World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanakkor sajnos Csepelen nemigen jártunk mostanában, de ha te úgyis arra mész, vigyél már némi virágot Zámbó Imre sírjára a nevünkben is. <#dumcsi>#dumcsi>
Elõre is köszi!
Jelzem, hogy genkelni Õt sajnos már nem tudod, mert megunta ezt a világot és abbahagyta a jétékot, de szelleme örökké köztünk él! <#eljen>#eljen>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ebay en ha mar valaki elvetemult vehet maganak 250-300 fontert egy full tier 2es accot, de azt barhogyan is szamolom se nem 300k se nem 400k. ^^
és akkor még a HunStars-ra mondják, hogy mocskos gankerek?
lál...
lassan 3 hónapja vagyok benn a klánban, de SOHA egyetlen alkalommal nem fordult elõ, hogy akár a csapattársaim is __ok nélkül__ (ez gyakorlatilag az jelenti, hogy minket gankelt más, s nem mi õket - de ilyenkor meg jogos a revans) bárkit is piszkáltunk volna. legalábbis én nem tudok ilyenrõl, meg magát a gankelést is szánalmas dolognak tartom...
ha látok 58+ hordást kinn a vadonban, s lehetõségem + kedvem van rá, akkor nekiesek, ha tudom lenyomom, hanem max. igy jártam, de hogy ott üljek a hullája felett, az elég szánalmas volna. low level karik szivatása ugyanez a szitu...
na mindegy, furcsa amit leirtál, soha nem értettem az ilyen embereket, akik ebben lelik örömüket. bár nem is tudom mit csodálkozok, mikor 35+ hordások rendszeresen járnak át STV-bõl Duskwood-ba - 60-as kisérõvel ofcoz' - hogy a 10-15 szinttel kisebbeket gankelhessék... érrrdekes...
Vasárnap. Szép napsütötte táj és horda gankerek Redrige csodás lankáin.
A vicc az hogy 50-level alatt nem voltak /egy 60 -as is vette a bátorságát/ és szépen gankelték a 15-20 szintüeket.Komoly kihívást jelentett számukra ahogy fel alá rohangáltak és gyilkolászták egy-egy ütéssel szerencsétleneket. Ráadásul honfitársaink voltak.PT vagy mi.. Tudom ez vádaskodás de akkor is. Vicc.. az élet.. 😉
"- nem megengedett a köpködés az ellenséges játékos legyilkolása után "
-részlet az AP új klánszabályzatából
A fenti passzus Orgi kifejezett kérésére került be.
Ha ezután köpködni látsz Arxost, és ezt szkrínsáttal tudod bizonyítani, akkor nekem jelezd.
Ennyi. És jöjjön neked Bon Dzsuvától a "have a nice day" <#hawaii>#hawaii>
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
elsore lement ma ^^
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
azt szabad, de annak is meg van a maga helye
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
De PvP re kard alkalmatlan szerintem.. Duelben, combatal még okés, meg minden, de BGs, állandó PvP állatnak Tõr kell 😊
off
1 perc csen a májátültetésen átesett kislány halála miatt...
on
Fel lehet máshogy is peccselni a gémet, vagy csak ezzel a blizzard downloaderrel?
62%-nál megállt, és nem mozdul.
Tud vki valami tanácsot adni?
Elõre is köszi!
Cibbel fizetek és soha semmi gond nem volt vele eddig.
Meg is kaptam 14. én az sms-t, hogy levonták....
Erre ma közli, hogy frozen az acc....
Cibben megnéztem és valóban zárolva van számukra a kért összeg.
Õk nem vfették le valamiért. Az én kártyámat hiába írom be újra..nem fogadja el.
Másik cibest beírtam. Elfogadta ,de nem történt változás Még mindig nem enged játszani. Röhej!
Mit lehet tenni ilyenkor? Elvileg már duplán be van nekik fizetve a sarc..
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Remélem, ha lemegy Nefa belõle is caster chestek fognak esni a BF helyett.. (;
Amúgy pve-ben mennyire vagy ütõs a Chromával, tõrösökkel fel lehet venni dmg-ben a versenyt?
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Naon sajnálom öt, majd adok neki megint valamit, hogy üzletelhessen......
Valakinek már a helyembe kellene lépnie, mert AH szindrómám van😊)))
WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.
ha kitörölte az üres levelet, akkor viszont nem kapja vissza ami benne volt.
Na akkor: HELP!
Keresztfiam betett ah-ba egy epic pajzsot 50/60-ra. Másnap jött a levél, hogy elkelt, belenézett és lááááám , se pénz se cucc......
Naon sajnálom szegényt, mert kevés a zséje és én adtam neki a pajzsot ajándékba.....
Valami ötletet pls, akár ingame-be😊
THX: Zsola, Human Mage BS "Ezüsthold"
WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.