World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Viszont blinkelni még mindig problémás néha. Érdekes, hogy a vízbe charge-olást ki tudták javítani.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ami viszont erdekes, tán a volt infernumtol hallottam egyszer, hogy mikor lucit ölték, és ugy kezdodott a csata hogy az elsõ sebzést a tank pajzsának nature dmg-e vitte a bossba, kill után nem volt benne loot. :o
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Ezen megy a találgatás meg a pletyka, hogy amikor az elsõ ember bemegy az instába, akkor generálódik a drop, meg minden egyéb, és állítólag a random generátor a karakter nevének bináris sorozatát alapul véve számítja ki a cuccokat. Így aztán elõfordulhat, hogy x ember szerencsés bizonyos dolgokban, y meg baromira nem.
a következõ variációk lehetségesek pletyka szinten
- a leader számít az instance készítésnél
- az elsõ ember számít aki bemegy, nem a leader
a fenti játékosnak
- a neve
- kasztja
- faja
- vallása, életkora, zokni színe stb. számít
na állítólag ezzel kapcsolatban van egy hivatalos infó, de én nem találom
vagy én értelmezem félre amit írtál?
Azt mondják, hogy hivatalos blizzes infóban is megjelent, hogy az instance generálásnál számít a készítõ karakter neve.
Tudom hogy rengeteg pletyka meg találgatás megy errõl, de hogy kékben is lejött. Látta valaki?
Szerintem símán hátraköthetnék az egyik kezünk és lábunk , máris indulhatunk a seggberugdosó versenyen, persze ez csak egy deffes warrior véleménye.
Deikath
Warrior NERFS
Release (11-07-04):
-Inner Rage ability removed.
-Pummel removed (later reinstated)
Release 1.2.0:
-Mortal Strike reduced from 200% to +160 damage
Release 1.3.0 (3-22-05):
-Blocking no longer mitigates all damage from next-attack abilities
-Thunderclap no longer does nature damage
-Gearforge Girdle nerfed (+12 def removed)
Release 1.5.0 (6- 7-05):
-Agi and crit stats removed from Might/Wrath sets
-Enrage duration decreased to 12 seconds
Release 1.6.0 (7-12-05):
-Bloodthirst changed to instant strike that does damage equal to 30% AP.
Release 1.7.0 (9-13-05):
-All gear with +def stats reduced by 33%
-Retaliation limited to 30 strikes
-Imp Revenge stuns now resistable
-Mace spec proc now resistable
Release 1.8.0 (10-11-05):
-Instant attack nerfed. Slow weapons normalized to 3.3 attack spd
-Weapon swap delay. Abilities now get 1.5 sec cooldown after switching.
Release 1.9.0 (1-3-06):
-Enrage bonus reduced from 40 to 25%
-Only normal attacks trigger Unbridled Wrath and Flurry.
-Sword spec proc Normalized and reduced from 6 to 5%
-Execute no longer combos with Sweeping Strikes
-Retaliation now easily visible to opponents when activated
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
<#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
-All +mana/5 second regenerative items have now been changed to function within the normal passive tick system that spirit operates in. This change should fix numerous lingering issues regarding incorrect threat gain. The Prophetic Aura will also now enter this passive state.
Egyrészt mi az a Prophetic Aura? Másrészt nem mûködött a +mana/5 sec gear eddig, ha volt spirit alapú regen? (Tökön szúrom magam a +72mana/5 secemmel együtt, nem hiszem el, hogy Blizzardnál ilyen hülyék a fejlesztõk.)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Na jó, legfeljebb nem használom majd a dev plag-et, inkább Touch of Weakness-t.
Persze mint ahogy azt a doktor úr írta, valszeg fék peccs nót 😛
Ha én egy gyengeközépszar gearral, magel tudoksolozni egy 58+ elitet akkor neked aláznod kéne. Ennyi. 😊
/peace
Jah, a kedvedért frissítem majd a profilt, hátha van már azóta más cucca is a láma priestemnek 😄
Mikor van pár aranyam, akkor áttalentelek, és shadow-ban ökörködök. Az amatõr szintemhez kéest úgy érzem az elég jól megy.
De 1 dolog idegesít: amikor AB-n rám szólnak, hogy healjek, miközben látják, hogy sahdow formban vagyok, és nem supportkodni mentem le, hanem hogy osszam a dmg-et és élvezzem a "szabadságot"