World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- tegnap reggel 6-kor jelentkezem Tol Baradra, azt mondja nem férek be a csatába. Eddig amikor ilyen idõben jelentkeztem 8-20 fõnél sose láttam többet (tudtommal 25 fõig be kellene hívnia)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Jah, csak a vicc az, hogy ezt kell használni, hogy egyáltalán játszani tudj.
(Az más kérdés, hogy tényleg hogy lehet elbaszni egy random algoritmust fõleg blizzardnál. Biztos az új orosz recruit írta)

picket
"clever use of game mechanics" ... Hadd fordítsam le "magyarra": exploit <#idiota>

&#3237;_&#3237;

:ASD

LeWyTy
FÚÚÚ de jó??

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

tök izgatóvá teszed magad ezzel a sok okoskodással

Nesztek egy "clever use of game mechanics". Mindenki ismeri, hogy hogyan lehet honort szerezni Tol Barad hídon ácsorogva. Viszont amit szinte senki nem ismer, az az hogy 100%-osan be lehet kerülni a harcba is.
1. Odaballagunk a hídra.
2. NEM jelentkezünk fel a harcra.
3. A hídon befutunk (kb 1 lépésnyire). Ekkor megkérdezi, hogy be akarunk-e állni a sorba, vagy sem(Rosszabbik esetben. Ilyenkor nem szabad rányomni egyikre sem, majd kifutás). Vagy megkérdezi, hogy csatlakozunk-e a harchoz (elkezd számolni 20-ról lefele). Akkor igen.
4. 3-as ismétlése addíg, amig be nem hív.

Enjoy és blizz programozók suxx. <#mf1>

picket
itt - öreg tata: elixir - be csaj: uborkás nyanya <#idiota>

&#3237;_&#3237;

antgecc
<#wilting>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

meghegeszteném a kis buláját annak a belf csajszinak

lolSL
nem hiszem el hogy visszasírom a bc-s idõket 😞

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Én is ezzel szopódtam be... kár hogy már az ismerõsök és a pvp helyzet visszatart.<#szomoru1>

cikasz
Ez a baj, hogy nem oda mennek sokan ami szimpatikus nekik hanem "hol vannak sokan"?!
<#lama><#banplz>

http://www.akciofigura.hu

LeWyTy
A ragnaroson is körülbelül 70%-30% alli horda(de csak a létszám)
pvpben 30%-70% alli horda
kb...

Lacee
mindhármon sok a magyar, arathor pve, a másik kettõ pvp realm. arathoron kábé 70-30 az alli-horda arány, a másik kettõrõl passz.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

vénfarok
sziasztok! holnap fogom transferelni sylvanas realmrol a prot warrioromat, de nemtudom hogy melyik realmra. melyiken van a legtöbb magyar, arathoron, bloodscalpen vagy ragnaroson? és alli vagy horda oldalon?

Lacee
a link mögötti kommentekben van megoldás is, szállj mountra (úgy is mûködik), és csinálhatsz makrót is, hogy ne kelljen klikkelgetni

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

cikasz
Talán használnád a q itemet amit kaptál akkor sikerülne...

hi,
van egy ilyen küldetésem: ilyen küldetés
és olyan gyorsan a csirkék hogy nem tudom elkapni õket, nem jönnétek fel leréjdelni a faszba õket?

Aztán lehetne ugyanarra a szintre nerfelni az összes többi classt is.

Terensz
Már csak egy apróság kellene: bg-n ne tudjon zászlót vinni shapeshift-ben.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

LOL <#eljen>
Ilyenkor örülök, hogy nem pvp-zek feral druid létemre... 😄

akkor xp növelés mellett nem ad semmit az a vacak 8ezer forintos papírcetli?

lolSL
senki se kap már zebra mountot.

guest pass, még mindig tilos M.o-n piramis játék miatt?
Mármint aki adja, az nem kap zebra mountot?

Davidus
Nemtudtam mi ez, rá kellett guglizni... és nem, nem fogom tolni <#shakehead>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

lolSL
na már mindenki a dc onlinet tolja?

self healelõs prot, és +dps-es prot 😊 miért is kérdezted a dual talentet ?😛

Get a life!

mindel végig hileltem bc-t és lk-t is szóval skillbõl nem lesz gond csak még semmi közöm nincs katához. 😊 De druidnál voksoltam

Get a life!

A priest is nagyon erõs.
Hamarosan nagyon durván buffolják a druidát, és kicsit a shamant is, szóval nincs rossz választás.
Amelyik tetszik, arra ugorj rá. De ne lepõdj meg, ha eleinte problémákba fogsz ütközni, akármelyik mellett is teszed le a voksod. Az nem a class hibája lesz.

cikasz
Akkor dual talent.. mi itt a gond?

már tank a palám :S

Get a life!

Szeretnél "sikeres" is lenni benne? Ha igen, akkor ezeket felejtsd is el. Paladin.

PVe-re szeretnék healert, druid shaman pap-ban gondolkozom, kaphatnék pár pro-kontrát ? 😊 Köszi

Get a life!

valahogy semmi köze sincs a válasznak az õ kérdésére 😄DD

Get a life!

Terensz
Amúgy nagyon köszönöm a választ. Amikor írtad, nem tudtam válaszolni, késõbb meg folyamatosan wow-oztam, fel se néztem a fórumra <#papakacsint>

Terensz
Üdv!
Anno én is ezt kérdeztem (nem itt).

Szerintem mindig figyeld a stance-eket, néha célszerû váltani. Instában pl. eléggé idegesíteni szokta a tankot, hogy folyamatosan daze-elik :-) De amúgy quest-eléshez sem azt használnám ma már.

Üdv!

Hunterem van, és akárhányszor leszállok mountról újra be kell nyomnom Aspect of the Pack-et.

Van valamilyen megoldás (makró talán?), ami megkönnyítené a dolgomat?
Mondjuk:
"ha nincs semmilyen aktív stance, nyomja be ezt" vagy "mountról való leszállás után nyomja be ezt".

Azért nem mûködik, mert több a piros gemed, mint kék.
Amin van int, az pirosnak is számít. Például egy narancssárga gem (potent) egy piros és egy sárga gemnek számít.

ahhhaaaa... lehet hogy a sárga gemek a fontosak...na mind1...bár azért ez nem túl jó. jó lenne ha véglegesítenék 😊

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Csirke4
Most nézem wowheaden, hogy összevissza variálnak vele, hogy mi kell hozzá úgyhogy lehet nem is jól van kiírva. 😄
ha pl. leveszem a cipõt (1 sárga gem van benne) akkor is aktív lesz a meta) hát ez nagyon furcsa.

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Csirke4
Akkor nemtom. Armoryn aktívnak írja a gemet egyébként. Biztos hogy nem kapod meg a bónuszt?
elolvasni nekem is ment...még megérteni is... csak valami nem stimmel ha megszámolom a kékeket és a piros gemeket...met hogy nincs piros 1 sem...kék viszont több van mint 0...

Csirke4
Több kék gemed kell, hogy legyen mint piros.
Csirke4
Gief link a kõhöz.
then=than 😊)