World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

iChTeCh
Már lassan fél órája várok 😞

Ha pl. megszakadt a net kapcsolatod, vagy egyéb hiba miatt nem szabályosan léptél ki a WoW-ból akkor egy darabig még úgy tudja a szerver hogy be vagy lépve. Várni kell néhány percet és újra próbálkozni.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

TVelvet
egyenlõre hoggernél
iChTeCh
Sziasztok!

Akadt egy kis problémám:
The account is already logged into World of Warcraft. Please check the spelling and try again.
Hogyan lehetne megoldani?

Eléõre is köszi...

Lynx_TWL
mi meg baronnál😄

๏̯͡๏﴿

Sugam
mi meg ragnarosnal, ÉS?😄D

SinClaiR
ó Dejó lenne már ott tartanánk, mi még csak Vaelnél szívunk. :=

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Thalrog
egy raid alatt Ebonroc first kill, Flamegor first kill és Chromaggus first kill! 😊

Nefi jövök 😄 😄

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

Szokott mostanában a horda nyerni AB-t?<#wilting>

Sugam
azééé, masodikra kimakkoltam a robe of the archamge patternt a mage palantacskamnak /palantanknak 😊 maki forever!

RatBaG
én a showra gondolok amit "cry me a river" címmel adsz elõ...

Per Aspera Ad Inferi.

Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Count Adyn
Wildor: #62403 az a 2 fickó se sokat tudott tenni😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

TVelvet
oO
kösz devilking örök hála
DonnieBrasco
<#lama><#banplz><#lama><#banplz><#lama><#banplz>

A ti kung-futok nem erős!

Sugam
nem.

Nem tudja valaki h. honnan tudnám letölteni a game-t
TVelvet
Na, némileg megnyugodtam, hogy nemcsak velem van ez a suspend account dolog.. mással is, ugyhogy várom a segítséget. 😊 sajna mást nemtok tenni
healingal mit kezdjek? =P

Sound
Tudna nekem valami linket adni a teljes AQ questline-ról? Silithusos zergfarmingtól kezdve

Sound

TVelvet
Wizard a varászló ugytom, sorcerer meg a mágus, vagy Mage nem Mágus? Hanem Varázsló?

jolvan tudom, csak hülyülök😄
ez a neve. hogy Varazslo. teccikérteni?

kétlem.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

TVelvet
mááááááágus bazdmeg mááááááááááááágus
Varázsló jófej ^^

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

kukacoskodunk minden szaron. Aha ezert akarhanyszor felnezek azt látom sir az arcod mert neked semmi sem jo blizzard sux. Gondolkodom tehát iszok.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

hmm...nekem csak úgy tûnik, hogy te + a haverjaid kukacoskodtok minden szaron.
alapjáraton csak akkor látni itt titeket, de pláne téged, mikor valakinek be lehet ugatni valamit...

kettõnk közül szerintem inkább veled van a gond.

Jólesik h mindenki mindenhol megaláz? Ember veled bajok vannak <#hehe>

Sleep: tán' mert jólesik? 😊

Ratbag: eszem ágában sincs még egy karit csinálni, ennyi is elég volt, de tegnap elég dühös lettem 1 pillanatra, ez tény... 😊
(te is az lennél, ha 1 sec alatt nyirnának ki, úgy, hogy esélyed sincs semmit sem csinálni, de mind1)

a mai napom jó volt 😊
ezekhez jutottam hozzá:

- Tome of the Ice Lord
- Don Rodrigo's Band
- Stormpike Insignia Rank 6
- Azuresong Mageblade +30 spell power enchant-tal

😊

Te miért játszol ember? 😄 Neked minden elvan cseszve, az ellenfeleid sokkal erösebbek esélyed sincs... Minek erölteted? 😄

RatBaG
Wildor Roadshow! körbe megyünk az összes classon <#taps>

Per Aspera Ad Inferi.

"ha jó mage vagy és 1v1 ben talizol egy hunterrel nincs esélye aimed shotot lõni...
mass pvpben a hunter télleg a clothosokat célozza mert hamar fexenek, de azért én nem sajnálnám a mage-eket... 2 mage 10 embert szarrá aoe-zik..."

igen, alapesetben igy van. kivéve, ha scatter shot-ol és távol fut, vagy becsapdáz, amibõl ice block nélkül sehogy nem lehet kijönni (blink nem müxik)

de azzal meg nem tudok semmit sem kezdeni, hogy iszogatok mana-t töltve egy domb mögött, erre egy hunter meg 41 yard-ról belém lõ 1 sec alatt kb. 3500 sebzést és akkor még nem tudtam csinálni semmit sem...
rugó ambush+backstab detto ugyanez 1 sec alatt, s nem lehet ellene semmit csinálni, mert ülõ célpontra automatikusan crit-el minden támadás...

ez is a blizzard egyik zseniális találmánya volt, amivel a caster-eket tudja szopatni...

hát igen, bár ennek a warrior fegyónak meg a nevét irták el.
Helyesen Dark Insanity Edge, azaz rövíditve D.I.E. 😄D<#idiota><#mf2><#idiota>
inkább egy ellenõrt, azt többet talál😄
ez a játék része, senkit nem érdekel hogy milyen nemzetiségû vagy IRL...csak orkok, elfek, stb vannak....

QuippeR
kérdezd meg a kalauzt 😊

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

TVelvet
loool 😊
TDC Geronimo
lol

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nem tudom miért olyan jó a magyaroknak, hogy magyarokat ölnek!
Most is bandukolok 29-es warriorommal, erre jön Varázsló az Unholy Syndicate-ból, aki nekem ??, és mintha olyan nagy teljesítmény lenne fagyaszt és öl.
GRATULÁLOK, TE SZEMÉT ÁLLAT!

Skacok metróba lehet kapni WoW GC kártyát?

Sugam
a hiba az ön készülékében van. kerem forduljon az ablak fele es hajigálja ki a számitógép hasznlhatatlan tartózékait pl. WOW! 😄DDD
amugy ez tenyleg furi.

Vicces hogy most lejárt a deserter és WSG-be nem tudok joinolni...

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

😊

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

Nemaa : imba shámánok megint kaptak egy buffot : úgy farmolhattok honort, hogy közben bent sem vagytok a BG-ben !!! NERF!

TVelvet
1645 gold... namészmá😄
TVelvet
na a csiter..😄

DE NEKEM MÉG MINDIG NEMMEGY AZ ACCCOUNTOM ! ! !