World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kriger
Örülök, hogy észreveszed a jót is <#worship>

Ugyanakkor sajnos Csepelen nemigen jártunk mostanában, de ha te úgyis arra mész, vigyél már némi virágot Zámbó Imre sírjára a nevünkben is. <#dumcsi>

Elõre is köszi!

Jelzem, hogy genkelni Õt sajnos már nem tudod, mert megunta ezt a világot és abbahagyta a jétékot, de szelleme örökké köztünk él! <#eljen>

BEAST
tegnap megölt 3 ud rogue , igaz az elején még csak 1 volt 😄 ... már kezdtem örülni, és jött a másik >_< ... megették a hullámat <#rinya>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kriger
Akkor én kérek elnézést <#nemtudom>

Elleg jo cime van a mesének: a 400k Ft-os WOW acc. 😄

Ebay en ha mar valaki elvetemult vehet maganak 250-300 fontert egy full tier 2es accot, de azt barhogyan is szamolom se nem 300k se nem 400k. ^^

Kriger
Akkor Michael Jacksontól játszunk egy régi slágert: (cuz' I'm) Bad <#eplus2>

hát az ilyeneket csak mélységesen sajnálni tudom...
és akkor még a HunStars-ra mondják, hogy mocskos gankerek?
lál...

lassan 3 hónapja vagyok benn a klánban, de SOHA egyetlen alkalommal nem fordult elõ, hogy akár a csapattársaim is __ok nélkül__ (ez gyakorlatilag az jelenti, hogy minket gankelt más, s nem mi õket - de ilyenkor meg jogos a revans) bárkit is piszkáltunk volna. legalábbis én nem tudok ilyenrõl, meg magát a gankelést is szánalmas dolognak tartom...
ha látok 58+ hordást kinn a vadonban, s lehetõségem + kedvem van rá, akkor nekiesek, ha tudom lenyomom, hanem max. igy jártam, de hogy ott üljek a hullája felett, az elég szánalmas volna. low level karik szivatása ugyanez a szitu...

na mindegy, furcsa amit leirtál, soha nem értettem az ilyen embereket, akik ebben lelik örömüket. bár nem is tudom mit csodálkozok, mikor 35+ hordások rendszeresen járnak át STV-bõl Duskwood-ba - 60-as kisérõvel ofcoz' - hogy a 10-15 szinttel kisebbeket gankelhessék... érrrdekes...

Ez rendben van. De most õszintén: Te megvennéd csak azért, hogy legyen 1 full cuccos 60-as karid, amihez úgymond semmi sem köt csak a lóvé, amit kiadtál érte?
Botond
Hát azért tudod,aki megveszi annak szerintem jó 8 óra munkája az az összeg,kifamrolni ennyi szart meg nem 8 óra,szal ha idõarányosan nézed...
aki ennyiért megveszi, az szerintem megérdemel 1 fejlövést nyugodt szívvel....
már akinek...

Botond
Múltkor Csepelen sem köpködött az a pár APs akiken végigmentünk párszor. :-) Van fejlõdés.
MarkBlade
Srácok ez most nem sírás de azért egyesek elgondolkodhatnának az élet értelmén.
Vasárnap. Szép napsütötte táj és horda gankerek Redrige csodás lankáin.
A vicc az hogy 50-level alatt nem voltak /egy 60 -as is vette a bátorságát/ és szépen gankelték a 15-20 szintüeket.Komoly kihívást jelentett számukra ahogy fel alá rohangáltak és gyilkolászták egy-egy ütéssel szerencsétleneket. Ráadásul honfitársaink voltak.PT vagy mi.. Tudom ez vádaskodás de akkor is. Vicc.. az élet.. 😉
capaszabi
talán mert egy GMos, full tier1/2-es, 1000g+epic lovas, felnyomott repus account 3-400k HUF-t ér...

capaszabi
én vagyok szabi vazz

Lynx_TWL
még rá is szarhatsz

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Thalrog
és a legyilkolása elött engedélyezett? 😊

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

raziel.
micsoda gondok

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Kriger
Botondnak egy jó hír:

"- nem megengedett a köpködés az ellenséges játékos legyilkolása után "

-részlet az AP új klánszabályzatából

A fenti passzus Orgi kifejezett kérésére került be.
Ha ezután köpködni látsz Arxost, és ezt szkrínsáttal tudod bizonyítani, akkor nekem jelezd.

Ennyi. És jöjjön neked Bon Dzsuvától a "have a nice day" <#hawaii>

antgecc
Ehe 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Kojiro
ehe

Kojiro ergo sum.

kemény is....mi se bírjuk. (még)

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

AB-t csak repu miatt tolom, nem kell nekem honor 😊 már az egész PVP-tõl hányingerem van <#vomit>

Friczy
Hát Vaellel nem bírunk.. Talán holnap.

keep walking... www.artum-inferniti.net

The Garrett

az igazi kocka 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ez kész, GM üzent guild masterünknek, hogy jó lenne ha visszafognánk guild chaten a rasszista/ocsmány beszédet 😄DD

Van egy problémám feltelepítem a WOW-t és regisztrálok egy szervere inen hogy kell játszani mert hiába nyomom be hogy connet nem történik semmi valaki tud segíteni
ujabb realmre csinalj karaktert.

Forrest Gump
Akármilyen karaktert creálok, mindenre azt írja, jelenleg disabled.
Ilyenkor mit tegyek?
PiszkosFred
egyetértek

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

The Garrett
nem hiszem el, hogy 2x judgement chestert szenvedtunk mostanaig :/
elsore lement ma ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sound
😄 esélyük sincs, pedig van 3 daggerrugónk. Amúgy fighttól függ, trashmobokon, és olyan bossokon akiket lehet ütni, azon vezetem a damage listát, de fightokon (firemaw, chroma) ahol nincs sok idõd ütni a mobot, ott szokásuk megelõzni.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

QuippeR
OFF
azt szabad, de annak is meg van a maga helye

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

(((((((((((((azért egy kicsit hadd sajnáljam...))))))))))))))
TVelvet
De gonosz vagy 😄DD Davidus te mocskos😊
TVelvet
Pve lazan több dmg et osztasz.. Mivel sokkal többet ütsz, és 1 reálisan nagy krit chancel, 700-1000 sinisterek is befigyelnek... 😊

De PvP re kard alkalmatlan szerintem.. Duelben, combatal még okés, meg minden, de BGs, állandó PvP állatnak Tõr kell 😊
Davidus
40 nap csend a több millió afrikai éhezõ miatt

V9ykn8_TZL0

Forrest Gump
Köszi!
Harmadik újraíndítás után elindult.
Ez vmi bug?<#vigyor0>
inditsd ujra, ott van a wow.exe mellett.

a nagyobb peccsek elõ szoktak fordulni gamershell-en meg egyéb oldalakon. gugli a barátod!

off

1 perc csen a májátültetésen átesett kislány halála miatt...

on
Forrest Gump
HI!
Fel lehet máshogy is peccselni a gémet, vagy csak ezzel a blizzard downloaderrel?
62%-nál megállt, és nem mozdul.
Tud vki valami tanácsot adni?
Elõre is köszi!
Ez a vacak azt mondja lejárt az elõfizetésem...
Cibbel fizetek és soha semmi gond nem volt vele eddig.
Meg is kaptam 14. én az sms-t, hogy levonták....
Erre ma közli, hogy frozen az acc....
Cibben megnéztem és valóban zárolva van számukra a kért összeg.
Õk nem vfették le valamiért. Az én kártyámat hiába írom be újra..nem fogadja el.
Másik cibest beírtam. Elfogadta ,de nem történt változás Még mindig nem enged játszani. Röhej!
Mit lehet tenni ilyenkor? Elvileg már duplán be van nekik fizetve a sarc..

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Valaki tudna nekem küldeni egy falsch mastercard számot veryfication kóddal? Ugyanis nemtudok GC-t hozzáadni, supportnak már írtam de semmi válasz...Köszi

Tatyla
na tegnap kidobta chroma koma a Nemesis vállasom...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Botond
Szabina?Második sort meg nem értem hogy jön ide,de rossz az aki rosszra gondol. <#wave>
mér szóltál, már majdnem mentem a boltba.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Tyler Durden
Irigyellek benneteket. Nálunk a rugó loot manapság ritka mint a fehér holló. Eddigi kõkemény BF termés 2 bracer 1 csizma, meg talán 1 gloves, szal hulladék. Chroma meg most uccsóra azt a vacak karmot dobta, az imba kard helyett <#falbav>
Remélem, ha lemegy Nefa belõle is caster chestek fognak esni a BF helyett.. (;
Amúgy pve-ben mennyire vagy ütõs a Chromával, tõrösökkel fel lehet venni dmg-ben a versenyt?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Köccce!!!

Naon sajnálom öt, majd adok neki megint valamit, hogy üzletelhessen......
Valakinek már a helyembe kellene lépnie, mert AH szindrómám van😊)))

WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.

ez a patch-elés után fordult elõ jellemzõen, két hete. ki kellett jelentkezni és vissza.
ha kitörölte az üres levelet, akkor viszont nem kapja vissza ami benne volt.
mate000, errõl lekéstél, nekem volt egy acc-om, 5000 pízé ment el😊

Na akkor: HELP!

Keresztfiam betett ah-ba egy epic pajzsot 50/60-ra. Másnap jött a levél, hogy elkelt, belenézett és lááááám , se pénz se cucc......
Naon sajnálom szegényt, mert kevés a zséje és én adtam neki a pajzsot ajándékba.....

Valami ötletet pls, akár ingame-be😊

THX: Zsola, Human Mage BS "Ezüsthold"

WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.