World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden bizonnyal Arathiban. Ugyanis írta sárgával, hogy not enough players, the game will end in 45 seconds...
A játék véget ért, mert kevés player volt, bárhol is voltam...
Alteracban persze 38/38 😞
Bika tanúlságos történetét hallották, avagy miért nem szabad WSG végén a "leave battleground" gomb megnyomása után egybõl a feljövõ Arathi-s "Enter Battle"-re nyomni.
Kéne valami frankó/kafa aláírás...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

DE NEKEM MÉG MINDIG SUSPENDELVE VAN AZ ACCOUNTOM ÉS KEZDEK NAAGYON MÉRGES LENNI ! ! !
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Warrior, Pala, Sámli, Rogue, Pap, Hunter owerpower.. 😊) Csak olvassatok vissza 5000 hozzászólást.. végén kiderül ez a játék owpw karakterek tömkellege, szal mindenki egyenlõ esélyekkel játszik 😊
anyám sztem még sosem írtam le ezt a szót, tömkelleg, szal lehet nem helyes 😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
๏̯͡๏﴿
Csak az a kaszt nem az sosem amivel játszunk 😄
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Nos. Beugrok a tömegbe. Mit látok (lagg közben esetleg után). Jobb esetben látom mitõl halok rosszabb esetben annyian támadnak be hogy a laggtól nem látom és 1 perc után holtan fexek. Szóval. Beugrok 1 10 fõs tömegbe. Tegyük fel van köztük sámli, hunter, mage, priest, warrior, rogue.
Sámlik pofányomnak 1300-as FROSTSHOOOKKKKal, hunterek scatter, mage counterspell, priest silence, vagy ha a blackout proccol, warrior charge, intercept stun (meg mellé 2000es crit), rogue cheap shot, kick, stb.
Gyakorlatilag 3 másodperc alatt levesznek 5000 hp-t, és silencelnek 30 másodpercig. Egyéb kérdés?
Egy jó kis link:
http://www.goodintentionsguild.info/hunters.html
5 perc röhögés után rászántam magam a commentre. Kb ugyanilyen okok miatt kezdtem én is huntert 60 mage után. Már alig 15 lvl kell csak 😮
Igen, a hunter kegyetlenül imba. De én ezt szeretem benne. Jó warlock viszont be tud alázni. Csak kevés van aki tényleg jó.
mass pvpben a hunter télleg a clothosokat célozza mert hamar fexenek, de azért én nem sajnálnám a mage-eket... 2 mage 10 embert szarrá aoe-zik...
Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
kicsit kezd f***om telelenni a mage-ek nem létezõ survability-jével... ami gyakorlatilag egyenlõ BG-kben egy bazi nagy 0-val...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
mail armor, 4000+ hp, mocsok 3500-4000+ hp-s pet, magas resist-ekkel, meg ilyen sebzések cloth-ba...
elmehet a blizzard a jó b***s q**a a****ba, de most már tényleg...
Tudnál ezekrõl valamit írni nekem? Válaszodat elõre is köszönöm.
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
vagy 20x wipe-oltunk, mire összejött 😊
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
RAZORGORE DOWN BY HUNSTARS 😊
(39 emberrel, mert volt 1 offline-unk)
loot-ok:
- stormrage bracer
- netherwind bracer
- meg valami tankolós kalapács, aminek már nem jut eszembe a neve 😊
Ez meg csak szép 😉

melyik szerver?
U.i.: Azóta asszem rank 11es a hunter ^^