World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
téged sem molesztáltak?😄

๏̯͡๏﴿

BEAST
<#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Nehéz gyerekkorom volt. :-P
BEAST
mindig is mondtam hogy komoly problémák vannak Botonddal <#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Nem azt nevettük ki. A hozzáállást nevettük ki. Nekem pesten a szomszéd vezetékes vonaláról van átvezetve az adsl,mert rendel a franc telefont is,ha nem is kell,meg nem is muszáj. :-D Hogy megtehetném e az tökmind1. :-)
de pl volt egy csomo bug testen, amit le is irtak, mégsem javitottak ki a nooobok

Vigyorogtok, de nekem is azért van internet otthon hogy játsszak. Mivel a munkámmal jár a net, így otthon pluszban nem kellene. Szerencsés vagyok, mert egy szomszéd sráccal együtt fizetek egy DSL-t, amit ráadásul alig használ, így lesz 5500.- +3200.- a havidíj, 8700.-
Ha az egész netet kellene fizetni, havi 14200.- lenne, na azért már nem játsszanék.
Tényleg örülök hogy vannak olyanok, akiknek nem kell megnézniük azt hogy mire mennyit költenek, de azért nem kellene kinevetni azokat, akik nincsenek ilyen helyzetben...

Botond
Nálad máshogy van? De ciki vagy öreg! <#hehe>
Lacc
" de könyörgöm az internetet akkor is fizetem ha nincs server "

Tehát neked a wow miatt van neted és percre nézed a havidíjat? <#wilting>
köszi szépen, kipróbálom <#worship>
The Garrett
nemtudom melyik szerveren jatszol 😊 nekem hetek ota nem lagol, es a guildben senki nem is panaszkodott az utobbi idokben.
lekopogom sose volt még ilyen jó a szerver.

(szerintem nezz korul netszolgaltatodnal)

Tesztszerverrel kapcsolatban meg... Felmerulhetnek olyan dolgok, amikkel a teszten nem szembesülnek az emberek: pl fullos inventorynal ha még1 soulshardot csinal a warlock kifagy a játék. teszten valszeg nem volt senkinek fullon az inventoryja, vagy ha mégis nem tulajdonított neki jelentõsséget.

Ez most csak 1 példa a sok közül.,,.,.,

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

salazar
Ja szerinted de akkor miért lagos a server este fõmûsoridõben nem csak nálam hanem 5-600másik embernél is plussz volt testszerver az azért volt ha jól tudom, hogy a hibákat orvosolják ott. Nem azt kellene, hogy a peccet úgy adják ki, hogy az utolsó pillanatban változtatnak rajta és basszák rendesen tesztelni. És még valami nekem decemberben 6db ismerõsöm jött a bloodscalpra ez számomra azt jelenti igaz elment 5-600 ember de ennyi az utilsó költözés óta jött is....

The Garrett
nezavarjon hogy 5-600 ember elkoltozott és azert nincs sor 😄

most meg gondolom az 1.9 bugjait hotfixelik, van belõlük elég.

salazar
oké hogy adnak néha ritkán plussz napot de könyörgöm az internetet akkor is fizetem ha nincs server

salazar
megbaszhatja a kurva blizz megint karbantarja a bloodscalpot. + a másik mostanában nincs olyan hogy bloodscalp full de nem azért mert fejlesztették a servert vagy a karakteráthelyezés miatt hanem azért mert egyszerûen csak emeltek a létszámon azt meg leszarják, hogy lagos az egész .....

Mighty
/spit
/salute

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

TVelvet
Faszom, és és ahh.. már nemis mérgelõdõm b+... és leálítják a szerver amikor tunák gamelni. (nák és kész)
Botond
Beleéléssel fognak köpködni a 60as gankerek a 23asokra,vagy az milyen lesz?<#eplus2>
Mighty
Gyúrok egy remélhetõleg a közeljövõben indítandó RP PvP realmra, ami a Bloodscalp mintájára tele lesz magyarral <#hehe>

Botond
namajmost a sorbanállás tvíkkel :-D
<#vigyor1>
ez a megfogalmazás nagyon ott volt <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

BEAST
háát amikor van AV akkor igen 😛 de itt heti 1 , max 2 van 😊

skorpio7
Éppen 3/4 órája áll a szerver...

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Mighty
Én úgy tudom 10 frakció repu jár a faji cuccokért.

heh, megint rakétatalálatot kapott a szerverpark. Kéne már valami kevlár rackszekrény

Mighty
Nem tudom, kell-e nekem a Hõsies Hátaslovam mellé egy Hõsies Hátas Tigris is?

Nagyon gondolkodom rajta. Lehet inkább a magasrangú megbecsülést harcolom ki a Téliszablya oktatónál és a Timbermaw erõd frakciónál Winterspringben (Furbolg csõcseléket kell százszámra leöldösni és dõlni fog a megbecsülés pont mindkettõnél).

Friczy
Próbálkoztál már AV-s ninja farmmal? Ha leadod a faji cuccokat kapsz 1 bg reput, 5 frakció reput! Ha az ember rááll shiftklikkre, pillanatok alatt összekap 4-500 reput. Palával úgyis mindíg ott vagy a lecsó közepén.

keep walking... www.artum-inferniti.net

azért én sajnálom õt. komoly magánéleti problémái lehetnek saját magával 😊
na megyek és csinálok is 1-1 karit trollbane-en, amivel tele fogom magyarúl yell-elni IF-et és orgrimmar-t 😄D

BEAST
nekem sosenem lesz meg , farmolok mint egy õrült ... de more eljutnék Darnassusba hogy leadjam mindig találkozok egy ismerõssel akinek valamiért mindig pont az kell ... mindig is nehezen mondtam nemet /me gyenge <#idiota>

Botond
Azért a répa erõs volt. :-D
Friczy
Hagyd Rangert, idejön 2 hónaponta és beszól akinek tud. Ettõl megoldódnak a magánéleti gondjai, kissebségi érzései és minden megy tovább a maga megszokott kerékvágásába. Ha hányingere van valmitõl, hát hányjon egy jó nagyot, legyen benne répa meg minden. Kitérdekel? 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

Darien: nem volt szendvedés összevakarni a runecloth-ot 😊 vagy 3-an farmolták nekem, nekem csak a zsetont kellett kicsengetni érte 😊 az meg volt elég, meg van most is 😊)

amúgy meg nekem már megvan, neked meg jó farmolást <#mf2><#vigyor1>

én is erre gondoltam 😊 Heavy leathert szoktam leadogatni, mert abból könnyen össze tudok szedni 10 db-ot 😊 sajna még csak 34-es vagyok, meg csak 225 a skinningem úgyhogy egy darabig nem nagyon fogok még jobbakat leadni 😊 bár egy kicsit fejleszteném a leatherworkinget akkor mehetne a thick leather is...

hát ez deszar 😄
ragnaros-t lerakta a GM Stormwind elé...ez a game meggyalázása, finoman is megfogalmazva 😊

amúgy a jelenlévõk közül leszólózta valaki? 😄D

ja meg a paladin aura ikonok se gyengék 😄DD

Hiába, aki egyszer elkapja a feelenget, azt nem ereszti. <#vigyor1>De hát sajna élni is kell egy keveset...

Jól döntöttél. Valószínûleg nekünk is törölni kéne a francba 😊
Napi 5-6 órát igényel a game életünkbõl max 1-2 pihinap fér bele amikor 1-2 óra csak 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

QuippeR
hûha, vérnyúl <#crazya>

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Tyler Durden
"És megtudhatjuk hányat raktál le?" *fetreng* Minden bokorból Ragna ugrál elõ <#vigyor>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Hát valószinüleg nem veszem már elõ a gamet mert sajna nincs rá idõm. Engem teljesen megbetegített és csak teljes odaadással tudtam volna csinálni vagy sehogy. Ezért töröltem. 😊 Persze ha még egy fél évig nem lesz hasonlóan jó online game és lesz szabad idõm is normálisan hogy minyima 6 órát tudjak nyomulni akkor elõveszem. Amúgy THX.

Hatt
Minden addon ilyesmi megy csak spellek meg questek rendelkeznek hiányosságokkal😊
Meg persze a beállítások😊

Nekem ez jobban tetszett😊

Ez volt az utolsó, nem spammelem tele ezekkel a forumot😊

Elastic An-usZ Boys

Davidus
😄

V9ykn8_TZL0

BEAST
ezt kifejtenéd bõvebben? ... télleg érdekel most épp mire gondolsz , mert kb fogalmamsenincsen

necces. Miért nem néztél rá?
Asszem fél évet garantálnak.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Pls valaki. Mennyi ideig tárolja a karikat a server? Van egy 60-as warrim meg egy 40-es papom amiket már nem láttam vagy háromnegyed éve..

Mighty
Õszentsége, hogyan írjam le az Epic Tiger Mount-ot? Hõsies tigris hátas megfelel?

Esedezem bocsánatodért, kérlek taníts minket, hogyan kell írni, viselkedni, lélegezni, melyik serveren indíthatunk karaktert?

The Garrett
olyan szintû cuccokat kapsz amilyen szintû nyersanyagot leadsz.

Davidus
Szerintem attol függ hogy mit adsz le. Ha mondjuk woolt akkor lvl20 szemetek de ha runeclothot akkor lvl50+ cuccok. Persze ez csak tipp😛

V9ykn8_TZL0

Botond
Addonokkal nyomulni törtön,na az a kemény. :-D
húú ez de durva!!! mindenesetre látványos 😊))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Nekem még gagyibb is volt mint zöld... egy sima szürke mail vállvédõ :/ A zöld cuccok általában olyan 30-33 requirementûek voltak.