World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
Próbáld ki a következõt: az addonoknál a karakterválasztó képernyõn alapból asszem 32MB-t engedélyez az addonoknak, ezt pakold fel 64-re, de inkább 128-ra. Nekem ez segített.
Valamelyik illetékes linkelje be újra plz.
MadWolf#11626
MadWolf#11626
V9ykn8_TZL0
Olyan problémám van, szinte kezdetek óta, hogy belépés után 4-5-ször ledob a szerver, griff és heartstone után is gyakran. Sokszor van olyan hogy a játékos karakterek neve helyén csak azt látom "Unknown entity" és ilyenkor a whisper sem mûködik (pedik õk is allisok). Gondoltam hogy majd a WoW ujratelepítése megoldja, de nem... Chello-s netem van 2,5Mbit.
Valakinek van valami ötlete mitõl lehet?
A válaszokat elõre is köszönom!
Indítottam egy huntert. LVL10-es. A kérdésem az, hogy most van egy tigrisem, és ez valam maradhat 60-ig is? Fejlõdik velem és nem "öregdzik" meg?
Elõre is köszönöm a válaszaitokat
Az lenne a kérdésem hogy valaki tudna mondani valami éremlegeset arról, hogyan tudnám ezt megszerezni?
http://www.thottbot.com/?i=51866
Veni Vidi Vici
Es abba a haboruba ki vehet reszt? Mi lesz ott?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
im glad😉
Tessai aztan a videoval varjatok meg 😉
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
Pedig felálltunk rendesen és 20 percig csak ment, hogy ki mit csináljon 😊
Majd ma 😄
a wow.hu fórumán olvastam valahol hogy a dun morogh i repülõtérre vagy mire fellehet jutni valahogy
valaki elmondaná a koordinátát hogy hol is lehet?
Jah és milyen mod kell a koordináták kiírásához?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash
Tegnap éjszaka lett meg nekünk is az elsõ.
Megölni már egyszerûbb mint a tojásokat elpusztítani.
Botond: én nem olvasom a kommentjeidet 😊 Najó, viccet félretéve: nem olvastam igazán semmit mostanában, csak leírtam, amit én gondolok.
Mert ha igen, és tökre nem atomzombi, akkor egy laza kis fun guildbe igazán beférne... 😊
The Shadow Runners RLZ! 😊
Üdv mindenkinek!
Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman
alsó keresõbe a character kifejezést pötyögve:
"2005. márc. 15. 20:05 | Privát | Galéria | Válasz | #28040
"Greetings ,
We are writing to let you know that we have tried to contact you in-game, but have been unable to reach you.
We guarantee that characters on inactive accounts will be saved for at least 6 months, although we have no current plans on wiping them even after this time. Our guaranteed time is 6 months however.
Please do not hesitate to contact us by sending a request for help, in-game, should you require assistance again.
Please do not reply to this email as you will receive an automated response.
Regards,
English Game Master Team
Blizzard Europe"
Ezt kaptam az 5 napos távollét alatt,mert ingame megkérdeztem,hogy meddig õrzik meg a karikat,ha nem fizetem az accot,és ugye ingame nem tudtak válaszolni,mert elutaztam.Bemásoltam ide hátha érdekel vkit. "