World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
nc, legszarabb eu szerver lesz a bs, cg...
akkor félrenéztük picit 😛
The Garrett
ez nem a gyujtogetes, brood of nozd repufarm 😊

mi is nekikezdtunk, remeljuk sikerul ravenni faiien-t meg substance-t hogy kozosen csinaljuk 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BEAST
látogasd meg Ranger barátunkat <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lacc
Hát azt hiszem nekem is valami hasonló lesz, mert ami ott megy az cirkusz 😄
Lacc
Respect, ezt elrakjuk 😊
Davidus
january 20th to 21st
This is a re-run of the migration that was open December 5th to 9th 2005, because of great difficulties with the account management page at the time.

Bloodscalp –> Trollbane

😛

V9ykn8_TZL0

kár, hogy hunter már nem kell =(

lemacskásodás? azmiaz?
Gyerekek!

Én már idegrohamot kapok ettõl a lemacskásodástól!!!!

Emiatt nem tudunk játszani tisztesen!!!!

Remélem mihamarabb megcsinálják 😞

Lamek
hm, ez igaz
Lynx_TWL
legankolom, és megbomlik az egyensúly😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lazarus
Kínai farmer:

Különbözõ utakra vonatkozó mesterségbeli parancsok és elõírások rendszerét és
szellemét, egy különleges tudáson, hogy ugyanis függetlenül attól, hogy pénz, gomba, érc, növény vagy bõr farmolásról van szó, a hozzávezetõ út, a gyakorlás lényege az újra és újra végrehajtott cselekvés, az odavezetõ mozdulatsor megszámlálhatatlan tartamban való újrakezdése, a folyamatos szünet nélküli praxis, tehát ismétlés és ismétlés az örökkévalóságig, ami azt jelenti, hogy persze egyfelõl õrület, meghibbantság, eszelõsség, másfelõl azonban valóban tudás arról, hogy a tökéleteshez kizárólag a szimmetrikus végtelen az egyetlen út, hogy tehát a milliószor és milliószor végigvezetett gyakorlat maga, ez a folyamat, a gyakorlaté teremti meg a tökéletest mint eszményt, a bizonyosságot, hogy a lezárhatatlan mozdulat távlatában, egy elérthetetlen ponton, ott a tökéletes.
Lynx_TWL
én megvenném ha a BSen lenne 😊

Gogo27
Igazsag szerint ha vennek valakitol egy acc-ot nem erdekelne mi van rajta.. mert csak maga a jatek kell.
Ugyis sajat karit inditanek, amit mar valaki felturbozott ahhoz nem kotne semmi.
De azert sok szerencset 😊

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

SZIASZTOK

Nem tudna valaki segíteni?

Kellene naon gyorsan egy WOW GameCard 60 napos , de csak jövõhéten lesz a boltban....
Elmegyek érte bárhová.

6450 most a boltban , de 9000ft-ot adok érte ha valaki tud adni most....

[email protected]

thx

WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.

Én már régebben meguntam, de eszembe sem jutott hogy eladjam. Azóta is azon gondolkodom, hogy újra kéne kezdeni 😊))))) Szóval nem érdemes eladni, már csak anyagilag sem éri meg. Pihentetni kell egy kicsit és elõbb-utóbb tuti újra kedvet kap az ember 😊

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

The Garrett
sok szerencset, az enyemert alig akartak 8k-t adni szal nem adtam el 😛
2x 60 as kari epic ben 800 koltopenzzel 😞

Lacc
Csak nem megunta valaki?
Eladnam a WoW-om 1,5 honap GC-al, Ragnaros serveren human mage epic stuffokkal tobb mint 1000 golddal, NE epic mounttal.
Ha valakit erdekel: [email protected]
Ára: 18e HUF +-alku

Sugam
áhh , visszaolvastam a forum last 200 uzenetet😄D, lol megerte, aza kifejezes mighty ;=), holnap mc lehet kiesik a melltartom yesss 😄 (tudom mar mindenkinek megvan, DEAKKORIS)!

TVelvet
Csá Freddy!!! mivan veled te? 😄D rég láttalak.. Nekünk php vel van megoldva a guildben... oldalon kel jelentkenzi
A GEM tényleg jó, egy bajom van vele, hogy csak in-game lehet jelentkezni.
A tagság nagy része dolgozik.

nem tudjátok hogy jelenleg GC van-e az országba és ha igen hol?

köszi, megnézzük a cuccost 😊
Megnéztem a weblapotokat egész helyes... Más: nem használjátok a guild event manager c. addont? Ingame lehet raideket lehet scheduleba tenni, jelentkezni rá, leiratkozni, nagyon jó!

Ha érdekel, innen le tudod szedni a legújabbat (2.01), és itt vannak szkrínshotok is róla.
(sajnos azért van erre szükség, mert a tradicionális addon oldalak még mindig nem mennek)

A Seperationism guild (BS Horda) tagfelvétel hirdet. Akit érdekel a dolog, az kattanjon ide
Slow
az még ok, de ráadásul azok a szerverek álnak csak, amiken van karakterem, ez már az ovóbácsinak is sok! 😛

Botond
linkeljen múvít róla,nem?
Mighty
A szemhéjrángatást kifelejtetted <#hehe>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

The Garrett
szerintem nem magára / ról irta 😛

Botond
Inkább dolgozzál,ne korlátozd itt a jónépet a szabad véleménynyilvánításban! :-D
Tatyla
szobafogság meg no-net bünti...
lol...
igaza van apukádnak,házi kész?<#ticking>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Friczy
Elegem van hogy a jóbüdös******** és ********* meg **************** is!! (/nyálfröccs, /nyálfröccs)
Miért nem tudják akkor megcsinálni a szervert amikor apukám nincs itthon és tudnék játszani(/szobafogság, /no-net-bünti) és a jóbüdös******** és ********* meg **************** is!! (/nyálfröccs, /nyálfröccs)
És fórumon akár cifrább-trágárabb szavakat is leírok merénvagyokalegkeményebb!! <#violent>

Kinek nem inge, nem égeti magát..

keep walking... www.artum-inferniti.net

Botond
Meg azért,mert mindig egy lépéssel mögöttem jártok. :-D
Mighty
Egyébként nincs elírva a bandage-os érték?

Linen 800000 ally
Wool 250000 horda
Silk 600000 ally
Mageweave 250000 horda
Runecloth 400000 ally/horda

Nem wool-ból kéne 600000 a hordának és 250000 silk az allynak?

QuippeR
a francba, már megint kihagytam egy hozzászólásodat! biztos azért van, mert nem a gyerekkorodról szólt. 😄D

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Hát ez sejthetõ volt a tegnapi lagspike-os állapotból. :-/

Botond
ezt már tegnap is mondtam :-)
QuippeR
a "needed" oszlop összesítését érdemes összehasonlítani a két frakció között...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Mighty
Éppen elkezdtem megírni php-ban, erre tessék 😊

Slow
ez mintha már elmúlt volna... fr-ben már megint máshogy telik az idõ.... lámák, minek írják hogy fél négy, ha nem megy...

The Garrett

BEAST
<#wow2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

FYI all:

All realms expect Dreanor are being restarted the process should be finished around 15:30 CET.

Dreanor is expected to be unavailable for an additional 4 to 5 hours; we will update this thread as soon as we have more information regarding the additional downtime for this realm.

Lynx_TWL
illik hozzá mining/skinning pl

hali! milyen képzettséget tanuljak undead warlock-al? mi illik hozzá? (newbie)

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

Botond
Most mivan? Már a homokozóban is legankelték a homokváram a nagyok, és utána köpködtek is. <#csodalk>