World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a kérdés inkább az, hogy melyikkel szeretnél igazán játszani?
inkább magadra hallgass, s válaszd azt, amelyik neked szimpatikus, ne más mondja meg...
inkább magadra hallgass, s válaszd azt, amelyik neked szimpatikus, ne más mondja meg...
hm, ne hari, de nálunk a DD warrik ennek a dupláját ütögetik. amúgy nincs warriorom, nem is vágom a témát, szal nem akarok okoskodni
én ugy vagyok vele hogy minden cast bejön hunteren kivül😊
priestem is van, 60 ig shadow priest utána holy disc speces lettem és nagyon élvezetes mindegyik, lockom még nem volt de az is faja lehet
priestem is van, 60 ig shadow priest utána holy disc speces lettem és nagyon élvezetes mindegyik, lockom még nem volt de az is faja lehet
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
A priest egyben lock is. 😊
van 1 ilyen topic a wow.hu-n
Van 1 party: a warrior a nagy kék izé, mage az imp, a sucu a rugó, stb 😄
És én döntöm el, melyiket áldozom fel 😄DD
van 1 ilyen topic a wow.hu-n
Van 1 party: a warrior a nagy kék izé, mage az imp, a sucu a rugó, stb 😄
És én döntöm el, melyiket áldozom fel 😄DD
full epicben: hit (ha talál ugye és nem dodge/miss) 300-450. ennek a crit-je jó esetben nagyon durván 600.
MS-é (30 rage) +160, ami critnél +200. és ez castereken!
minden másokn ez olyan 250-300, 450 ;300-400, 550
MS-é (30 rage) +160, ami critnél +200. és ez castereken!
minden másokn ez olyan 250-300, 450 ;300-400, 550
jah, jó szar, ebben egyetértünk 😊
+328 frost spell dmg, 6% crit, 5800valamennyi mana.
s ezt úgy hoztam ki, hogy van effektive 1 lila set cuccom, 1 lila AV gyûrû, meg 1 lila AV offhand. a többi cucc mind kék, meg még 1 zõld is van a wand-om 😊
cserébe 850+ frostbolt-okat lövöldözök mindenféle trinket meg AP nélkül.
ez van, valamit valamiért 😊 de ha mákom lesz, e héten talán esik volatile power ruha, arcanist vállas és mana ignite cord öv MC-ben, azok már alapáron enyémek lesznek, mert mindenki másnak már megvan...az kicsit felturbózná a hp-mat...
ja a fenti ofcoz a pvp cucc, instába tök mást használok. oda inkább mana regenes cuccok, meg hp van sok, kevés +dmg-gel, BWL-ben valahogy inkább nem aggroznám magamra egyik boss-t sem, mert leenné a leader a fejemet...teljesen jogosan 😊
+328 frost spell dmg, 6% crit, 5800valamennyi mana.
s ezt úgy hoztam ki, hogy van effektive 1 lila set cuccom, 1 lila AV gyûrû, meg 1 lila AV offhand. a többi cucc mind kék, meg még 1 zõld is van a wand-om 😊
cserébe 850+ frostbolt-okat lövöldözök mindenféle trinket meg AP nélkül.
ez van, valamit valamiért 😊 de ha mákom lesz, e héten talán esik volatile power ruha, arcanist vállas és mana ignite cord öv MC-ben, azok már alapáron enyémek lesznek, mert mindenki másnak már megvan...az kicsit felturbózná a hp-mat...
ja a fenti ofcoz a pvp cucc, instába tök mást használok. oda inkább mana regenes cuccok, meg hp van sok, kevés +dmg-gel, BWL-ben valahogy inkább nem aggroznám magamra egyik boss-t sem, mert leenné a leader a fejemet...teljesen jogosan 😊
csak sarkítottam picit 😊
De míg te futkározás közben tudsz csépelni, és azért ütögetsz 1000-eket néha, nekem állni kell 3 sec-ig legalább, amíg bekapok 2-3 ütést, lehet hogy megszakítják a spellemet, stb. De azért nem szarunk be 😄
De míg te futkározás közben tudsz csépelni, és azért ütögetsz 1000-eket néha, nekem állni kell 3 sec-ig legalább, amíg bekapok 2-3 ütést, lehet hogy megszakítják a spellemet, stb. De azért nem szarunk be 😄
Gyerekek. Oszinten melyikkel izgalmasabb jaccani. Priest vagy a lock?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
jah es egyes classok jobbak masik classok ellen. pl wl uber mage vero lett 😄
de imo minden class lehet kurvatap es kurvaszar, csak gear keerdese az egesz utana a talentspec es skill a tema 😊
najah vagy megint a tipikus hibat koveti el miszerint execute critre alapozza hogy op a warrior😄
hát HW's 2h kard azz istenül néz ki, mig a HM's 2h az egy elqrt zsilettpenge-láncfûrész hybrid
dev plague asszem dam/3 sec
na mindegy, mindketten tudunk érveket felhozni, hogy miért is szar nekünk, holott meg tök jó 😄
2820 hp?? omg az jo szar😄 mennyi manad,uptodamod,crited van emelle?
na jó, engem meg elvéreztet a warrior, a rugó megmérgez, stunol. míg magatehetetlenül csépelnek, legalább valami kis HP jöjjön vissza azért.
nekem 5600 lesz mától remélem...
nekem meg 2820.
na erre mit lépsz? 😊
pont a fele a tiédnek. cserébe van +328 spell dmg frosttal, kevés lila, sok kék cuccal. lehetne 4000 hp-m is, csak akkor meg a sebzésem lenne a béka se**e alatt. most akkor hezitálhatok, hogy mit áldozzak fel: a "hp-t a sebzés oltárán", vagy a "sebzést a hp oltárán". ez komoly dilemma ám 😊)
nekem meg 2820.
na erre mit lépsz? 😊
pont a fele a tiédnek. cserébe van +328 spell dmg frosttal, kevés lila, sok kék cuccal. lehetne 4000 hp-m is, csak akkor meg a sebzésem lenne a béka se**e alatt. most akkor hezitálhatok, hogy mit áldozzak fel: a "hp-t a sebzés oltárán", vagy a "sebzést a hp oltárán". ez komoly dilemma ám 😊)
"miért néz ki jól az összes r14 horda fegyó?
az allilsok hányadékok! (a polearm az pofás, de a többi... OMG. ocsmány"
hát nemtom' te mirõl beszélsz, de szerintem állat jól néznek ki. fõleg a kétkezes kard és a polearm jön be nagyon, meg ranged-ekbõl az íj és a nyilpuska. szerintem szebbek mint a hordás. mint ahogy a GM staff is sokkal jobban néz ki, mint a HW.
az allilsok hányadékok! (a polearm az pofás, de a többi... OMG. ocsmány"
hát nemtom' te mirõl beszélsz, de szerintem állat jól néznek ki. fõleg a kétkezes kard és a polearm jön be nagyon, meg ranged-ekbõl az íj és a nyilpuska. szerintem szebbek mint a hordás. mint ahogy a GM staff is sokkal jobban néz ki, mint a HW.
amugy gondolom arra gondol hogy upto heal/dam gear es shadow+dam talentek is vonatkoznak dev plaguera szal valojaban tobbet sebez/gyogyit mint az a toolbaron irva vagyon 😊
na jó, de ha megnézed a profilomat, akkor láthatod, hogy az nem a skillemnek köszönhetõ hanem a cuccoknak, amiért azért menni kellett picikét.
hoppp itt erdekesen osszekveredtek a postok ugylatom😄 2db #62728 es 2db #62729 es post vanD:
de én nem is tudok 4000-es criteket ütögetni
1860 volt a max, amit ki bírtam hozni eddig. De szedegetem a +dmg-es cuccokat 😊
1860 volt a max, amit ki bírtam hozni eddig. De szedegetem a +dmg-es cuccokat 😊
milyen 1300 heal-rõl beszélsz???
"van skilles PVPn felnõtt caster, meg van duelhuszár aki asziszi hogy az a "real-caster" amit õ csinál és csodálkozik ha egy random PVPn nõtt varrior elkeni a száját"
kifejtenéd bövebben mert nem értem 😄
kifejtenéd bövebben mert nem értem 😄
es szerinted a warrior tudja healelni magat? a pw:s rol ne is beszeljunk 😄
azt akarta mondani hogy meglehet csinalni, igy betegge aggodva magat feleszmel hogy ez igy megint egy noskill dolog akarcska a dualtrinket mage esete😄
700 mana 1300 sebzés + 1300 heal tényleg szar.... ha veszünk 7k manát akkor az 10% manáért leszedted 20% életemet és visszagyogyultál 1300 hp-t.
hmm... és nem csináltál hozzá semmit csak szaladtál elölem én mag futottam utánad...
hmm... és nem csináltál hozzá semmit csak szaladtál elölem én mag futottam utánad...
na látod, nekem meg 4500 körül van csak buffolva
jaja van azom is😊
öö, ezt nem értem 😊
ha nem kaptal valaszt akkor az valoszinuleg azert van mert senkinek fingja sincs arrol hogy mia megoldas a panaszodra, talan fordulj mas forumra ez ugyben 😊
csak simán a dev-tõl is megy felfelé, bár tényleg minimális mértékben, ha azt nézzük, mennyi manába kerül. 700x mana a legnagyobb rank 😞
hm, nemtom, hogy lehet-e olyan makrót csinálni, hogy nyitok 1 mind blast-tal, aztán nyomom a makrót, ami teszi az áldozatra a shadow word:pain-t, és a vampiric embrace-t. Szal ezt meg lehet oldani valahogy, hogy mindkettõt feltolja 1 gombnyomásra?
köszi a segítséget arik vagytok
az nem kizarolag a dev plague miatt van kell hozza a vampiric embrace meg egy sw:p kozben mindflay es mindblast + pw:s akkor tenyleg felfele megy mikozben utod😊 dev plague amugy annyira nem op mint gondoltam amig nem volt ud papom😄 az a gond vele hogy baszott sok mana az aktualis poolhoz kepest.
neked mennyi HP-d is van? nekünk mennyi? 😊
nyilván 1v1ben a wand az nem jáccik, de hidd el amikor druid gyökérben tart és 2 mage ahelyett hogy kinyirna gyorsan lewandoz az kicsit agyb*szó
novanak alapbol 24 sec a cdje😛 max coldsnappel lehet ezt megcsinalni amit irtal, de ahoz meg kell frost agon 11 pont😊 gondolom a frostbitera gondolsz talan de az meg ugye csak 15% hogy befagyaszt, ha rautsz a magere.
devouring plague vs desperate prayer... hát hogyismondjam....
az hogy 130-akat sebez és begyógyulod. ha csak sebezne akkor ok, de igy: ütöm a papot és megy fel a hp-ja. reális 😄DDD
az hogy 130-akat sebez és begyógyulod. ha csak sebezne akkor ok, de igy: ütöm a papot és megy fel a hp-ja. reális 😄DDD