World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Komoly, állítólag plate armort is tudnak majd hordani.

ez komoly ?😄DDDDDDD 25ös raid kevés lesz 3rugohoz ?😄DD

Get a life!

[HUN]Crassus
majd rájössz,hogy a naracssárga /kritikus sebzés/ számok helyett sokkal jobb a sok zöld szám /gyógyítás/😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Kata
a mage mellett döntöttem, aztán következõnek meg majd egy priest 😛

[/cserf][/fülünyúl]

jazzy
Megnyitod a key bindingset, és bottomleft bottomright, left és right actionbar.
Fehercsoki
Minden action bart el lehet érni hotkeyyel,és betûkre is lehet természetesen.

nemt törtön : )

egyébként lehetséges az, hogy valahogy spelleket bindelj hotkeyre? azt szeretném elérni, hogy a számok helyett betûkre tudjak bindelni, de az a 9 spell amit kirakhatsz a menüre, az elég kevés. a többi actionbart meg akárhogy próbálom nem tudom elérni hotkeyyel... tudom hogy én vagyo ka béna, mit cseszek el?

Csirke4
Ne becsüld alá a képességeit.<#ravasz1>
LeWyTy
De persze érteni is kell hozzá.
Elég bonyolult egy kezdõnek.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Csirke4
A mage addig sebezhetõ amíg hagyja magát, a jókis frost mage-t magasabb szinten igencsak nehéz megölni.
[HUN]Crassus
*class

[HUN]Crassus
egyikkel sem ugyanis annyi "Sebzõ ,DD " calss van a szervereken,hogy dunát lehet velük rekeszteni! indíts healer/gyógyító/ karit ezerszer értelmesebb választás és sosem lesz csapatban hiányod az holtbiztos!
😛😊

Csirke4
Nahátsziakata amúgy MAGE.
Fehercsoki
Akkor nem tudom,remélem hogy törtön játszol és mondhatom hogy azért😄 Egyébként kb. 1,5 hónapja nekem is nagyon magas,alaphelyzetben 200,néha 400 ms,és van pár DCm is:S

Me0w
Nincs rossz valasztas. Mindket kaszt remek damage dealer, a hunter eletkepesebb szoloban szerintem, es kevesbe unalmas mint a mage, ami level 20-ig 2 gomb nyomogatasabol all. A csapatok miatt nem kell aggodni, a dungeon finder ugyis berak, mindegy mivel vagy 😊 A petek pedig jopofak, szoval szerintem hunter.

Together we'll fly someday...

Outland

Ja igen, azzal játsz amivel szeretsz 😄

Hunterrel végig könnyû dolgod lesz ami a szintezést illeti. Mage-el a szintezés néha pokol tud lenni ha teljesen új a kari (heirloomok nélkül). Amire belekezdenél az endgame-be, addigra megjelenik a cataclysm és a kaszt szerepek -ki tudja hogyan, de átértékelõdnek. Elsõdlegesen a hunter mindig egy igazán jó szóló-kaszt lesz, magenek pedig minden raid örül majd a buffok, kaják, portalok miatt.
PvP-rõl nem tudok nyilatkozni, a mage ugye papírruhás, burst sebzés és rengeteg cc, a hunter picit jobb túlélõ, bár ez eléggé skillfüggõ.

Pyotr
Szerintem te olyan mages vagy😊 üdv a klubban!

&#9608;&#9608;

Nekem hunterrel sose volt nehéz csapatot találni magas szinten se, de tényleg csak az számít neked melyik jön be jobban.
Kata
Azt olvastam, hogy a huntert könnyû szintezni, és a legjobb sebzõ kaszt, viszont késõbb alig keresik csapatokba, annyi van belõle. A mage érdekesnek tûnik, bár kicsit mintha túl sebezhetõ lenne, a ruhái szépek, és színes, sokféle típusú játékstílusra kialakítható. Nem igazán tudok dönteni, mert nem ismerem a játékot, de nem szeretnék befürdeni azzal ami mellett döntök. Ezért mertem megkérdezni.

[/cserf][/fülünyúl]

Fehercsoki
Amelyik jobban tetszik.

Kata
Nemrég kezdtem a játékot. Két kaszt tetszik, a hunter és a mage, mindkettõt kipróbáltam. A tapasztalt játékosoktól kérdezném, hogy melyiket lenne érdemes folytatnom?
köszi

[/cserf][/fülünyúl]

antgecc
Healer kérdéssel nagyjából egyetértek, de nem értem miért ne lehetne pvp-ben tankolni? A középkorban is voltak, akik két karddal és tógában szaladgáltak és voltak, akik full páncélban, pajzzsal. Nem értem mi ezzel a probléma...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

[HUN]Crassus
Nah szerintem is ez a normális hozzáállás,teljesen jól gondolod!
A palámat BG ben meg se bírják ölni vagy mondjuk "szökõnaponta" 1x-2x ha véletlen benézek valamit..tiszta vicc

" a healer egyedül 0 kell hogy legyen nem egy egyszemélyes feltartó fal a pálya közepén" Ezzel mindent elmodntál!<#eljen><#eljen>

Csak sajnos a nagy többség minden akar lenni 1 személyben...DPS ami healel,healer ami dps-t is tud vagy ,tank ami dps is ....

Fehercsoki
Melyik szerveren játszol?

ez most lehet hülye kérdés lesz, de a wow olyan szintû lagot produkál, amilyet semmi más... néha sima questelgetés közben is, de bg-n pl folyamatosan azt csinálja, hogy 10 mp-nként megáll a karakterem a levegõben futni pár mp-re. fullhp, fagyás, halott vagyok : \ background downloader kikapcsolva, portok nyitva, nem fut semmi a háttérben. valamit ötlet?

lolSL
milyen tank? tank talán nem kell pvpbe, pve szarság
nagyon szánalmas hogy prot speccel lehet jónak lenni vagy túlélni bármit
tényleg nincs undorítóbb mint shieldet elõvenni pvpben és ELTENNI A FEGYVERED
meh

healer meg haljon meg gyorsan vagy skillel élhessen túl, de nehogymár egy tree formos nyomorék életben maradjon 5 percig.. arra legyen jó hogy beálljon vki mögé és segítse
egyedül 0 kell hogy legyen nem egy egyszemélyes feltartó fal a pálya közepén

Nemrég azt írták kékpostba hogy nem is lesz balance. Az elsõdleges a pve javítás, és ha meg tudják úgy csinálni a pvpt hogy ne változon a pve akkor megcsinálják, de ha nem akkor marad úgy, vagy egy kicsit finomitanak.

Pyotr
Ezen sose bánkódj legalább 1 dologba kapaszkodhatsz😊
De továbbra se értem ,hogy lehet megoldani 1 pve,pvp,pvep,pvpe 1v1kontra 5v5 játékba hogy legyen balance😊

&#9608;&#9608;

[HUN]Crassus
pl kezdhetnék úgy ,hogy a tanktalentes PVP gear palámmal ne üssek 4 sec alatt 30 ezret😛😊

Pyotr
Hogy akarsz te a 3 funkció (tank,dps,heal)között 1v1 balance-ot csinálni?

&#9608;&#9608;

lolSL
azért nagyon szánalmas hogy annyira nincs 1v1 balance hogy egy dps meg tudjon ölni egy bohóc healert talán

81-85-ig minden szint után

Fehercsoki
Akkor tehát cataclysmben hány szintenként jár 1 talent pont?

Amilyen gyenge most a rogue, rá is fér. Pláne, hogy minden más class-t is buffolnak erõsen.

Me0w
En is udvozolnem az otletet. Legalabb egy level 70-es karaktert lehessen kapni 😉 Blizz megint alkotott, kb. 1 hete ujra lehet premade karakter Cata testbe 'masolni', a wait time 24 nap. lol? 😊

[HUN]Crassus
nah jah az kényelmes😊 pont mikor kijött LK akkor elmélkedtem róla,hogy a "régi" játéksook vagy pl akinek van teszemazt 3db 80-as karija ugyanmár indíthasson egy "instant" 80-as karit....ne kelljen az "unalams" szintezést végigmókáznia ha nem akarja.....

[HUN]Crassus
amúgy a másik fricskája a "balance"nak /ami HIVATALOSAN sem 1v1 ben sem 2v2 ben nem létezik!!!/ az amikor BG -ben a fullos PVE emberek olyan számokkal csinálnak több DMG-t több HEALT,hogy az már a pofátlanság határait súrolja....sem a fullos pala gearemben vagy a 80%-os sámán gearemben közöm nincs egyikhez sem egy PVE kari teljseítményéhez! és itt nem ICC ben vagyunk hanem BG ben ahol szerény személyem 1400 ill. 1200+ resivel rohangál😛

Me0w
DK. Legalabb az elso borzalmas 55 szintet atugrod vele 😊

Omlás
Ezért nem értettem soha a balansz dolgot sem.

Kasztokat lehet balanszolni de játékos skillt nem, van olyan ismerõsöm akinél mindíg az az OP karakter aki aznap épp szétszivatta pvp-ben, neeemlehet hogy õ gyengébb á nem az ellenfél kasztja OP.... XD

Jó biztos van lesz is némi káosz tökéletes balansz nincs nemis volt nem is lesz de játékos skillel nemtud számolni a blizz. Mondjuk az a szánalom ha egy atom pro játékost szétgyaláz egy 8 éves egy "kétgombos" karival de szerencsére még ennyire nem durva a szitu. Ott hal meg az egész game majd ha ez bekövetkezik 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

antgecc
Hát ez röhej... nem elég, hogy aoe-t kapott a rugó, ami siralmas nagy faszság, még selfheal-t is kap. Ez baszki... ez... <#levele>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

[HUN]Crassus
hidd el most fõleg resto sámánként tudom mennyire szartse tudok akár egy közepes playeral szemben sem😛😊

de mondjuk a TAnk warrimmal vagy a PVP geares tank talentes palámmal ,meg kiröhögöm õket....
ezért adom Omlás véleményét,hogy játékos függõ valamint class és gear függõ

DK-ként tényleg nagyon sok gondom van velük.. ja nem. De az jelenthet valamit, hogy a s3/s4 rank1 rugo haver is azt mondja nevetségesen durva lesz a rugo cataban. Lehet neki elhiszem.

[HUN]Crassus
Devilnél meg a hülye is látja,hogy komoly gondjai vannak a rugókkal szemben PVP ben....
nem így kel hozzáálni Devil......

[HUN]Crassus
amúgy szerintem ezzel a gondolatoddal meg is oldottad a kérdést!😄

Nehéz 3 gombot nyomogatni? Vagy ha gáz van/valaki hátbaver akkor vanish azt' csá?
Peccs után meg a csodaskilljével még leülni sem kell majd...

Omlás
Játékos függõ.

Nekem lehet, hogy könyû a hunter pl neked meg totál káosz 😛

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Felgolos
Helyesbítek melyik az a kaszt 1-80 gyorsabban tud fejlõdni mint a többi és könyebb kezelni és jobb pvp-be+ insta, alacsony szinten nagy külömbségek vannak még a kasztok közöt.És egyes kasztokal könnyebb szintezni.
Persze 80 lvl szint az más, ott elvileg nem kellene hogy legyen különbség.

Omlás
Blizz bevezethetné wownál is amit dio3-ban fog.

NO UI módosítás NO macro NO addon.

Mekkora lenne 😄 talán még élvezetesseb is lenen a game mint most, kitudja.