World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonnieBrasco
Üdv!

Mi értelme volt annak, hogy leadtam vagy 40 signet ring-et? Az elsõ leadás után már nem kaptam semmi cuccot 😞

DB

A ti kung-futok nem erős!

The Garrett

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

http://www.m3arts.com/aqdata/index.php
The Garrett
😄DDD kedves story <#nyes><#nevetes1>

Botond
<#zavart1> Nekem errõl mindig a németországban rendezett nõi cselgáncs vb jut eszembe. :-D német-északkoreai döntõ akárhány kilóban (a német török persze :-D ), ahol a német sokszoros világ,európa,olimpia meg minden bajnok,a koreai meg újonc a súlycsoportban. Aszondja fater nyer a koreai,az jobban van motiválva. Kérdem miért,aszondja,mert a német akkor is kap enni,ha veszít. <#hehe> Persze a koreai begyalulta a török/német kiscsajt, és mondja a riporter,hogy az olimpián még egyel kisebb súlycsoportban volt olimpiai bajnok,de már a nagyobba is beilleszkedett. Na most,hogy kerül vki nagyobb súlycsoportba? Kap enni...

De ez off kicsit,és szerintem már meséltem is. <#zavart1> Viszont kínai farmerekrõl nekem mindig ez ugrik be elsõre.
Szia Fater,

Nekünk is .php-s a jelentkezés, de az álom egy olyan cucc lenne, ami a két megoldást ötvözi. Azaz, lehessen in-game és webrõl is jelentkezni egy eventre úgy, hogy megadhatóak legyenek a klassz igények stb... Tud valaki ilyet ?

The Garrett
ÉRdekes , mi hajnalban Abztünk és kaptuk a bonushonort.

The Garrett
még a végén éhenhalna ha nem kapja meg a napi rizsadagját a farmolásért 😄

The Garrett
BTw aki azon gondlkodna hogy 2 soulshard bage lesz, tegyen le rola.

"you cant equip more than 1 special bag" 😞

Botond
Ménem gankoljátok le?:-D Mindent nekem kell csinálni?:-D Már a scholos csávót.
The Garrett
ceter, cetar a klasszikus páros 😊
de átmigrálódtak másik szerverre.
ottvan még minquing baratunk, aki maraudonban tölti egész napját,
meg valami ciensun (nembiztihogyirgyirja)45 ud rogue aki scholobol rohangal ki-be ki be egesz nap.

antgecc
Ne mondd már, hogy neked nem jó, hogy van AH SW-ben is... MOndjuk lehet az allit ez annyira nem izgatja, de nekünk horda olalon nagyon nagyon jól jött és nagyon kellett már az az AH UC-be! Én annak örülük a legjobban. És végre lehet mount-on is szaladgálni bennt!!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
3 lock? Miért?? °;°

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

AB volt =P

DEXTER92
A The Burning Crusade-rõl mit tudtok?

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

zero the hero
hátt ebben az új peccs ben nekem 2 jó dolog van, a varázslóval 10 über vizet tok csinálni <#vigyor2> a druidámnak meg van egy új ikonja!!! JEEE annyira állat <#szomoru1>

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

koszi, sejtettem, de gondoltam , hatha azt mondjatok, hogy eleg ha csak megszerzem a farkast es maris lovagolhatok rajta Throllkent 😊

tenyleg Ogriban kinek kell a runeclothot leadni ork repuhoz ? mert en csak a varazslok tanitoinal ismerek egy Throll csajt akinel lelehet adni, nala kell ?

Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80

Botond
Logból azért levágta,amikor a lvl20asok örömünnepet ülnek a hullájánál. <#hehe>
Tuti lement Redridgebe emberkedni, es nem meri bevallani 😄

Botond
Még az lehet,hogy lvl20asok voltak. Csak ez elsõre nem merült fel bennem,nem áll rá az agyam az ilyen lowbiegankolós történetekre,mindig csak a lovagias kard ki kard 60as 60as ellen BGben pvps történetek ugranak be. <#zavart1>
Botond
151es evis mondjuk odaver csúnyán. Onyiára többet eviselek 1 kombó pontból :-D
Nem tudtad hogy most mar a lockok plate ben toljak? 😄

Botond
Meg 65ös sebzések?Ambush után eltették a tõrt és unarmedet skilleztek 5rõl 20ra?:-D
Ahhoz képest, hogy 2 rugó neked esett, még elég sokáig húztad. 😊

Az elsot elnezve nem is volt ambush 😄 az max egy vakaras volt 😊

lal tényleg 😄
*összehúzza magát*

BEAST
az új 'Eye for an Eye' talent sem úgy mûködik ahogy kéne :S

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

antgecc
1. Ha orc vagy. Viszont ha bármi más, akkor AV-n is kell exalted, és a farkas lovaglás megtanulásához is kell Orgrival az exalted.

antgecc
Lehet én vagyok vak, de hol van itt 1 embertõl 2 ambush vanish nélkül?

hmhm eddig úgy tudtam hogy 2 ambush közé kellene egy vanish is

capaszabi
1.9 uj ficsör:

AB hétvége alatt nem kapsz bonusz honort

TXBLIZZFU

capaszabi
egyetért.
mocskoskurvacsigazabálógecik, nameg junkf00donfelnõttkövéramcsibuzik

capaszabi
IFm military ward, ORG háccsó udvar

capaszabi
marshal-e vagy! 😄

1. csak av-n kell exalted
2. csak nekik, vagy targynyeremenyre valthatsz 30-at.

Sziasztok!

lenne 2 kerdesem:

1. az AV-s feher farkashoz exalted repu kell ogrival ? vagy siman megtanulhato a farkas lovaglasa ?

2. ezt az uj leadasert jaro repu zaszlokat, csak a 4 alap frakciohoz lehet, leadni vagy masnak is ?

koszonettel: Reiki

Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80

Kriger
Ja és a Wildor-féle <#wink> nagy kupeceket kérdezem: a kifarmolt vackokat érdemesebb AHba bearkni, vagy leadni?

Kriger
Ezt a sok összefarmolt vackot kinél lehet leadni?
Én TBben és SWben is csak olyan csókát találtam akinek az ezért kapott jutalomakármiket lehet egyesével ill. ötösével leadni.

<#lama><#lama><#lama>

inkább este gyere MC, ne a sárgákkal foglalkozz 😄
antgecc
A másik érdekesség a kínaiakkal kapcsolatban, hogy még véletlenül sem tudnak angolul, de még egy kicsit se! 😊)
Sokat hallottam már errõl, nekem is van 2 tapasztalatom:
1. Állok egy kis faluban, látok ott egy másik karit. Elkezdek neki beszélni angolul. Nem válaszol. Beszélek tovább, már kezdem megunni, erre megszólal: china
Jaaa.. mondom oké 😄D
2. Egy alt karimmal segitettem egy guild megalkotásában. Mikor megalakult, mindenki elmondta, hogy hova valósi, stb... Megszólalt a kínai: i are chinese

Kemény 😊

Sephi
Irdmegprivatba a neved es bewisperellek 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

I.C.ram
Én is gondolkodom a migration-ön, mert ami a BS-en megy az vicc. Sok pöcsfazék honfitárs lejáratja ezt az országot teljesen 😄
I.C.ram
ti láttatok már játékban kínai farmert? 😄 vagy eu szervereken nem elég profitáló még a dolog? Úgy megnéznék egy kínai farmert meló közben 😄
Lynx_TWL
kemény lett volna

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lacc
Na ez az, hogy ki tudja milyen társaság fog összejönni TB-n is.
s0n1c
joh de hova? egy kihalt szerverre...
s0n1c
TN-re valszeg mennénk, ha lehetne, TB-re nem fogunk ez szinte 100%
PiszkosFred
Na hálaisten, reménykedtem hogy lesz még lehetõség lelépni BSrõl.. Néha nem is baj, ha szarakodnak francia barátaink, van "haszna" is ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Az ugynevezett "Lemacskásodás" bugot a battlestandard okozza ameddig kapod abuffot a zászló buffot és meghalsz felkelsz(én spec 1300-hõ-val)és nem tudsz mozogni ujra levágnak , és a temetõben sem fogsz tudni megmozdulni,ergo relogg-aminek a következményeképpen megkapod ezt az istenien kitalált debuffot, és ne agyisten ha a csapatod gyorsan nyerne 10-15-percet szobrozhattok a battle master elõtt mire ujra tudtok joinolni😊)))GZ Blizz , ez volt az utóbbi isõk legrosszabb patche,-akkora nerfet kaptak a bg-s csapatok hogy az leírhatatlan
The Garrett
ti fogtok koltozni most?

csiripelték a madarak..<#dumcsi><#miaz>