World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocs az lehet hogy nem látszik...a metához ez van írva: more blue then red gems

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

valamit piszkosul elnézek de nem tudom hogy mit...
ezen a karin a sapkában miért nem érvényasül a meta gem?
(amíg rajtam van a robe..ha leveszem akkor ismét aktív a meta)

kari

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

UnknownAsshole
na jó disc priestet én most letettem amíg nem jön a patch live-ra...
3700resire warri charge-ol és 1 sec alatt 18k heroic, 18k mortal, 7k auto hit critek. 43k dmg és a charge stun fele se járt le. ehez hozzá kell tenni hogy egy PW:Shield 11k-t absorbol majdnem 8k spellpowerrel..
pain sup lejön 1 dispellel stb... egyébként pont ezekre jönnek szép megoldások a patchben de addig... szar 2k ratingért ennyit még nem szenvedtem
LeWyTy
Mert mikor kérdeztem még nem döntöttem el<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Valakinek nincs kedve meghivni RAF módon, és auchindoun serveren horda oldalon szintezni ?

Ha eldöntötted, kész, akkor minek kérdezel?<#wilting>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

shaba23
csinálj healert vagy tankot és 2 nap alatt 62 leszel (nem 48h played)
LeWyTy
Human mage csajt mert azt szeretem<#eplus2>

Szilvásbuktát, mert azt szeretem<#idiota>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

LeWyTy
Amióta írtam... Pont ezen gondolkodtam én is inkább felhúzok valamit.
(az allis részt alig ismerem, fõleg az újdonságokat)
De megint itt az én nagy problémám: Mit kezdjek?<#falbav>

jazzy
Beszólok. Tudod ki a faszom rakatna át egy 62-es maget. Én felhúztam ragnán egy új papot mert nem akartam fizetni. A szintezés is játékélmény számomra és a játék része. Persze egy full táp 11k achievementes (akit érdekel) karaktert átvinnék, de én személy szerint szarok az öcsikre.

Milyen igaz 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Mert azt mondták. Értem. :F

LeWyTy
Csak egy 62-es maget akarok átrakatni...
Nincs kedvem megint elmenni odáig. 100.alkalommal is<#smile>

<#smile>lehet érte beszólni<#smile>

LeWyTy
Az hogy én törtön hordás voltam... eredetin is végi hordás voltam...
Mer azt mondták az a jobb.
Még soha nem volt egy normális karakterem...rájöttem miért
UTÁLOM a hordát.
De most úgy döntöttem leszarom allis leszek.<#nevetes2>
Ennyi.

Ezek szerint már sosem derül ki, hogy mi volt a baj.
Minden jót!

LeWyTy
Jó akkor marad ragnaros alli... ki lesz a barátom? pm plz<#hawaii>

LeWyTy
Caracter Transfer átrakja a másik realmra
Faction Change vált a 2 oldal között és ez ad egy Caracter reCustomizationt is.

Fehercsoki
Nem,biztos volt valami,ami a karakterrel csinált valamit,és másik realmre is lehetett rakni egyidejûleg.

LeWyTy
Te arra gondolsz mikor kiválaszthatod a realmot amin van a karakter.

Fehercsoki
Akkor lehet,hogy én keverem valamivel,de biztos van valami ami mellé még másik realmet is lehet választani.

Ez sose volt így.

Azt mondd már meg végre, hogy mitõl jó vagy rossz neked az adott oldal.
Mert például az én nézõpontomból semmi baj nincs a Ragnaros allyval.

Fehercsoki
Kiválaszthatod,hogy melyik realmon szeretnél allys köcsög lenni.

LeWyTy
Mer azzal hogy átállok hordából alliba hogy leszek másik realmon?

Fehercsoki
Kicsit kevered.

LeWyTy
Szerintem nem<#miaz>

A Faction Change a Caracter Customisationt foglalja magába.

Fehercsoki
Faction Change magában foglalja a szerverek közötti transzfert is.

LeWyTy
#150597-#150599-#150600
Akkor melyik az a realm ahol jó az alli és sok a magyar?

És akkor egy Caracter Transfer és egy Faction Change kell nekem?

picket
Indítsanak BE-t! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

És mi legyen a 12 éves nyomi buzikkal?
bujcsik555
de a human racialok vonzobbak a papomnak😄

bocs a dupla posztért csak oktato pont idejött, azt véletlen rányomtam a küldésre

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bujcsik555
Én meg allis vagyok, de mióta utánaolvastam a lorenak, azóta hordához húz a szívem. Lok'tar ogar! 😄

de amúgy megszokás miatt, meg mert összes haver allis, meg úgy veszem észre mintha alli erõsebb lenne egy kicsit, nem mennék át. na meg a undead férfi castolása a legjobb a játékban szerintem, egy undead lock nagyon brutálul néz ki a felhunterjával D:

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

jazzy
Arenajunkies - forum - class discussion - shaman
antgecc
Igazat adok, de néha kibukik belõlem. Evvan sajnos.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

picket
Ezt az xy hülye, gyökér, retardált, szánalmas, stb. hozzáállást hanyagoljuk már legyetek szívesek! Van egy véleménye, neked is van egy. Leírt valamit, amit vagy értünk, vagy nem (ez vagy a mi hibánk, mert nem értjük, vagy az övé, mert rosszul fogalmazott), de inkább vitassuk meg, mint hogy az legyen az elsõ, hogy a másik fórumozó szellemi képességeit vonjuk kétségbe. Mellesleg kétségbe vonnám azok szellemi képességét, akiknek mindenre az a reakciója, hogy hülyéz/anyáz!

Amúgy is köztudott, hogy minden allis buzi, minden hordás meg 12 éves nyomi (vagy fordítva <#idiota>, szóval nem értem, hogy itt most mi a probléma.

&#3237;_&#3237;

antgecc
Pont emiatt kérdeztem tõle, amit kérdeztem. Ha az elsõ verzióra gondol, akkor egy hülye és kész. Ha a másodikra, az már más tészta, abban igaza lehet, bár nem ismerem a ragnás erõviszonyokat.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

De mitõl lenne gyengébb? Ezt áruld már el.
Mert semmi magyarázat nem jut eszembe. Legfeljebb az, hogy Tol Baradban nincs szerencséje a Ragnaros ally-nak, de ez elég sovány magyarázat.

Lewy, ismered azt a mondást, hogy a pénzünkért nem szenvedünk?
Miért vagy hordás, ha utálod? Nem muszáj a wowot tolni, nem munkahely ez.
antgecc
A horda a gyengébb vagy a ragnán lévõ horda játékosok? Mert nagyon nem mind1.

s0n1c
melee: feralcat/warrior, ranged: shadowpriest/survhunter/oomkin
Hol találok jó leírásokat PvP Resto sámánról? Arenajunkies-on jártam, de csak LK-s leírásokat találtam.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Szeretnék kitápolni egy melee-t és egy ranged dps karit 5leteket várok 😊

Get a life!

LeWyTy
Én is a Ragnán vagyok hordás.
Csak épp utálom a hordát.

#150589 Akkor Gyengébb!!

jazzy
Én Ragnán nagyon sok bgt nyertem hordásként, vannak jó pve guildek, vannak nagyon jó pvpsek, mi kell még?
picket
Vagy csak az van, attól függ honnan nézzük...

&#3237;_&#3237;

antgecc
beteg <#szomoru2>

Nincs vesztes oldal.

LeWyTy
Igazából én allis akartam lenni..de rábeszéltek a hordára mert az jobb.
De én azóta is utálom a hordát.
A vesztes oldalon meg szar lenni úgyhogy szerintem abbahagyom az egészet.