World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sound
én nem sírok, elsõ kill CTS, második kill Crossbow, 3. kill pajzs, 4. kill semmi, 5. CTS 😊 de amúgy BF az esik mint szemét, szóval innentõl mostmár arra gyúrok 😊

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

I.C.ram
Ezt most komolyan gondoltad? 😄

12k a boltban zsír újonnan, miért akarsz efölé alkudni mindenáron? 😄
navégre hogy ide is beírhatom a phat lootomat😊
http://thottbot.com/?i=51904
Martin576
...nesze neked 50%...

Martin576
Nekünk az elsõ KILENC Domo killnél csak priest szemét junk item esett, utána 2 leaf, aztán megint 2 priest szar. Áh, nem volt ki a hunter brigád kicsit sem.

FIGYELEM!World Of Warcraftot vennék kb. 15000ft-ért egy hónapi playtimeal!nem szükséges hogy legyen valami magas szintü kari az accounton!Illetve elcserélném az én Guild Wars-omat WOW-ra!Az én Guild Wars-omba van egy 20as szintü Ranger/Elementalist!részletekért küldj egy privit!

u.i.:jó lenne ha van msn cimed!

Sugam
lool nevetseg foerver... nalunk ezen a heten cask arcanist esett , 8 set item epicbol 4 v 5 arcanist volt ><><><><, tegnapi domo killnel meg 1 arcanist belt, de a corehoundom sehol :p..

Martin576
Mi Vaelnél a tank okosság?

Kriger
Oké, de ki az a Szabi? <#wave>
Csak neked akkor Sickratmantól a Buzi-e vagy? címû szerzeménnyel kezdünk ...<#eplus2>

...uána meg következzen Bunyós Pityutól a Polgármester ma mulatunk címû sláger, hogy a mulatós zene rajongói se érezzék hanyagolva magukat <#awink>

Count Adyn
Onnantol kezd érdekes lenni😊 Fogy a dps, fogy a heal😊
1% is rohadt sok tud még lenni majd meglátod😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Köfönöm😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Botond
Addig mulass amíg szabin vagyok és nem érek rá ellencsapásba átmenni. <#mf1>
nálunk pala és priest random drop hét volt 😊
esett két pala bracer meg egy priest. 0 arcanist. pech.

Kriger
<#hehe><#eplus2><#vigyor><#vigyor0>

Kriger
Hja, Botond keze messzire elér, mint mondta <#vigyor>

Sephi
Me'? Tegnapi MC-ezesnel egymas utan ket epik Nightslayer cucc esett egymas utan ket kutyabo' gecc. Hue rugok!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nézd meg a válaszokat 😄
Ja hogy csokker 😞 Fél év alatt láttam kökemeny 2 db ot. 😞 Perdisön aaaaz bezzeg már lassan a sonokbol is esik meg a totál kökemény tüzes trinket ami 13at sebez ellenbe !!!!

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Kriger
Nézd meg honlapotokon a kocsma topicot, oda küldtem, ahol igény van rá <#hamm>

Kriger
Na akkor neked is! Úgyis rég volt már Zámbó Jimmy. Következzen hát egy szám a PvP guruknak a Királytól: Elvis Presley: Little less conversation ( and little more action)

Egy kecskét is küldjünk pls 😄D
Kriger
Hogyne Lehetne! Nehogymá csak Botondnak küldjünk nótákat...Õ úgyis csak a sírósakat szereti! Már pörög is <#hawaii>

az 5% is karcsú még mert míg lemegy 1%-ig elfogyaszt egy tankot

Deikath

hát igen, fõleg, ha azt vesszük, hogy alapban is 30%-ról indul 😊
összegezve olyan 45%-nál járunk eddig. de lesz ez még jobb is, e héten el kell neki feküdnie elöttünk...olyan nincs, hogy nem lesz meg, az nem fér bele a tervbe 😛

BEAST
nekem az Orb of Deceptionom tünt el így , azóta is lelkesen várom 😊)

most a war effort ládákkal van bajom ... most van nálam 6 láda amit nem lehet kinyitni , rákatt és semmi ... GM csak annyit mondott indítsam újra a klienst , vagy várjak szerdáig ... ha ígysem megy dobjam ki õket ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

grat, csak ne lenne ilyen ronda

DonnieBrasco
A kedvesem nemsokára intenzíven elkezd WoW-ozni 😊 majd meglátjuk, mennyire megy neki 😊 Unreal Tournamentben hamar kinõtte magát 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Sephi
En lassan mar fel honapja varom azt a epic cuccot amit 50g-ert vettem aukcios hazbo... penzt leszedte de a item soha sem jott meg.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Helló!

Szép vagy ingame, AQ-nál tudtalak elõször szemügyre venni "normális" körülmények között 😊 /kiss /lick <#ravasz1><#finom>
vicces hogy nem lehet beszélni egy "élõ" gmel... hiába van végig ingame az ember, csak ezt kapja
Most akkor mégsem "working as intended" vagy hogyisvanez?
de a legjobb hogy nem is az a kurva item izgat, hanem hogy még a 2k gyözelmi bonus honort se kaptam meg

"mi Vael-nél szopunk most, tegnap 13% volt a legjobb, amire le tudtuk vinni...e héten meglesz õ is 😊"

Azert 13%tol meg igen messze van a gyozelem 😊. 5% alatt mar mondhatod, hogy nemsokara megvan.

"mi meg ragnarosnal, ÉS?😄D"

mi úgy megyünk Ragna-ra, hogy elötte SW-ben leadjuk Onyxia fejét, utána ubrs buffot felvesszük, mindenki benyel tonnányi potiont (mage-ek pl.: fire res, frost power, greater arc power poti, supreme power poti, zg-s mana regen poti, health regen poti), meg benyálazzuk a fegyvereket is (brilliant wizard oil pl.), aztán letoljuk 3,5-4 perc alatt simán 😊 hétvégén már eljutottunk oda, hogy 25% alá csúszott az elsõ son hullám elött, dobott: choker nyakláncot, meg egy frankó 70valahány dps-es kétkezes kardot, meg még 1-2 apróságot mellé 😊
sajna potion-ok még kellenek, de 2-3 hónap múlva simán megcsináljuk ugyanezt potion-ok nélkül is majd, de még cuccszinten sokat kell erõsödnie a klánnak...

a durva az, hogy ha valaki igy rommá buffolva elkezd balhézni a hordásokkal, s emiatt megdöglik, az -100 dkp-t kap kapásból...mondjuk teljesen jogosnak is tartom ezt, emiatt vigyáz is mindenki a se**ére, de nagyon 😊)

Onyxia-hoz meg hajrá, ha 1%-ra lement, legközelebb már meglesz 😊
mi Vael-nél szopunk most, tegnap 13% volt a legjobb, amire le tudtuk vinni...e héten meglesz õ is 😊

Count Adyn
Igy volt ez nyar elejen aztan ebbõl a 1 ember nem szamitbol lett a 800 as sor😊
amugy
https://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?FN=wow-general-en&T=760144&P=1
szal ez a gyere bsre kétséges

"(nagymellû szõkék elõnyben😊 )"

LoL <#vigyor>

amúgy tegnap meglepõdve tapasztaltam, hogy egy másik emberke is a guild-ünkben nõnemû...vele együtt, ha jól számolom, már 3 nõi - 1 human rogue, 1 human mage, 1 human priest - tagja van a guild-ünknek 😊
azért ez khm...egy kicsit meglepett, de összességében véve örülök neki nagyon 😊
bár lehet, hogy még nem is tudok mindent, s többen is vannak...

ja igen és üdvözletem Helga-nak is BS horda oldalon, ha még játszik WoW-ot 😊

DonnieBrasco
Aggyisten,

Tegnap este az elsõ (és nagyjából eddig egyetlen) karakterem megütötte a 40-es szintet (fanfár!) 😊
Kicsit lehorgasztott a 18g-s tandí után a tigris hátas 72g-s ára, de majd összefarmolom... 😊) A meglévõ majd ötven g-mbõl el is szórtam vagy 15-öt skillekre inkább...

DB

A ti kung-futok nem erős!

Tyler Durden
Próféta beszéljen belõled, BF esõ már ránkférne, kb ugyanaz játszódik le mint MC-ben, kb 5 hónapig nem esett NS chest /nemtom ennek mekkora a valószínûsége, gyanítom kurvakicsi../

4 chroma kill 0 bf 0 chroma kard 1 pajzs <#guluszem1> /persze 2szer lapse-s volt/

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

The Garrett
kitartás 😄 nekunk jopar hetig 0 bloodfang esett, aztan az elmult 2 hétben szinte csak BFeket dobaltak a bossok.

chrommagus eddig 2x dobott pajzsot meg 2x ezt a chromatically okossagot.(5 killbol)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Tyler Durden
GZ. Ugyanerre várok 5 hete, de nálunk Chroma nem dob rugó lootot /igaz más boss se/

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

jött a gyors válasz...
ezek szerint az nem bug hogy órákat harcolsz avben, majd meghalsz a végén, és nem érdemelsz semmit gg, ment az újabb ticket<#gunyos1>

Kriger
Ja és feltétel még: az Inervate, elõny a MC, Ony, BWL kulcs.

A cím meg legyen inkább: [email protected]

(már nem tudtam szerkeszteni az elõzõt) <#gonosz3>

Forrest Gump
Köszi a biztatást!
Azt hiszem, ma megyek megveszem.
Veszett mát több is Mohácsnál, ha esetleg nagyon lúzer lennék hozzá mégis<#vigyor0>.
Ha meg van, jelentkezem! (csak gamecard nincs sehol, már körbetelefonáltam mindent, ami hétvégén nyitva volt, cdgalaxist még nem kérdeztem, bennük bízok)
Kriger
Az Arx Pannonia (EU Bloodscalp horda oldal) felvételt hirdet Druidák számára.
Jelentkezési feltételek:

Nagy munkatapasztalat (60. szint),
18 év feletti életkor,
Terhelhetõség, (Aktivitás: minimum heti két klánraidon való részvétel (oni,zg,mc))

Miért éri meg csatlakozni?

A jó hangulat mellett gyors elõmeneteli lehetõség biztosított.
(Igen gyorsan teljes epic (lila) cuccba öltöztetünk (fradisták tehát kíméljenek!), mert pillanatnyilag 3 aktív druidánk van, akik nagyon jól állnak epic cuccokkal.)

Jelentkezni lehet nálam fényképes önéletrajzzal, az alábbi címen:
[email protected],
vagy személyesen (ingame /w kriger)
(nagymellû szõkék elõnyben😊 )

A felvételnél elõnyt élvez aki már dolgozott hasonló szakterületen (magas fire, nature, shadow rez.).

antgecc
Angol tudás nélkül is totálisan játszható! Nyílván nem fogod érteni a történetét a questeknek, ez által nem is lesz olyan izgi, de a harc, az instance-ok, a csapatjáték ugyanolyan élvezetes lesz. ha tudod a dolgod méf angol beszélned sem kell a többiekkel. A dolgodat meg onnan fogod tudni, hogy itt megkérdezed és elmondjuk. Gyere a Bloodscalpra, +1 acc már nem tesz semmit, ráadásul itt kiforrott gazdaság van, népes populáció, sok magyar. Így tudsz csak magyarokkal is instákba menni, szal nem lesz gond, ne parázz!
Vedd meg nyugodtan, nagy élmény a game! 😊)

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

PiszkosFred
Új accounttal mintha már nem lehetne full realmokon kreálni karakatereket, vagy legalábbis múlt héten necces volt pár helyen...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

pl. wetlands nyugati reszen, a tengerparton van 2 ilyen. en pecaztam vagy 5 percet, de semmi extra nem jott...
"OK, köszi a válaszokat!
Azért még egyszer-kétszer megnézem havernál mikor játszik, de így valszeg felejtõs lesz.
Azért a cimbit megkérdezem hogy, hogy tudja így élvezni a gémet, mert õ még kevesebbet tud, mint én (szinte semmit)"

gyere a Bloodscalp-ra, ha nincs jó angoltudásod 😊
itt sok a magyar, többnyire tele is yell-elik IF és Orgri fõterét 😊
sor nincs és már korántsem full...
a játékhoz pedig minimál angoltudás elég, ha magyar guild-ben vagy...

"Szokott mostanában a horda nyerni AB-t?"

nemtom' rég AB-ztem, de ha BG-t akarsz nyerni, menj AV-zni BS-en 😊
ott fixen mindig a horda nyer...
AB-t meg hagyjátok meg nekünk 😊)

Sugam
pfujj te! gratu 😊 en megelekszek egy perdi bléddel is ^^

Sound
Nah mindenki menõzni szokott a phat lootjával, kivételesen most én is megteszem ezt

http://www.thottbot.com/index.cgi?i=44357

igen, mint majom a farkának 😊

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148