World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az allilsok hányadékok! (a polearm az pofás, de a többi... OMG. ocsmány
köcsög blizz!
neked meg azért van pvp trinket-ed, hogy leszedd magadról vele a lekötözõ és lassító effekteket. ha nem használod az a te bajod 😊
amúgy meg ha van valami, amit utálok, az a duel. komplett hülyeségnek tartom, ha nagyon duel-ezni akarok, akkor elmegyek WPL, EPL vagy STV-be és ott vadászok 60-asokra.
2. igaz, de a frankó dps fegyót sem elwynnben dobja a "u take no candle"-guy
3. hár még 4 hét.... de utána szeletelés
4. mennék ha mennének szerverek 😄DDD
1 dolog van amit jelenleg nerfelnék: devouring plague
PS:ja még1: hunternek a jégkockáját!!!!! 😄DD
vagy éppen cooldown-on van a blink, a frost nova és a cold snap is...
de akkor mondok mást: nekem kicsit caster-ként többet kell érte melóznom, hogy meglegyen a 2 trinket és a 300+ dmg-es gear, amivel 2 lövéssel nyirok ki mindenkit.
s nem elég egy frankó dps-es fegyver...
amúgy nemtom' mi a problémád, hiszen hamarosan meglesz a rank 14-ed, frankó új fegyverekkel, onnantól meg 1, max. 2 csapással szedsz majd darabokra 1 caster-t 😉 szal' nyomás vissza BG-zni 😊)
amugy szánalmas az összes 1kill-die mage. mind szalad ha 2 embert lát. trinketspecc FTR! a vicc az, hogy 1v1ben is van hogy elszaladnak, mert nem 100%os az 1kill-1halás arány ugye a no skillmageeknél.
na mindegy továbbra is tartom: casterorientált a játék de ez van. 😄
bari-4000FB crit-2000FB hit = lecsó
ha meg közeledbe kerülnek akkor te vagy a láma...
edit: meg kulonben is warriorom most prot speces😊
és power-nek lenni 3 percenként 15 sec-re, hááát... naja, jobban örülnék +100 dps-nek, amit folyamatosan tudnék kiadni magamból, s nem +500 dps-nek, ami 15 sec-ig tart.
szóval 1-1
ezen kár vitázni, mert úgyis mindenki a saját kasztjának az érdekeit védi, te is, én is.
ennyi.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
A healer szerep pedig ugye magáért beszél, azt nem kell bemutatni senkinek. 😊
sajna még csak ZG trinket lesz, az is pénteken, addig nem adhatom le 😊 majd Razorgore elött...
ToEP a ninc', mert bacik' eszni az a mocok' 😊
"Remelem kezded belatni, hogy nagy hulyeseget mondtal amikor errol osztottad itt az iget. Nem nehez megszerezni, csak par embernek."
fogalmazzunk inkább úgy, hogy akinek nincs hozzá kompatibilis guild-je, hogy farmolja MC-t és ZG-t, az max. álmodhat róla...viszont amit fórumokon is olvasgatok, s amit a Blizzard-nak is jó lenne végre belátnia, hogy nem 2 trinkettõl kéne függnie, hogy egy kaszt tud-e érvényesûlni vagy sem.
az meg más tészta, hogy sajnos van egy olyan gyanúm, hogy a trinketeket nerfelni fogják...csak idõ kérdése, hogy mikor. (én a mage patch-re tippelek, szerintem abban lesz...bár ne legyen igazam, de a megérzésem nagyon ezt súgja)
1. a kereskedõnél nem gyûlik a cuccod, az az ablak csak azért van, hogyha véletlenül eladtál volna valami, akkor vissza tudd venni. Egyszóval bármennyi cuccot eladhatsz neki.
2. Amikor kilépsz a játékból, akkor "pihen" a karakter, ami abban nyilvánul meg, hogy rested bonust kapsz, tehát amikor visszatérsz a játékba, egy ideig dupla xp-t kapsz a megölt mobokért.
3. A heartstone arra jó, hogy az "otthonoddá válaszott" fogadóba
visszateleportál. Óránként egyszer használhatod.
ja közben már megelõztek... mind1
szerintem a karaktered azért megy csigalassúsággal, mert megnyomtad a / jelet a numerikuson (ez a séta/futás kapcsolója)
MadWolf#11626
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Additional Pre-Req: Requires 5 Points in Mental Strength.
# Level 1: Reduces the casting time of your Mana Burn spell by 0.5 sec and increases its effect by 10%.
# Level 2: Reduces the casting time of your Mana Burn spell by 1 sec and increases its effect by 20%.
# Level 3: Reduces the casting time of your Mana Burn spell by 1.5 sec and increases its effect by 30%.
itt már elbizonytalanodtam...
# Tier 7: Pre-Req: 30 Points
# Pacify. 750 Mana. 25 Yard Range. Instant Cast. 30 Second Cooldown. Sleeps any humanoid for 20 seconds. Any damage dealt will awaken the target. If the casting priest deals any damage during the 20 seconds, the slept target will awaken.
és itt hagytam abba az olvasást, vicces ötletek
1., sztem még nem jutottam városba, mindjárt az elsõ küldetést adó NPC-nél lehetett cuccokat berakni amiért cserébe kaptam pénzt aminek egy részét elköltöttem viszont a cuccok megmaradtak csak kevesebbet érnek (vagy ez lenne a bank? Majd megoldom 😊
2., a karakter kb. a csiga sebességével mozgott (más hasonló szintû játékosok hozzám képest ezerrel téptek el mellettem 😊. Ez az auto hint funkció egyelõre be van kapcsolva és az javasolta, hogy pihennem kellene egy fogadóban
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
tök jó, medivhen megcsinálták war effortot, és most várniuk kell 5 napot amig a cuccos leér silithusba 😄DD
A Cápa!
2, mi mondta azt, hogy pihenj fogadóban? a játékban a pihenésnek csak annyi jelentõsége van, hogy kapsz bizonyos mennyiségû rested bónuszt ha nem vagy online (érdemes zzz-s helyen kilogolni, akkor többet kapsz) vagy olyan helyen tartózkódsz ahol zzz jelzést kapsz (fogadók, nagyvárosok). Amíg tart a rested bónuszod, addig dupla xpt kapsz szörnyek megöléséért.
3, a heartstone - másnéven HS - arra való, hogy az otthonodul választott fogadóba teleportál, egy órás cooldown-nal.
+1, fogalmam sincs róla, sose volt rá szükségem, csak angoltudás kell és a játékhoz adott kézikönyv az elinduláshoz.
2. Ezt most képletes kell érteni a játékban. Minden városban vagy kocsmában pihensz - ez a ZzZ jelzés. Ha ilyenkor lépsz ki, akkor mialatt alszol/dolgozol/stb a karaktered kipihentebb lesz, és egy ideig majd dupla xpt kapsz. Minél tovább állsz egy helyben és nem csinálsz semmit egy városban, annál többet, vagyis érdemes mindig kocsmában logoutolni.
3. HS egy teleport, amelyet óránként egyszer tudsz használni, és amely visszateleportál téged az otthonodként kiválasztott kocsmába. Mindenkinek van egy kocsmája, ami a székhelye - nevezzük így ;] A világ bármely pontjáról odakerülhet a HStonenal. Vissza már megint menni kell, csak egy irányû.
4. Kezdõ szintû leírásként a kézikönyvet javaslom, igaz angol de ezek is benne vannak. Magyarul nemtudom merre található ilyen, ha a wowhun nincs.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
1., pénzért el akarom adni a cuccaimat, de a kereskedõ félénél csak gyûlik az anyag, így most tele van a zsák is meg a kereskedõ is a cuccaimmal és csak megsemmisíteni tudom a holmit. Ez így normális?
2., azt mondja pihenjek egy fogadóban, ott beszélek a kocsmárossal már az 'otthonommá választottam', leültem pár percet vmi székre persze a karakter továbbra is 'zzz'. Hogyan is kell pihenni?
3., a Heartstone pontosan mire is jó? Azt is elnyomtam de ettõl nem lett frissebb a karakter
+1., ha van valahol ilyen nagyon kezdõ szintû leírás, akkor annak a linkjének is örülnék, én a wow.hu-n errõl nem találtam leírást
Remelem kezded belatni, hogy nagy hulyeseget mondtal amikor errol osztottad itt az iget. Nem nehez megszerezni, csak par embernek.
Annyi dolog van ebben a gémben, hogy nem gyõzõm kapkodni a fejem, de nagyon tetszik.<#vigyor0>#vigyor0><#eljen>#eljen>
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"
kb. 11-12 órától lesznek serverek, addig lehet menni levegõzni, most úgyis jó idõ van 😊)
Zin'rokh, Destroyer of Worlds
Cloak of Consumption
Heart of Hakkar - na ez lett az enyém, s mondanom sem kell, örülök neki.
a 2-bõl 1 már megvan 😉
végre van netem megint t-online adsl.bejön a kábel ésbelemgy a modembe utánna 1 laptop-ba onnan a looterbe és onnan jön hozzám a net.a laptop és köztem van kb 100m távolság légvonalban 25-30m.és az a gondom hogy a WoW szarakszikállandóan ledom kb minden 2-5 perc között ha fellépek valaki help plssss<#falbav>#falbav><#email>#email><#help>#help><#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf> privin vagy itt pls