World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
majd mi kommentáljuk õket, végül befut picket és mindenkit leolt a francba. a lényeg, hogy telik az idõ 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

PiszkosFred
Meg van ez szervezve es tervezve kerem szepen. Most Crassus nagymester lepihen, es jon savasmacska vagyki, aztan jon a fehercsoki cimboraja, majd ismet Crassus mester. Esetleg ha valamelyikojuk beteget jelent, akkor sincs gond, jon Wildor vendegszerepelni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

[HUN]Crassus
mit hisztiztek már! csak hesszöllek tikteket!😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Lacee
miért kéne lesni a topicot, ezek szerint te nem használod a "kedvencek figyelése" opciót?
kiírja, hogy egyszercsak több nap kussolás után van 25 új üzenet, hát meg kéne nézni, hátha valami érdekes/fontos/vicces dolog. Aztán persze kiderül, hogy sima pvp-rinya.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

picket
Szerintem te túl sok kávét iszol. Lépést tud veled tartani az árnyékod?

ಥ_ಥ

[HUN]Crassus
hetekig nem jövök,de otthon remegve figyelitek a topikot minden nap és amint írok jöttök is mint a keselyûk a dögre....szééép!

shaime01
/* Soha ne a falu legszebb lányát vedd feleségül! */

if( bride_ID == most_beautiful( GetAllGirls(_THIS_VILLAGE))) exit(-1);

BEAST
Ahogy nézem Crassus szinten tartja a topicot, nincs itt semmi látnivaló. :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lacee
már azt hittem, történt valami érdekes...

[HUN]Crassus
Ennyi😄

[HUN]Crassus
ez így is van rendjén! és valóban egy játék! ,de próbáld az elvi kérdést meglátni a vitában!
Gondolom te sem büszkén ecsetelnéd mekkora faszacsávó vagy ha például 4 en kosaraznátok egy embrerrel szemben a grundon.....pedig az is csak egy játék nemigaz?Valószínüleg nem véletlen találták ki a dinoszauruszok után nemsokkal,hogy ha játszanak az emberek akkor mindkét csapat egyenlõ létszámban legyen...

Blizzard faszsága,hogy engedi az ekkora frakciólétszám különbséget a szervereken!

😛

jazzy
Nem tudom mit aggódsz, majd mi nyomorék hordások rated bgn kiszedjük a cuccokat, õk meg örülhetnek wgnek 1500as ratingen.
Persze, nyilván elõfordul, Én is segítettem már hordásnak, nekem is segítettek már, de BG-n azért ez viszonylag ritkán fordul elõ😊
Bár WG-n volt már olyan, hogy 3 hordás és 3 allys horgászott egymás mellett😊)
Gyerekek, ugyan már. Ez csak egy játék, ahol én játszom ott legtöbbször aliance és a horda segíti egymást legtöbbször, persze elõfordulnak kivételek, akik "azért is megmutatom a alisnak/hordásnak, hogy én vok a sztár".

[HUN]Crassus
jó munkát!

[HUN]Crassus
"Ally, 11791 - 78%. Horde, 3313 - 22%"

12000 ezer emberre jut 3300
1200 emberre jut 330
120-ra jut 30
12-re 3
és
4-re 1....

ez valóban büszkeséggel tölt el? én inkább kussolnék a helyedben...
Ha odamennék a melóhelyedre 3 haverral a hátam mögött és beverném a szád mi lenne a véleményed rólam?
köszönöm nincs több kérdésem

csak a kettõnk között az a különbség,hogy ha ti jönnétek ide 4-en én az egyikõtöket szarrá verném és nem futnék el....gondolkozz el ezen és gyere vissza a milyen fasza az arathoros ally történeteiddel....

Nem tudom, hogy milyen a nyelvhasználatod, (mondjuk azt látom, hogy színvonaltalan senki lehetsz az írásod alapján, olyan 16 évesnek saccollak, és az is sanszos, hogy még általánosba jársz, de ez most mellékes😄D) de nálam a sosem, az sosem és nem ritkán, a ritkán az ritkán és sosem sosem. Remélem érted. Mondjuk ezt kétlem😊))
Btw, itt fejeztem be, már eddig is több idõd szántam rád, mint amit megérdemelsz, innentõl skip van.
[HUN]Crassus
ha nem költõi túlzás lenne a "sosem" akkor hogyan lehetne meg minden karimnak az összes WG boss kill?

,de fasznak is vitázom veled egy nyomi kis fosógép túlerõbenemoteolós kis majom vagy....

ROTFL, már jön a púder meg a terelés, miszerint netes szleng/költõi túlzás. Baszki rég röhögtem már ilyen jókat melóban, írj még valamit, pls<#eplus2>
[HUN]Crassus
jáj,de gyorsan telik így a munkanap😄

[HUN]Crassus
vedd már észre,hogy a teljesítményeteket a számoknak köszönhetitek és nem a tudásotoknak.....
tisztelet a kivételnek a 90%-ban nullák vagytok! és ezt az a tiszteletreméltõ 10% allys is tudja....
( nyugi te nem vagy benne abban a 10-ben...)

[HUN]Crassus
a hozzászólásban ott a válasz......

amint egyenlõ a létszám mindíg kikaptok......ez a 80%-20% nak köszönhetõen elég ritka sajnos....azért írtam,hogy "sosem"/netes szleng/sohasem, természetesen ez költõi túlzás volt mivel jelen esetben ez ritkát jelent.
ennyi

Najó, utoljára még segítek neked, mert mindig próbálok segíteni a hendikepes embereken.

"írtam már korábban is,de megint megteszem amint sacc/kb egyenlõ a létszámarány MINDÍG,de MINDÍG kikaptok....ezt magyarázd meg ez miért lehetséges?"

ezt vesd össze ezzel lécci:

"tegnap már nagyon kivoltak többen a guildbõl ,hogy sosem miénk WG"

Gondolkozz rajta, gyere vissza, ha sikerült.
[HUN]Crassus
"Ally, 11791 - 78%. Horde, 3313 - 22%" legyél büszke magatokra....

[HUN]Crassus
"11791 - 78%. Horde, 3313 - 22%" legyél büszke magatokra....

[HUN]Crassus
ezt a mondatot jegyezd meg és gyere vissza ha megértetted:

"tudod csak akkor illik keménykedni ha van is valami a dolog mögött...a ti esetetekben ez az átlagos hatszoros túlerõ amire ,már ne is haragudj ,de kár veretni az arcotokat!"

Figyu, ma már eleget égtél, szerintem ne erõltesd, bár Én nagyon jól szórakozom rajtad<#wave>
[HUN]Crassus
aranyos vagy,hogy így látod te egy HÕS vaty!😊 remélem legalább a szomszéd néni el is hiszi neked....

Nos, ennyit rólad:

"tegnap már nagyon kivoltak többen a guildbõl ,hogy sosem miénk WG"

Mekkora lúzer vagy bazzz<#wave>
Nem tudom mirõl beszélsz, töki...
Nem volt ott semmi ESC, kaptunk pár hílert a seggünkbe és szétkaptuk a csürhét.
Azonos erõrõl meg csak annyit, hogy WG-n, AB-n és EoS-n kb. 80%-ban nyer az Ally, WSG-n szinte mindig szopunk, AV meg olyan 30-70% a hordának.
Ha tudsz számolni, akkor ebbõl rájöttél, hogy egyenlõ létszám mellett is többségében lezúzzuk az arcotokat. Azzal meg felesleges jönni, hogy hányszoros túlerõ, amikor Én mentem beütni 40 emberrel a hordás fõvárásokat, akkor az utolsó kettõben már kb. 120-130 embert várt minket, mégis behúztuk az acsit. Elhiszem, hogy szar érzés noskilles hordásnak lenni, de lépj túl rajta<#mf1>
[HUN]Crassus
Idézném magam egy korábbi PVPs megmozdulás kis összefoglalójával ami gyönyörûen jellemzi a szakértelmeteket:
(érdemes megfigyelni,hogy a kilogolás és ESC-es tüntetés itt is megmutatkozott ami már szinte allys hagyomány ha van is ellenfél...)

"tegnap már nagyon kivoltak többen a guildbõl ,hogy sosem miénk WG így összerántottunk 40-45 embert és tönkrevertük az allysokat....
gyönyörû volt látni,hogy a sok 5-6x túlerõhöz szokott majom csak menekülni bírt....20 perc alatt meg sem haltam pedig a legnagyobb attackban healeltem a lecsót.A kezdõ flight pontjukig visszadaráltuk õket majd 3 tornyot leromboltuk és zúzda a tömegre aki próbált az erõdhöz jönni!
A szánalomitás viszont igencsak megmutatkozott mivel sokan leléptek az allyból és sokan tüntetõleg nem csináltak semmit....mondjuk így is legalább 100-120 allys volt"

[HUN]Crassus
jaj,dejó látni,hogy 2 allys PVP-s FOSÓGÉP--> /ESC-es sztrájkolás/ nyalja egymás seggét.....ejj bakki ,kúúúúúúrvakemény az Artahor ally mint azt az elmúlt 5 évben voltaképp egyetlen egyszer sem bizonyítottátok!😛

tudod csak akkor illik keménykedni ha van is valami a dolog mögött...a ti esetetekben ez az átlagos hatszoros túlerõ amire ,már ne is haragudj ,de kár veretni az arcotokat!

írtam már korábban is,de megint megteszem amint sacc/kb egyenlõ a létszámarány MINDÍG,de MINDÍG kikaptok....ezt magyarázd meg ez miért lehetséges?

köszi😊

Simán idióták szegények, ha pont most próbálják meg az acsit, amikor SW-ben nyüzsögnek a 80-s karik....
Tegnap Arathoron is bepróbálkoztak az agysebészek, a keep-ben is meg az AH-ban is, öröm volt utána látni a fehér kis csontjaikat, miután bevertük a nagy pofájukat<#taps>
[HUN]Crassus
sry még hat az alkohol😊

*szeretettel

[HUN]Crassus
acsihuszároknak szerettel!😊

http://armorgames.com/play/2893/achievement-unlocked

kakaoskalacs
helyesbitve az uj rendszer a komoly : ) nem a karakterem

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

kakaoskalacs
ez nagyon komoly
Link

kakaoskalacs

That´s the world of warcraft that you play 😄

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

shaime01
<#confused>

TVelvet
commentár nélkül, azt hiszem on topic 😄D

Dõ link
[HUN]Crassus
<#eljen>

[HUN]Crassus
"Teszek én a cigányozásodra meg az idézõjeledre pistike..."

ez már itt a végére nagyon gyengére sikerült ám.....na jóéjt!

cikasz

http://www.akciofigura.hu

picket
Akkor ma sem történt semmi új... <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Ez lesz:

&#3237;_&#3237;

Teszek én a cigányozásodra meg az idézõjeledre pistike...

Egy sima reggeli postra nekiállsz fröcsögni ugy wazz hogy nem is érted vagy nem is akarod érteni hogy mirõl is szól.Jössz itt az igazság bajnokaként meg alli túlsúj meg hasonló fax példával, úgy hogy abszolute nemreleváns a történet szempontjából.Hát jó arcú elmeséltem hogy hogyan történhetett meg ez a csúfság hogy 30-35 kiváló hordás player (mert azon az oldalon ugye csak gáncs nélküli lovagok játszanak mint te) mennyire lesre bírt menni.A te helyedben most írnék a blizzardnak is egy idézõjeles cigányozó levelet 3 lécCci lécCci is szerepeljen benne hogy miylen aljas dolog hogy, az ártatlan hordás playerek nem tudják reggel megcsinálni a leader killes achivementet mert az a szemét alliance nem elég hogy többségben van az arathoron, de ráadásul a leaderek is etikátlanul mind rárontanak a hordás palyerekre.Pedíglen sokkal fairebb lenne ha egyenként állnának a hordás palyerek rendelkezésére és nem "cigány" módra egyszerre ugranának neki szerencsétlen sorsú 36k hp s tanknak.
[HUN]Crassus
leszarom! 1001.-re is visszamegyek még ha 8-an vannak akkor is kiszedek 1-et!😄

[HUN]Crassus
idézõjel volt gyurika....egy jelenségre hívtam fel a figyelmet....

Fehercsoki
Csak nehogy újra meghaljon,mivel már csak 1x lehet éleszteni.