World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
12k a boltban zsír újonnan, miért akarsz efölé alkudni mindenáron? 😄
http://thottbot.com/?i=51904
u.i.:jó lenne ha van msn cimed!
Csak neked akkor Sickratmantól a Buzi-e vagy? címû szerzeménnyel kezdünk ...<#eplus2>#eplus2>
...uána meg következzen Bunyós Pityutól a Polgármester ma mulatunk címû sláger, hogy a mulatós zene rajongói se érezzék hanyagolva magukat <#awink>#awink>
1% is rohadt sok tud még lenni majd meglátod😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
esett két pala bracer meg egy priest. 0 arcanist. pech.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Deikath
összegezve olyan 45%-nál járunk eddig. de lesz ez még jobb is, e héten el kell neki feküdnie elöttünk...olyan nincs, hogy nem lesz meg, az nem fér bele a tervbe 😛
most a war effort ládákkal van bajom ... most van nálam 6 láda amit nem lehet kinyitni , rákatt és semmi ... GM csak annyit mondott indítsam újra a klienst , vagy várjak szerdáig ... ha ígysem megy dobjam ki õket ...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
DB
A ti kung-futok nem erős!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szép vagy ingame, AQ-nál tudtalak elõször szemügyre venni "normális" körülmények között 😊 /kiss /lick <#ravasz1>#ravasz1><#finom>#finom>
Most akkor mégsem "working as intended" vagy hogyisvanez?
de a legjobb hogy nem is az a kurva item izgat, hanem hogy még a 2k gyözelmi bonus honort se kaptam meg

Azert 13%tol meg igen messze van a gyozelem 😊. 5% alatt mar mondhatod, hogy nemsokara megvan.
mi úgy megyünk Ragna-ra, hogy elötte SW-ben leadjuk Onyxia fejét, utána ubrs buffot felvesszük, mindenki benyel tonnányi potiont (mage-ek pl.: fire res, frost power, greater arc power poti, supreme power poti, zg-s mana regen poti, health regen poti), meg benyálazzuk a fegyvereket is (brilliant wizard oil pl.), aztán letoljuk 3,5-4 perc alatt simán 😊 hétvégén már eljutottunk oda, hogy 25% alá csúszott az elsõ son hullám elött, dobott: choker nyakláncot, meg egy frankó 70valahány dps-es kétkezes kardot, meg még 1-2 apróságot mellé 😊
sajna potion-ok még kellenek, de 2-3 hónap múlva simán megcsináljuk ugyanezt potion-ok nélkül is majd, de még cuccszinten sokat kell erõsödnie a klánnak...
a durva az, hogy ha valaki igy rommá buffolva elkezd balhézni a hordásokkal, s emiatt megdöglik, az -100 dkp-t kap kapásból...mondjuk teljesen jogosnak is tartom ezt, emiatt vigyáz is mindenki a se**ére, de nagyon 😊)
Onyxia-hoz meg hajrá, ha 1%-ra lement, legközelebb már meglesz 😊
mi Vael-nél szopunk most, tegnap 13% volt a legjobb, amire le tudtuk vinni...e héten meglesz õ is 😊
amugy
https://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?FN=wow-general-en&T=760144&P=1
szal ez a gyere bsre kétséges
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
LoL <#vigyor>#vigyor>
amúgy tegnap meglepõdve tapasztaltam, hogy egy másik emberke is a guild-ünkben nõnemû...vele együtt, ha jól számolom, már 3 nõi - 1 human rogue, 1 human mage, 1 human priest - tagja van a guild-ünknek 😊
azért ez khm...egy kicsit meglepett, de összességében véve örülök neki nagyon 😊
bár lehet, hogy még nem is tudok mindent, s többen is vannak...
ja igen és üdvözletem Helga-nak is BS horda oldalon, ha még játszik WoW-ot 😊
Tegnap este az elsõ (és nagyjából eddig egyetlen) karakterem megütötte a 40-es szintet (fanfár!) 😊
Kicsit lehorgasztott a 18g-s tandí után a tigris hátas 72g-s ára, de majd összefarmolom... 😊) A meglévõ majd ötven g-mbõl el is szórtam vagy 15-öt skillekre inkább...
DB
A ti kung-futok nem erős!
4 chroma kill 0 bf 0 chroma kard 1 pajzs <#guluszem1>#guluszem1> /persze 2szer lapse-s volt/
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
chrommagus eddig 2x dobott pajzsot meg 2x ezt a chromatically okossagot.(5 killbol)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
ezek szerint az nem bug hogy órákat harcolsz avben, majd meghalsz a végén, és nem érdemelsz semmit gg, ment az újabb ticket<#gunyos1>#gunyos1>

A cím meg legyen inkább: [email protected]
(már nem tudtam szerkeszteni az elõzõt) <#gonosz3>#gonosz3>
Azt hiszem, ma megyek megveszem.
Veszett mát több is Mohácsnál, ha esetleg nagyon lúzer lennék hozzá mégis<#vigyor0>#vigyor0>.
Ha meg van, jelentkezem! (csak gamecard nincs sehol, már körbetelefonáltam mindent, ami hétvégén nyitva volt, cdgalaxist még nem kérdeztem, bennük bízok)
Jelentkezési feltételek:
Nagy munkatapasztalat (60. szint),
18 év feletti életkor,
Terhelhetõség, (Aktivitás: minimum heti két klánraidon való részvétel (oni,zg,mc))
Miért éri meg csatlakozni?
A jó hangulat mellett gyors elõmeneteli lehetõség biztosított.
(Igen gyorsan teljes epic (lila) cuccba öltöztetünk (fradisták tehát kíméljenek!), mert pillanatnyilag 3 aktív druidánk van, akik nagyon jól állnak epic cuccokkal.)
Jelentkezni lehet nálam fényképes önéletrajzzal, az alábbi címen:
[email protected],
vagy személyesen (ingame /w kriger)
(nagymellû szõkék elõnyben😊 )
A felvételnél elõnyt élvez aki már dolgozott hasonló szakterületen (magas fire, nature, shadow rez.).
Vedd meg nyugodtan, nagy élmény a game! 😊)
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Azért még egyszer-kétszer megnézem havernál mikor játszik, de így valszeg felejtõs lesz.
Azért a cimbit megkérdezem hogy, hogy tudja így élvezni a gémet, mert õ még kevesebbet tud, mint én (szinte semmit)"
gyere a Bloodscalp-ra, ha nincs jó angoltudásod 😊
itt sok a magyar, többnyire tele is yell-elik IF és Orgri fõterét 😊
sor nincs és már korántsem full...
a játékhoz pedig minimál angoltudás elég, ha magyar guild-ben vagy...
nemtom' rég AB-ztem, de ha BG-t akarsz nyerni, menj AV-zni BS-en 😊
ott fixen mindig a horda nyer...
AB-t meg hagyjátok meg nekünk 😊)
http://www.thottbot.com/index.cgi?i=44357
igen, mint majom a farkának 😊
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148