World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Az üveghegyen túl. ^.^
Vajon földrajzilag hol fog elhelyezkedni az új kontinens, már ha tényleg lesz ilyen?
Botond
Na és persze megnyílhat Hyjal is jó kis 61-70es zónának. És deadwindpassba is bekerülhet pár küldi végre 61-70eseknek. Szal nem hiszem,hogy a 61+ fejlõdés csak az új kontinensen fog megvalósulni,tekintve,hogy az új fajok kezdõ zónái is ott lesznek.
tök jó, eddigi aq itemek közül egy kezemen meg tudom számolni hogy hány jobb van mint ami bwlben esik

azért ez nem kutya médzsnek 😊

Eye of Moam
Binds when picked up
Unique
Trinket
Requires Level 60
Use: Increases damage done by magical spells and effects by up to 50, and decreases the magical resistances of your spell targets by 100 for 30 sec.
Cooldown: 3 min

hmm...én nem értelek.
miért akarod elcserélni a wtfpwnzomg druidádat egy silány mage-re?
vagy ennyire mazochista hajlamaid vannak, mint nekünk? <#zavart1>

- fishing +150: BB-ben vesz vki 1 aranyért vmit (talán 1 könyvet) és azt kell megtanulni (jobb klikkel 😊
- kieg: én úgy olvastam (talán wow.hu-n) hogy 8000 Ft lesz

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Lazarus
Csak szebbet akarsz vagy jobbat is? van sok fajta addonos oldal1 addonos oldal2
valaki tudna ajánlani 1 frankó Group add-onszt linkel1 ütt?pls

PiszkosFred
Hiba a matrixban...vagy az addonban ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

TDC Geronimo
o.O

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sound

kk?!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Valaki ha figyeli a bloodpantherék teamjéböl arra lennék kiváncsi hogy skroly mult héten mennyivel verte be a standing 2-õt , mennyi volt kettõjük között a különbség??
izsook
Eladó World of Warcraft játék

(14 March 06 17:46 CET) dig érvényes GAMECARDDAL

érdeklõdni

izsook1 kukac invitel pont hu

The Garrett
jah miota 8200 hpm van buffolva és dodgeolom broodlord ütéseit tiszteletbeli warrior lettem =)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BEAST
ha már szétmérgeztél , összeszutkáltál és még mindig talpon vagyok , meglátom és DS + HS <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ebben azért teljesen nem vagyok biztos. Nem hiszem hogy bárki el akarna dobni egy olyan ügyfelet, aki egyetlen játékból eladott ötmillió példányt - és ne feledkezzünk meg a gamecradról: az bizony folyamatos bevételt jelent mindenkinek...
Igazából egyáltalán nem ismerem ezt a kiadói/terjesztõi dolgot, de nem hiszem hogy komoly problémát okozna nekik felhúzni egy kiadói díviziót - valószinüleg megtérülne...
Arra gondolok, hogy ha fedex viszegeti a csomagjaidat, akkor nem fog bérelt autóval mászkálni, hanem vesz egyet, és kiviszi a reptérre... Ha sok csomag van, nem fog várni a légitársaságra, hanem vesz egy repülõgépet is... és ha sok repülõje lesz, valószínüleg épít egy repteret, ésatöbbi...
Mindenesetre lehet hogy igazad van, és nem akarnak szembe menni mindenkivel, és a tyúkszemére lépni mindenkinek, mert aztán meg megkapnák a nyakukba a trösztellenes pereket 😊

Nincs v.kinek arrol kép vagy adat hogy milyen volt a might,wrath sett mikor még volt rajta Agility meg crit?

Akkor gyorsan elveszitenek a kiadojukat, az EA-hoz meg jobb ha nem mennek.

No igen. Én biztosan letölthetõvé tenném, az árát meg hozzácsapnák az elõfizetési díjhoz, de ez tuti nem lesz így, mert az túl egyszerû... (nem is tudom, már egy full pecs is több száz megabájt, a letöltéses verzió még olcsóbb is lehetne)

no way😄

Aki tud játszani annak a kieg megvásárlása sem fog különösebb gondot okozni.
Persze ha lesz elegendö az országban majd idöben.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

QuippeR
nem, a sima 50-60 mobok ugyanúgy adnak majd xp-t mint eddig, tehát a max levelt kieg nélkül is el lehet majd érni. csak egyrészt több ideig tart, másrészt nem lesz túl sok értelme szerintem.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

GothiK Aesh
ezt úgy kell elképzelni, mint egy cserét végleges cserét, én annak a gondolatnaka hive vagyok, hogy ha van egy 5leted azzal biztos nem vagy egyedül a világban, nekem most ez az 5letem és ha valaki cserélni szeretne karit véglegesen akkor itt a lehetöség! nem kell ezt tulbonyolitani, amugy pont egy mage re gondoltam 😄

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

RatBaG
"no shit sherlock?!" <#wow2>

Per Aspera Ad Inferi.

QuippeR
ok, kösz a felhomályosítást

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

I.C.ram
Gondolom csak ilyen 4-5 ezer forint körül lesz az ára.

Bár azt még mindig nem értem ,hogy lesz ez a kieg. Mert ugye csak azok mehetnek az új területekre, akik megvették, és valószínû csak az új területeken lesznek 60-61-esnél erõsebb mobok. Tehát a 70. szintet is csak azok érhetik el, akik megveszik a kieget. Magyarul, aki nem veszi meg az 10 szintnyi hátrányba is kerülhet.
Na nekem egyszer sem esett a 9,10 alkalomból. Pedig mennyire szerettem volna.
Nálunk ez nem kell a huntereknek.
És a strikers mark sem. amit végül szereztem helyette.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

MrStokes
Megmondom oszinten szamomra sem derult ki h vegleges cserelrol lenne-e szo, csak a tema kapcsan eszembe jutott h a klanban is szoktak ilyesmit csinalni. Persze ettol fuggetlenul lehet, hogy o vegleges cseret szeretne.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Khm hat ez a tantusz nalam nem ert foldet... <#shakehead>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

jahhogy ugy😄 en valamiert vegleges full acc cserere gondoltam 😄

áz, Dun Moroghban öli a 60as jetit 😮

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

MrStokes
Nehany klantars szokta eljatszani ezt a csere-beret, persze nem vegleges csererol van szo, hanem csak ideig-oraig szol a csere, utana vissza az egesz.

Egesz jol el szoktak igy szorakozni, es igy nem kell egyiknek sem felhuzni 1-1 karit 60-ra. Persze tudom, nem ugyanaz felhuzni 1 karit maxra, meg 1et keszen kapni, de arra jo h kiprobalhasd, jobban megertsd az adott kasztot.

😄D de tudod nem minden shaman gondol erre😄 + druidnak nincs grounding totemje😛

csak nem ertem ha meguntad a karid miert kene elcserelni? es mivan ha ujra kedve lenne a jol felszerelt druidadhoz majd?😊 semmi kotodest nem erzel hozza hogy csak igy eldobd? enis meguntam anno a magemet aztan most megis megint az a fo karim😊

Igazad van!
Ezentúl majd nekem is meg kell éreznem, hogy mikor érzi meg a mage, hogy NS-t fogok nyomni, lerakok egy grounding totemet, az elnyeli a countert, aztán pwn him 😊

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

GothiK Aesh
Vág az eszed hallod 😊

es? ezert nem lehet altod vagy mia fasz?😄 vagy azt varod hogy majd valaki elcsereli az epic warriorjat ?😊

GothiK Aesh
az én karim kb egy 9 hónap munkája, epic setben 😛
szóval valaki nem akar cserélni? 😊

kezdj ujat😊 1 honap es level 60

MarkBlade
Census
Érdekes új faj?
igen, de epp ezert jo az improved counterpspell hogy meg a nature swiftness elott rarakd a druid/shamanra, erezni lehet hogy mikor akarja hasznalni es mint egy megelozes kent ranyomod csupan a silence miatt😊 aztan pwn him 😊

GothiK Aesh
Valaki nem szeretne karaktert cserélni? Nekem druid van

Nem kötekedésléppen, de az NS-t ha már benyomtam, akkor már a heal is el fog menni, mert nincs cooldown a kettõ között. Szóval felesleges arra alapozni, hogy ha majd benyomja az NS-t, gyorsan reagálok és counterelem 😊
Viszont healerek ellen tényleg jó.
Egyetlen problémája az, hogy a 10-secre letiltott schoolra rak 10 sec cooldownt, a többire (amik 4 secre lettek letiltva) nem rak semmiféle cooldownt, így kicsit jobban kell figyelni a debuffjaidra harc közben 😊

szal amit talentbol kapsz az improved counterspell ami annyit tesz hogy az alap 10 sec school letiltas is jar hozzza es ezen felul minden schoolt letilt 4 secre a silence miatt. tehat igy amit megszakitasz 10 secre hasznalhatatlan lesz es midnen mas 4 secre. de ennek foleg pvp ben van ertelme insta healerek (shaman,druid) ellen vagy pl pve ben caster pullolashoz jon jol amikor tobb schoolbol is castolhat az adott mob. de amugy jol meglehet lenni nelkule is csak sokkal jobban kell idoziteni😊

Na népek, egy gyors kérdés a mágusokhoz:

Érdemes a Counterspell-t kitalentelni??
Mert a tótboton olvasom, hogy ha ezt a spellt használom egy spellekkel operáló mob-on, akkor az éppen használni kívánt spell school-ját vagy mijét letiltja 10 sec-re. A talentfán viszont azt olvasom, hogy ha ki van maxolva, akkor az összes spell iskolát vagy mit letilt 4 másodpercre.

Na most akkor érdemes azt a 10 másodpercet a maga egyiskolás letiltásával egyetemben feláldozni azért a 4 másodpercért???

Elõre is köszi.

Botond
és az mér érdekes,ha resetelem a cooldownjaim?:-D
capaszabi
kiváncsi leszek mikor lesz:

"Preparation now easily visible to opponents when activated "

Aquli
Sziasztok!
Vmi részletes raid-statisztikai add-on érdkelne, olyasmi, mint a dmg-meter, csak engem érdekelnének olyan dolgok, hogy ki hányszor élesztett fel embert, ki hányszor adott buffot, hányszor decurse-ölt, stb.
Valaki tud ilyenrõl?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Arról van szó, hogy volt (vagy van még) egy bug a priest ZGs enchantttal kapcsolatban, ami 4mana/5sec-et is ad. Ez a regeneráció minden 5 mp-ben kis számú aggrót növel. Akin ez az enchant fentvan, az nem tudja megcsinálni azt, hogy Mind Controloz egy mobot, és levereti a többivel, mert 5 másodpercenként aggrót kelt bennük és egybõl ráfutnak a priestre. Annyi változik apatchnote szerint, hogy ez az aggrókeltés bug kijavul.

Voltan
qrvaannyukat...<#szomoru1>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"