World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

No, High Warlord lettem. Köszönet mindazoknak akik hozzájárultak, Horda és Alli oldalon egyaránt <#nevetes1>

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

hat utana lodd ki azt az addont amivel gond van, meg midngi jobb mint ez az alap full wipe.

BEAST
haggyá! :Ð

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Úgy az igazi. :-D
BEAST
azúgymegnemazigazi /cry

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Asszed nélküled nem kapnak ki?Szerinted te vagy vki?:-D Amúgy meg kickbandelignore az összes addont,és semmi gond. :-D
BEAST
háát izé , tudod eddig az auto-release miatt halálkor rögtön a temetõbe pakolt a gém , de most nem mennek az addonok , és a hibaüzenetek miatt nehéz megtalálni a gombot 😛PPP

Botond
Úgyis kikaptok,szal miben zavar?<#zavart1>
BEAST
picit zavart AB közben hogy 5 másodpercenként hibaüzeneteket kapok 😄DDD

Friczy
A varázsszó ennyi: trinket és gyûrû.. Még nem logoltam be igazán de sztem még mindíg 2 gyûrû és 2 trinklet lehet rajtad. Tehát!! A mostaniakból 2 kimarad. Nekem ez konkrétan nerf inkább. Mondjuk warrior szemmel !!%@$$!%%!@.... ^^

keep walking... www.artum-inferniti.net

Ne lepõdj meg mikor indítod és gyári wow fogad. 😄
Szerk: load out of date addons visszacsinálja tényleg.

capaszabi
jah és akkor kapjátok a fincsi errorboxokat
go go go

No ez a baj, most gondolkoztam el én is ezen, pedig eddig mint vmi megmentõre úgy gondoltam rá... Res ugye 0 alá nem mehet, az a 40 meg sokat nem változtat a tényálláson: akinek sok res-e van annak úgyis sok marad, a kevés meg egyébként sem ér semmit.
Konzekvencia: mage szar volt, ettõl a patchtõl szar is maradt.

sracok, van addons menuben egy resz hogy "load out of date addons" azt pipaljatok ki ^^

Friczy
Kezd el próbálgatni a curse-gaming.com oldalt behozni...
Minden addon 'out of date', hiába írod át a toc file-ok verziószámát.

Addon nullázás?
Meséljetek plz, hátha megtudok valamit, amit esetleg meg kéne tennem, mikor hazaérek és indítom a patchelt wowot 😊

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

Botond
3 warlockod van. :-D Vagy kurvára mazo vagy,vagy minket nézel totál hülyének. :-D
gyakorlatilag ezen a 2 cuccon kívül minden szopás. Sõt, ez sem számít sokat. Sõõõt...
"caster centrikus"

már megint kezded ezt a hülyeséget? gondolkozz már el egy kicsit légyszives

Friczy
Na ilyen postokat hiányolok én mostanában!! Még ki sincs próbálva, még csak stat szinten van de már megy a sírás.. 😄

Count Adyn
Dzsásztin😊 Semmit nem ér kb aza szar, ember😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

capaszabi
szerencse hogy nem caster centrikus a game:

trinket+gyürü= minden spelltargetnek -40 resistance.
trinket+gyürü=1% crit 4hp/5sec

gracc blizzard...

mikor ébred már föl a kurva tervezõ banda hogy ezt azért nem kéne???

igazán belerakhattak volna olyat hogy a 3 legtöbb cuccot leadó emberke kap vmi különleges epixet... lehet gyorsan meglenne a kapunyitás

Ezt az addon nullázás dolgot miért nem lehetett látni nagy vörös betûkkel a pathc notesban elsõ helyen??

Friczy
No rakunk erre az oldalra is: Peccs 1.8.4-1.9.0 EU
Nm.

Jóvanmá okoska sose láttam még a CET kifejezést mindig csak GMT meg ilyenek 😛 Mosmá tudom. A lényegen nem változtat. Blizz sux.
AQ-t nem fogják nerfelni egy jó darabig, hajrá! 😊

I.C.ram
Öööö... mivel CET = Central European Time, nyilván nem a Vladivostok idózönát jelenti 😛
bár mi nem tartunk még ott, hogy BWL-be járjunk de sajnálom, hogy nerfelték a cuccost. sokkal nagyobb kihívás lett volna, ill. sokkal jobban élveztem volna, ha ugyanúgy végigküzdjük, mint a "nagyok".
capaszabi
új feature: a boxok fele nem nyilik ki amit leadáskor kapok...

capaszabi
amit remélem átláttok:

AQ kapunyitás world event = mindkét oldalnak meg kell csinálni a leadást, különben nem nyilik ki. nyilván ezért van az 1-1 emissary a 2 fõvárosban.

sok szerencsét Arathor serveren...

Utánanéztem ennek a CET dolognak és a mi óránkat jelenti. Namost akkor azt nem értem (bocs elõre is) hogy a faszba képzelik hogy 15:00-kor raknak ki egy olyan hírt, amihez 11:16-os idõt írnak???? Ez már pofátlanság.
Nagyszerû. Breaking News szerint 16:00 CET-re elkészülnek az ott felsorolt szerverek amikkel gond van. Már csak azt nem tudom mi van azokkal, amik most nem is mennek és a listában sem szerepelnek? (2rõl biztosan tudom hogy ilyen) .... nocomment
Biztos egy bug volt, de bent hagyták, mert jó feature 😊

Davidus

V9ykn8_TZL0

salazar
Ja próbálom de 2-vel szedi onnan nincs valami gyorsabb😊?

Sugam
vííí, peccs van, new skins ftw! gyerunk szed mar azt a szart!
amugy lattam kepet bf rol GECIDURVA!bocs az ordenálé modorért 😉
amugy aza netherwind picit nevetseges 😊

I.C.ram
Most akkor az vírusos, vagy sem?
három oldallal korábban friczy belinkelte

salazar
valaki tud adni linket a patchez nálam a downloader kék halállal kihal

Botond
Friczyé vírusos és trójai is van benne 4!
Mighty
Friczy adott egy linket. Miért szenvedsz a p2p-rel???

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

I.C.ram
Ki a frásznak volt a találmánya ez a peer-to-peer patchelés, azt nem tudom... Már lassan két órája jön egy szaros 75 megás cucc, ráadásul többet töltöttem fel eddig jóval, mint amennyi hozzám érkezett. Nevetséges... és még csak 64%nál tart.
Tyler Durden
Ez most bug vagy feature? (: USA szervereken BWL-ben a sárkányoknál nincs ooc rez, kb 3 másodpercenként combatba kerül minden ember /igen FD után is/

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Majd kapunk 1 napot megint. Valahogy van egy érzésem,h ugyan azok a serverek nem mennek most sem mint amikkel szinte mindig probléma van "karbantartás" UTán!
Unalmamba csináltam egy 3. warriort most BS en 😊 remélem örültök neki 😄
Sajnos az asszony most telefonált, h elõbb végzett szal vége a nyuginak mára itthon 😛

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

de elküldeném öket melegebb éghajlatra... csak sajnos a forum login se megy (biztos ezis "véletlen")

Tyler Durden
Hát hja, Vael az a boss, amelyik bármelyik raidet meg tudja szivatni. Könnyû és társai jelzõt inkább Lootlordra meg a drake-ekre lehetne ráaggatni..
Mor10 nálatok nem lesz para, ha kellõen ráhajráztok a dologra EU szerverek közt elsõk is lehettek, sok sikert <#integet2>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

I.C.ram
Tököm tele van ezzel a WoW patch rendszerrel. Eddig többet töltöttem fel, mint amennyit letöltöttem.
Sephi
Remelem nem 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Voltan
K. Akkor megnyugodtam.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"