World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gruma (lvl 60 troll mage -25/0/26-, Dunemaul) Zedron (lvl 60 ork warlock -7/31/11, Ragnaros)
amúgy meg fogod a qrva guglit, és beírod a keresõbe a titanbart, és voila
<#shakehead>#shakehead><#nezze>#nezze>
szal en annyira nem banom
??
en vagyok hulye?
Devouring Plague - Damage slightly decreased, mana cost slightly increased. The amount healed by this spell has been reduced to 40% of the damage done to the target and has been expanded to heal all party members
Így sikerült használhatatlanná tenni a spellt.
Viszont van pár dolog, ami nagyon tetszik.
Pl. az Inner fire, Greater heal, és persze a Fear ward, amit végre mi szegény undead-ek is használhatunk 😊
Hol lehet a 150+os fishinget megtanulni? Olvastam, hogy Booty-ban, de nem találtam senkit aki adott volna receptet (a fishing suplly-ost is próbáltam). Szal plíz segíjjetek <#wink>#wink>
kael'thelas lett igy az elso aki eu realmek kozt befejezte a farmolas reszt.
de hozzatartozik a tortenethez hogy Magtheridon low pop realm es 29 ora hatranybol indultunk mert amikro kijott az 1.10 keptelenek voltak mukodesre birni a realmet masnap delutanig😞 tehat az erkolcsi gyoztes a magtheridon😛
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Innen
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Ha beírod hogy /gquit , kilépsz a guildbõl.
Ez a guild téma nem tiszta nekem. A socialnál ha rákattintok a guildre, ott van nekem, hogy initiate vagyok vmi Legions of Valor guildbe.
De ki vett fel és mikor, vagy csak úgy csatlakoztam valahogy?
Mert én nem beszéltem senkivel ilyesmirõl.
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"
Itt valakinek nincs eladó WoW-a? Vagy ha nincs akkor tudtok valami címet ahol megtom rendelni?
Thx<#vigyor1>#vigyor1>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
lesz 1 Easy outdoor raidboss ( az az omen kutyus) akit meg lehet olni es dob majd cuccot. meg lehet venni tuzijatekot, egyeb fenyes szarokat meg szep ruhakat moonglade ben.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Hivatalos info
edit: persze a priest az op kari
edit2 : a shaman foleg a jobb shamanok az sztem ilyen semi-godlike fokozat
anti hero
V9ykn8_TZL0
hunter build
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
nekem bejön nagyon STV hangulata...
- 01-12: elwynn forest
- 13-18: westfall
- 19-26: redridge mountains
- 26-35: duskwood, shimmering flats
- 35-45: stranglethorn vale, desolace
- 45-50: hinterlands, blasted lands, searing gorge
- 50-53: un'goro, felwood
- 53+: epl, wpl, winterspring. silithus, stb.
kb. ez volna a menetrend 😊 elsõ insta meg amit végigjárnék esetleg cuccok + rewardok miatt az Scarlet Monastery (bár jobban belegodolva maraudon lehet jobb volna) volna, ami alatta van, az csíra, meg olyan tempóban lehet szinteket lépni, hogy gyakorlatilag 1-2 nap alatt kinõnéd azt a kék cuccost, amit low level instában szereznél. nameg AH-ból ha birod pénzzel, jól lehet öltöztetni a karit 😊