World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
Nyersanyag leadós kvesztekért kapott már vki vmi fasza rewardot? Vagy csak ilyen gagyibb zöld cuccok járnak?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Magic Boy
Ez mi ez?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Hatt
Egy AB-gyõzelemért mindig 150 repu jár, vagy csak az elõért? Tegnap végre sikerült bekerülnöm nagy nehezen (mert ugyebár kis szerveren 30-39 közt nem igen van A😎 és "megdöbbenve" láttam hogy 3k XP + 150 repu a Defilerssel a jutalom. Remélem nem csak az elsõnél van így 😊

QuippeR
igen, meg az etiópok is miattunk éheznek <#mf1>

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

RangeR
ez siralmas... ennél undorítóbb kifejezést rég láttam: wowistákkal"" majdnem hányok. És közhelyes is mint állat...

epic cica: ettõl is... idáig degradálódott a wow. Tavaly ilyenkor USA-n még szórakozás volt, míg be nem özönlött ebbõl az országból is a nép. EU megjelenéskor már látni lehetett 2-3 nap után, hogy hazánk fiai hová süllyesztik majd ezt az egészet. Trollbanen ne indítson magyar karaktert, mert lehet lesznek rossz pillanatai. És nem véletlenül alakult ki ez a kép, hozzáteszem.

Slow
csomó ideig elhittem, hogy összeadódik és hordtam, de sajnos a lovalgásnál meg a druid uazóformánál nem müxik, csak séta közben... így nem sokra jó (nekem)

Slow
tehát nem lehet kazalba rakni a sebességnövelõket...😄

BEAST
nemááá!! most komolyan? :Ð ...szerinted miért van a cipõmön egy minor speed enchant a talent helyett ?😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Friczy
"Increases movement and mounted movement speed by 8%. This does not stack with other movement speed increasing effects."

keep walking... www.artum-inferniti.net

BEAST
nem a +8% miatt fogom utolérni a huntert :Ð

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Discord Unit frame updated verzió pedig letölthetõ innen

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

a Cursegaming megy már, legalább is nálam épp most bejött!!!

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

lol

anti hero

Na igen, ez nagy gebasz. Sem a CurseGaming, sem pedig a Discordmods.com nem megy. Gondolom a Wowistákkal konzultálnak, hogy melyik addon maradhat és melyik nem.
Hálistennek nekem csak az UI scale ment el és az összes addonom mûködik hibátlanul. Csak a scale-lel kellett babrálni egy keveset.

Mighty
Wildor: szenvedtél a rengeteg runecloth-tal, most meg egy csomó más dologgal is lehet növelni a reput 😊

Lehet nekem is lesz epic cicám? <#mf2>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Botond
Cipõre enchant,minor speed increase fedõnéven nyomul.
antgecc
Mi ez a +8% speed? Valamirõl lemaradhattam...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Mighty
/auctioneer embed on
/enchantrix embed on
/informant embed on

Asszem ez megoldja.

Botond
Nah, wow alap install 1.1.2rõl 1.9.0ra 316 mega és 8óra. :-D Reggel beléptem,hogy minden oké-e,egybõl megrohamoztak +8%speedért az emberek,kitört a pánik a gyorsfutó paladinok miatt. :-D Képzelem mi van horda oldalon. :-D
Mighty

Lazarus
worldofwarcraft.com megy
wow-europe.com nemmegy :<
<#kocsog>
Duel temahoz az is hozzatartozik, hogy csak akkor hivhatod ki a sajat teruleteden, ha nem vagy pvp enabled.
/duel is jo de csak az ellenseg teruleten tudod kezdemenyezni, tehat ha pl ally vagy es if ele odajon egy ud warrior akkor te nem tudod ot kihivni hanem csak o tud teged, de talan meg a portraiton jobb klikk/duel is megy.

Nemjo,hova kell bemásolni pontosan?

Köszönöm,megnézem megy-e

Hali, uj patch ota nemtok játszani, belépek gameba és mindenki pucér...Full áttinstallálás is volt de az se segített,lenne valakinek valami ötlete???THX

Lazarus
És mi a macroja? Mert a /duel, /script StartDuel(), /script Duel() nem megy
Lazarus
A táskáiba is érdemes bele nézni.... no comment
Sugam
a zegyetlen, =(

The Garrett
item level. 51+okbol lesz kristaly

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

NecroJoe
Epic cucc disenchantjánál az item lvl vagy a required lvl számit?

Necro

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Lazarus, McHaals: kiírtottam mindkettõt, így már jó. Köszi a helpet. Viszont qrva szar, hogy nem tudom, mi mennyit ér éppen 😄
PiszkosFred
😄D

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

QuippeR
ez miért fura? cross-faction duelinget asszem 1.8.0-ban hozták vissza, a játékosok kérésére.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Akit esetleg érdekel a 2 új, WSG-s reward:

Castereknek: lvl20, és lvl40 verzió van belõle. Elõbbi 4, utóbbi 7 stamina. Utóbbi -20 res-t ad a célpontnak, az elõbbi nemtudom.

Egyéb, fõleg physical dmg classoknak: szintén lvl20 és 40, 4 és 6 stamina, valamint 2, és 4 hp / 5sec regen (kb lófax).

Ez a regen elég vicces. 1 perc alatt 24hp.. LoáL. Ez még lvl1-re is KEVÉS. Mind1. Ez van. lvl40 körül az a +7 stamina nem rossz, 3gold 60s áron, trinketként.
McHaals
pl nincs aquatic form a druidnak 😊
meg egyéb ilyen nyalánkságok

MadWolf#11626

xy21
Miért SZ*r tört szerveren játszani???
Ne essék félreértés nekem megvan eredetiben csak sokat halottam róla hogy sz*r a tört verziós szerver(ek).
Miben különbözik mégis???erre vagyok kíváncsi!

Elõre is THX.

McHaals
auctioneer-szaga van a dolognak
vagy enchantrix

MadWolf#11626

Aquli
Valaki tudja a Discord addonok oldalának a címát? A régi www.discordmods.com nem jön be. Illetve Nurfedbõl van már 1.9?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Lazarus
Pont ilyenkor kell lejárni a GCnek... pont mikor mindenki a hivatalos oldalt spammeli <#falbav>
Lazarus
enchantrix
ezen mit nem ertesz?😊 allys teruleten a hordasok kitudnak hivni duelre, hordason meg az allysok tudnak duelt kezdemenyezni.

Magic Boy
Oké!

Máskor ne vesztegesd az idõnket ilyesmivel pls

naontörtön.. 😄D

Magic Boy
Nemtudom,hogy menyire tört a szerver,de 16-os vagyok és egy két kuldtést éaz Aquatic formát kívéve minden mûködik a szerver-en!

tort serveren tolja szerintem