World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Nem akartam megint DAoCal példálózni. :-)
Lacc
Valami hasonló rendszer van a DAoC-ban.
jo csak eppen itt az a lenyeg hogy a horda es alliance osszefog a gonosz rovarok ellen, ebbe nem fer bele az hogy kozben egymassal haboruzzanak. ezert is van az hogy ott megy a haladas ahol kepes a ket oldal osszefogni egymast segitve. azonkivul nem az a cel hogy melyik odlal lesz elobb kesz,mert mindketto oldalnak meg kell lennie ahoz hogy kinyoljon a kapu.

The Garrett
a jó öreg ultima online ban hasonlo rendszer volt, tehát a városokat playerek elfoglalhatták. Ott is 2 alap frakcio volt ( chaos vs order ) ezeken belul csinalhattak a playerek guildeket. A guildek által elfoglalt városokban az npcknél olcsóbban vehetted a cuccokat, illetve dragabban adhattad el a vendortrash-t.

az elmélet szép és jo volt, aztan egy idõ után az ment hogy hajnalban befoglalta az "nolife" frakcio majdnem az osszes várost, aki meg este aludni akart az szophatta utánna. 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Botond
Eleve lehetne vmi world pvp dolgokat berakni. Várat minden contestedbe, és akié a vár annak dupla xp (mintha rested lenne) a zónában. Ostrom gép meg minden túró. Igaz ahol 80% horda ott nem lenne sok variálás, de ott meg ott lenne a sok BG farmolni a honort. De hát már megint a sci-fi felé elkanyarodtunk.
aq gyüjtögetéshez is milyen jó dolgokat ki lehetett volna találni pvp serverekre... kicsit visszahozni a world pvp feelinget hogy adnak a területekhez egy-egy elfoglalható campet, és az gyüjti még a dolgokat, és amelyik oldal hamarabb összeszedi az kap vmi bonus dolgot

nagyszerü, TN már most játszhatatlan laggos

eddigi tapasztalataim alapjan nagyjabol helyt allo, +/- 2-3 pont

a deep wound-ot is csak akkor teszed vissza ha lejárt?

😄D
én személy szerint nem szoktam szórakozni pettel, warrinak is nekimegyek felhunterrel, tök8 az csak mákon múlik
aki meg nem tud cdvel játszani, az amugyse =P

Friczy
De zsír random pvp-ben is ez dönt soxor, mi az ami kéznél van.

keep walking... www.artum-inferniti.net

capaszabi
duelben azt a petet veszi elõ a lock, ami éppen jó opponent ellen pl.
duelben kivárja a mage mig minden cd-je up

QuippeR
egyébként nekem 2537 hp-m és 5727 manám van buffok nélkül 😛

cserébe 76 mana/5s 😛P

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

QuippeR
egyébként itt van a healer "item-mérõ" addon

QuippeR
szerintem nem. priest=spirit/3, összes többi spirit/4?

I.C.ram
Nekem a priest ismerõsök folyamatosan azt mondják, hogy milyen fasza a priest. Mind control meg egyéb finomságok.
jó, de itt pvp<->duelröl volt szó<#lookaround>

koszi megnezem delutan

masikra

capaszabi
szorri meló volt.

nna kifejtem. pvpben nem az van hogy "ragnaros submerges in 10, son of flames incoming" hanem az hogy nabazmeg critteltek rám, jajj fear is van akkor ezt nem igy nyomom hanem más sorrendben ésatöbbi.

ok köszi tudnál 1 példát mondani melyik forumra mennyek a problémámmal?

priest mana per tick = spirit/4 + 15ish
mage mana per tick = spirit/4 + 13 (accurate)
paladin spirit/5 + 10ish
warlock spirit/5 + 10ish

Ez a képlet helytálló?
ez egy másik, ezt is meg kell nézni <#hamm>

még mindig várom a "van skilles PVPn felnõtt caster, meg van duelhuszár aki asziszi hogy az a "real-caster" amit õ csinál és csodálkozik ha egy random PVPn nõtt varrior elkeni a száját" magyarázatát 😄
(biztos pvpben van más spelljei is az embereknek, amiröl csak én maradtam le? vagy nem tudom.. plííízzz neeed flééém)

s0n1c
na ez az enyém lett volna 😊

mortiz: ccwatch
van, pont valamelyik nap töröltem, mert idegesített hogy még akkoris mérte tovább amikor már halott volt az illetö, vagy nem volt rajta a cuccos
nevére viszont nem emléxem :>

The Garrett
ez is hasonlo mod
figyelembe vesz talenteket meg mindent a crit+upto kiszamolasnal

Egyelore csak mage-priest-warlockoknak mukodik.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

hogy kevesebb legyen a javitási költségem utána 😊)

Olyan addon kellene nekem, ha egy mobra felteszek egy effectet (sajat pelda Tclap, demo shout, deep wound stb...) akkor azt egy kis tablaban irja ki nekem, hogy mennyi ideig lesz ez meg rajta. Tuti hogy van ilyen addon, csak en nem talalom. Valaki hlep ktxbye

Epicbe ugyan igy fogsz löni csak lesz mellé manád és HPd is. Az h leveszed a dmgupot instaba az miért jo, hogy ne sebezzél semmit? 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Friczy
Új SCT ilyen, csak be kell állítani. Gypsymod Buffbar-ral meg remekül látszik is nagyban.

keep walking... www.artum-inferniti.net

DmgCalc Ez egy bejövös addon.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Nekem egy olyan addon kéne, amivel ki lehet iratni, ha bizonyos speciális debuffok vannak rajtad. Pl. figyelmeztessen valahol nagy betûkkel, ha viper sting, vagy devouring plague van ratam. Van ilyen?

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

antgecc
Instában priest sztem sokkal izgalmasabb, viszont kvesztelni, mobozni, pvp-zni warlock. Nekem van mind2, és én így érzem.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

WTF?
Tyler Durden
TimeLapse volt? Ha igen akkor GZ, ha nem akkor meg még fogtok anyázni (;

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

szamologep

ahahah😄 akkor nem szoltam😄

Tudna vki olyan modot javasolni ami osszegyujti a plusz dmg ertekeket es a crit chancet? Thx

TDC Geronimo
Én rugó után maget toltam fel, priestel meg ugyebár tudni kell játszani <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

"na ugy egeszjo , rakjal fel hp enchantokat cuccokra😊"

hát az a baj, hogy már van rajtuk 😛

capaszabi
marad az 5300 hp...

akkor már csak 1 hetet kell BG-kben kockulnod és meglesz a GM 😊
ha már eddig kibirtad 1 hét ide vagy oda, már nem számit 😊

Frankie
hát szerintem pont fordítva 😊

pontosabban pve - priest, pvp - lock 😊

de.
nagyon kevés. de ez a sok +dmg ára.

na ugy egeszjo , rakjal fel hp enchantokat cuccokra😊

capaszabi
bazmeg! 98% /cry.....

raziel.
5800 mana nem kevés? bár ahogy irtad 1-2 epic van ugy ok, persze majd mc bwl cucok arányában növekedik a mana is;>

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

lock egyertelmuen, priest nagyon egyhangu.