World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó nekik 😊
mi tegnap este is elvoltunk MC bejáratnál Substance-el. soha nem bírnak simán lemenni a qrva instájukba. Persze az egész úgy kezdõdött, hogy mi visszaütöttünk 😛
Hogy Perfectionon belul hogy volt nemtudom. De mivel Perfectionben a legaktivabbak az arcok, es gyk. Avi-t 24 oraztatjak (bogaraknal pl. 2 napig nem aludt), ezert o volt a kezenfekvo megoldas. A klanleaderek arra torekednek, hogy ki legyen nyitva a kapu, es nem arra, hogy jajmostmiakarjukjajmostmiakarjuk. Azt hiszem azzal allhat osszefuggesbe, hogy rengeteg HEnd klan van a szerveren, akik mar unjak BWL-t es be akarnak jutni AQba minel hamarabb.

QuippeR
jah, de ha polearmot használ, akkor még valamit javíthat az összképen :/

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

ehh, picit kiábrándító
már azt hittem, hogy valami értelmes módon döntöttetek 😄DD
The Garrett
TEgnap beszeltem evil eye- al, ok aztmondták "odaát" nem probléma a közös megegyezés 😊

// 2 priest egymast felvaltva Mc-zve orakig el tud beszelgetni ^^ //

Amit elf elejtettem, az a 10000 dolláros kérdés:
A vegso nyitashoz fog kelleni a war effort, és a broodofnozd. line is? vagypedig vagy / vagy?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Az Aviendhan én is mosolyogtam... Viszont kiábrándító lehet full plate-ben 😞

kb úgy született, hogy ahogy kijött 1.9, lementünk bwlbe, broodlordnál pedig 3 emberke random 100 azott a fejre, és már indult is a bogár hent (mivel a nolifeection volt a leggyorsabb, igy nem volt kérdés 😄)

pffff 😄DDD
The Garrett
Ez engem is érdekelne 😄DDDDDDDDD

jó vagy rossz Asmodean? 😛
Botond
Random 100. :-D
Köszi.

Köszi Mortiz a gyors (és lényegretörõ) választ.
Közös megegyezés hogy született? 😊
QuippeR
Aviendha, lol

mondjuk nem tudom mit izélek, mikor bátyámnak van egy Siuan nevû mágusa, a klánomban meg benne van Asmodean, akinek Ishammael az altja. <#beka2> (bár gondolom ezeket a neveket senki nem ismeri <#zavart1>)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

2 questline van.
Az egyik questline a hadsereg osszefarmolasara, ami majd szembaszall AQ-bol kiozonlo bogarakka. (adj le 15millio kisfosszirszart)
A masik a scepter osszefarmolasara (ugy kezdodik, hogy nezz el Caverns of Time ele, aztan add le broodlord fejet, stbstbstb... nagyon sokaig), amivel kinyitja 1 ember AQ kapujat. Pl.: A mi szerverunkon kozos megegyezes alapjan Aviendha nevu Perfection-os harcos lesz. Az osszes tobbi klan neki segit abban hogy vegig tudja vinni a questlinet, es ossze tudja rakni a sceptert.

Na mi ennek a 2. questline-nak ertunk el egy olyan pontjaig, ahol volt egy kis world event, es erre volt kivancsi a fel szerver.

s0n1c
én se akarok belemenni mert te jóarcnak tûnsz úgyhogy téged nem csesztetlek
mi lenne, ha valaki értelmesen válaszolna a kérdésekre, hogy mi a fene is történt tulajdonképpen TN-en?! Mert tök jó, hogy tudjuk, hogy semmi köze az eventhez, de valami csak történt
The Garrett
nem a vége, az elsõ állomása 😊

The Garrett
Ugyanugy mulik rajtatok is, fallenen , illun meg mindenki mason ahogy rajtunk is.
Mind1 nem akarok belemenni, vitazzanak csak a leaderek, az az õ dolguk. 😛

Remelem azert szerda elott megegyeznek, nem lenne jo meg1 hetet bukni vael kill miatt :/ (kell a kovetkezo reszebe a sorozatnak.)

Akkor ez a What Tomorrow Brings questsorozat vége?

s0n1c
nem rajtunk múlik az egyezkedés, és nem is a fallenen
BEAST
jóvanna <#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
de megnezheted miert zartak be, és mi kell a kinyitashoz ( a kulcs amivel bezárták) 😛

BEAST
de a kaput nem kinyitni akartuk? <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

úgyértem a gyüjtögetésnek, ehhez ami most volt eventhez(kapu bezárása) semmi köze

The Garrett
akkor barmikor meg lehet nezni ujra majd? <#zavart1><#idiota>

The Garrett
Ezt nem lehet tudni,

lehet hogy ez egy másik questline amit a gyujtogetes mellett / helyett teljesiteni kell.

// BS se lenne messze ettol az állomástól, ha végre meg tudnánk egyezni alli oldalon 😊 😞 //

ennek semmi köze az eventhez

Épp ezt akartam kérdezni én is... 😊

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Botond
Ez most komoly,hogy a közösen 90k copper bar,az oldalanként 90k copper bar?<#wilting>
Ezt most nem értem, TN-n össze lett gyûjtve az összes cucc, vagy anélkül is elindult az event? Mert ez alapján még sehol sem áll a TN. <#wow1>

Termeszetesen mindenki odaozonlott es elso alkalommal azok miatt nem lattunk semmit, akiknek vegig kozuk nem volt az egeszhez (vagy volt kozuk, de inkabb hatraltattak). Engem nem zavart volna ha sokan nezik, de az hogy belealltak es mar nem tudtam megkulonboztetni az npcket a jatekosoktol az roppantul zavaro volt. Egyaltalan nem azert mentem le eloszor, hogy egy bazi nagy suttyo tomeget, irtozatos lagot es vegul servercrasht lassak.

Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)

Nekem konstans 3.2 db fpsem volt 😊 😊. Mivel a hulyegyerekek miatt az event legvegen behalt a szerver, ezert 23:20-kor ujrafuttattak, akkor csak azok voltak ott, akik segitettek a farmolasba, meg ilyesmi. Na akkor szepen 20 FPS-el vegigneztem az egeszet (csak 100 korul volt az emberek szama). Mind2 nagyon feelinges volt. Egyik a tomeg miatt, masik az event miatt 😄

Botond
Nem mindenki integrált VGAval keni. :-P
TVelvet
hany fpsed volt? 0 ?😄
TVelvet
oh máj gád... kurvajo questez b+ 😄DDD omg... huh ez teccik...
még pár kép onnan 😊

aq questline

spoiler warning

PiszkosFred
Hát akkor errõl úgy látszik nem csak én maradtam le, habár gõzöm sincs mirõl is van szó, de látva azokat a böhöm nagy melák mobokat, lehet jobb is hogy nem mentem a közelükbe 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lacc
O_o
Sound
:o

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Az event ekkor nem tudott lefutni mert pár marha úgy döntött, hogy milyen jó poén AoE-zni. Ettöl kifagyott a szerver.

nincs ilyen addon, amit te annak láttál a videoban az csak a rugó energy-jét jelezte, és mikor distract-olt akkor jött elõ.
Sound
hát nekem nem igazán megy a letöltés, mert szivesen megnéztem volna

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

csinaltam a scepteres world eventrol muvit tn-en ha vki tud adni vmi public ftpt irjon ram ircen es feltoltom elgge durvas feeling 😊

nemtudom hogy mi a neve ami neked van ... de az kell.és már kerestem de nem találtam meg.

nincs olyan hogy mage interface mod.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

😄DDDDDDDD

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

lol 'ok'

anti hero

Hmuda
Azt nemtom, hogy mióta van jelen, de tény, hogy a b.net fórumokon volt a legelterjedtebb. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun