World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért ez nem kutya médzsnek 😊
Eye of Moam
Binds when picked up
Unique
Trinket
Requires Level 60
Use: Increases damage done by magical spells and effects by up to 50, and decreases the magical resistances of your spell targets by 100 for 30 sec.
Cooldown: 3 min
miért akarod elcserélni a wtfpwnzomg druidádat egy silány mage-re?
vagy ennyire mazochista hajlamaid vannak, mint nekünk? <#zavart1>#zavart1>
- kieg: én úgy olvastam (talán wow.hu-n) hogy 8000 Ft lesz
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(14 March 06 17:46 CET) dig érvényes GAMECARDDAL
érdeklõdni
izsook1 kukac invitel pont hu
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Igazából egyáltalán nem ismerem ezt a kiadói/terjesztõi dolgot, de nem hiszem hogy komoly problémát okozna nekik felhúzni egy kiadói díviziót - valószinüleg megtérülne...
Arra gondolok, hogy ha fedex viszegeti a csomagjaidat, akkor nem fog bérelt autóval mászkálni, hanem vesz egyet, és kiviszi a reptérre... Ha sok csomag van, nem fog várni a légitársaságra, hanem vesz egy repülõgépet is... és ha sok repülõje lesz, valószínüleg épít egy repteret, ésatöbbi...
Mindenesetre lehet hogy igazad van, és nem akarnak szembe menni mindenkivel, és a tyúkszemére lépni mindenkinek, mert aztán meg megkapnák a nyakukba a trösztellenes pereket 😊
Persze ha lesz elegendö az országban majd idöben.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Bár azt még mindig nem értem ,hogy lesz ez a kieg. Mert ugye csak azok mehetnek az új területekre, akik megvették, és valószínû csak az új területeken lesznek 60-61-esnél erõsebb mobok. Tehát a 70. szintet is csak azok érhetik el, akik megveszik a kieget. Magyarul, aki nem veszi meg az 10 szintnyi hátrányba is kerülhet.
Nálunk ez nem kell a huntereknek.
És a strikers mark sem. amit végül szereztem helyette.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Egesz jol el szoktak igy szorakozni, es igy nem kell egyiknek sem felhuzni 1-1 karit 60-ra. Persze tudom, nem ugyanaz felhuzni 1 karit maxra, meg 1et keszen kapni, de arra jo h kiprobalhasd, jobban megertsd az adott kasztot.
Ezentúl majd nekem is meg kell éreznem, hogy mikor érzi meg a mage, hogy NS-t fogok nyomni, lerakok egy grounding totemet, az elnyeli a countert, aztán pwn him 😊
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
szóval valaki nem akar cserélni? 😊
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
Érdekes új faj?
Viszont healerek ellen tényleg jó.
Egyetlen problémája az, hogy a 10-secre letiltott schoolra rak 10 sec cooldownt, a többire (amik 4 secre lettek letiltva) nem rak semmiféle cooldownt, így kicsit jobban kell figyelni a debuffjaidra harc közben 😊
Érdemes a Counterspell-t kitalentelni??
Mert a tótboton olvasom, hogy ha ezt a spellt használom egy spellekkel operáló mob-on, akkor az éppen használni kívánt spell school-ját vagy mijét letiltja 10 sec-re. A talentfán viszont azt olvasom, hogy ha ki van maxolva, akkor az összes spell iskolát vagy mit letilt 4 másodpercre.
Na most akkor érdemes azt a 10 másodpercet a maga egyiskolás letiltásával egyetemben feláldozni azért a 4 másodpercért???
Elõre is köszi.
Vmi részletes raid-statisztikai add-on érdkelne, olyasmi, mint a dmg-meter, csak engem érdekelnének olyan dolgok, hogy ki hányszor élesztett fel embert, ki hányszor adott buffot, hányszor decurse-ölt, stb.
Valaki tud ilyenrõl?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"