World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenestre köszönöm a linket, jó oldalnak néz ki. 😊
Itt találsz könnyebb utat a problémádra😊
██
Lehet, hogy egy fontos dolog, hogy most tanultam ki a Runed Golden Rod-ot, de még nem készítettem el.
A válaszokat nagyon-nagyon szépen köszönöm, örülnék egy megnyugtató válasznak, még egy apróság, hogy jártam már Silvermoon Citybe, Undercity, Orgrimar, Thunder Bluf és semelyik trainer se ajánlott fel tanulni valót, hogy átléphessem a 160 (150) határt.
Az orkod 40-ik szinttõl viselhet majd plate cuccokat. Addig mail :-)
Köszi
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
2. igen
3. igen
4. akkor is viselhet nehéz armort ha nem a blacksmithinget választod. Ha azt választod akkor tud is csinálni nehéz páncélt.
Most szeretném megvenni a wowot(igen van ilyen is...😊) ezért lenne pár kérdésem, pontokba szedem.
1. Wow battle chestet néztem ki ez tartalmazza ugye az alapjátékot és a burning crusade kiegészítõt is és 30 napi elõzizetést is?
2. Ezek alapján ha veszek a battle chesthez egy 60napos feltöltõkártyát(ami kell az induláshoz) akkor rögtön 90 nappal indítok install után ugye?
3. Ha késõbb veszem meg hozzá a Lich Kinget és mondjuk még van tegyük fel 14 nap játékidõm akkor LK installálás után az a 14 nap a Lich Kingben szerepelni fog?
4. Orc harcost indítanék, õ viselhet majd bármilyen nehéz armort ha a blacksmithinget választom neki?
Köszi a választ elõre is.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Az új fiókom: DevLupius
Bónusz a poénon felül: nincs durability-vesztés, ha õ fúj le.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Borzalmas, ahogy pl Deadmines HC cuccainak ugyanaz a kinézete, mint sima DM-é.
Huntám a végén pottyanó 2h agis fejszével rohangál ... mint egy mezei kis balta 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ez az :-)
Annyira buzis cucc, hogy egy fekete worgen dk-nak szerintem kötelezõ darab :-D
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
a Tw. Highlandi az 333 ilvl (Crucible of Carnage a hely neve vagy mi)
a Tol Barados 85 commandation medal, 346 ilvl és revered repu. Ehhez sincs szintmegkötés, mert Tol Baradba eleve 85-ön mehetsz csak.
az archeology-s kard 359 ilvl, és töménytelen ásás eredménye. (a guildbõl ketten feküdtek rá, egyikük 102 troll artifactnál, a másik 113-nál tart. Csak 525-ön kezdtek troll ereklyéket összerakni...)
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Srácok, láttam jópárszor Stormwind környékén fõleg retri-paláknál (meg talán warrioroknál is) egy kardot, ami kéne... de voltam oly balfék és nem írtam fel a nevét :/
Ismérvei:
- 2H
- feltehetõleg level 85 körüli questbõl származik, mert nincs szükséges szint írva
- kék tárgy
- itemlevel 350 körüli
- rózsaszín a nyele és a szárnyai is - úgy emlékszem, és egy bazinagy rózsaszín ékkõ van a közepén, mintha Barbie kalandjaiból szökött volna meg, mint Ken kardja
De ha nem akkor is<#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Esetleg ha átrakod másik realmra és vissza... akkor az lesz alul.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
érdemes égetni vele a "manát"? Én szoktam olyankor használni, ha aktív a Black Arrow, akkor ExpS és majd Arcane Shot és az ES cdje alatt elmegy kb 2 Cobra Shot. Mivel ez nem sûrûn jön így össze, kb egy BA alatt 1x, max 2x kerül rá sor. Mivel csak most kezdett a guild raidelni (realm váltás volt, most jött össze létszám), csak most van idõm buffokkal próbálkozni, nem tudom, hogy számít-e egyáltalán az a néhány AS 😊
This addon takes screenshots of important events in your WoW life. It can automatically take a screenshot when you earn an Achievement, when you Level Up, and when you reach a Reputation Milestone (example: when you cross the Neutral -> Friend threshold), and when you complete a battleground match.
szivesen...
http://www.akciofigura.hu
egyébként prot pvp kib*szott jó, igaz még csak lv66 vagyok de most lett meg a spell reflect is 😄
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"