World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DDDD

Na most akkor hol vagyok?

Minden bizonnyal Arathiban. Ugyanis írta sárgával, hogy not enough players, the game will end in 45 seconds...

A játék véget ért, mert kevés player volt, bárhol is voltam...

Alteracban persze 38/38 😞
Bika tanúlságos történetét hallották, avagy miért nem szabad WSG végén a "leave battleground" gomb megnyomása után egybõl a feljövõ Arathi-s "Enter Battle"-re nyomni.

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

nem biztos...

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Biztos, hogy Arathiban vagyok?

Akkor váltsunk témát. Miért szarabbak az AQ caster fegyverek, mint amik BWL-ben esnek? DISCUSS! (legalábbis ha azok maradtak, mint test serveren)

Sound
<3 kurvajó ötlet 😊

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

TVelvet
tömkelleg, hm télleg énse... tömkelleg, tök érdekes.. 😊

DE NEKEM MÉG MINDIG SUSPENDELVE VAN AZ ACCOUNTOM ÉS KEZDEK NAAGYON MÉRGES LENNI ! ! !
kivétel a mage aki jokis 2ütéses kaszt lett.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

SinClaiR
Jah ezt én is észrevettem, miután most átbogarásztam 183 új kommentet 😊
Warrior, Pala, Sámli, Rogue, Pap, Hunter owerpower.. 😊) Csak olvassatok vissza 5000 hozzászólást.. végén kiderül ez a játék owpw karakterek tömkellege, szal mindenki egyenlõ esélyekkel játszik 😊

anyám sztem még sosem írtam le ezt a szót, tömkelleg, szal lehet nem helyes 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Lynx_TWL
de mégse szép, mert a felhõk trék, és a horizont is túl erõs😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Most a hunter is overpower 😊
Csak az a kaszt nem az sosem amivel játszunk 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

farmer-e vagy? 😊 jó neked, én 800x600ba tolom és elég szarul megy így is.
Na mondjuk remélem tudod hogy te is hülyeséget írtál. Két mage legjobb esetben is 10 AFK-st tud szétaoezni. Hogy miért is?

Nos. Beugrok a tömegbe. Mit látok (lagg közben esetleg után). Jobb esetben látom mitõl halok rosszabb esetben annyian támadnak be hogy a laggtól nem látom és 1 perc után holtan fexek. Szóval. Beugrok 1 10 fõs tömegbe. Tegyük fel van köztük sámli, hunter, mage, priest, warrior, rogue.

Sámlik pofányomnak 1300-as FROSTSHOOOKKKKal, hunterek scatter, mage counterspell, priest silence, vagy ha a blackout proccol, warrior charge, intercept stun (meg mellé 2000es crit), rogue cheap shot, kick, stb.

Gyakorlatilag 3 másodperc alatt levesznek 5000 hp-t, és silencelnek 30 másodpercig. Egyéb kérdés?
minden maxon van, nem mondanám low endnek =P (max az hogy 1280*1024 röl 800*640be elég szarul lehet jpgt kicsinyiteni =P)

hehe, és ez még nem volt az a húdenagy crit 😄

Igen, végig melletted maradhat, általában egy fél, 3/4ed szint különbség lesz köztetek mindig. Amikor te szintet lépsz (és ha veled 1szintû volt), utána kezd el õ is fejlõdni. Fekete fehér tigris talán legközelebb STV-be van és King Bangalash néven fut. Utána meg talán Wintersprring de nem emléxem ennyire. Én is úgy csinálom hogy van 1 fix pet, ha új dolgokra akarom taniítani, befogom azt a petet, megtanulom a skillt, és elzavarom. Összesen 4, nem alap skillt lehet tanítani. (Alap a Growl pl). Pl Dash, Prowl, Claw, Cower stb.

Egy jó kis link:
http://www.goodintentionsguild.info/hunters.html
Wahahahahhahahhahaaa 😄
5 perc röhögés után rászántam magam a commentre. Kb ugyanilyen okok miatt kezdtem én is huntert 60 mage után. Már alig 15 lvl kell csak 😮

Igen, a hunter kegyetlenül imba. De én ezt szeretem benne. Jó warlock viszont be tud alázni. Csak kevés van aki tényleg jó.
I.C.ram
Hát gönyörû... ehh 😄 mi a szép a lowend grafikában? 😄
Thalrog
ha jó mage vagy és 1v1 ben talizol egy hunterrel nincs esélye aimed shotot lõni...
mass pvpben a hunter télleg a clothosokat célozza mert hamar fexenek, de azért én nem sajnálnám a mage-eket... 2 mage 10 embert szarrá aoe-zik...

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

PiszkosFred
Az elmúlt fél év talán legértelmesebb megmozdulása a BSen. Igaz hogy nem fogok benevezni, de õszintén gratulálok annak aki kitalálta, kéne sok ilyen apróság, ami egy kis pluszt, egy kis újat és változatosságot visz a mindennapi, már-már scriptelt kockulás közé. ;] Grat.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Nem csak bgkben egyenlõ egy "bazi nagy 0-val"... ;]

s0n1c
gusztustalan
Szóval tudnátok mondani valamit a 62378-as hozzászólásomra?
Egyetértünk. A klottgatyások hamar halnak pvp-ben.
asszem nekem is lesz hamarosan egy hunter-em...
kicsit kezd f***om telelenni a mage-ek nem létezõ survability-jével... ami gyakorlatilag egyenlõ BG-kben egy bazi nagy 0-val...

The Garrett
loh meg minden armorpoti 😛 ( meg egesz jo cuccok is: ) )

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

aki nekem ez után azt meri mondani, hogy a hunter-ek, nem overpower-edek, az elmehet a pi**ába...

mail armor, 4000+ hp, mocsok 3500-4000+ hp-s pet, magas resist-ekkel, meg ilyen sebzések cloth-ba...
elmehet a blizzard a jó b***s q**a a****ba, de most már tényleg...

Szia. Van egy lvl 18-as hunterem. És van egy gyönyörû feketet-fehér tigrisem. Szeretném ha végig hatékonyan mellettem maradna. Ha tanítom meg más állatoktól tanul lehetséges hogy 60-ig is velem maradjon akár? Bármennyi képességet megtanulhat? Egyszerûen nem akarom elengedni. Gyönyörû és imádom. Hol, milyen területen vannak magasabb szintû fekete-fehér csíkos tigrisek? Ne haragudj ha bugyuta kérdésekkel zaklatlak, de erre jó a fórum :-)
Tudnál ezekrõl valamit írni nekem? Válaszodat elõre is köszönöm.
Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
szerintem abba se halnátok bele ha kapnának epic set darabkákat amik menet közben esnek😛

V9ykn8_TZL0

The Garrett
kis nepszerusites

angolul nemtudok kedveert elmeselhetem :8

Aquli
kb. mi is így éreztük magunkat amikor ma végre lement Bloodlord Mandokir 😄D.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Sugam
28 slot soul bag esett szaros golemaggbol, DE ENM A CHESTEM kurva pecér!

köszi 😊
vagy 20x wipe-oltunk, mire összejött 😊

The Maelstrom és nem, nem te voltál 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

tudom, nincs benne már sok újdonság, de nekünk AZ VOLT 😊

RAZORGORE DOWN BY HUNSTARS 😊
(39 emberrel, mert volt 1 offline-unk)

loot-ok:
- stormrage bracer
- netherwind bracer
- meg valami tankolós kalapács, aminek már nem jut eszembe a neve 😊

Lazarus
Mivel az elõzõ exploit videóm osztatlan sikert aratott, itt a folytatás 😛
Lazarus
Na mind1 így se jobb mint a 20agi/melee crit. Maradok enhancement
The Garrett
grat wildor! 😊

omajdtudjamiert 😊

PiszkosFred
Hány és hány embernek jutott ez eszébe most, még ha csak vicc szintjén is 😄

A profiknak oda se kell nézniük, érzik a kapást

Ez meg csak szép 😉

TVelvet
Ezt szánalmas, a blizzard zárja be a topicocat, mintha semmi nem tõrténne, a wo eu fórumokon... kezdek félni, hogy elvesztem a karim, a semmi miatt.. ez remélem nem gondolják komolyan..
szokj hozzá 😄

Lenne egy kérdésem (Biztos sokat rágódtatok már rajta): A magas szintû insták közül melyik a legnehezebb? Nem a fõboss szerint kérdem, hanem úgy mindent egybevetve. Elõre is köszi a válaszokat.
Sugam
nemertem ezt a budos mc-t. amikor nem vagoyk ott minden kiesik ami az enyem lenne. most itt vagyok erre egy budos ns nem esett, se semmi...

magus
" probably due to the russians cutting the gas supply off"

eh...

Jelezném minden kedves érdeklõdõnek, hogy Justin Top10 at Ten van az MTV-n... aki siet még elkaphatja a slágert...

Lehetséges hogy én voltam? 😊
melyik szerver?
LM tetejérõl néztem végig, hogy a rank 8as Hunter lesolozta (totál fair küzdelem volt) a rank 13as Tauren Sámlit 😊 Hunter nagyon jó ha ráérzel <#eljen>

U.i.: Azóta asszem rank 11es a hunter ^^

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni