World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azon a sitykán kevés a krit, nem need😄

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

BEAST
eh , ha a lustaság fájna <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

gondoltam áttalentelek pár napra shadow priestre, de lusta vagyok a sok hülye ikont pakolgatni. nincs valami addon, amivel el tudnám menteni a mostani állapotot, illetve utána a shadow priest ikonokat? nem tudom, érthetõ-e amit írtam, remélem igen 😊
RatBaG
25!

Per Aspera Ad Inferi.

Botond
Sok ma a meló,ennyire fussa. <#rinya> Zámbó Dzsimi most ne hagyj el!!44
Kriger
Sajnálom, hogy nem aludtál jól és csak ennyire futotta ma. Remélem holnapra kialszod magad: ennél azért többet vártam. <#pias>

The Garrett

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BEAST
mivel énis erpé serveren játszom nekem is fontos hogy néz ki a karakterem , elsõsorban 100% hogy nem törpe lesz :Ð

nem igaz hogy "kinézet>>mindenmás" ... de igenis fontos 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lacc
Egyszer láttam if-ben egy gnóm warrit olyan szinten bepáncélozva, hogy nem tudtam eldönteni mi az, amig rá nem vittem az egeret 😄 Mint valami tüskés focilabda, nem volt semmi <#vigyor2>
http://www.goodintentionsguild.info/hunters.html

itt van egy csomó infó a petekrõl, melyik mit tud meg ilyenek. Érdemes körülnézni.

Count Adyn
Peace, Love & /Spit xD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Botond
Majd max leköpi õket is. <#zavart1>
QuippeR
a kutyák látják a lopakodókat, erre vigyázz majd

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Kriger
Én biztos ami biztos lopakodva és meztelenül osonok majd, minden eshetõségre felkészülve <#wink>

értem, de hátha valaki nem ismerte az oldalt 😄
ezzel a lávafürdõs témával kapcsolatban rémlik valami 😄DDDDD
meg mintha röhögés is lenne néha 😄D
fent lennél egy MC-n ventrin, sírnál 😄
Twisted Nether-ön csak paraszt allyval találkoztam... 😊
95%ban 2-3an támadnak rám, szinte mindig hátulról ha MOBbal harcolok,
ha AFK vagyok akkor is lenyomnak, és mindig csak rogue! 😊

STRENGTH and HONOR for THE HORDE!!! :p

Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman

Friczy
Én egyszer péntek éjszakai buli után, kicsit bepippantva csináltam egy gnóm warri nõt! 😄D
Azóta is szívesen tolom vele itt melóhelyen, akkora fun! Makróra tettem a charge-ot, így minden rárohanás elõtt elsül egy /charge is.. Még mindíg vigyorgok ahogy mondja a kis vékony hangján "..for Gnomegeraaaaaaaaan!!" 😊

keep walking... www.artum-inferniti.net

Botond
Aztán rájöttél,hogy törpe rogue a táp?:-D
MrStokes
Na majd ha meglesznek a cuccok a ZG warrior enchanthoz majd kiprobalom magam az Arcanum vegett 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

"kinézet>>mindenmás"

maximálisan egyetértek 😊
nagyon fontos, hogy ne csak jó legyen egy tárgy, hanem kellemes látvány legyen a szemnek is.
többek közt ezért is váltottam vissza alli-ba 😊 s baromira bejön látványszinten az alli oldal, a karakterek, npc-k, meg minden... a gnóm az egyetlen, amit kicsit furcsának találok, de ennyi...
igy utólag is belegondolva hordába csak anno azért mentem, mert túl sok ud rugó video-t láttam, s mindenáron, ud rugót akartam, mert az a legtáposabb rugó...gondoltam én kis naív anno 😊
aztán elmúlt a feeling, s csömöröm lett egy idõ után a sok félig elrothadt, földig görnyedõ karakter látványától...zavart pl., hogy ugrálnom kellett a hordás karimmal, ha látni akartam pl. a tabardot, meg nem láttam rendesen a ruhát, meg ilyesmik... most alliban röhej, de nem is hordok tabardot, mert nem kell. tök jól néz ki a karimon a ruhája, s inkább nem is cseszem el a látványt egy tabarddal 😊) (fõleg, hogy cloth ruhán még hülyén is néz ki, hogy csak a fele látszik)
szóval lehet, hogy nem táp a karim, meg a pöcs alliban van, de én ettõl függetlenül kedvelem, mert tetszik, amit látok...s ez fontos...legalábbis nekem fontosabb, mint hogy mittuoménmilyen hûdetáp tulajdonságai legyenek. (pl. az a Zin'Rokh, Destroyer of the World kard is milyen b***szul néz már ki??? iszonyat...viszont az egyik BWL-es kétkezes axe viszont iszonyat jól néz ki, csak nem jut eszembe, hogy mi a neve)

na mindegy, filozofálás /off
szóval összegezve, igenis fontos, hogy hogyan néz ki egy világ, egy karakter, egy tárgy...sõt!

PiszkosFred
Kulcs is helyettesíthetõ talán robbanószerkezettel, vagy egy rugóval, de igen, bárki belopakodhat. Nagy nagy helyismeret kell, ahogy beérkezik, el kell kerülni a kutyás õröket, majd közvetlenül a bejárat után levõ "gödörben" levõ tábort. A gödörbe levezetõ lépcsõ korlátjára felugorva simán végig lehet osonni a párkányon, majd kinyitni az ajtót, és onnan egy gyors futás kihalt folyosón elõre. Megoldható simán, még olyna karkaterrel is, amely nem tud lopakodni, csak óvatosan kell szlalomozni az elején.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Botond
Igen.
MrStokes
Nem vagom, hogy pontosan merre is van a konyvtar, de nem is ez a lenyeg.

Szoval akkor gyakorlatilag kulccsal, nemi ugyesseggel es helyismerettel barki be tud jutni egymaga a konyvtarba North-on keresztul ?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

PiszkosFred
Ha van kulcsod, sima ügy. Ugroj fel majd a "korlátra" és úgy kerüld el a tûz körül ülõket, onnantól pedig csak futás és kész is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

s0n1c
ööö sephinek válaszoltam, csak kitörölte a postját így a tiéd került a helyére, és ezáltal értelmetlenné vált 😊
Kriger
Köszike! Akkor ma benézek a könyvtárba és elolvasok egy-két sö... könyvet...<#hehe><#hehe><#hehe>

Hukk <#guluszem1>

Kriger
Azért mikor az MT-d épp lávafürdõzik, vagy beagrózza Golemaggot épp van idõd legalább a kezedbe valami látványos cuccot venni a csúnya benediction helyett, hogy azzal a boldog tudattal halj meg, hogy legalább röhögtek egyet a társak <#wink><#wink><#wink>

azért picit nekem is számít hogy néz ki a karim. Pl. a prophecy setem annyira nem csúnya, csak az a qrva nyalóka lenne már meg, tolnám is rá a szép színes +22int-es enchantot 😄
de végeredményben mindenki másért szereti a gémet, nekem az számít, hogy megtartsam a tankot, ha úgy van. Ha ez esetleg szép külsõvel párosul (undead-nál nem egyszerû azért a helyzet 😄) az még jobb, de nem szükségszerû.
Friczy
Ja és inkább a tápolásra(/jóltápláltságra) gyúr mint szépségre...

Friczy
Jah, nálunk a sarki bolban is él a 10% árengedmény rank3 fölött. Lehetne még reput farmolni a közértes tehenészlánynál, nade annyit nem ér!! Bár ahogy ránézek, Oggri repu is jó lehet, külsõre olyan ork féle. 😄D

Botond
Alapvetõen mi haszna a táp cuccnak? Olcsóbb a közértben a tej akkor vagy mi? Szal nemtökmind1? Õ szépségre gyúr,vagy akármire,te meg tápolásra,ennyi.
MrStokes
Ez nagyon beteg! <#hehe>
Lehet elovezetem a klanvezetosegnek, ugyis pont vele szenvedunk! <#nevetes1>

pluhi
Ott még lopakodni se kell, bárki bemehet a könyvtárba North-on keresztül.
Igazatok van, de nem azt mondtam hogy nem érdekel a tulajdonság csak a küllem. Azért kompromisszumokat én is kötök. A druidomon van egy kék színû (nem tulajdonságú) gatyó. Bûnronda, fõleg a többi cuccomhoz képest de nem cserélem le a +13 agility miatt. Viszont szeretem ha a kri jól néz ki, és a petem is. Ha kutyát tartanék IRL akkor is érdekelne a külleme. A wow-ban tigrisem van és érdekel hogy hogyan néz ki. Mindenki másért / máshogy szereti ezt a játékot. Nekem az is örömet okoz ha jó ránézni a karimra. Ez pl. egy plusz öröm a gam-ben. Persze én nem vágom annyira a dolgokat mint ti, ez nem is kérdés. De én szeretem ha jók a cuccok mind tulajdonságra, mind külsõre.
Nalunk is rohangalt egyszer buvarsisakban Ratbag, mikor Flamegor-t oltunk, jol is nezett ki amikor repult neki a -20 RP bohockodas miatt 😄 😄 😄

jah, ha online rpg lenne a wow, én is ezt a nézetet vallanám, illetve RP szerveren tolnám 😊
de amíg a heal tartja életben az emberkéket instákban, addig nem nagyon foglalkoztat a kinézet 😛
famolni én is szép ruciban járok, de MC-be nem fogok lemenni 1 dióverõ bottal, mert egybõl kidõl az MT-m 😛
ez mind szép és jó, de azért vegyük figyelembe, hogy HLI-ban nem egy krumpliszedõ gumicsizmában fog caplatni a jóember, még ha qrva jól is néz ki. Én csak erre próbáltam célozni. Természetesen fõvásoroskban lehet májerkedni a cuccokkal (én is szoktam néha, bár nem sok van) de gyakorlati hasznát nem igazán veszed.
Friczy
Ez a te problémád, nem kell ráerõltetni másokra a táper-statisztika nézetedet. Mi szeretünk egy online rpg-vel szerepjátékot játszani!! peace & harmony

Kriger
Na de azért vannak határok...Pl. 60as tauren hím egy szál rózsaszín trikóban <#eplus2>
Amikor ezt megláttam, dõltem a röhögéstõl...

kiserik
Én RP serveren játszom, és nem mindegy, hogy mi van a karakteremnél, mind kinézetre, mind tulajdonságra...

kinézet>>mindenmás

énis szoktam gatyában rohangálni mcben, mert tök jól néz ki =P

Ne haragudj, de soha nem értettem meg azokat az embereket, akiknél azért van 1 cucc, mert jól néz ki. Minek 1 fegyverre 1 gagyi enchantot rakni pl? Mert világít? Tök jó, de gyakolrtai hasznát a büdös életben nem veszed. Inkább legyen tápos a cucc, mégha bûnronda is. Majd ha mész Orgriba, vagy IF-be, akkor átöltözöl a gagyi de szép cuccodba 😄
ööö, én ezt most nem értem mire írtad 😊
Hát ja. Nekem is a tigris jön be. Thehát ha lehetõségem van, mindig tigrisem lesz. Lehetõleg fekete-fehér. Nagyon tetszenek. Most egy fekete-szürke csíkos van, és imádom. Odin a neve :-)
Marad velem amíg csak lehet. Tulajdonképpen nem a kezdõhelyrõl (Darnassus-Dolanaar) van hanem Auberdine-Darkshore környékérõl. Õ is 10-es én én is. Van egy 34-es mage és egy 35-ös druidom is, de nem tetszett hogy "druid just heal pls". Pedig jó a druid, de pvp-re inkább heal-ra viszik. PvP harcra a hunter jobb állítólag. Sok 60-as huntettel és druiddal beszéltem. Ráadásul ha jól használja a hunter a petet, szólózásra is kiváló. A másik karival küldök pénzt a hunteremnek és jól felszerelem. A szintjéhez képest legjobb cuccok, íj, stb.
s0n1c
wow.hu
Krokodiltól idegbajt kapok ,mikor ott sziszeg az ember seggében. Ha hunter van a partyban, inkább szólok neki, hogy rakja el a krokit 😛
jam@
Winterspring pl.

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

Köszönöm.
Ez a tigris nem közvetlenül a kezdõhelyen volt. Én ugye Darnassusnál kezdtem, és átmentem Darkshore-be tigrisért mert azok jobban tetszettek. De ez nagyon tetszik, szóval majd magasabb szinten (lvl30) majd szelidítek, de nekem tiger kell csak. Az a BEST!!! Nekem nem kell krokodil meg pók, és raptor sem érdekel. cSAK TIGER, NAGYOBB SZINTEN PEDIG KELL MAJD A FEHÉR TIGER. Melyik területen van fehér tiger?