World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lvl 12-ön kell odamenni, ennyi 😊
addig meg farmolgasd a defias mobokat 😊)

MrStokes
Azert en nem hasonlitanek 1 lvl 9es normal kuldit egy 40 fos raid instahoz imho...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Nem azért hogy beszóljak de ez mmorpg, gondolom MC-be se egyedül akarsz majd menni.
nem 😊
ezek tények. én meg élvezem, hogy szarrá wipe-oljuk magunkat BWL-ben még az elsõ boss-on is. annál jobb lesz a végén, mikor elfexik 😊

már csak abban bizom még, hogy ott is lehetek, s beférek majd abba a raid-be 😊
(lejenleg egy kicsit kezd túl sok lenni a 60-as nálunk... ^^)

capaszabi
sehogy

MrStokes
Elwynn forest-rol jut eszembe. Tegnap kiskariztam lvl 9 lock-ommal es hat nem volt gyenge az a rofi olo kuldi. Princess neven futott, lvl 9 named 950 HPval es ket lvl 7-es add 150 HP fejenkent. En meg 200 alatti HPval... de azert harmadszorra osszejott. Mondjuk nem tom h mas kasztok, foleg meele-k hogyan tudnak egyedul megcsinalni 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

LOL <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>
ez nagyon jóó volt <#eljen><#eplus2>

Botond
Csak nem a sárga írigység szaga terjeng a levegõben?:-D
Total Characters: 13,023
Total Alliance: 7,135 - 55%
Total Horde: 5,888 - 45%

Kicsit tévedtem most nagyobb a különbség nálunk is.

Viszont a lvl60 arány már jobb a horda részére kicsit
Total Alliance: 1,311 - 49%
Total Horde: 1,386 - 51%

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

naja, nekünk most BWL a prioritás pl. 😊
a többi már megy simán, AQ meg még nem téma...
mire BWL-en meg végigküzdjük magunkat, arra meg úgyis kinyitja valaki a kaput 😊

szinte látom, alli oldalon pl. a sok substance-es emberkét, amint orrvérzésig farmolják Westfall-t és Elvynn Forest-et, hogy mehessenek AQ-be, mert már alapjáraton is unatkoznak a hét 5 napján 😊))
(a maradék kettõben úgyis lerendezik a jelenlegi HLI-ket 😛)

AnarchoiD
Tud valaki wow paget /ftp-t ajhol fennvannak a peccsek ? (wow reinstallom lessz este es szeretnek addig egy olyan peccset rakni ra amivel rogton es azonnal felpeccselhetem 1.90ig ... ne az akkori install utan kelljen meg varnom 1 orat mire lejon a peccs

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

The Garrett
en beinvelek 2-3 lowlvl-t megmondom nekik hogy maradjanak hatul es elvezzék az XP-t cserébe enyém az osszes linen cloth 😄DDDDDDDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

MrStokes

BEAST
amikor még blacksmith voltam és nagyon jófej akartam lenni mindig kalapáltam valami szépet a low lvl ismerõsöknek kellett a copper meg az ilyesmik szal elwynnt teljesen kiürítettem , már akkor is jöttem a "jelentsük fel a szemét 60ast" szövegek képzelem most mi lesz 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

http://www.warcraftrealms.com/

QuippeR
ja, asszem most jött el az ideje, hogy felvegyem a first aidet 😛

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

hol lehet megnézni szerver statisztikákat hogy milyen arányban van a horda és alliance egy-egy szerveren?
"Szegény lowlvl mobok, hogy fognak hullani 😄"

jah, megyek is Elvynn Forest-be ma délután és szanaszét AOE-zom a Goldtooth és a Fargodeep mine-t 😄
(ott soksoksok linen cloth-ot dobnak)

a sok kis low level kari meg majd nyomhatja a /spit makróit, hogy már megint nem tudja leölni a nyomorék quest mobját, mert egy 60-as már megint lecsapta elõle a linen cloth miatt 😄DD

Mighty
Vagy 100 linen bandage-t már összefarmoltam tegnap éjjel server zárás elõtt 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

<#taps>

<#circling>

elment priviben a részletes leírás 😉

Botond
2 gankolás között szigorúan. <#zavart1>
El tudom képzelin. Hazamész és csendben megkérdezed, hogy takarítsak vagy mosogassak édesem? 😛

23:58 kor nézd meg és menni fog 😊

Botond
Nem szerencsére.Csak itt vagyok kemény,otthon a szõnyeg alatt közlekedek. <#banplz>
The Garrett
Szerintetek van rá esély hogy ma bejön az account management? 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Készvagy 😄
Asszony olvassa ?

capaszabi
picit off de kemény:

http://christmaschebacca.ytmnd.com/

MrStokes
Ez nagyon jooooo! 😄DD

Karbantartásnak nem nevezném. Valami van. Biztos ebédszünet aztán szieszta. Majd valakinek eszébe jut, hogy hoppá el kéne indítani a szervereket is ma: )

Botond
Csak arra figyelj secret projekt maradjon,különben legankolnak. :-D
<#buck>

QuippeR
egyébként most csak nekem nem mennek még a szerverek, vagy még mindig karbantartás van?

Botond
Ha egy nem elég,csinálni kell kisaltot. :-D
BEAST
😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Van asszony 😄 Vagy mellette? 😛P még 1 az már nagyon sok lenne 😊))

Nem 😊 ,de annó mikor keményen ClassicUT val játszottam akkor is elõfordult napközben, h hallottam bemért valaki raksival 😄
Aztán elmúlt 😄D

QuippeR
hm, érdekes hogy az negatívum, ha valaki nem szeret farmolni.

Botond
rofllol. Csajozz be! :-D
MrStokes
En mostanaban mar egy jo ideje farmolgatok es kuporgatok az epic pacira (tigrisre 😄 ) ugyhogy en biztosan nem fogom kivenni a reszemet AQ kapunyitasaban ^^

BEAST
kocka-e vaty? <#idiota>

Én álmomban se tudtam 😊 1 hónapja álmodtam egy ilyen beteget 😄
lvl 100 voltam egyedül MC ben 😄 Simán ment minden, de domonál véletlen domot is lenyomtam 😊 így nem volt ki megidézze. Aztán felébredtem 😛

BEAST
nekem 10 perc a rekordom ... ennyi idõ kellett hogy nyerjen az ellenfél :Ð

Tyler Durden
Instázni tud, max pár héttel késõbb megy, mikor már nyitva lesz. Nagyon sokan még BWL-ig se jutottak el, addig szerintem felesleges lesz itt izmozni..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Botond
Miért kéne famrolni,amíg nem tudod szólózni ragnarost van kihívás farmolás nélkül is. :-D
MrStokes
De a ninjazas fogalmat sajna annal inkabb...

na igen. Bs-en a sok insta rabszolga nem szívesen farmolgat 😛
De ha azt nézed, ha instázni akarnak, farmolni fognak...
Botond
Szoktam én?:-D
[HUN]Crassus
na neeee szopass😊

amúgy 9 perc az egyéni rekordunk ebben benne van az 1 perces kapunyitás elõtti idõ is.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"