World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
ezen a karin a sapkában miért nem érvényasül a meta gem?
(amíg rajtam van a robe..ha leveszem akkor ismét aktív a meta)
kari
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
3700resire warri charge-ol és 1 sec alatt 18k heroic, 18k mortal, 7k auto hit critek. 43k dmg és a charge stun fele se járt le. ehez hozzá kell tenni hogy egy PW:Shield 11k-t absorbol majdnem 8k spellpowerrel..
pain sup lejön 1 dispellel stb... egyébként pont ezekre jönnek szép megoldások a patchben de addig... szar 2k ratingért ennyit még nem szenvedtem
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
(az allis részt alig ismerem, fõleg az újdonságokat)
De megint itt az én nagy problémám: Mit kezdjek?<#falbav>#falbav>
Milyen igaz 😊
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Nincs kedvem megint elmenni odáig. 100.alkalommal is<#smile>#smile>
<#smile>#smile>lehet érte beszólni<#smile>#smile>
Mer azt mondták az a jobb.
Még soha nem volt egy normális karakterem...rájöttem miért
UTÁLOM a hordát.
De most úgy döntöttem leszarom allis leszek.<#nevetes2>#nevetes2>
Ennyi.
Minden jót!
Faction Change vált a 2 oldal között és ez ad egy Caracter reCustomizationt is.
Mert például az én nézõpontomból semmi baj nincs a Ragnaros allyval.
A Faction Change a Caracter Customisationt foglalja magába.
Akkor melyik az a realm ahol jó az alli és sok a magyar?
És akkor egy Caracter Transfer és egy Faction Change kell nekem?
bocs a dupla posztért csak oktato pont idejött, azt véletlen rányomtam a küldésre
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
de amúgy megszokás miatt, meg mert összes haver allis, meg úgy veszem észre mintha alli erõsebb lenne egy kicsit, nem mennék át. na meg a undead férfi castolása a legjobb a játékban szerintem, egy undead lock nagyon brutálul néz ki a felhunterjával D:
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Amúgy is köztudott, hogy minden allis buzi, minden hordás meg 12 éves nyomi (vagy fordítva <#idiota>#idiota>, szóval nem értem, hogy itt most mi a probléma.
ಥ_ಥ
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Mert semmi magyarázat nem jut eszembe. Legfeljebb az, hogy Tol Baradban nincs szerencséje a Ragnaros ally-nak, de ez elég sovány magyarázat.
Miért vagy hordás, ha utálod? Nem muszáj a wowot tolni, nem munkahely ez.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Get a life!
Csak épp utálom a hordát.
#150589 Akkor Gyengébb!!