World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Ja.
GothiK Aesh

Valakinek hasonlo probléma?

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

Sephi
Nem is fog egy idejig....azert hasznalom a Cosmos-t fullosan szamomra tapolva. Minden gomb minden alitas le van mentve. Erre jon az uj patch es egy hetig szivok mint a porszivo.

Nekem alapbol pet tamadas E gombra vagyon rakodva a Ctrl+1 helyett. Most szokjak vissza vaze...

Meg ami meg hianyzoni fog az a Equip Compare dolog...mast egyenlore kibirok.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

úgy váltasz agro-t, h meghalsz. mit kell ezen tanulni? 😊
Voltan
Még egy hülye kérdés. A karakterek realm-ekhez vannak kötve? Csak mert nem tudom õket elõhívni, és a szokásos realm-em nem mûkszik még. Ez a gond?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

BEAST
nekem semmi 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Slow
nah, ez a peccs rendesen elintézte az addonjaimat... szinte semmi sem mûködik

main serverem természetesen áll ahogy szokott ilyenkor.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Igen.

http://worldofwarcraft.com/patchnotes/patchnotes.html keresd meg a Druids részt.
Ebben a peccsben lesz az AH lánc, és hogy minden nagyvárosban lesz AH igaz? A druid kasztban lesz valami változás? Sajna csak 21:00 körül tudom kezdeni tölteni a peccset. Elõre is köszönöm a válaszokat.
Davidus
staff of dominance-böl minivillámok csapkodnak! nagyon baba😊

V9ykn8_TZL0

Azt Gandibá írta de az más téma. Legalábbis ehhez a karbantartáshoz SEMMI ilyet nem írtak és más szerverek állnak mint amit ott írtak. Szóval az fake.
I.C.ram
Párat csak délután 4kor kapcoslnak vissza, legalábbis ezt írták.
Tepet
elvileg minden bosst nerfelik bwlbe

hozzáadhatjuk a nincs twisting nether elhalálozás esetént is, azt se javították

Általában ezek indulnak be éjfélkor. Csak azt nem értem ha köcsögök hozzá miért nem írnak abba a szaros fórumba? Legalább tudnám hogy mi van. Ha odaírnák hogy este 11kor megy akkor nem dekkolnék itt.
hát ha a warrik egyszer már megtanulták, hogy hogy kell aggrot váltani, utána már lófax

Voltan
Akkor gondolom, ez az oka, hogy nem tudom el[h`vni a karaktereimet...

A szokásos 5-6, köztük Twisting Nether is, áll.. f*ck blizz: <#mf3><#mf3><#mf3>
Voltan
Még nem mûködik az összes realm, vagy mi van?

Davidus
áá már majdnem láttam a dragonstalkert mikor kidobott a server😄

V9ykn8_TZL0

Lol 2 legkonnyebb nem? 😄 😄 😄. Azert Vael-ra vicces a "legkonnyebb" jelzot aggatni. Vael a legkemenyebb mob BWL-ben. Es amugy meg fassag, ha nerfelik.

Amugy ezek a kifarmolando keszletek szerverenkent, az ott jatszo playerek szamatol fugg.. Ez azt jelenti, hogy low pop szerveren sokkal kevesebb sz*rt kell szedni.

Nalunk (Twisting nether) remelem meg lesz hajtva ez a kapunyitas dolog jol, hiszen megiscsak 5 horda, meg 2 ally klan farmolja rendszeresen Nefat, egy medium pop szerveren. 😊

Davidus
állatul néz ki a bloodfang😊

V9ykn8_TZL0

Elég sok szerver megy már, TN, és a szokásosak természetesen nem.. ÁÁÁáÁÁááÁÁÁááááÁÁÁÁ BUZI BANDA
fasza, látom az ui scalet nem javították ki... minek volt egyáltalán test server?

capaszabi
ugynézem befejezték, de auth szerverek máris lehaltak

Davidus
undocumented change😊

V9ykn8_TZL0

BEAST
nekem valszeg 27holy/24retri lesz /shrug , amúgy meg fogalmas se nincsen ... végre megvan a könyv DM-bõl a Quel'Serrar-ért ( nem , nem warrior elõl nyertem el ) ... szal lehet késöbb protra is kell tennem

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
A magyarok közül a legtöbben BSon játszanak ami(senki ne sértõdjön meg) egy átlag alatti server ha a raidprogresst nézzük😊 A Ragnaros meg le van maradva pár hónappal. Ha a BS lenne az átlag server akkor még csak kb most jönne ki BWL.
Szal lehet hogy a BS/Ragnaros lakóknak érdektelen AQ de a legtöbb serveren 1 hónap múlva mikor kinyílik a kapu a legtöbb guild már Nefinél lesz(a nerfnek köszönhetõen). Van olyan server ahol már most is 11 guild verte le nefit😊

V9ykn8_TZL0

Voltan
Nem tudja valaki, mi a f*sz van? Felrakta a patchet a játék, de eltûntek a karaktereim. Eddig Khadghar realm-ben voltam, most az nincs a listán, és nincsenek meg a karaktereim sem. Mi a fene van?

Ez biztos??
Én most olvastam át a patch-notes és abban a raid&dungeon alatt semmi ilyesmirõl nem írnak!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

I.C.ram
Épp ezért írtam, hogy vicces kérés. De most mit csináljak? Addig ne osszam el, amíg nem lesz valami tuti leosztás?
Davidus
Ez még az elsõ test verziónál volt. Azóta jelentõsen durvították😊

V9ykn8_TZL0

Botond
Ma lesz új talentfa,amcsiban már 1 napos,és szted van már tuti leosztás?:-D
Biztos. Nem értek a paladinhoz (sem)

I.C.ram
Na de csak van valami jó elosztás?
Tyler Durden
AQ-ra is azt mondták eleje könnyebb mint bwl a vége meg nehezebb, kiváncsi leszek..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

I.C.ram
de legalább leütöm! 😄 Még mindig jobb, mint a hullámért rohangálni egész nap 😊
Teljesen mind1 😊

Lehet ,h könnyû ha már mindenki tudja a dolgát és teszi is, de én már vagy 40 szer wipeoltam Razornál szal örülök egy kis nerfnek 😄

I.C.ram
Valaki írna nekem egy jó Paladin talent-elosztást? Érdekelne egy bika PVP és egy bika RAID elosztás is.

Tudom vicces kérés, mert most írták át szinte az összes talentjét, ugyanakkor most újra eloszthatom a pontjaimat is. Melyik ágat/ágakat érdemes maxolni?
Davidus
AQ

V9ykn8_TZL0

BEAST
naigen ... de picit unalmas hosszú perceken át üt üt üt heal üt üt pajzs 😄 hiába vered le , megõszülsz 😄DD ... a LoH meg hát , 1 mob / óra :Ð

pont a 2 legkönnyebbet nerfelik? deminek ><

Tyler Durden
Ez lesz a vicces, hordának totem plusszba, aki eddig is farmolta, az most kikapcsolt monitorral fogja tolni, hogy vmi kihívás is legyen..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

I.C.ram
Én Palával simán legyakok egy velem egykora születésû bosst akár 2 add-del is. Meg is lepett, hogy milyen erõs mobok ellen a pala. Sõt volt olyan, hogy egy 4 szinttel magasabb elite-et is levágtam egyedül, bár szükség volt a Lay on Handsre is.
Tyler Durden
Elvileg most nerfelik BWL nem? Kevesebb add Razornál, kevesebb hp Vaelnak, vagy tévedek?

Látom neked jövõhétig is magyarázhatom a dolgot. A teamen van a hangsúly. <#fejvakaras>
Davidus
1.9-ben nerfelték BWL-t pl razorgore eventnél kevesebb lett az add

V9ykn8_TZL0

Tyler Durden
Pont ezt mondom, BS-en alig páran tolják BWL /érdemben/. Innentõl szarni fognak kabátújnyi vastagon a kapunyitásra, szal ez a projekt már eleve halva született.. (: Az sima-liba, hogy Subosok 2 nap alatt lerendezik a HLI részt, de ha csak õk 1edül fognak farmolni kapunyitásra az édes kevés lesz.
Meg gondolj bele, hajtasz mint az állat, elszórsz csomó lóvét esetleg, aztán még mielõtt sikerülne kinyitni a kaput, kinyílik magától. Szerintem páran eret vágnának ((;