World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

es a destro meg igyis tul tap, azt meg fogjak keszuljel fel ra😊 afflit meg lehet majd buffoljak.

Valószínûleg jobban ismerik a béta adatokat, mint Te.

Elõször azt írták csak a base dmg-et csökkentik 12%-al. Erre a totális sebzését csökkentik 12%-al. Egy fos lesz a lock. A mage meg tápot kap. Én komolyan nem értem a blizzardot. Esküszöm nem értem. vagy nem ismerik a játékukat vagy...nem tudom. Ami OP azt buffolják, ami nem annyira azt meg nerfelik. Az eszem megáll.
WARLOCK OP????

Nézd meg ezt a patchet. Szarrá nerfelték.
Ó, hogy rohadjanak meg ilyenkor kell lekapcsolni a beta servert mielõtt 85 lennék...<#bdead>

Nem semmi nerfek vannak amúgy, elég csak a warlockot megnézni.. Blood DK-ról nem is beszélve... 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

LeWyTy
Az a videó köszi<#falbav>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Littlepig13
már páran leírták h az ptr és azért bugos minden orrba-szájba.

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

Egyébként egy kalap fos ez a patch, legalábbis nálam. Rogue OP mage OP shaman OP warlock OP pala nerfelve lett DK egy szar mindenféle talent kiosztással és presenceben, silencek nem mûködnek, sem a pummel vagy spell reflect.Remélem azért nem így jön live-ra mert akkor kuka.

kakaoskalacs
Mikorra várható akkor a patch? Éjjel? mert elég sok félét hallotam már és nemtudom mi az igaz :S : ) Üdv

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

amit nem lehet majd csinalni es raidelos achi az a classic raider achievment, mert kiveszik zul'gurubot. illetve a zul'gurub mountok sem lesznek mar elerhetoek.

ez biztos? 300as skill kell hozza, hogy berakhasd a mountok koze. 4.0.3a ban meg mar tanulhato lesz viszont, csak azon a speeden megy amit vettel a trainertol. csak a 310% os mountok adjak meg a skillt automatikusan visszamenoleg, 4.0.3a-tol meg mar csak az 1 eves minden world event achit megcsinalo violet drakert es a gladiator titlejert jaro mountok adnak majd kapasbol maxos flying skillt.

4.0.3a-tol ugyvan hogy barmelyik mountot hasznalhatod de csak azona speeden repul/fut amilyen kepzettseged van ra. szoval ha csak 225os ridign skilled volt/van akkor a proto drakek 180% speedel fognak menni (vagy mennyivel megy most a normal flying mount) viszont ha megvan a 280% skilled mar akkor a regi sima griff,wyvern (a pancel nelkuli) is 280%-on fog repulni.

Na bazzeg, mirõl maradtam még le az elmúlt 9 hónap alatt? 😄 😄 Napról napra újabb meglepetések 😄

Tatyla
amint usolod a sárkányt meg van a flying skill...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nem figyeltem hogy honnan linkelte, azt hittem csak sima PTR. Valahol olvastam a neten meg a szerveren a trade chatben reklámozták így az acsit hogy csinálják meg mert a Catában már nem lesz lehetõség rá. Ezek szerint tévednek 😊 De ennek én is örülök, mert nekem sincs még meg az acsi(az már más kérdés hogy még repülni se tudnék vele mert nincs pénzem megvenni az 5000-es flying skillt 😄 ).

Tatyla
na jó már be voltam szarva mert a glory of the hero-ból már csak 6 feladat van hátra...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

A kéket azt nyilatkozták egyik achi mount se lesz kiszedve, már azt is sajnálják hogy a naxxosakat kiszedték, de még1x nem teszik be.

nem zavar, hogy cataclysm betabol linkelte? ki mondta ezt hogy kiveszik a proto drake rewardokat? senki szerintem. honnan van ez az info? mert szerintem hatalmas nagy bullshit.

Dr Devilking: A protodraket ki fogják venni, úgyhogy csináld meg amíg lehet.

1Emese: Ezt inkább nem kommentálom.

Namégegyszer.

tudtommal, glory of the hero-t nem befolyasolja se a cata se a mostani patch. tevednek?

pedig muszaj neki.

Tatyla
hallod Devil,Glory of the Hero-t kiegig van idõ befejezni vagy patch után már nem lehet?

vegre fontos lesz a skill is 😊 szeirntem nagyon jo lett a hunter, semmi baja nincs 4.0.3a-ban mar, ott mar a buffolt dpse van.

[HUN]Crassus
hungarista az FS? inkább a közelkeletre fókuszálnék....😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

FS-esek általán streamelt anyag nem érdekel, az ilyen hungarista rocker punk kölkök csak felhúznak idegileg... Tehát akkor nemtudok, valami jó amcsi srácot, aki jól is kommentel alá? gondolok itt az "omfgcata" youtubos emberkére. De pl a biscuit-os angol csávót utálom...

Akkor sem lesz peccs a héten. <#felkialtas>

Én is. Mondjuk én azért, mert nem akartam Németországban megvenni a német kiadást, és utána még letöltögetni a nyelvi fájlt meg minden ilyen hülyeséget. Meg ha nem angol a doboz, akkor már ki se rakom a polcra. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Van a blizznel digital pre cata, 0:01 egybol jatszhatsz. Megveszed letolti ami kell es 0:01 automatice updateli az accod catara es jatszhat is. En ilyet vettem.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

jazzy
Tegnap játszottam a warriorral de üthettem a pummelt kedvemre mert olyan vígan kasztoltak, hogy csak lestem mivan..
szijasztok. most kezdtem a játékot de szinte semmit se értek . ha vki tudna segíteni néhány doldogban akkor vegyen fel msn-re: [email protected] (hu-val!)
A gnome priest szintezése fontosabb ugye? 😄

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Én azért bízom bennetek 😄

Haha. Ez eszembe se jutott, mindenesetre nem rossz ötlet. Majd talán kerítünk valami streamet, bárnem valószínû, hogy ezzel fogok foglalkozni hétfõ éjjel. 😊
FS!-en biztos lesz ilyen.

Tud valaki adni linket, majd live közvetítésrõl cataclysm openrõl?
Úgy értem, ismer valaki olyan US-es embert, aki majd ilyen liveos videómegosztón, az elsõk között logol be, és lehet nézni?

[HUN]Crassus
:S legalább nemvagyok egyedül😊

[HUN]Crassus
konkrétan szarrá szopatnak miatta😄

Jah, pont lejjebb írtam errõl, nálam strangulate meg arcane torrent nem mûködik.

[HUN]Crassus
Másnak késnek a silence effektek? eldobom a fegyót hallom a silencet,de rámkasztolnak mindent....shield bash ugyanez megütöm elméletileg 3-sec silence és jön a kaszt vagy elblinkelnek....nagyon idegesítõ

Szinte mindig grippel kezdek, de hát sz@rt sem ér sajnos mert csak lófaszokat ütök bele, vagy absorb. Froston voltam én is eddig csak keveseltem nagyon a hp-t meg ilyesmiket még egy büdös rugó is leütötte azt a 30-at egy pillanat alatt 😄 Blooddal eddig nagyobb sikereket értem el, de még mindig nem az igazi.

Hmmm, attól függ ki kezdte a meccset, ha grippel odarántod és rányomod a Strangulatet, akkor 16k hp kb. 2 ütés, az 5 sec alatt meg is van, legalábbis nálam Frost Dw-vel a crittek olyan 20-25k között vannak.
Bár a HP-ból ítélve Blood speccen lehetsz, ott nincs olyan nagy burst😊)
Hmmm, pont ezt kérdeztem hétvégén, akkor még 12-s szinten, vasárnap estére 25 volt, de ezek szerint magasabb szinten sem jobb a helyzet...
Btw, kicsit el van baszarintva ezzel a focus-szal a hunter.
heirloomban?

csak quest.

Get a life!

lennél oly kedves és leírnád hogy sikerült egy nap alatt 43-ig eljutnod? oO 10-ig quest, aztán insta?

Csináltam reggel egy hunter-t már 43as vagyok, baszottul tetszik (kelett ez a 7 80as mellé) nagyon jó vele fejlõdni, "robbangatós" talenten vagyok egy farkas és egy medve pettel, hát sajnos 1iksem bir agrót tartani ugy h csak 1 arcane shotot tolok 😞((

Get a life!

Új race/class kombókra értette.