World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem alapbol pet tamadas E gombra vagyon rakodva a Ctrl+1 helyett. Most szokjak vissza vaze...
Meg ami meg hianyzoni fog az a Equip Compare dolog...mast egyenlore kibirok.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
http://worldofwarcraft.com/patchnotes/patchnotes.html keresd meg a Druids részt.
Amugy ezek a kifarmolando keszletek szerverenkent, az ott jatszo playerek szamatol fugg.. Ez azt jelenti, hogy low pop szerveren sokkal kevesebb sz*rt kell szedni.
Nalunk (Twisting nether) remelem meg lesz hajtva ez a kapunyitas dolog jol, hiszen megiscsak 5 horda, meg 2 ally klan farmolja rendszeresen Nefat, egy medium pop szerveren. 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szal lehet hogy a BS/Ragnaros lakóknak érdektelen AQ de a legtöbb serveren 1 hónap múlva mikor kinyílik a kapu a legtöbb guild már Nefinél lesz(a nerfnek köszönhetõen). Van olyan server ahol már most is 11 guild verte le nefit😊
V9ykn8_TZL0
Én most olvastam át a patch-notes és abban a raid&dungeon alatt semmi ilyesmirõl nem írnak!
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Tudom vicces kérés, mert most írták át szinte az összes talentjét, ugyanakkor most újra eloszthatom a pontjaimat is. Melyik ágat/ágakat érdemes maxolni?
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Meg gondolj bele, hajtasz mint az állat, elszórsz csomó lóvét esetleg, aztán még mielõtt sikerülne kinyitni a kaput, kinyílik magától. Szerintem páran eret vágnának ((;