World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fizetni

Mi Bloodlordot ZG-ben 4x csaptuk le eddig, abból 3x dobta a Mandokir's Stinget, és vmi 4-5%-al dobná thottbot, allakhazam szerint (utálják is a huntereinket <#nevetes1>). Reckoningnak ha jól tudom még 1x sem esett ki, pedig õk jóval többdzör csapták már le.

Voltan
A Burning Crusade-ért fizetni kell majd? Vagy update-jelegû lesz?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

speciel felheartra gondoltam😄

Mighty
Azért legyen teljes a lista: a clearcast újra procolhat blizzardnál is 😊
Viszont blinkelni még mindig problémás néha. Érdekes, hogy a vízbe charge-olást ki tudták javítani.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

magus
lvl 60 warrior?

Count Adyn
Énmeg kaptam egyszer uj mage armor ikont! Meg most mar 10 vizet csinalok, OP vagyok xD vki becsardzsol leitatom aztan kinyirom ! 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

The Garrett
En csak annyit tudok hogy egyszer regen irtunk a GMnek, mert nem tudtuk lootolni garr-t ( még valamikor nyáron), rá 5 nappal a kövi MCben 10db bracer / belt esett <#eplus2><#hehe>

ami viszont erdekes, tán a volt infernumtol hallottam egyszer, hogy mikor lucit ölték, és ugy kezdodott a csata hogy az elsõ sebzést a tank pajzsának nature dmg-e vitte a bossba, kill után nem volt benne loot. :o

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mighty
Én meg úgy hallottam, ha használod az SCT addont, akkor a DKP liciten biztos, hogy veszítesz <#hehe>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

ez se rossz 😄

Nem. Nalunk a kib. hunter a leggyakoribb.. Aztan jon a druid.

magus
en olyat is hallottam, hogy aszerint szamolja a dropratet, hogy hany zold targy van nalad, ha egysincs akkor nagyobb az eselye hogy esik vmi zold mint ha ki van parkettazva az inventoryd.

nem, pl 1,5 honap alatt 1 nemesis vállas esett nekünk bwlben

szerintem full hulyeseg. warlock es druid drop a leggyakoribb mindenhol nem? szal ez mar boritja ezt az egeszet😊

#63557 re ment volna. 😄 (csak elotte wildornak akartam valaszolni de megse 😄 )

" -Enrage duration decreased to 12 seconds" 1.5 ben ez kurvara nem nerf volt imo. mert elotte valami 3 charge volt az egesz szal inkabb csak dualwieldre hegyeztek ki, de mindenkepp jobb lett ott az enrage mint elotte volt szal nem ertem az miert a nerfek kozt van feltuntetve.

Arról van szó, hogy x banda lemegy MC-be, és nekik sose esik az, aminek pedig 20%-ban kéne esni, y banda meg mindig azt kapja.

Ezen megy a találgatás meg a pletyka, hogy amikor az elsõ ember bemegy az instába, akkor generálódik a drop, meg minden egyéb, és állítólag a random generátor a karakter nevének bináris sorozatát alapul véve számítja ki a cuccokat. Így aztán elõfordulhat, hogy x ember szerencsés bizonyos dolgokban, y meg baromira nem.

a következõ variációk lehetségesek pletyka szinten

- a leader számít az instance készítésnél
- az elsõ ember számít aki bemegy, nem a leader

a fenti játékosnak

- a neve
- kasztja
- faja
- vallása, életkora, zokni színe stb. számít

na állítólag ezzel kapcsolatban van egy hivatalos infó, de én nem találom

lol sorry mar elore jarok😄D 1.9 re gondoltam😄

ráadásul annak ellenére hogy ennyire lenerfelték, még mindig átlag 4-5 csapás egy ember <#idiota>

Davidus
a buffokat godosan kihagyták:

V9ykn8_TZL0

ööö neve? nem a faj?
vagy én értelmezem félre amit írtál?
Emlékszem, hogy itt is volt róla szó a napokban, de azt hiszem akkor se volt link, és most nem találom.

Azt mondják, hogy hivatalos blizzes infóban is megjelent, hogy az instance generálásnál számít a készítõ karakter neve.

Tudom hogy rengeteg pletyka meg találgatás megy errõl, de hogy kékben is lejött. Látta valaki?

No igen nekem ez tetszett a legjobban "All gear with +def stats reduced by 33%"
Szerintem símán hátraköthetnék az egyik kezünk és lábunk , máris indulhatunk a seggberugdosó versenyen, persze ez csak egy deffes warrior véleménye.

Deikath

Botond
A warrior OP.
Es akkor mondja meg valaki, hogy Warrior OP.

Nemtom volt e mar.

Warrior NERFS

Release (11-07-04):
-Inner Rage ability removed.
-Pummel removed (later reinstated)

Release 1.2.0:
-Mortal Strike reduced from 200% to +160 damage

Release 1.3.0 (3-22-05):
-Blocking no longer mitigates all damage from next-attack abilities
-Thunderclap no longer does nature damage
-Gearforge Girdle nerfed (+12 def removed)

Release 1.5.0 (6- 7-05):
-Agi and crit stats removed from Might/Wrath sets
-Enrage duration decreased to 12 seconds

Release 1.6.0 (7-12-05):
-Bloodthirst changed to instant strike that does damage equal to 30% AP.

Release 1.7.0 (9-13-05):
-All gear with +def stats reduced by 33%
-Retaliation limited to 30 strikes
-Imp Revenge stuns now resistable
-Mace spec proc now resistable

Release 1.8.0 (10-11-05):
-Instant attack nerfed. Slow weapons normalized to 3.3 attack spd
-Weapon swap delay. Abilities now get 1.5 sec cooldown after switching.

Release 1.9.0 (1-3-06):
-Enrage bonus reduced from 40 to 25%
-Only normal attacks trigger Unbridled Wrath and Flurry.
-Sword spec proc Normalized and reduced from 6 to 5%
-Execute no longer combos with Sweeping Strikes
-Retaliation now easily visible to opponents when activated

QuippeR
ok, utánanéztem. így viszont nem értem minek külön megemlíteni. na mindegy, túl egyszerû vagyok én ehhez...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Prophetic aura ZG-s enchant gatyára vagy fejesre.
fene... nem jött be <#idiota>

már látom magam elött a wow-europe szalagcímet... "Unexpected Problems with some servers"
<#wilting><#bdead>

MrStokes
Teljes mertekben egyetertek.<#eljen><#taps>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

kiserik
Acc létrehozáshoz nekem engedte mezei kártyával is (OTP Junior, azóta már megvan a dombornyomott), csak az 1 hónap után kezdõdnek a bajok...

Tyler Durden
Vagy Gamecard..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Botond
Igen,de dombor bankkártya kell ahhoz,hogy létre tudj hozni egy accountot amin a 30napod van.
kössz 😊
Davidus
ja

V9ykn8_TZL0

Hahó! Ha megveszem a WoW - ot, mondjuk a Cora-ban,akkor a játékhoz kapok ajándék 30 napot? Tehát az alapjátékhoz tartozik "ingyen 30 nap" ??
QuippeR
fake vagy nem fake, azért érdekelne, hogy ez alatt mit értenek:

-All +mana/5 second regenerative items have now been changed to function within the normal passive tick system that spirit operates in. This change should fix numerous lingering issues regarding incorrect threat gain. The Prophetic Aura will also now enter this passive state.

Egyrészt mi az a Prophetic Aura? Másrészt nem mûködött a +mana/5 sec gear eddig, ha volt spirit alapú regen? (Tökön szúrom magam a +72mana/5 secemmel együtt, nem hiszem el, hogy Blizzardnál ilyen hülyék a fejlesztõk.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

na látom TN en megint hosszabbítás lesz

capaszabi
Field Marshal-e vagy?

Az le is megy, de igyexem biztosra menni. Mostanában többnyire csak instákban éldegéltem, elég kevés idõm volt a "szabad ég alatt" szaladgálni, és szimpla mobokat ütögetni.
Na jó, legfeljebb nem használom majd a dev plag-et, inkább Touch of Weakness-t.
Persze mint ahogy azt a doktor úr írta, valszeg fék peccs nót 😛
a Beast talent ágon miket érdemes kinyomni?

MarkBlade
<#eljen>
Én csak arra akartam kilyukadni hogy Dev plag nerf ellen egy szavad sem lehetNE. 😊

Ha én egy gyengeközépszar gearral, magel tudoksolozni egy 58+ elitet akkor neked aláznod kéne. Ennyi. 😊

/peace
A nagyobb Elitek lvl 58-nál kezdõdnek. De amúgy tényleg nem tudok játszani, a cuccokat is csak úgy adták, mert megsajnáltak 😛
Jah, a kedvedért frissítem majd a profilt, hátha van már azóta más cucca is a láma priestemnek 😄
Bevallom töredelmesen, PvP-zni nem tudok a Disc/holy priestemmel. HLI-ban igyexem átlátni a raidet, de ugye a heal az egészen más tészta.
Mikor van pár aranyam, akkor áttalentelek, és shadow-ban ökörködök. Az amatõr szintemhez kéest úgy érzem az elég jól megy.
De 1 dolog idegesít: amikor AB-n rám szólnak, hogy healjek, miközben látják, hogy sahdow formban vagyok, és nem supportkodni mentem le, hanem hogy osszam a dmg-et és élvezzem a "szabadságot"
nem kéne kiakadni igy egy kamu peccs nóton ~

Megnéztem a geared közbe és már bocs de ha ilyen cuccokkal nem tudsz solozni egy nagyobb elitet neked ezt a játékot messzire el kéne kerülni.
tõlem mehet 😊
mér'? eddig vót? 😄