World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a kérdés inkább az, hogy melyikkel szeretnél igazán játszani?
inkább magadra hallgass, s válaszd azt, amelyik neked szimpatikus, ne más mondja meg...

hm, ne hari, de nálunk a DD warrik ennek a dupláját ütögetik. amúgy nincs warriorom, nem is vágom a témát, szal nem akarok okoskodni
raziel.
én ugy vagyok vele hogy minden cast bejön hunteren kivül😊

priestem is van, 60 ig shadow priest utána holy disc speces lettem és nagyon élvezetes mindegyik, lockom még nem volt de az is faja lehet

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

A priest egyben lock is. 😊
van 1 ilyen topic a wow.hu-n
Van 1 party: a warrior a nagy kék izé, mage az imp, a sucu a rugó, stb 😄
És én döntöm el, melyiket áldozom fel 😄DD
capaszabi
egyetért.

NERF jékkocka!!!!

capaszabi
full epicben: hit (ha talál ugye és nem dodge/miss) 300-450. ennek a crit-je jó esetben nagyon durván 600.

MS-é (30 rage) +160, ami critnél +200. és ez castereken!
minden másokn ez olyan 250-300, 450 ;300-400, 550

jah, jó szar, ebben egyetértünk 😊
+328 frost spell dmg, 6% crit, 5800valamennyi mana.

s ezt úgy hoztam ki, hogy van effektive 1 lila set cuccom, 1 lila AV gyûrû, meg 1 lila AV offhand. a többi cucc mind kék, meg még 1 zõld is van a wand-om 😊

cserébe 850+ frostbolt-okat lövöldözök mindenféle trinket meg AP nélkül.
ez van, valamit valamiért 😊 de ha mákom lesz, e héten talán esik volatile power ruha, arcanist vállas és mana ignite cord öv MC-ben, azok már alapáron enyémek lesznek, mert mindenki másnak már megvan...az kicsit felturbózná a hp-mat...

ja a fenti ofcoz a pvp cucc, instába tök mást használok. oda inkább mana regenes cuccok, meg hp van sok, kevés +dmg-gel, BWL-ben valahogy inkább nem aggroznám magamra egyik boss-t sem, mert leenné a leader a fejemet...teljesen jogosan 😊

csak sarkítottam picit 😊
De míg te futkározás közben tudsz csépelni, és azért ütögetsz 1000-eket néha, nekem állni kell 3 sec-ig legalább, amíg bekapok 2-3 ütést, lehet hogy megszakítják a spellemet, stb. De azért nem szarunk be 😄
Sephi
Gyerekek. Oszinten melyikkel izgalmasabb jaccani. Priest vagy a lock?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

jah es egyes classok jobbak masik classok ellen. pl wl uber mage vero lett 😄

de imo minden class lehet kurvatap es kurvaszar, csak gear keerdese az egesz utana a talentspec es skill a tema 😊

najah vagy megint a tipikus hibat koveti el miszerint execute critre alapozza hogy op a warrior😄

capaszabi
hát HW's 2h kard azz istenül néz ki, mig a HM's 2h az egy elqrt zsilettpenge-láncfûrész hybrid

dev plague asszem dam/3 sec

capaszabi
4000es crit omg omg! túl sok vágott videót nézel, ember!

capaszabi
bocs 8x130=1100 csak CSAK!!!

na mindegy, mindketten tudunk érveket felhozni, hogy miért is szar nekünk, holott meg tök jó 😄
2820 hp?? omg az jo szar😄 mennyi manad,uptodamod,crited van emelle?

na jó, engem meg elvéreztet a warrior, a rugó megmérgez, stunol. míg magatehetetlenül csépelnek, legalább valami kis HP jöjjön vissza azért.
capaszabi
shadowspec shadow gearben:
24s az 12 tick 12x100= 1200

nekem 5600 lesz mától remélem...

nekem meg 2820.
na erre mit lépsz? 😊
pont a fele a tiédnek. cserébe van +328 spell dmg frosttal, kevés lila, sok kék cuccal. lehetne 4000 hp-m is, csak akkor meg a sebzésem lenne a béka se**e alatt. most akkor hezitálhatok, hogy mit áldozzak fel: a "hp-t a sebzés oltárán", vagy a "sebzést a hp oltárán". ez komoly dilemma ám 😊)

"miért néz ki jól az összes r14 horda fegyó?
az allilsok hányadékok! (a polearm az pofás, de a többi... OMG. ocsmány"

hát nemtom' te mirõl beszélsz, de szerintem állat jól néznek ki. fõleg a kétkezes kard és a polearm jön be nagyon, meg ranged-ekbõl az íj és a nyilpuska. szerintem szebbek mint a hordás. mint ahogy a GM staff is sokkal jobban néz ki, mint a HW.

amugy gondolom arra gondol hogy upto heal/dam gear es shadow+dam talentek is vonatkoznak dev plaguera szal valojaban tobbet sebez/gyogyit mint az a toolbaron irva vagyon 😊

na jó, de ha megnézed a profilomat, akkor láthatod, hogy az nem a skillemnek köszönhetõ hanem a cuccoknak, amiért azért menni kellett picikét.
hoppp itt erdekesen osszekveredtek a postok ugylatom😄 2db #62728 es 2db #62729 es post vanD:

de én nem is tudok 4000-es criteket ütögetni
1860 volt a max, amit ki bírtam hozni eddig. De szedegetem a +dmg-es cuccokat 😊
capaszabi
"csak"....

milyen 1300 heal-rõl beszélsz???
capaszabi
/bólogat

"van skilles PVPn felnõtt caster, meg van duelhuszár aki asziszi hogy az a "real-caster" amit õ csinál és csodálkozik ha egy random PVPn nõtt varrior elkeni a száját"

kifejtenéd bövebben mert nem értem 😄

es szerinted a warrior tudja healelni magat? a pw:s rol ne is beszeljunk 😄

azt akarta mondani hogy meglehet csinalni, igy betegge aggodva magat feleszmel hogy ez igy megint egy noskill dolog akarcska a dualtrinket mage esete😄

capaszabi
700 mana 1300 sebzés + 1300 heal tényleg szar.... ha veszünk 7k manát akkor az 10% manáért leszedted 20% életemet és visszagyogyultál 1300 hp-t.

hmm... és nem csináltál hozzá semmit csak szaladtál elölem én mag futottam utánad...

na látod, nekem meg 4500 körül van csak buffolva
jaja van azom is😊

öö, ezt nem értem 😊
ha nem kaptal valaszt akkor az valoszinuleg azert van mert senkinek fingja sincs arrol hogy mia megoldas a panaszodra, talan fordulj mas forumra ez ugyben 😊

capaszabi
nekem 5600 lesz mától remélem...

csak simán a dev-tõl is megy felfelé, bár tényleg minimális mértékben, ha azt nézzük, mennyi manába kerül. 700x mana a legnagyobb rank 😞
capaszabi
hát meg.... ezért beteg. 😄

capaszabi
a caster mögé meg rugó kell!!!! 😄

hm, nemtom, hogy lehet-e olyan makrót csinálni, hogy nyitok 1 mind blast-tal, aztán nyomom a makrót, ami teszi az áldozatra a shadow word:pain-t, és a vampiric embrace-t. Szal ezt meg lehet oldani valahogy, hogy mindkettõt feltolja 1 gombnyomásra?
köszi a segítséget arik vagytok

az nem kizarolag a dev plague miatt van kell hozza a vampiric embrace meg egy sw:p kozben mindflay es mindblast + pw:s akkor tenyleg felfele megy mikozben utod😊 dev plague amugy annyira nem op mint gondoltam amig nem volt ud papom😄 az a gond vele hogy baszott sok mana az aktualis poolhoz kepest.

neked mennyi HP-d is van? nekünk mennyi? 😊
capaszabi
nyilván 1v1ben a wand az nem jáccik, de hidd el amikor druid gyökérben tart és 2 mage ahelyett hogy kinyirna gyorsan lewandoz az kicsit agyb*szó

novanak alapbol 24 sec a cdje😛 max coldsnappel lehet ezt megcsinalni amit irtal, de ahoz meg kell frost agon 11 pont😊 gondolom a frostbitera gondolsz talan de az meg ugye csak 15% hogy befagyaszt, ha rautsz a magere.

capaszabi
devouring plague vs desperate prayer... hát hogyismondjam....

az hogy 130-akat sebez és begyógyulod. ha csak sebezne akkor ok, de igy: ütöm a papot és megy fel a hp-ja. reális 😄DDD

Botond
Azért a valóság tagadása (van akinek megér ennyit meg ennyit vmi) és a hülyeség,primitívség elfogadása ("jó az a spitmacró,azé van,hogy használd") között érzek némi különséget. Gondolom te nem,de hát ez már egyén függõ,hogy kinek mi fér bele az életébe és mi nem.