World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugyan miért lenne 1-1 ambassador a fõvárosokban? elvileg leszarja mindenki hogy a másik factiönnek mennyi van, hacsak nem fontos hogy menyivan...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Az AQ-val kapcsolatos hosszú epic questsorozatot valakinek végig kell csinálnia mindenképpen, hogy kinyíljon a kapu. Tehát kell lennie a szerveren legalább egy guildnek, aki eljut Broodlordig és megöli... (és csinálja tovább a questeket, hogy összerakja a Scepter of the Shifting Sands-t)
A stuffgyûjtés nem kötelezõ, mert a cucc magától is gyûlik, ha nincs elegendõ farmolni óhajtó ember, akkor elõbb-utóbb összegyûlik, viszont addig nem is lesz kinyitva a kapu, amíg nincs minden 100%-on.
Tehát a questline SZERINTEM kötelezõ, a cuccgyûjtés meg opcionális, vagyis kapunyitást felgyorsító lehetõség, ha már megvan a Scepter.
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash
laci: na ja az mindig ugy kezdõdik. télleg jó volt😄
Cri: nem neked szántam, akinek inge az vegye magára😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
de a lényegen nem változtat ez semmit, jó buli volt 😄
ezt igy nekem szántad vagy csak amolyan hozzá fûzni való?😄
megrekedtem rank 8-on már több hete 😊 de már nem is fontos a rank 11, mert van már epic tigrisem jó 1-2 hete... bár már régebben is mondtam, hogy 800g-t simán könyebb összeszedni, meg rövidebb idõ, kevesebb agyérgörcs is, mint a rank 11-et 😊
de ha aktívan pvp-be fordítottam volna minden idõmet, már meglehetne. asszem.
amúgy tényleg azért nem siettem, mert nem volt kivel. de igy utólag belegondolva talán nem is baj, igy nem az volt, hogy végigvittek minden HLI-n, aztán az ölembe pakolták a sok epix-et... a jelenlegi guild-emben legalább tudok örülni minden egyes lilának, amihez most hozzájuthatok, még úgy is, hogy mc-t meg ony-t már farmoljuk...
Átérzed a nagyság fílingjét?Szinte tapintható a levegõben. <#wilting>#wilting>
Telleg Wildor megvan meg a Rank11?
odáig már eljutottunk 1x, hogy elfogytak a tojások, de tovább még nem sikerült...és ez csak az elsõ boss BWL-ben...
szóval engem speciel jelen stádiumban baromira nem tud meghatni AQ, mikor azon töprengek, hogy mit lehetne még javitani, hogy Razor lemenjen végre...
s szerintem ezzel BS tekintetében még sokan vannak igy, kivéve a HC guild-eket...
ezért vagyunk csak a 73. helyen a serverlistában 😊
nézzünk már az órára...
az hogy kinek van repuja meg nem huzni kéne, mert estére még ki is nyilhat...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
apropó az alapanyag gyüjtõ eventhez kellõ cuccok felvert áron történõ árusitása egyes emberek részerõl sem vált ki tul sok pozitiv megitélést
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
?
😛
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
nekem ez a mondat tetszett a legjobban <#idiota>#idiota>
tudom sajnálni õket <#vigyor>#vigyor>
amúgy hová sietnek ennyire? kinyitják 2 hét alatt AQ-t, két hét alatt kitanulják, 3 hét alatt kifarmolják, 1-2 napig örülnek maguknak, 1-2 óráig örvendeznek az új cuccaiknak, utána meg megint megy majd a /whine, hogy kevés a high-end content <#vigyor>#vigyor>
mire fel ez a nagy rohanás...nem értem <#nemtudom>#nemtudom>
HA mind2-re kéne várniuk lehet megõszülnek, vagy minden erõfeszítésük ellenére sem fogják mind2-t osszeszedni.
Nekik ott a Brood of nozdormu megoldás, ami 1-2 guild esetében kitölti a 2-3 hetet, (ahogy blizz elõre tervezte a quest hosszusagot).
Nem véletlenül nerfelték Bwl-t broodlordig, hogy minden szerveren legyen legalabb 1 guild aki eljut odaig. Aki aztan agenteket oszthat a többi guildbe.
A másik véglet egy "tömegszerver" rengeteg guilddel, akik viszont nem jutottak el még bwl be, blizznek egyenlo eselyeket kell adni minden jatekosnak, ezert nekik ott a war effort, amiben level 10 tõl 60ig mindenki részt vehet és megkozelitoleg 2-3 het alatt összegyulik a leadandó cucc.
Leadtam 3 csomag runecloth bandagét,voltam cavern of timeba megnézni az akárkit,hogy ott van e,asszem én minden tõlem telhetõt megtettem,most a kockákon a sor.
Esetleg kinyithatnad te, a harci bardoddal😊
Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)
Most már mind a két pajzs alól ki tud ütni a pala vagy csak én voltam vmi bug áldozata?
Az eheti bwl respawn talan választ ad majd a kérdésekre ( ha nem is BS en 😛 )
eddigi lehetseges találgatások:
1. bogarak kijönnek, HA kész a wareffort, akkor npc-k lenyomják õket.
2. Bogarak kijönnek, HA kész a nozdormu, a bronz sarkanyok lenyomjak õket.
3. Nem lesz semmi erdekes, csak goinfarmepixkkk.
Mi van ha 1. nincs kész?
a.) elarasztjak a vilagot a bogarak mindenhol a map-szintnek megfelelõ mobok jelennének meg amolyan 'elemental invasion' stilusban, amig a wareffort el nem készül.
b.) nem törtenik semmi, a kapu magatol kinyilik es mehetunk be 😛 csak több hetes lemaradással.
Ugyanez igaz lehet 2. re.
Mi szól a war effort mellett?
- Az alli ?és/vagy? horda seregek felkeszülnek hogy betörjék a kaput.
-BEtörik és lenyomják a bogarakat.
ellen:
-A alli/horda nem elég erõs, ezért kell a bronz sarkanyok segitsege.
- hogy törnek be 1 magikusan többezer eve lezart kaput?
Mi szól Nozdormu mellett?
- A quest line al osszerakod a sceptert amivel meggongathatod a bejaratban levo gongot.
ellene: a bronz sarkanyok nem elég erõsek ezért kell az alli horda sereg is.
Ez igy kb osszefoglalva az OSSZES eddigi talalgatas amit csak olvastam 😛
Hogy innentol kezdve ki melyikben hisz az maganugy 😊
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Sajnos ez nem minden szerveren így van...
the bridges were burned
now its your turn,To cry
Cry me a river
EGyébként hogy vían ez? az alli és a horda ugyanazt a kaput nyitja ki?
Ugy pletykaljak, hogy ha megvan minden, akkor az NPC hadsereg playerek nelkul is le tudja nyomni a bogarhadat, ami elegge kiabrandito.