World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csirke4
Reméljük kapott Soulstone-t...
Csirke4
Már meghalt.
slime001
Akkor most haldoklik a WoW?😮

AVIRA - \"More than security.\"

Fehercsoki
Csak hozzászoktak a WotLKben az aoehoz,és úgy gondolták 6 bosst le lehet aoezni.Bár lassan már tényleg itt tartottunk...

shaime01
egyébként mi lesz itt amikor kijön cata és mindenki gankelni fog mindenkit és 1000-en fognak rádugrani 1-1 questmob ölés közben ejj ejj szegény crass 😞

Basszus jóember te tényleg valami fogyatékosságban szenvedsz.Olvasd már el wazz hogy mit írtam és próbáld feldolgozni az olvasottakat, ha nem megy kérj rá meg valakit.

CSAK A TE KEDVEDÉRT!Senki nem állt le a hordásokkal reggel hétkor matekolni, ad egy ilyenkor nagyon allis player sincs ad kettõ idõ sem lett volna rá MIVEL AZ ÖSSZES allis leader most per pillanat sw ben gyûlésezik.Az az az sw keepben áll king Vrynn (human) king Bronzebeard (dwarf) king Mekkatorque (gnome) profet Velen (dranei) Tyrande (nigh elf) és még Jaina Proudmoore is beugrott az eventre.6 azaz hat darab alliance leadert próbált egyszerre beütni a hordás társaság plusz az sw keep-i guardok.No most ismét vedd elõ a kiba.. kalviatúrádat és állj neki habzó szájjal cigányozni...

Arról hogy vannak idióta hordás játékosok akik ugy gondolják hogy lvl 80-on freelilában be tudják ütni egyszerre az összes allis leadert qrvára nem tehetek.
shaime01

Fehercsoki
Minden szavad igaz!<#eljen>De hát kit érdekel,így is kikapnak.

[HUN]Crassus
*morál lesz

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
és a bestof,hogy még nagyobb allys morállesz miután az NPC-k is besegítenek....
nap mint nap tapasztalom,hogy SENKI,de SENKI nem támad be WG ben amíg/és itt jön a "nem várt fordulat"/ minimum kettõ,de inkább 3 mob vagy NPC nem üt már.....
szánalom

[HUN]Crassus
tudnád mennyire igazad van!!
ugyanez a történet egyenlõ létszámnál allys részrõl úgy néz ki,hogy bevetik a megszokott "SZTRÁJKOLÁST" érts ezalatt ha sacc/kb egyenlõek a feltételek dacból basznak harcolni-->sztrájk, vagy csak simán kilogolnak míg nem lesznek hatszoros túlerõben és akkor aki elõször nyom tüntetõleg ESC-et az tolja el az emotemakrót miközben nyolcvanadmagával ,nyáladzva öli csóringer hordásokat....

[HUN]Crassus
annyira nagy a szád 6-8 szoros allys túltenyészetség mellett........
egy vagy a sok "cigánykodó" allysból....

"cigánykodó" wiki= minimum 2 ,de inkább 3 ember vs 1........

meséld el,hogy nyertetek 35 hordással szemben 150-en......mond el mekkora hõsök voltatok....légyszi-légyszi!

Forolto
Az utolsó.<#hehe>

antgecc
"bespartaaaztak" <#taps>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Fehercsoki
A Horda nem hátrál meg!

Vannak azért a játékban még érdekes szituációk.Most reggel beraktam ahba a héten transzmutált gemeket és mondom a hunteremmel is megcsinálom ezt a világvégés, kultistás kis q láncot.Vagy 30-35 hordás bõszen most akarta megcsinálni a frakció leader killt sw be, hát mókás volt ahogy éltek ugy 1 percig miután az összes allis leader per pillanat az sw keepben leledzik.Nem adták fel visszaette õket a fene, buff és megen bespartaaaztak az eredmény ugyanaz.No most a kérdés az hogy kihivást kerestek vagy csak simán idióták.
LeWyTy
Nem tudhattam hogy nem úgy van ahogy mondja... <#nemtudom>

Na mind1 ezentúl nem okoskodom.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Akkor bocsi. :F
Jobban válaszd meg az informátorod, és próbáld azt is megnézni, hogy mennyire logikus az, amit kamuzik. Mert ez a Cataclysm pletyka messzirõl bûzlött.

LeWyTy
Most esik le.....

Ne én legyek már a buta ember... nekem is így mondták<#wilting>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Elõször én is kérdeztem... mástól... õ is rosszul tudta... ez van.

És még mindig nem értem, de már nem is érdekel majd megtudom ha eljön az ideje<#zavart2>

A buta emberek általában kérdezni szoktak, és nem állítani.
Javaslom neked is ezt a módszert, amíg ki nem növöd ezt az idõszakot.
Bár ahogy látom magadtól is veszed a lapot szép lassan.

A kérdésre válaszolva eddig battlegroupok voltak egy adott régión belül. Ezek után az egész régió egy nagy csoportba fog tartozni.

LeWyTy
persze!

De a BG-kbe nem több realmról jöttek össze a playerek eddig is?
Vagy nem arról van szó.... nem értem<#nemtudom>

lolSL
nem
te wowoztál egyáltalán életedben? nagyon nincs közöd ma hozzá 😄

LeWyTy
Én vagyok már ennyire hülye vagy tényleg nem értem<#nemtudom>

Ez eddig nem így volt?<#nemtudom>

Fehercsoki
Régiós BG rendszer lesz,remélem megszûnik a 15 perces várakozási idõ random BGre.

picket
Én az 1-es gombot szeretem nyomni. Nem is veszem meg a kieget, ha 2-est kell <#idiota> (egyébként sem <#bee1>)

&#3237;_&#3237;

LeWyTy
Akkor nem látod át eléggé
Azt vedd figyelembe hogy Azerotban minden megváltozik.

Nem csak új insák lesznek.

A classic raid insták újra élni fognak. Azért azt nem kis móka lehet újra végigtolni 80-85.(új eventek stb.)
A rengeteg új környezet új questek...

Itt is lessz pár új bg .( twin peaks,battle for gilneas, tol barad)

Én már a mapokat is imádom.<#nyes>

Még szép.

Get a life!

Forolto
Végülis azt feltételezik,hogy akinek aktív elöfizuja van az mind megveszi a kieget.Ami igaz is.

LeWyTy
Tulajdonképpen minden újításért fizetsz.Csak nem mindent kapsz meg alapból.

Csak vannak olyan jóarcok a blizzesek hogy mindent megkapsz elõre hogy ne keljen a megjelenéskor pöcsölni* annyit.

Forolto
Najóóóó,a LK-ban hány új raid instance jött?Hány BG?

Én arányaiban drágának tartom ezt a kieget.Attól függetlenül már megrendeltem,csak kicsit keveslem a tartalmat az elöbbi két kieghez képest.

Ez igaz MINDEN játékra. Minden rpg/rts/fps ben ugyanazt kell csinálni, csak máshogy néz ki. Miafene.

antgecc
Azért fizetsz, hogy ugyan úgy mobokat ölj, mint eddig, arányában ugyan akkora dmg-t/heal-t csinálj, és ugyan úgy a 2-es gombot spammeld míg ki nem döglik az aktuális raidboss. A különbség csupán annyi lesz, hogy másik ruha lesz rajtad és másik dungeonban bóklászol.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Pontosabban 5+2+2 új területért, 2 új fajért, 1 új open PVP területért, 2 új BG-ért, három új raid instance-ért és 6+2 új dungeonért fizetsz annyit, mint a Lich Kingért. A megváltozott területekért és az új faj/class kombókért meg egy petákot se. Tényleg, haldoklik a WoW. 😛
Forolto
Azért én megkérdezem 3 új területért 1 repkedésért és 2 faj indításáért ugyanannyit kell fizetni,mint anno egy hero classért egy teljesen új kontinensért azért ez nekem picit érdekes.

Haldoklik a wow.

1. A lvl1-60-os területek változásait mindenki meg fogja kapni, még a Cataclysm megjelenése elõtt, max. három és fél hét múlva.
2. Láthatatlan fal nem lesz, mert az szarul nézne ki, de ha ismernéd az új területeket akkor tudnád, hogy pld. Hyjal egy hegyekkel körülvett rész. Egy másik meg földalatti, egy harmadik meg vízalatti.
3. Repkedni csak azok fognak tudni a régi kontinensek felett, akik megvették a Cataclysmet is.
hogy a halálba? azt láttam hogy felgyorsult a játék, de 1,5 nap? mit questelsz, vagy van használod azt a cartographer addont, vagy mit, ami mondja hogy mikor melyik questet vedd fel? mert a questhelper csak a meglévõeket optimalizálja, de nyilván rosszul, mert nem mondja meg, hogy vedd fel x és y questet, mert ugyanoda szól, és ne rohangálj keresztül-kasul a pályán. nagyon érdekelne, hogy hogy csináljátok ezt a questtel ilyen hamar szintezést.

tarti19
Pontosan így van.

LeWyTy
Nem úgy értem.
Hanem ha nem veszed meg a cata-t akkor megváltozik a környezeted kicsi szinten, de 80tól nagyobb szintû területre nem mehetsz be?
És a láthatatlan falat meg úgy gondoltam hogy nem hiszem hogy minden régió hegyekkel lesz elválasztva. Meg gondolom repülni is csak a cata-val lehet majd 85ön.

Saccard
Köszönöm a sok és gyors választ. Bár így utólag rájöttem h kb mind1 mert mire kijön ugyis outlanden meg northrenden fogok szambázni,bár egy uj orgrit azért nagyon várok!

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

antgecc
Miért kéne elválasztani? 25-ös karakterrel be fogsz menni a 82-es mobok közé? Megnézném...

[HUN]Crassus
és aki nem veszi meg a Katát az csak egy ruhát lát worgen és goblin belevaló nélkül!😊

Forolto
Próbálom rávezetni,elrontod az egészet.😊

Tatyla
ja persze de ez egyértelmû volt szerintem alapból...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
kerítés <#idiota>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Forolto
Annyit hozzátennék,hogy csak a catások tudnak worgent és goblint indítani.

Tatyla
na ja 😄DD

amúgy az lesz amit D4v3 mond...

Forolto
Csak egy kérdés: a Blood elf kezdõ területét mi választja el E-plaguelands-tól?

LeWyTy
Jó majd kiderül.
remélem mire viszajövök írtok vagy 100oltó hsz-t csak hogy legyen mit olvasnom

[HUN]Crassus
de hülyék vagytok ti, baszki!😄