World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
nem igaz hogy "kinézet>>mindenmás" ... de igenis fontos 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
itt van egy csomó infó a petekrõl, melyik mit tud meg ilyenek. Érdemes körülnézni.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
meg mintha röhögés is lenne néha 😄D
fent lennél egy MC-n ventrin, sírnál 😄
95%ban 2-3an támadnak rám, szinte mindig hátulról ha MOBbal harcolok,
ha AFK vagyok akkor is lenyomnak, és mindig csak rogue! 😊
STRENGTH and HONOR for THE HORDE!!! :p
Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman
Azóta is szívesen tolom vele itt melóhelyen, akkora fun! Makróra tettem a charge-ot, így minden rárohanás elõtt elsül egy /charge is.. Még mindíg vigyorgok ahogy mondja a kis vékony hangján "..for Gnomegeraaaaaaaaan!!" 😊
keep walking... www.artum-inferniti.net
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
maximálisan egyetértek 😊
nagyon fontos, hogy ne csak jó legyen egy tárgy, hanem kellemes látvány legyen a szemnek is.
többek közt ezért is váltottam vissza alli-ba 😊 s baromira bejön látványszinten az alli oldal, a karakterek, npc-k, meg minden... a gnóm az egyetlen, amit kicsit furcsának találok, de ennyi...
igy utólag is belegondolva hordába csak anno azért mentem, mert túl sok ud rugó video-t láttam, s mindenáron, ud rugót akartam, mert az a legtáposabb rugó...gondoltam én kis naív anno 😊
aztán elmúlt a feeling, s csömöröm lett egy idõ után a sok félig elrothadt, földig görnyedõ karakter látványától...zavart pl., hogy ugrálnom kellett a hordás karimmal, ha látni akartam pl. a tabardot, meg nem láttam rendesen a ruhát, meg ilyesmik... most alliban röhej, de nem is hordok tabardot, mert nem kell. tök jól néz ki a karimon a ruhája, s inkább nem is cseszem el a látványt egy tabarddal 😊) (fõleg, hogy cloth ruhán még hülyén is néz ki, hogy csak a fele látszik)
szóval lehet, hogy nem táp a karim, meg a pöcs alliban van, de én ettõl függetlenül kedvelem, mert tetszik, amit látok...s ez fontos...legalábbis nekem fontosabb, mint hogy mittuoménmilyen hûdetáp tulajdonságai legyenek. (pl. az a Zin'Rokh, Destroyer of the World kard is milyen b***szul néz már ki??? iszonyat...viszont az egyik BWL-es kétkezes axe viszont iszonyat jól néz ki, csak nem jut eszembe, hogy mi a neve)
na mindegy, filozofálás /off
szóval összegezve, igenis fontos, hogy hogyan néz ki egy világ, egy karakter, egy tárgy...sõt!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szoval akkor gyakorlatilag kulccsal, nemi ugyesseggel es helyismerettel barki be tud jutni egymaga a konyvtarba North-on keresztul ?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hukk <#guluszem1>#guluszem1>
de végeredményben mindenki másért szereti a gémet, nekem az számít, hogy megtartsam a tankot, ha úgy van. Ha ez esetleg szép külsõvel párosul (undead-nál nem egyszerû azért a helyzet 😄) az még jobb, de nem szükségszerû.
Lehet elovezetem a klanvezetosegnek, ugyis pont vele szenvedunk! <#nevetes1>#nevetes1>
de amíg a heal tartja életben az emberkéket instákban, addig nem nagyon foglalkoztat a kinézet 😛
Amikor ezt megláttam, dõltem a röhögéstõl...
énis szoktam gatyában rohangálni mcben, mert tök jól néz ki =P
Marad velem amíg csak lehet. Tulajdonképpen nem a kezdõhelyrõl (Darnassus-Dolanaar) van hanem Auberdine-Darkshore környékérõl. Õ is 10-es én én is. Van egy 34-es mage és egy 35-ös druidom is, de nem tetszett hogy "druid just heal pls". Pedig jó a druid, de pvp-re inkább heal-ra viszik. PvP harcra a hunter jobb állítólag. Sok 60-as huntettel és druiddal beszéltem. Ráadásul ha jól használja a hunter a petet, szólózásra is kiváló. A másik karival küldök pénzt a hunteremnek és jól felszerelem. A szintjéhez képest legjobb cuccok, íj, stb.
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
Ez a tigris nem közvetlenül a kezdõhelyen volt. Én ugye Darnassusnál kezdtem, és átmentem Darkshore-be tigrisért mert azok jobban tetszettek. De ez nagyon tetszik, szóval majd magasabb szinten (lvl30) majd szelidítek, de nekem tiger kell csak. Az a BEST!!! Nekem nem kell krokodil meg pók, és raptor sem érdekel. cSAK TIGER, NAGYOBB SZINTEN PEDIG KELL MAJD A FEHÉR TIGER. Melyik területen van fehér tiger?