World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
Ezt az uber szopast. MEgint leutottuk 20 ig erre pont a magek kaptak a class call-t es beszoptuk :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Nekem multkor olyan volt hogy ABben 1770nel amr kiirta hogy horde wins leugrott a scoreboard nem is ment tovabb a jatek, csak a leave battleground opcio maradt. Eredmeny: deserter buff es meg markot sem adott. 😊

Puketron volt ez, biztos 😊

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

Sugam
basssssszzuuus !!! tudom nem nagy szam de RB! onyxia 1% =((
a fenebe 😄 fene egye meg KOVETKEZO LENT VAN! (bocsi , indulatok)

Forrest Gump
OK, köszi a válaszokat!
Azért még egyszer-kétszer megnézem havernál mikor játszik, de így valszeg felejtõs lesz.
Azért a cimbit megkérdezem hogy, hogy tudja így élvezni a gémet, mert õ még kevesebbet tud, mint én (szinte semmit) <#vigyor0>
ha esetleg nem találsz egy full magyar guildet, de kevés angol tudással a játér történetétsem foog megérteni annyira hogy követni tudd a dolgokat.

magus
ha tényleg élvezni akarod, akkor elég magas angol tudás szükséges.

hali!
-sosem késõ
-olyanra menjél ami mostanába nyitottak, ennek madj néz utánna de a léyneg hogy full-ra ne menj
-angol tudás hát azért kell hozzá

Sugam
kínos, epp a vt-n vki modnta hogy 17% nal meghaltatok 😞

Forrest Gump
Üdv Mindenkinek!
Szeretném elkezdeni a WoW-t, ezért volna 1-2 kérdésem.
Nincs vmi nagy tapasztalatom a WoW világáról, csak amennyit egy havernál láttam, de az alapján tetszik.
Nem túl nagy hátrány, hogy csak most kezdeném el a játékot?
Mit ajánlotok, milyen szerveren kezdjek bele?
Mekkora angoltudás szükséges (nem túl nagy van), hogy elboldoguljak?
Elõre is köszi a válaszokat!
Sugam
oké jovo mc n csak azertse leszek online hathakiesik a cht vagy az osszes ns amit vennek géééZ. devil: "jobb lesz ha hozza szoksz" ja kezdem enis igy erezni 😊)

The Garrett
17% nefi.

A vegen kb 2% hpvel elte tul a zerggenyok nagy resze... nemkicsit idegesito :/

U42MAD
Kérdezem, hogy hallottatok-e már valamit arról, hogy a vizen köröket látok és ott pecázva ha jól tudom lehet néhány dologhoz hozzájutni? Merre vannak ezek?

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

az is😊

TDC Geronimo
lol 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bazze. Azt hittem skizo vagy és magaddal dumálsz, hülye logo-k😊
TDC Geronimo
Csak te utánad loltroll ;P

Nah a pro megszolalt😄D

TDC Geronimo
te inkább tanulj meg a papoddal healelni first ;P

Na, csakhogy csatlakozzak a bugos bgk átélõihez =P
Megnyertük avt, de még a vége elött pár mpvel kinyírt Vanndar, és a kedves kis lagg miatt se a bonus honort nem kaptam meg a gyözelemért, se a 3 nyakláncot. Viszont kaptam deserter debuffot <#ejnye1>

Hi.
Valaki leírná nekem, hogy mi is az a RP szerver és hogy is mûködik ?
(olyan átfogó leírást, játékmenet, szabályok, stb...)
Thx

Az új fiókom: DevLupius

ock

Sugam
gémkárd

mi az a GC?

raziel.
www.galaxisnet.hu

GC: 6990.-
játék meg 1x.xxx.-

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

elöször itt aztán bolt, remélem h itt olcsobb!😄egyébként megköszönném ha valaki leirné h összesen a játék boltbol egy honapra mennyibe kerül és h utána mennyi havonta!köszi!

raziel.
vael az szopacs tud lenni nagyon mi is sokat szivtunk vele anno....mák is kell oda pl elején kap 2-3 pap átkot akkor vége is...

mi most neffel szenvedünk phase 2 ig tudtunk elmenni 2x

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

TVelvet
Boltban probáltad már?😊

Vael elég gázos, aggróval kell ügyeskedni..
figyelem!Worlf of warcraftot akarok venni!privátot irjon akit érdekel ez!

The Garrett
plane ha a peccs elottit probalgattatok volna 😛

Martin576
Azért ez a Vael is egy nagy *eci, 4 órát küzdöttünk vele, nem lett meg.

Sugam
azanemmindegy 😄, sajnalom szegeny szarvast, pedig olyan artatlan 😊

Aquli
17:00-kor lméletileg mc, most léptem be 326-os sor (ragna) <#wilting>

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

TVelvet
szegeny szarvas 😊
Lazarus
280as sor pff
😄DDDDDDDDD

TVelvet
mégg mindig ugyan az.. eddig semmit, semmit nemcsináltak, nemis írtak, semmit, remélem ez csak a hétvége hatása.. fórumon már sok ember ír ilyen problémával, ugyhogy remélem lesz valami
Sound
accountoddal mi van?

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

TVelvet
nem tuttyátok, hanem Tudjátok 😊 És nemkell végigvárni, kb 5-10 sev mulva megkapod amikor kiirja oldalra... mert van ugye az alap, meg a duplája.. ha megduplázódik akkor megkapad.
megyek bg-re aztán tuttyátok van az h bonusz honor amit uyge mindenki kap és csak akkor kapja meg ha ott marad a csata végéig nost én mikor kihirdetik az eredmény mindig rányomok arra h LEAVE BATTLEGROUND és ekkor megkapom vagy nem ?mert ottalul mutat 2percet nos ezt az idöt megkell várni a bónusz hororért vagy simán leave<#kerdes><#kerdes><#heureka><#kerdes><#heureka>

Get a life!

QuippeR
nekem volt ilyen. menj be egy másik karival, és kérd meg a gm-eket, hogy rakják át másik kontinensre a karit. holnapra megcsinálják, és menni fog.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

ha valaki be lenne bejelentkezve, és õ megprobalna belépni, az acctolvajt ledobná a rendszer õ pedig feljutna.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Higher
Ez azt jelenti hogy más be van logolva az accoddal. Ha netán beragdt volna akkor meg azt írná, hogy A character with that name already exists vagy vmi ilyesmi. Nem lehet hogy elcsórták az accodat?

TVelvet
fórumon anyi van, hogy az emberek CRY MORE A RIVER-t játszanak .. 😞 Remélem ez csak anyit jelent, hogy hétfõn tok már játszani.. Mert ugye hétvégén lehet nincsincsenek az accountos emberek
lol.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Hasonló volt velem is. Én ilyenkor beloggoltam a másik karimmal, majd ki és már mûködött.

HIvatalos fórumokon nincsen valami új hír errõl a témáról?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

PiszkosFred
Hogger? Hûûûû... akkor már sikerült nektek a Princess nevû disznó, mázlisták 😞

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

TVelvet
Még mindig nemcsinálta meg a blizz az accom, és MÁR pvpzni AKKAROK fuck... horda horda kill kill 😄
Nem tört szerver véletlen?<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.