World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez ... csoda! Hála ennek az oldalnak, persze még nem biztos, mert most nem vagyok otthon és nem tudom kipróbálni, de elméletileg megtaláltam a trainert Undercitybe. Kíváncsi vagyok.
Mindenestre köszönöm a linket, jó oldalnak néz ki. 😊

Pyotr
Link!
Itt találsz könnyebb utat a problémádra😊

██

Sziasztok. Szeretnék érdeklõdni. Van egy 31 szintû blood elf magem akinek enchanting+tailoring a szakmája. Kicsit bajba vagyok mert 160/160-tól tovább nem tudom fejleszteni, ugye a 160 azért mert ott van a blood elfeknek a 150+10 racial bonus ezt sikerült megtudnom. Ha valakinek van tapasztalat, hogy esetleg mi lehet a gond az kérem írjon.
Lehet, hogy egy fontos dolog, hogy most tanultam ki a Runed Golden Rod-ot, de még nem készítettem el.
A válaszokat nagyon-nagyon szépen köszönöm, örülnék egy megnyugtató válasznak, még egy apróság, hogy jártam már Silvermoon Citybe, Undercity, Orgrimar, Thunder Bluf és semelyik trainer se ajánlott fel tanulni valót, hogy átléphessem a 160 (150) határt.

Sokszor boltja válogatja, hogy mi a legoptimálisabb. a saturnban egy éve pl olcsóbb volt külön megvenni, mint battle chestben. A kieget esetleg neten is meg lehet venni, ha van rá megfelelõ banki háttered. (dombornyomott kártya pl)

Az orkod 40-ik szinttõl viselhet majd plate cuccokat. Addig mail :-)
Sheltem
Egyébként a Battle chest a legjobb vétel egy "kezdõnek"? Vagy melyik "pack" a leggazdaságosabb és hol? Privátban is jöhet a válasz, ha ide nem "etikus" a válasz.

Köszi

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Csirke4
A picket monnyonle!!!!
lolSL
a logód is reklám

picket
Dizájnos, de ránézésre kényelmetlen, mellesleg pedig reklám.

ಥ_ಥ

Forolto
25K-ért szerintem túlságosan drága cucc.

lolSL
túlkapás

Csirke4
1. igen
2. igen
3. igen
4. akkor is viselhet nehéz armort ha nem a blacksmithinget választod. Ha azt választod akkor tud is csinálni nehéz páncélt.
Sheltem
Sziasztok!

Most szeretném megvenni a wowot(igen van ilyen is...😊) ezért lenne pár kérdésem, pontokba szedem.

1. Wow battle chestet néztem ki ez tartalmazza ugye az alapjátékot és a burning crusade kiegészítõt is és 30 napi elõzizetést is?
2. Ezek alapján ha veszek a battle chesthez egy 60napos feltöltõkártyát(ami kell az induláshoz) akkor rögtön 90 nappal indítok install után ugye?
3. Ha késõbb veszem meg hozzá a Lich Kinget és mondjuk még van tegyük fel 14 nap játékidõm akkor LK installálás után az a 14 nap a Lich Kingben szerepelni fog?
4. Orc harcost indítanék, õ viselhet majd bármilyen nehéz armort ha a blacksmithinget választom neki?

Köszi a választ elõre is.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Laza

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ez nem feltetlenul baj ;d

anti hero

BEAST
nem :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

riftbe jon vki?

anti hero

Ezért tettem be, hogy elolvassátok. A linknek pedig azért ez a neve mert a cikknek is ez.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Senkit nem fenyegetett meg a blizz, az a cikk amit linkeltél az úgy hülyeség amit van. Csak el kéne olvasni. 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

World of Starcraft Pre Alpha Video

Csirke4
Combat air patrol. 😄
EPIC FAIL!

Az új fiókom: DevLupius

Terensz
Ahh, végre lefújt Death-wing 😄

Bónusz a poénon felül: nincs durability-vesztés, ha õ fúj le.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Laza
Na, ezek a skinek.
Borzalmas, ahogy pl Deadmines HC cuccainak ugyanaz a kinézete, mint sima DM-é.

Huntám a végén pottyanó 2h agis fejszével rohangál ... mint egy mezei kis balta 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Terensz
Köszönöm szépen srácok!

Ez az :-)

Annyira buzis cucc, hogy egy fekete worgen dk-nak szerintem kötelezõ darab :-D

"Ez a videó már nem érhetõ el Activision Games Inc szerzõi jogi követelése miatt." gyorsan leszedték érdekes módon ;D

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Ugyanazt a skint használja egy rakat kard.
a Tw. Highlandi az 333 ilvl (Crucible of Carnage a hely neve vagy mi)
a Tol Barados 85 commandation medal, 346 ilvl és revered repu. Ehhez sincs szintmegkötés, mert Tol Baradba eleve 85-ön mehetsz csak.
az archeology-s kard 359 ilvl, és töménytelen ásás eredménye. (a guildbõl ketten feküdtek rá, egyikük 102 troll artifactnál, a másik 113-nál tart. Csak 525-ön kezdtek troll ereklyéket összerakni...)
[HUN]Crassus
Tol Barad-os kard itemlevel 346 és nem quest item hanem revreden megvehetõ....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Csirke4
ezmegmi?
Hát a leírás alapján ez inkább a twilight higlandses ring of bloodból van.
bind to account, archeology-ból tudod megszerezni

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Terensz
Üdv!
Srácok, láttam jópárszor Stormwind környékén fõleg retri-paláknál (meg talán warrioroknál is) egy kardot, ami kéne... de voltam oly balfék és nem írtam fel a nevét :/

Ismérvei:
- 2H
- feltehetõleg level 85 körüli questbõl származik, mert nincs szükséges szint írva
- kék tárgy
- itemlevel 350 körüli
- rózsaszín a nyele és a szárnyai is - úgy emlékszem, és egy bazinagy rózsaszín ékkõ van a közepén, mintha Barbie kalandjaiból szökött volna meg, mint Ken kardja

lolSL

shaba23
mert csirke vagy...
LeWyTy
Mer útban voltál.
De ha nem akkor is<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Csirke4
MIért ölnek meg a hunterek?
LeWyTy
<#buck>Én komolyan mondtam<#wink>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Zenszkij
😄😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

LeWyTy
Ez egyszerû..... kitörlöd ami felette van<#eplus2>

Esetleg ha átrakod másik realmra és vissza... akkor az lesz alul.

cikasz
nem lehet

http://www.akciofigura.hu

Zenszkij
Hogy tudom a karakter belépõ oldalon, hogy pl a warriorom a paladinom felett legyen, és ne alatta? Lehet hülye kérdés, de valahogy csak meg lehet csinálni..

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

shaba23
aki surv. hunter, mennyire használja instában/raiden az arcane shotot?
érdemes égetni vele a "manát"? Én szoktam olyankor használni, ha aktív a Black Arrow, akkor ExpS és majd Arcane Shot és az ES cdje alatt elmegy kb 2 Cobra Shot. Mivel ez nem sûrûn jön így össze, kb egy BA alatt 1x, max 2x kerül rá sor. Mivel csak most kezdett a guild raidelni (realm váltás volt, most jött össze létszám), csak most van idõm buffokkal próbálkozni, nem tudom, hogy számít-e egyáltalán az a néhány AS 😊
Köszönöm szépen!
cikasz
Achievement Screenshotter

This addon takes screenshots of important events in your WoW life. It can automatically take a screenshot when you earn an Achievement, when you Level Up, and when you reach a Reputation Milestone (example: when you cross the Neutral -> Friend threshold), and when you complete a battleground match.

szivesen...

http://www.akciofigura.hu

sziasztok egy olyan kérdésem lenne h van e olyan addon ami shotolja a szintlépseimet? pl kezdek egy kiskarit és amikor elértem a 80 at akkor viszatom nézni a 80 shotot arrol amikor szintet léptem 😄
Looserke
proton használhatom mind a 2õt, csak armson is szoktam néha pvpzni, arra kellene a makró

Looserke
tudom, tudom hogy szétnerfelnek majd, de patxhig kellene az a makró 😊

egyébként prot pvp kib*szott jó, igaz még csak lv66 vagyok de most lett meg a spell reflect is 😄

[HUN]Crassus
•Juggernaut no longer increases the cooldown on Charge, but instead increases the duration of the Charge stun by 2 seconds. In addition, Charge is usable in all stances, however, the talent now causes Charge and Intercept to share a cooldown.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Looserke
Sziasztok!

Profi warrior tulajok tudnának segíteni nekem?
Makró kellene arms warrinak juggernaut talenttel, ami ha a charge CD-n van, akkor átvált berserker stanceba, majd intercepteli a targetemet, majd visszavált battle stanceba.

Kutakodtam a neten de nem találtam ilyet.