeyre? azt szeretném elérni, hogy a számok helyett betûkre tudjak bindelni, de az a 9 spell amit kirakhatsz a menüre, az elég kevés. a többi actionbart meg akárhogy próbálom nem tudom elérni hotkeyyel... tudom hogy én vagyo ka béna, mit cseszek el?
Elég bonyolult egy kezdõnek.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
😛😊
Together we'll fly someday...
PvP-rõl nem tudok nyilatkozni, a mage ugye papírruhás, burst sebzés és rengeteg cc, a hunter picit jobb túlélõ, bár ez eléggé skillfüggõ.
[/cserf][/fülünyúl]
köszi
[/cserf][/fülünyúl]
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
A palámat BG ben meg se bírják ölni vagy mondjuk "szökõnaponta" 1x-2x ha véletlen benézek valamit..tiszta vicc
" a healer egyedül 0 kell hogy legyen nem egy egyszemélyes feltartó fal a pálya közepén" Ezzel mindent elmodntál!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Csak sajnos a nagy többség minden akar lenni 1 személyben...DPS ami healel,healer ami dps-t is tud vagy ,tank ami dps is ....
nagyon szánalmas hogy prot speccel lehet jónak lenni vagy túlélni bármit
tényleg nincs undorítóbb mint shieldet elõvenni pvpben és ELTENNI A FEGYVERED
meh
healer meg haljon meg gyorsan vagy skillel élhessen túl, de nehogymár egy tree formos nyomorék életben maradjon 5 percig.. arra legyen jó hogy beálljon vki mögé és segítse
egyedül 0 kell hogy legyen nem egy egyszemélyes feltartó fal a pálya közepén
De továbbra se értem ,hogy lehet megoldani 1 pve,pvp,pvep,pvpe 1v1kontra 5v5 játékba hogy legyen balance😊
██
Together we'll fly someday...
Kasztokat lehet balanszolni de játékos skillt nem, van olyan ismerõsöm akinél mindíg az az OP karakter aki aznap épp szétszivatta pvp-ben, neeemlehet hogy õ gyengébb á nem az ellenfél kasztja OP.... XD
Jó biztos van lesz is némi káosz tökéletes balansz nincs nemis volt nem is lesz de játékos skillel nemtud számolni a blizz. Mondjuk az a szánalom ha egy atom pro játékost szétgyaláz egy 8 éves egy "kétgombos" karival de szerencsére még ennyire nem durva a szitu. Ott hal meg az egész game majd ha ez bekövetkezik 😊
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
de mondjuk a TAnk warrimmal vagy a PVP geares tank talentes palámmal ,meg kiröhögöm õket....
ezért adom Omlás véleményét,hogy játékos függõ valamint class és gear függõ
nem így kel hozzáálni Devil......
Peccs után meg a csodaskilljével még leülni sem kell majd...
Nekem lehet, hogy könyû a hunter pl neked meg totál káosz 😛
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Persze 80 lvl szint az más, ott elvileg nem kellene hogy legyen különbség.