World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GothiK Aesh
odalopakodsz észak fele a és kihalgatod a satyrt

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

sziasztok!van egy destiny calls nevü, night elf rouge mission!nem birom megcsinálni!darnassusba válaltam el és olyat ir hogy oracle glade környékén valamilyen embernek az utazásait kell megtalálni, és hogy a lopakodás lesz a válasz...!aki tud az irjon és segitsen!elöre is hálásan köszönöm!

Te hogy talentelnél?
Sok véleményt szeretnék hallani ill. olvasni.
s0n1c
Számból vetted ki a szót, anno us druid forumon is volt egy ilyen "búcsúzás", fehrago (conquix) írta le a hülyeségeit, hogy túl imba a feral/hybrid druid és nincs értelme tovább 😊 jót röhögtem rajta (is).
TVelvet
hát, mostmár talan hétfõn lehet csak accountom, ha lesz 😞 3 hete no wow, és minden kiesett már amit elvhetem volna 😞( cry
Szerény véleményem szerint a Bestial Wrath az easymode PvP ONLY build de te tudod. Szerintem PvE-re nem valami király.
Most leszek még csak 30-as, és rád hallgatok. Amíg a Bestial Wrath-ot meg nem kapom (BM talent legalja), addig csak a BM-re teszek. Igaz, ez pvp-re is nagyon jó, mert ott a petet leszarják, a hunterre mennek. Na most ha a pet zúz ezerrel, akkor vagy megeszi az ellent, vagy az ellen kénytelen foglalkozni a pettel, innen megint nekem jó mert futás, lövés. Köszi a tippet, így cselexem Fõvadász Uram :-))
epp eza z hogy semmi nagy extra skill nem volt benne hanem maga a wl egy imbafos😄

nekem csak 1 karim van 😛
elég az 😊

sziasztok!van egy destiny calls nevü, night elf rouge mission!nem birom megcsinálni!darnassusba válaltam el és olyat ir hogy oracle glade környékén valamilyen embernek az utazásait kell megtalálni, és hogy a lopakodás lesz a válasz...!aki tud az irjon és segitsen!elöre is hálásan köszönöm!

mindig birom ezeket az über pvp moviekat, a legnagyobb noobokbol is überpwnzor pvpzöket lehet csinálni vele. és utána a köré épülö nagy fanok akik azt hiszik hogy ez valami hüdedurva skilles ember movieja 😄

en karijaim nem hordjak a nickemet😄 ha egyszer tenyelg vegleg befejezem en eladom az accomat lazan. eleg sokat lehet erte kapni leglabb lesz sorre valo😄

en mar probaltam kilepni de nem sikerult😄 augusztusban abbahagytam (igaz en nem voltam ilyen balga hogy toroljem karikat vagy eladjam accot) csak uninstallaltam geprol. de aztan oktoberben mar nem birtam tovabb es muszaj volt visszaterni. igaz irl eletem szutyok, mert azza teszem szal ezvan😄

MrStokes
Ehheh 😄D
Hat sajna soroskorsoval koccintos ikont nem talatam <#idiota><#vigyor3>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

hu hirtelen felreertettem a kocsog jelet😛 😄

antgecc
Csak addig nem létezik, amig van wow-od. Ha letörlöd, eladod, stb... 1-2 hétig nehéz lesz, aztán rájösz, hogy megváltozott az életed. Jobb lett.

Feltéve hogy kocka vagy és minden idõdet itt cseszed el a játékban.

Meg kell találni az egészséges egyensúlyt irl és wow között.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

MrStokes
Na erre iszunk! <#kocsog><#eljen>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Igen, sztem lvl60-ig, de amig amig nem PvP-zel aktivan, addig mindenkepp erdemes egy BM/MM 31/20 buildet osszehozni.

tod' ez úgy van, hogy én sem adnám el soha azt a karit, amit én neveltem fel, amivel én küzdöttem, ami a nickemet hordja, hogy utána egy vadidegen meg azzal randalírozzon fel-alá, meg olyan dolgokat csináljon adott esetben vele, ami esetleg nekem nem tetszene.

akkor már inkább törölném én saját kezûleg...

de az tuti ha tenyleg megtortent ez a torles (es nicsn valami gm ismerose aki utana visszaallitotta vagy ilyesmi) akkro jo nagy hulye votl es kesobb tuti megbanja majd amikro rajon hogy wow nelkul mar nem letezik az elet😄

ez nekem fájt...

Szerintem kell adni talentet a marksmanshipre is, nemcsak a beast mastery-re, mert a te lövéseidnek is sebeznie kell, nemcsak a petnek.
darkmoon fairen 1.9 ota lehet leadni barkinek barmit nem kell hogy meglegyen a szakma!

pedig eleg sokat kaphatott volna az accjaert😊 mindegy o tudja marha nem volt itt valami fake cucc😊

QuippeR
nem hinném, mert egyik guildtárs bátyámmal csináltatta meg az armor kiteket, és úgy adta le.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

antgecc
/respect
/bow
/bye

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

nem érdekes, a goblinworkshop is azt írja h csak szakmabeli tud leadni bármit, és emlékszem hogy ráfutottam egyszer... úgyhogy lehet h megváltoztatták, de errõl még nem találtam infót...

pont ehhez kapcsolódna az is, amit irnék.
gondolom aki már régebb óta WoW-ozik, s csekkelgeti a pvp video-kat a warcraftmovies-on, annak nem cseng ismeretlenül a Drakedog név.

s hogy hogyan halnak meg a harcosok a WoW-ban?
HÁT IGY

az utolsó szavai a movie végén:

"I couldn't enjoy WoW anymore

I got bored with working in BG 24 hours to keep up the rank
I got bored with running the same dungeon over and over

It was painful to watch friends quitting one by one

I got tired with yelling 'EE' alone for the friends who had left WoW

I want to quit and take a rest now..."

sz*r dolog ilyet látni, de igazat kell, hogy adjak neki...sajnos.
(world pvp ftw.)

forrás

Köszönöm
s0n1c
oh király vagy, elsõ rész a kedvenc wl moviem 😊 szedem is izibe
MrStokes
Hat tudod, sok kicsi sokra megy 😄
Amugy meg banyasz vagyok es ennyit talan meger, az 1-2 gp helyett.

wl movie
nah ez kurvajo kis filmecske. eleg imba gearje vana sracnak😄 nah meg maga a wl is imba😊 soullinkes wl amugy.

Pont elég lesz egy masszív 30 ticekthez. 😄

MrStokes
Bocs az esetleges felretajekoztatas miatt, szentul meg voltam gyozodve rola h nem lehet szakman kivulieknek leadni szkmabeli cuccokat, mert mintha olvastam volna. Persze mar nem mostanaban es lehet valtozott azota. Probalni persze nem probaltam se most, se korabban. 😄D

Nekem is vannak ilyen cuccaim, amik leadasra varnak.😄

ez tény és való
febr 6-13

MrStokes
Hm akkor ezt nekem is meg kell vizsgalnom, mert van a bankban 60 Dense Grinding Stone, heheh, pedig nem vagyok am kovacs 😄D

Mikor is jonnek az allihoz lekozelebb??

s0n1c
btw sl-es warlock sokkal nehezebb, mint egy shadowpriest
mindent és mindenkit meg lehet verni 😊
s0n1c
#63876 ez ide ment
s0n1c
Shadow priestet is meg lehet verni, 30/21-es buildel, nem könnyû, de meglehet. Azt meg nem tudom miért mondod, hogy szar pvp-re a druida 😊 mondhatnám, hogy learn ur class ugyebár.
Davidus
ha még nem vagy 60 akkor full beast. 60 után meg felejtsd el azt az ágat és jöhet a scatter shot😛

V9ykn8_TZL0

zero the hero
hehe, te kis hunncut

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

azért vannak a haverok, barátok. nameg nem kell azt tudni senkinek sem random partyban, hogy te Feral-os vagy 😛
zero the hero
jah, csak csapatot nehez talalni fearalos druiddal

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Szerinted melyiket érdemes kitalentelni? A scatter shot-ot, vagy a bestial wrath-ot. Mert ugye a kettõt együtt nem lehet :-((
más a 2. de nagyon élvezem a druidot is. Feralban normális cuccal qrva nagy feeling szerintem, és elég gyorsan is lehet vele osztani
Hedgehog
Szerintem meg simán, én így lettem 300-as engi, mert egy guildtárs legyártatott velem 40 thorium widgetet a cirkusznak 😊 kellett neki a necklace. (alapanyagot hozta 😊 )

FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight

MrStokes
En hirtelen ezt talatam, kicsit mas, de lehet h hasznosabb, mint amit te irtal:
timer mizeria

MrStokes
Instant es 30 s a cooldown.