World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két kérdésem volt, egyikre sem kaptam sajna választ.
1. magyar idõ szerint dec 8-án, reggel 9kor indul?
2. Ismer valaki olyat, aki worgen female kezdõröl indít majd live stremet nyitáskor?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
"Vagy esetleg, nem ismertek olyan csoportokat, akik foglalkoznak nem legális beszerzéssel, jóval olcsóbb vételi árral?" :
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
És igen, el vagyok eresztve, de ez egy ilyen világ és ma 8ezer forint egy ilyen játékért semmi(single player játékért soha nem adtam és nem is fogok pénzt ki adni), a legtöbb ember többet költ el cigire/piára/szemét kajára egy hónapban.. Akit földhöz basz a 300Ft-os kenyér, az ne gondolkodjon MMOkon, de ez magánvélemény, és senki ne értsen félre, nem leszólni akarom a szegényeket, mert én is megtapasztaltam már azt a végletet.
Szerintem teljesen kivárható az a 2 év, ugyanis még mindig nem játszottam végig az összes cast, race, faction kombinációt 10 napos trialos accountokkal. Sõt a shattering miatt, az egészet kezdhetem újból. Ami viszont így több mint 3 évnyi ingyen 10 naponkénti lvl 1-20 játékot biztosít a számomra. MAree te elég jól el lehetsz eresztve, ha neked 10k, vagy a collector 24k semmi... valakit a 300 Ft-os kenyér is a földhöz basz...
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Amúgy a "PST dec 7. 12.00 mn", az nálunk 2010. december 8. (szerda) délelõtt 9 óra, nem?
más kérdés,hogy hiszek abban,hogy ez a 85-ös talentek 80-on való alkalmazása miatt lehetséges ebben a formában😛
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Elõre is köszönöm, ha valaki válaszol!
évek óta a legjobban CC hetõ class a warrior...nem újdonság,hogy szinte sansz nékül basz agyon egy frostmage😛😄
Ugyanolyan erõs és buta lett a mage, mint amilyen a holy pala volt az egész kiegben (most meg különösen).
Nyisd ki a szemed. Alacsonyabb vérnyomást eredményez, ha próbálsz kicsit objektív lenni.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
bár most,hogy nincs kutya a healer sámlinak azt is egyhelyben lehet tartani rendesen...igaz 1 dps az életben nem öli meg😛
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
Megyek is helyreteszek néhány gnómot 😊
Akármennyire is furcsa, ezek a változások már hetek óta a kiegészítõt készítik elõ. Mint ahogy ez a patch is azt teszi. Magasról tesznek rá, hogy a damagemeteren milyen pozícióban virítasz a már fél éve értelmét vesztett raidinstance-okban.
Szóval a lényeg, hogy ezek bizony level 85-re vannak kitalálva, ahol például a mage nagyon alacsony sebzést tud kiosztani, a warlock pedig túl magasat.
Arra a kérdésemre pedig, hogy melyik kasztnál tették meg, hogy erre a 2 hétre lenerfelték, aztán majd visszabuffolják, az a válasz, hogy egyiknél sem.
Nem is értem, hogy hogy jön ide a ptr a béta class balance-olások kapcsán. Persze ha vannak adataid róla, hogy a legújabb patch alapján, ami még sehol sem tesztelhetõ, level 85-ön szarrá lett nerfelve valami, akkor szeretettel várom a számokat.