World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dev plag - imbaszar. Ha ez tényleg igaz akkor VÉGRE használható lesz. A játék nem arról szól hogy mindenki tudjon nagyobb elitet solozni. Holy priest - healer, shadowként meg még ígyis 2szer erõsebb vagy a többi classnál. Learn 2 play your class, ...
MarkBlade
Áh ez megint kamu nem hiszek ilyen változásban.. Hol maradna a balance?
Botond
Mondjuk ha UD kap fearwardot,akkor törpének is odanyomni a második dotot.
Így legalább volt esély nagyobb eliteket is szólózni - úgymond - veszélytelenül. Na így futhatunk körbe-körbe, mint a mérgezett egér, pakolgatva a shieldet magunkra, ill. dotokat a dögökre.
Freecee
Nem kell bejelentkezni, egyebkent meg innen.

Gruma (lvl 60 troll mage -25/0/26-, Dunemaul) Zedron (lvl 60 ork warlock -7/31/11, Ragnaros)

hova kell bejelentkezni???
amúgy meg fogod a qrva guglit, és beírod a keresõbe a titanbart, és voila
<#shakehead><#nezze>
sztem nem fair ez a Dev plague. marmint hogy nem jar minden fajhoz hasonlo dot...
szal en annyira nem banom
honnan tudom letölteni a titanbart?mondtatok egy cimet (www.curse-gaming.com.....), de ide be kell jelentkezni és nekem nincs felhasználóm!valaki segitsen

"mert amikro kijott az 1.10"

??

en vagyok hulye?
1.10 priest change leaked ?

Devouring Plague - Damage slightly decreased, mana cost slightly increased. The amount healed by this spell has been reduced to 40% of the damage done to the target and has been expanded to heal all party members
Így sikerült használhatatlanná tenni a spellt.

Viszont van pár dolog, ami nagyon tetszik.
Pl. az Inner fire, Greater heal, és persze a Fear ward, amit végre mi szegény undead-ek is használhatunk 😊
amiért neked fontos, hogy epicbe legyél, BG-n nyerjetek, a fõnököd ne basztasson. Ilyen egyszerû dolgok szeritnem
Szép jó reggelt (már ha a szerdai nep reggele lehet szép...)!
Hol lehet a 150+os fishinget megtanulni? Olvastam, hogy Booty-ban, de nem találtam senkit aki adott volna receptet (a fishing suplly-ost is próbáltam). Szal plíz segíjjetek <#wink>

s lehet láma kérdés, de miért volt olyan hûdefontos, hogy elsõként végezzetek? <#nemtudom>

low popot ertsd ugy hogy recommendedkent van feltuntetve😊 de azert vagyunk am eleg sokan ally oldalon legalabbis.

uramatyam mi volt ma a realmunkon, farmolt mindenki ahogy csak a csovon kifert😄 a cel az volt hogy mi is kesz legyunk maintence elott, de sajnos igen kevesen mulott hogy sikerrel jarjunk😞 status (dinamikus)

kael'thelas lett igy az elso aki eu realmek kozt befejezte a farmolas reszt.
de hozzatartozik a tortenethez hogy Magtheridon low pop realm es 29 ora hatranybol indultunk mert amikro kijott az 1.10 keptelenek voltak mukodesre birni a realmet masnap delutanig😞 tehat az erkolcsi gyoztes a magtheridon😛

MrStokes
Hammerfall FTW? 😄D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

ezt így kapásból?

http://www.curse-gaming.com/mod.php?downid=16009

Innen
legions of valor? lol, nézzétek meg a wow csomagolásotoknak a belsején a kis screenshotot, ha még megvan -_-

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

honnan tudom letölteni azt az addon-t aminek az a neve hogy titanbar?

leginkább a bányászat

Van úgy, hogy minden további nélkül az ember arcába tolnak egy behívót a guildbe, amire ha kattintasz, akkor tag leszek. Se szó, se beszéd. Ez egy pont olyan ablak, mint amikor partyba csatlakozol valakihez. Amíg nincs az embernek guildje, átlag kétnaponta az arcába tolnak egy ilyet csak úgy, illetve kb. naponta egy normálisabbal lehet találkozni, aki megkérdezi, hogy nem akarsz-e csatlakozni a guildhez.

Ha beírod hogy /gquit , kilépsz a guildbõl.

Forrest Gump
Mára ez az utolsó lámer kérdésem<#vigyor0>.
Ez a guild téma nem tiszta nekem. A socialnál ha rákattintok a guildre, ott van nekem, hogy initiate vagyok vmi Legions of Valor guildbe.
De ki vett fel és mikor, vagy csak úgy csatlakoztam valahogy?
Mert én nem beszéltem senkivel ilyesmirõl.
hali! engineering-hez melyik profession való?

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

Hi all!
Itt valakinek nincs eladó WoW-a? Vagy ha nincs akkor tudtok valami címet ahol megtom rendelni?
Thx<#vigyor1>
TDC Geronimo
10. szinttõl kezdve szintenként kapsz 1-et

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Forrest Gump
Hali!
A talent pontokat mivel lehet szerezni, vagy hogy lesznek?
Köcce!
The Garrett
lentebb belinkeltem.

lesz 1 Easy outdoor raidboss ( az az omen kutyus) akit meg lehet olni es dob majd cuccot. meg lehet venni tuzijatekot, egyeb fenyes szarokat meg szep ruhakat moonglade ben.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Davidus
én tudok... nagy baromság low lvl kariknak meg kínaiaknak

V9ykn8_TZL0

Lesz egy új event január 27 és február 14 között. Tud valaki többet annál, mint ami itt le van írva?

Hivatalos info

attol hogy rank13 - megkoszonheti a raidgrpjanak, szemtol szemben a 'nagyuzemben farmolhato' kategoria a srac ;op

edit: persze a priest az op kari
edit2 : a shaman foleg a jobb shamanok az sztem ilyen semi-godlike fokozat

anti hero

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
survivalist nem ártana de amúgy jó😊

V9ykn8_TZL0

MrStokes
Hunereket kerdeznem, h mennyire lehet az alabbi talent builddel eletkepes a karakter egy PVP szeveren high end epic cuccokban foleg PvP szempontjabol?
hunter build

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Sound
jajj Toep? ne viccelj már, minth aaz olyan nagy kincs lenne ZHC óta. Amit aztán megszerezni tényleg sok skill kell.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

MrStokes
jol gondolom, h nem latjak toled az AB NPC-t?<#vigyor>

MrStokes
Jah foleg Untamed Blade es Crusader proccal egyut 😄D

PiszkosFred
Amióta PvEn végigkveszteltem StVt, azóta nekem is a kedvenc területemmé vált. Szerintem nagyon eltalálták az egészet, egyszerûen élmény volt ott lenni. Sajnos BSen hamarabb fogyott el a türelmem minthogy ezt megtapasztaljam ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

robotnyk
annyira nem sürgõs, bankváltás elõtt vagyok
Botond
akkor fizesd be,holnap egybõl élvezheted az egész napos karbantartást :-D
robotnyk
komolytalanok, én itt hatalmas dilemmában vagyok XD
Botond
fps szerû gear > skill pvp,vagy elõre beprogramozott AI mozdulatsorok kicselezése a végjáték,sukka ^.^
QuippeR
szar farmolás az egész, nem érdemes (😄)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

robotnyk
megint elõ akarok fizetni, valaki beszéljen le róla 😄
hát amig volt ott küldi, szivesen voltam ott 😊
nekem bejön nagyon STV hangulata...

kiserik
Köszi. Eddig nagyjából stimmel. Most vagyok 40 <#vigyor2>

magus
kepes voltal stv-ben annyi ideig maradni? en 30-on mentem oda, 38 ra mar ugy meguntam, hogy latni sem akarom

nekem ez volt, meg ha lesz alt-om majd vmikor, akkor ez lesz:
- 01-12: elwynn forest
- 13-18: westfall
- 19-26: redridge mountains
- 26-35: duskwood, shimmering flats
- 35-45: stranglethorn vale, desolace
- 45-50: hinterlands, blasted lands, searing gorge
- 50-53: un'goro, felwood
- 53+: epl, wpl, winterspring. silithus, stb.

kb. ez volna a menetrend 😊 elsõ insta meg amit végigjárnék esetleg cuccok + rewardok miatt az Scarlet Monastery (bár jobban belegodolva maraudon lehet jobb volna) volna, ami alatta van, az csíra, meg olyan tempóban lehet szinteket lépni, hogy gyakorlatilag 1-2 nap alatt kinõnéd azt a kék cuccost, amit low level instában szereznél. nameg AH-ból ha birod pénzzel, jól lehet öltöztetni a karit 😊

csak szeretnétek beállni ab sorba <#mf2>