World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és viseld férfiasan ha a tények megcáfolnak!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
anti hero
kb egyidõs lehetsz velem hasonló korosztály....
emlékezz vissza milyen volt egy régi iskolai,"lakótelepi" vagy "diszkós" verekedés😛
akinek baja volt a másikkal lerendezték EGY az EGYBEN! nem volt sunyiság ,nem volt szurkálás késsel, gyõzött az erõsebb és kész! még a végén kezet is fogtunk!
jöhetnék megint pár iskolai példával vagy munkahelyivel vagy azzal,hogy anno Székesfehérváron az egész ezred elõtt kért tõlem bocsánatot a kiképzõ õrmesterem,mert megmondtam neki a véleményem majd fejbebszott a kulccsomójával HÁTULRÓL mire én visszamentem lebasztam neki egyet és mentem az ezredparancsnokhoz akinek mindent elmondtam és egy óra mulva sorakozót fújatott és 600 ember elõtt kért tõlem bocsánatot az a kis gyökér!
a mostani fiatalkok többségének lövete nincs arról mi az,hoyg becsület....
Mi van most?
elkapják a csórikat az utcán 4-en agyba fõbe rugják és ha nincs szerencséje még hátulról le is késelik!
teljesen FOS lett a világ....és akik játszanak azok többnyire már ebbõl a fos generációból kerülnek ki!
Olvass bele bármelyik játék forumába szinte mindenhol csíterektõl és unfair gyökerektõl hemzseg a játék.....
valami nagyon el van baszva.....
Ott a pont. Amióta buzi hordások campelgették Goldshire-t még mikor elsõ karimat szinteztem,(azt persze mondanom sem kell, hogy amikor odaért az elsõ 60. SW-bõl, akkor már húztak is haza a bátor vitézek...) azóta mondanom sem kell, hogy kurvára nem érdekel, hogy mennyi hp-n van, ha sárga a neve, akkor már indulok is rá. A másik ok, ami miatt soha nem hagyok ki egy pvp-t, az pedig az, hogy egyszer guilden belül funból indítottunk egy gnómfutást lvl1-s karikkal gnóm kezdõrõl AQ-ig, mondanom sem kell, hogy Crossroadsnál az akkora már felfedezések miatt kb. lv3-s 30-40 gnómunkat milyen szépen lezergelték a 60-s kemény legények. Ez nagyon fájt akkor<#hamm>#hamm>
akkor itt egy kis számolás
WIN LOSS
515 288 Crasus warri
1253 815 Kasadya pala
67 53 Durcila shaman
1835 vs 1156
61% 38%
ez majdnem 3000! Bg meccs.....ez sok😛 hol is nyertek mindíg?😊
-jobb cuccaink vannak
-többen vagyunk
-jobban játszunk
(tetszõleges kettõ választható), akkor nyerünk. Értem, hogy mit akarsz mondani, de ha tisztességgel helytállni < nyerni, akkor pont leszarom, hogy a három választható közül melyik kettõvel nyertünk.
Visszatérve a dzsekicsenes példára azt is megnézném, hogy nem mentek ketten egy ellenre, hanem félreállsz, hogy megölhesse a társadat, aztán mikor felgyógyult, akkor próbálkozol te is. Hihhhhetõ. És (feltételezve, hogy nem dzsekicsen filmet forgatsz) miben különbözik ez attól, hogy többen vannak az allisok, és azzal nyernek?
A rated bg-t meg várhatod, mint zsidó a messiást. Szabadidõmben mostanában ingyenes játékokkal bohóckodom. Egyik ilyen a League of Legends. Na az egy folyamatos rated bg. És tényleg 50-50 arányban nyerek vagy veszítek, de valahogy mindig az én csapatomban vannak a gyökerek, a leaverek, a másik csapat meg általában profin mûködik. Ehhez képest néha sikerül nyögvenyelõsen megnyerni a játékot. Hogy hogyan lehetnek a gyökerek, és a normális játékosok egy ratingen, azt nem tudom (de ha én nyerek, akkor ugye a gyökér csapattársaim is, és kapják a ratinget, ahogy ha én voltam szar és más "oldotta meg a problémát", akkor én kapom), de a fejlesztõk mégis a saját vállukat veregetik, hogy ez milyen jól mûködik (és a 50-50 valóban megvan). Mégis idegesítõ, mert minden játékban vannak hozzám képest bénák, meg olyanok is, akik röhögve lenyomnak.
"figyu 5 éve játszom és nem voltam egyetlenegyszer sem bunkó egyetlen játékostársammal sem" - Most kikeressem, hogy warden azért panaszkodik, mert beloggoltál a kis törpéddel, és nyodafestéket nem tûrõ dolgokat kiabáltál vele? Az szerinted nem bunkóság? És egyébként tapsifüles lvl80 elf akárkicsodát hol érdekli, hogy Crassus <Fairplay Bajnoka> hordás sosem volt még bunkó senkivel, ha már tapsifüles szenvedõ alanya volt az 50000. /spit makró szpemmelésnek, zergelésnek, hullakempelésnek (ja bocs, pve szerver 😛), és egyéb válogatott bunkóságoknak, amit a másik frakció ellen elkövetnek, de majd azt fogja nézni, hogy TE vagy az, és te a Fairplay Bajnoka vagy, ezért fair lesz veled? Hát pont le fogja szarni, mert pirosan van kiírva a neved, zöld a karaktered bõre, vagy egyéb módon beazonosítja, hogy téged bizony le kell nyomni, egyedül, vagy tizenöten, de minden áron. Ennyi. Én is zergelnélek. És így néznék ki hozzá:

ಥ_ಥ
Amúgy te tényleg ilyen kemény gyerek vagy? Van ám bátorság... 3-nak is nekimész... húha!
nem érzed kicsit egyoldalúnak ezt a "vitát", amit öt éve folytatsz olyanokkal, akik nem tudnak ellene védekezni, mert nem is tudnak sem az SG fórum, sem a te létezésedrõl?
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Ezt meg csak, hogy hozzam a tegnap igen mélyre süllyedt szintet:
Nyomorék horda, nevéhez méltón csak akkor mer jönni, ha 5:1-hez az arány
sry,de emellet nem birok szó nélkül elmenni😊
Szóval ha mész az utcán a pároddal és hárman neki ugranak akkor te ha jól értelmezem nemcsinálsz semmit,mert "nincs esélyem"?!?!
Tudod amikor én katona voltam az egyik hétvégén a "mûvházban" buli volt és odajöttek a helybeliek balhézni akik minimum 2x annyian voltak,de amikor feszûlt lett a helyzet érdekes ódon senki nem futott el...szerencsére nem lett balhé,mert megtudtuk beszélni.
figyu 5 éve játszom és nem voltam egyetlenegyszer sem bunkó egyetlen játékostársammal sem.....szóval igenis lehetséges így is játszani!
Nem a túlerõ kihasználásával van a gondom!Azzal van,hogy idejönnek és azzal dicskednek mekkora hõstettet vittek véghez mert 200-an agyonvertek 50 embert....
majd most lesz rated BG és szeretném olvasni a sok hõst amint hétrõl hétre linkelgeti a BG eredményeit....majd akkor én is gratulálni fogok!
és mégegyszer ide rakom a favorit mondatomat:
"kibaszott ally addig vár, amíg nincs ezer százalék esélye, hogy nyer. bg-ben is, amíg nem vagyunk többen, addig nem mennek csatába"
Igazából nem lehet mindig az ally köcsög és a horda szent. Teljesen jogos,hogy bunkó hordásokkal is dunát lehet rekeszteni és rengeteg allys is jófej játékos!
Amikor játszottam én is szerettem egyenlõ esélyekkel hadakozni, vagy sérült ellenfélnél várni amíg felgyógyult, de általában az ilyen esetekben én húztam a rövidebbet... Engem mégsem láthattál itt fröcsögni arról, hogy mennyire szemét az egyik vagy a másik oldal.
Szerintem amíg ilyen habzószájú stílusban ismételgeted önmagad csak ilyen egysoros "jófejkedéseket" várj.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Aki kicsit is elgondolkozik azon,hogy mit akarok megértetni veletek az érdekes módon nem tart hülyének SÕT még mellém is áll a véleményemben!
Most mit tudtok még kitalálni mikor egy olyan játékos is elmondja,hogy SAJNOS!!!( igen sajnos!,mert nem így kéne hozzáálni a játékhoz ahogy azt a többség teszi! aki mások kárára élvezkedik ,mert a játéknak nem errõl kéne szólnia ,hanem a kihívásról és a másik iránti tisztelettel való küzdelemrõl!!) igazam van aki maga is a másik frakcióval játszik a játék kezdete óta és furcsamód ugyanazt tapasztalta amit én leírtam?
nem velem vagy az én értékrendemmel van itt a probléma hanem pl. az ilyen Beast-es beszólókkal akik hónapok óta itt sem jártak erre idejön el sem olvassa mi a téma és "jófejkedik" egy sort....
Miért tudok én 5 éve úgy játszani,hogy voltaképp egyetlen embernek sem ártottam a játékstílusommal?gondolkozzatok el és nézzetek magatokba!
Szinte bármilyen játékban az emberek egymást basztatják vagy úgy játszanak,hogy a másikat direkt szopassák,ahelyett,hogy a játék öröméért játszanának!
Komolyan együtt tudok érezni veled, hogy pve szerveren pvp huszárkodsz, és nyafogsz, hogy a társaid nem tudnak játszani, kevesen vannak, a másik fél meg gonosz, mert kihasználja a túlerõt (amit te nem tennél, de ezen mi erkölcstelen bunkók csak röhögünk teli pofával, mert mi már csak ilyenek vagyunk), de egyébként az ellenoldal is hülye a pvp-hez, mily meglepõ.
tl;dr
/topik
flame on
ಥ_ಥ
██
nem tom kettõnk közül ki hisztizik mint valmi kis hülye gyerek. 30 évesen elgondolkoznék ha így viselkednék és lehet elmennék egy pszichológushoz.
ajánlom figyelmedbe ezt a topicot !!!!!
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
azthiszem a bétás allys kolléga elég autentikus a témában...Warden és újdonsült fegyverhordozója Jimbo erre nyomassatok valami frappáns magyarázatot!
"kibaszott ally addig vár, amíg nincs ezer százalék esélye, hogy nyer. bg-ben is, amíg nem vagyunk többen, addig nem mennek csatába"
ez meg mehetne a banner alá....😊
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
anti hero
amúgy meg alliance suxx 😄
[/cserf][/fülünyúl]
Mer ide írsz ezért sokan jönnek olvasni... de ha már wow topikot olvasnak akkor már wow-oznak is, és csak miattuk játszanak a barátaik. Azok miatt meg azoknak a barátoknak a barátaik....stb...<#vigyor1>#vigyor1>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
h crassus üzeneteit meg se jelenítse?
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
Hogy a legegyszerûbb megoldás nem jutott az eszembe! 😮
De még jó hogy van ilyen fórum.
Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy hogyan tudnék egy dokumentumból kimásolt szöveget beilleszteni a macro-ba? Csak mert elég hosszadalmas lenne végigírni és valószínû hogy el is rontanám. 😊
Köszönöm a válaszotokat elõre is!