World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

capaszabi
amig nincs meg mind a 2 oldalnak a cucc addig nem kész a war effrort cumó sztem. szal vagy mind2 oldal összerakja, vagy szopnak.

ugyan miért lenne 1-1 ambassador a fõvárosokban? elvileg leszarja mindenki hogy a másik factiönnek mennyi van, hacsak nem fontos hogy menyivan...

Botond
mintha én is ezt mondtam volna :-P azt leszámítva,hogy magától is gyûlik a cucc ^.^
The Garrett
elvileg fél évig tartják a karikat

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mayday
Nem tudjatok, mennyi be nem lepes utan torolnek karaktert? (Ha torolnek?) Es errol dobnak-e valami mailt?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

<#eljen>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Az én elméletem a következõ:
Az AQ-val kapcsolatos hosszú epic questsorozatot valakinek végig kell csinálnia mindenképpen, hogy kinyíljon a kapu. Tehát kell lennie a szerveren legalább egy guildnek, aki eljut Broodlordig és megöli... (és csinálja tovább a questeket, hogy összerakja a Scepter of the Shifting Sands-t)
A stuffgyûjtés nem kötelezõ, mert a cucc magától is gyûlik, ha nincs elegendõ farmolni óhajtó ember, akkor elõbb-utóbb összegyûlik, viszont addig nem is lesz kinyitva a kapu, amíg nincs minden 100%-on.

Tehát a questline SZERINTEM kötelezõ, a cuccgyûjtés meg opcionális, vagyis kapunyitást felgyorsító lehetõség, ha már megvan a Scepter.

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

oké😛

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

Count Adyn
Akkor sorba😊
laci: na ja az mindig ugy kezdõdik. télleg jó volt😄
Cri: nem neked szántam, akinek inge az vegye magára😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

én elég sokat ott voltam, és többek nézték mely guildek farmolnak nagyobb erõbedobással, rövidebb hosszabb ideig...hidd el nem volt nagy a nyüzsgés.

ezt nagyon okosan kiszámoltad, csak akkor miért kellett több guildnek éjjel-nappal farmolnia egész hétvégén, hogy meglegyen a repu.
ez a ti verziótok. de talán kérdezzétek meg a bejáratnál kempelõ társaitoktól, hogy mi miért is mentünk ki. Ugyanis szintén MC-ben voltunk. Ezért mondtam, hogy úgy kezdõdött az egész, hogy mi visszaütöttünk. 😛
de a lényegen nem változtat ez semmit, jó buli volt 😄
"az alapanyag gyüjtõ eventhez kellõ cuccok felvert áron történõ árusitása egyes emberek részerõl sem vált ki tul sok pozitiv megitélést"

ezt igy nekem szántad vagy csak amolyan hozzá fûzni való?😄

Mindenki a saját kis szemétdombjának fõkiskakasa szeretne lenni... Hogy is lehetne ez másképp.

nincs 😊
megrekedtem rank 8-on már több hete 😊 de már nem is fontos a rank 11, mert van már epic tigrisem jó 1-2 hete... bár már régebben is mondtam, hogy 800g-t simán könyebb összeszedni, meg rövidebb idõ, kevesebb agyérgörcs is, mint a rank 11-et 😊

de ha aktívan pvp-be fordítottam volna minden idõmet, már meglehetne. asszem.

amúgy tényleg azért nem siettem, mert nem volt kivel. de igy utólag belegondolva talán nem is baj, igy nem az volt, hogy végigvittek minden HLI-n, aztán az ölembe pakolták a sok epix-et... a jelenlegi guild-emben legalább tudok örülni minden egyes lilának, amihez most hozzájuthatok, még úgy is, hogy mc-t meg ony-t már farmoljuk...

Ja, es van egy AQ 20-as insta is, ami valahol ZG utani instanak tudhato be. Az nektek is jo lenne Wildor. Nagyobb esellyel mennenek le a BWL mobok.

Botond
Na elmondom,de kettõnk között maradjon! Szóval amikor a portyázó magyarok elportyáztak délre eljutottak Bizánchoz,azok csúnyán bezárkóztak a várukba,még a kaput is magukra zárták,és akkor egy most általam meg nem nevezett egyén odament és a macéjével betörte egy ütéssel. Na most a wow történetébõl elhíresült "a tauren király szent macéje" mesét ismerve nem nehéz összerakni a képet,hogy ha a meg nem nevezett egyént minden marhák királyává választanánk így hozzájuttatva a macéhoz õ bizony beütné a kaput. Ez a vészforgatókönyv, de titok, szóval mostmár mind2en baromira fontoskodóak vagyunk ám!!!44 <#idiota>

Átérzed a nagyság fílingjét?Szinte tapintható a levegõben. <#wilting>
Azert mert kb. mostanra sikerult siman farm szintre tenni, kb. mindenkinek megvan a szive nagy vagya (persze azert meg van jopar cucc bent) es ami fontos, hogy MC nexus shard farm hely lett. Teljesen jokor jott a 2 uj insta. Te meg Wildor csak azert nem siettel, mert nem volt kivel sietned. Igazabol soha nem is fogod megerteni, hogy a HEnd klanok miert sietnek annyira. En meg pl. nem is akarom megmagyarazni, nem kellene sokat talalgatni.

Telleg Wildor megvan meg a Rank11?

nemtom' nálunk guild-en belûl mi a pálya ilyen repu leadásokkal (gondolom van), de épp ez a probléma is egyben. aki nem járta még be BWL-t, meg nem unta halálra ott magát, annak szvsz sok motivációja nincs ezzel sz*rozni... nekünk pl. a legnagyobb gondunk most az - nem röhög -, hogy Razorgore-t, hogy a fenébe verjük le végre 😊
odáig már eljutottunk 1x, hogy elfogytak a tojások, de tovább még nem sikerült...és ez csak az elsõ boss BWL-ben...

szóval engem speciel jelen stádiumban baromira nem tud meghatni AQ, mikor azon töprengek, hogy mit lehetne még javitani, hogy Razor lemenjen végre...
s szerintem ezzel BS tekintetében még sokan vannak igy, kivéve a HC guild-eket...

ezért vagyunk csak a 73. helyen a serverlistában 😊

3% rucikbol és 28%

The Garrett
😄ÁÁÁÁÁÁÁÁÁWWWWWW

és.... mennyi a crited? 😄

annyit szolok hozzá, hogy nekem kb 20 sec /mob manapoolbol kb 2 mob megy le tehát durván 2mob/perc ami átlagosan 1-4ig dobhat számoljunk 2-vel-> percenként 4 pikkelyecske. 1 ora alatt 240db, 4 ora 1k. egy mc verõ guild 40fõjének 4 orát kéne farmolni, mi meg itt estérõl beszélünk?????
nézzünk már az órára...

ez szép és jó, értem a célzást, de vissza fele is igaz...
az hogy kinek van repuja meg nem huzni kéne, mert estére még ki is nyilhat...

The Garrett
hat tudod...: "nefinel a warlockoknak kell hellfire- el tankolni a kijövö mobokat hogy ne menjenek a healerekre, mert nekik sok a hpjuk."

Count Adyn
Az lenne jó ha 1 guild vezetése belátná hogy nem csak õk vannak a világon. Arról pedig hogy kinek van több repuja ma este beszélünk...
apropó az alapanyag gyüjtõ eventhez kellõ cuccok felvert áron történõ árusitása egyes emberek részerõl sem vált ki tul sok pozitiv megitélést

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
A befele tartó embereket egy 40 fõs raid feldarálta, ezek utan töbiek kijöttek mc bõl és leöltük az egész bandát ennyi történt😊

Warclock(60warrior)
?
😛

The Garrett
hat hosszu honapok utan ugyanolyan unalmas lesz mint molten gianteket kalapalni, ez teny

QuippeR
blizz és egyenlõ esélyek, lol. rég röhögtem ilyen jót. 😄

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Nálunk lehetne így, ha a többi guild is belátná, hogy a közös cél mielõbb kinyitni a kaput, és igy azt az embert kellene segteni aki jelenleg a legnagyobb reputációval bir ( Melinda )...

"Azt hiszem azzal allhat osszefuggesbe, hogy rengeteg HEnd klan van a szerveren, akik mar unjak BWL-t es be akarnak jutni AQba minel hamarabb."

nekem ez a mondat tetszett a legjobban <#idiota>
tudom sajnálni õket <#vigyor>
amúgy hová sietnek ennyire? kinyitják 2 hét alatt AQ-t, két hét alatt kitanulják, 3 hét alatt kifarmolják, 1-2 napig örülnek maguknak, 1-2 óráig örvendeznek az új cuccaiknak, utána meg megint megy majd a /whine, hogy kevés a high-end content <#vigyor>
mire fel ez a nagy rohanás...nem értem <#nemtudom>

The Garrett
Arrol nem is beszelve hogy tegyuk fel van 1 lowpop szerver BWL farmolo guidekkel (mondjuk 2-3 guilddel)
HA mind2-re kéne várniuk lehet megõszülnek, vagy minden erõfeszítésük ellenére sem fogják mind2-t osszeszedni.
Nekik ott a Brood of nozdormu megoldás, ami 1-2 guild esetében kitölti a 2-3 hetet, (ahogy blizz elõre tervezte a quest hosszusagot).
Nem véletlenül nerfelték Bwl-t broodlordig, hogy minden szerveren legyen legalabb 1 guild aki eljut odaig. Aki aztan agenteket oszthat a többi guildbe.

A másik véglet egy "tömegszerver" rengeteg guilddel, akik viszont nem jutottak el még bwl be, blizznek egyenlo eselyeket kell adni minden jatekosnak, ezert nekik ott a war effort, amiben level 10 tõl 60ig mindenki részt vehet és megkozelitoleg 2-3 het alatt összegyulik a leadandó cucc.

😄 😄 😄 😄 Najsz 😄

Ahogy a menethili hajórendet ismerem az ally sereg késni fog, addigra a bogarak már lezuzzák a horda seregeket, majd a sárkányokat aztán meg az ally seregeket. Következésképpen következõ lehetõségnél move character😄 vagy maradunk a totális káosz birodalmában😄

Botond
Addonig ellesz vele a nép,aztán majd a lvl70esek 4es csoportokban farmolják a 40fõs AQt ^.^

Leadtam 3 csomag runecloth bandagét,voltam cavern of timeba megnézni az akárkit,hogy ott van e,asszem én minden tõlem telhetõt megtettem,most a kockákon a sor.
Akkor megnezem hogy melyik szerveren es mikorra csinaljak meg mind2-t.
Esetleg kinyithatnad te, a harci bardoddal😊

Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)

Botond
Összerakod a sceptert és a bronzsárkány felfeszíti az ajtót,és a kiömlõ zerget az ally/horda sereg meggyakja,mehet az epix farm. Amíg nincs kész a sereg nem lehet gongatni,mer minek is. Virágot az öltözõbe,kthxbye.
Hi! A tegnapi nap AB-ben összefutottam egy palával, aki kiütött pajzs alól és nem a purge-olható pajzs volt rajta, mert nem tudtam leszedni róla.
Most már mind a két pajzs alól ki tud ütni a pala vagy csak én voltam vmi bug áldozata?

The Garrett
Az a baj hogy minden elméletre van magyarázat, és mindegyiket meg lehet cáfolni.
Az eheti bwl respawn talan választ ad majd a kérdésekre ( ha nem is BS en 😛 )

eddigi lehetseges találgatások:

1. bogarak kijönnek, HA kész a wareffort, akkor npc-k lenyomják õket.
2. Bogarak kijönnek, HA kész a nozdormu, a bronz sarkanyok lenyomjak õket.
3. Nem lesz semmi erdekes, csak goinfarmepixkkk.

Mi van ha 1. nincs kész?
a.) elarasztjak a vilagot a bogarak mindenhol a map-szintnek megfelelõ mobok jelennének meg amolyan 'elemental invasion' stilusban, amig a wareffort el nem készül.
b.) nem törtenik semmi, a kapu magatol kinyilik es mehetunk be 😛 csak több hetes lemaradással.

Ugyanez igaz lehet 2. re.

Mi szól a war effort mellett?
- Az alli ?és/vagy? horda seregek felkeszülnek hogy betörjék a kaput.
-BEtörik és lenyomják a bogarakat.
ellen:
-A alli/horda nem elég erõs, ezért kell a bronz sarkanyok segitsege.
- hogy törnek be 1 magikusan többezer eve lezart kaput?
Mi szól Nozdormu mellett?
- A quest line al osszerakod a sceptert amivel meggongathatod a bejaratban levo gongot.
ellene: a bronz sarkanyok nem elég erõsek ezért kell az alli horda sereg is.

Ez igy kb osszefoglalva az OSSZES eddigi talalgatas amit csak olvastam 😛
Hogy innentol kezdve ki melyikben hisz az maganugy 😊

Egy kis izelitö a quest folytatásábol 😄http://inconvenience.1337.hu/downloads/Vajling/satyr.jpg
a szerver nem bírja, nem a hálózat. 150ms pingem volt instant cast-okkal tegnap mikor lerohadt.
TVelvet
jaja, jó lenne nálunk is megegyezni, végén én lesolozom az egészet,😊)
QuippeR
azért tûnik szedett-vedettnek a dolog, mert ahol nem tudják megoldani, hogy egy területen egyszerre 3-400-nál több player lehessen 4000-20000 ms lagok nélkül, abban a játékban nem lehet world eventet csinálni.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

És ha nincs npc hadsereg és nincsenek playerek akkor vajon mi van? Kijönnek a bogarak és megállnak a bejáratban? Mert még azt sem tudom nagyon elképzelni, hogy silithusban szétszaladnak. Vagy addig nincs insta amíg az összes bogár nem fekszik? Kicsit olyan szedett-vedettnek tûnik ez az egész...

Persze, 1 kapu van 😊

nem azért mondtam, nekem teccett a dolog, csak az idõbeosztásba nem volt belekalkulálva az outdoor pvp. 😄
s0n1c
"A klanleaderek arra torekednek, hogy ki legyen nyitva a kapu, es nem arra, hogy jajmostmiakarjukjajmostmiakarjuk."

Sajnos ez nem minden szerveren így van...
s0n1c
"mi tegnap este is elvoltunk MC bejáratnál Substance-el. soha nem bírnak simán lemenni a qrva instájukba. Persze az egész úgy kezdõdött, hogy mi visszaütöttünk 😛"

the bridges were burned
now its your turn,To cry

Cry me a river

áhh tuti nem. Abban semmi extra nem lenne.. Biztos hogy kelleni fognak a playerek. Vagypedig az NPC hadsereg hippihopppi meg fog halni, és fölösleges volt az egész 😄

EGyébként hogy vían ez? az alli és a horda ugyanazt a kaput nyitja ki?

még szerencse, hogy nem kockák 😛
A kérdés jo, ezt nem tudja meg senki. A masodik questline 100% hogy kelleni fog, az hogy az elso kotelezo e, azt probalgatjak sok szerveren. Ugy nez ki az is kelleni fog, de ez meg mindig nem biztos.

Ugy pletykaljak, hogy ha megvan minden, akkor az NPC hadsereg playerek nelkul is le tudja nyomni a bogarhadat, ami elegge kiabrandito.