World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
milyen új kasztokí?
tarti19
Valótlant állítottál, ez volt az igazán nagy gond...

LeWyTy
Az fasza. Köszi<#worship>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szerdán jön.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

LeWyTy
Állítólag a héten jön az új patch ...új kasztok.
Igaz? vagy megint átbasznak hamis infóval?
<#vigyor3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

mennyyijé ??

Get a life!

Egyre jobban kiábrándulok a detknájtból, egy 16k hp-n lévõ warlock is úgy megvert hogy csak pislogtam... Majdnem 50k hp lement pár másodperc alatt, szinte meg sem tudtam ütni mert végig fearben voltam(trinketet is elnyomtam pedig).Ha oda érek akkor rácrittelek ilyen 2k-kat, amúgy meg minden absorb absorb absorb...

Tatyla
én is de én el is adtam 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Zsoltika 007
A legjobbak is hibázhatnak. (én is megvettem <#buck>)

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Életem egyik nagy hibája volt nekem is hogy pénzt adtam ki erre.. 😄

Davidus
és én megvettem ezt a fost😄

V9ykn8_TZL0

Zsoltika 007
Most mégis mit vártál egy public TEST realmtõl? <#falbav>
Ez olyan mint mikor sírnak hogy lefagyott a bétás windows. Szerinted miért ptr a neve?! <#lama>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

PTR-en nem mûködik a silence(legalábbis DK-nál), így aztán fasza játszani😄 Elcastolom és vígan lövöldözik rám a frostboltokat meg healelgetik magukat.GG blizz.

Érdemes lenne válaszolni az elõzõ kérdéseimre mielõtt lehúzok valamit<#bdead><#bdead><#bdead><#bdead><#fogmosas>

Get a life!

Lacee
jelenleg 80-on talán a marksmanship a legjobb, mert a másik kettõ ág jobban függ a még nem elérhetõ cobra shottól (a serpent stinget hosszabbítja, a MM-nek ott a chimera shot), de két hét múlva itt a Cataclysm, aztán mehet a fejlõdés 85-re, ahol már biztosan más lesz a felállás. Addig tulajdonképpen mindegy is, melyiket használod, állítólag a BM és a Surv is vígan használhatóak.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Mayday
Sziasztok,

Néhány hónap kihagyás után visszanéztem a WoW világába (felhasználom ezt a 7 free napot), a dolgok (számomra) nagyon megváltoztak 😊

Hunter vagyok, újra kell magam talentolni, de már nagyon nem olyan, mint volt 😊
Jól látom egy ágon kell elosztanom mindent elsõ nekifutásra? Mint Hunter survival vonalat célszerûbb továbbra is elõnyben részesíteni? Vagy esetleg Marksmanship? Mi a véleményetek? Hogy mûködnek most?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

shaba23
ha egy bnet accon 2 wow acc van és egyikrõl karaktert akarok áttenni a másikra, akkor nem kell hogy éljen az amRÕL át akarom rakni ugye?
Valamint úgy tudom, hogy üresnek kell lenni a postaládának. Mivel a pvp-s vagy instás tokeneket (nem tudom melyiket, kimaradt egy év) aranyra váltották, azokat megkaphattam postán, vagy az csak akkor jön, ha aktiválom az accot?
És még valami...ha accountok közt transzferelek, akkor egyúttal áttetethetem másik szerverre is a karaktert ugyan abban a pénzben?
hu ez de nagy faszsag 😄

tarti19
Érdemes lenne kicsit (esetenként nagyon) utánanézni, mielõtt lehúzunk valamit😊

Pyotr
Kvarcjátéknak ment aki épp a pvp játékok netovábbját reklámozta itt😊

&#9608;&#9608;

Pyotr
2011
-minõségi szerver balance
-minõségi support
-minõségi farmold hülyére magad a semmiért
-minõségi igérgetések
Mindez egyben: GAYION

&#9608;&#9608;

Köszönjük a kommentet, menj vár a csodás AION!
Arról nem is beszélve hogy itt minden low-on van.

Egyébként egy MMO, azok így néznek ki.

Lacee
régebben azt hittük, hogy a fórumtrollkodás is kimegy a divatból úgy 2010 körül, aztán látod mi történt.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

pffff mi ez baszod....valami kvarcz játék??? szánalmas ez a grafika lassan 2011ben.....

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

most hihetetlen h 3-4k dps-el kevesebb van nekik katában milesz vele ???

*miután megkapta a focus eléggé nerfelve lett mert nem bir olyan dps-t kitolni, burst-nek burst de hosszutávon nem életképes, btw katában mi lesz vele 😄

Get a life!

Pyotr
Te már katában játszol? hm nem kell azért temetni a huntert, aki szereti az szereti😊

&#9608;&#9608;

Nem tudom miért lehet ez, én is elgondolkodtam most egy hunteren 😊 Tetszik hogy már lvl 1-en is kapunk petet, meg úgysincs semmi ranged karakterem. Meglássuk.

mivan most ahunterrel h megint sokan huznak azt ? most hihetetlen h 3-4k dps-el kevesebb van nekik katában milesz vele ???

Get a life!

mivel after 4.0 van ezért focusod van és spammelheted a shotokat amég oof... régen ezt nem lehetett mert cd képesek voltak 😊 Késõbb a pet talent és egyéb kombinációk helyre teszik a peted agróját !

Get a life!

Lacee
misdirection és az erõsebb (jobb threatet generáló) pet megoldják majd.

majd lesz l2use misdirection a glyphjevel a petedre 😊

Kezdtem egy huntert, kemény 12-s szinten vagyok vele. BM-ként szintezek vele, namost, az elsõ arcane shottal lehúzom a mobot, nem vészes, mert úgyis meghal mire odaér hozzám, csak kérdezném, hogy ez jellemzõ lesz magasabb szinten is, vissza kell fogni magam, és csak autoshot mehet?😊)
PiszkosFred
http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

shaba23
van valami oldal, ahonnan nagyobb sebességgel jön le a 4.0.1-es peccs, mint downloaderrel? anno frostshocknak volt ilyen oldala, de azt nem találom 😞
Na igen, de DK-ként írom hogy ez tényleg így van 😄 Kurva jó amúgy 😄 😄 😄

antgecc
Szép és vicces, de bármelyik classt fölé írhatták volna.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hát én ezen befostam <#hehe><#hehe>

jazzy
Azt tudom, hogy nem ott játszol, de ez maximum valami bug lehet.
Pyotr

&#9608;&#9608;

Tatyla
nem egyik klántársam megcsinálta,nem tört szerveren játszok

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ha minden igaz a következõ patch-ben (jövõ héten valszeg) minden városban lesz vendor, akitõl tudsz venni tabardot, ami ugyanúgy mûködik majd gondolom, mint a wotlk-s tabardot. Ha bennük instázol, kapod a rep-ut.
jazzy
Az valószínûleg a Level 60! achievement lehet, vagy az obtain törtszerver.
Tatyla
van valami öcsi amiért level 20-on már vehetünk 60-as mount az melyik és mit kell érte tenni?

kakaoskalacs
Minden patchel egyre kisebbek lesznek sõõt számos ikon is eltunik igy a vegen már nem lesz Ui és tamadni sem lehet majd már:\

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

peccsnotszt<#bdead><#bdead><#bdead><#nevetes2>

Get a life!

PiszkosFred
"The default UI Scale has been altered so it will be set at a 1:1 pixel/texel ratio. This will result in a smaller UI appearance for higher resolution monitors."

Belaim az urban, legalabb a peccsnotszt olvassatok el! 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Igen, a beállításoknál az Interface-nél lehet beállítani valahol hogy nagyobb legyen.

bélanéni
Sziasztok, kisebbek lettek a fõmenü gombjai, spellek ikonjai, stb... vagy csak régen játszottam?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD