World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
polytimer. És játsz gombokkal, ne ikonokkal (ez minden kasztra vonatkozik :S) eleinte furcsa csak, aztán sokkal könyebb lesz mint az ikonokkal szarozni
shala
Valakinek van egy jó ötlete arra nézve, hogy milyen mage addont használhatnék ?

non potest pluere aeternum

áthajózol auberdine-be, onnan áthajózol menethil harbor-be. Ez eddig gyors. Innen viszont gyalog mész Loch Modan felé (jobbra lefelé, megkerülve a hegyet), ez alatt kb 4-szer meghalsz, de az nem érdekes, bele van kalkulálva. Loch Modanba lemész az alsó kijáraton DUn Morogh felé, innentõl már nem lesz gond, már majdnem Ironforgeban vagy. Ha át akarsz menni stormwindbe, akkor metró IF-bõl. Útközben ne feledd el felvenni a reppontokat:
- Auberdine
- Menethil Harbor
- Thelsamar (loch modanban)
- Ironforge
- Stormwind

Másik lehetõség, hogy beírod a social fülön a who menübe, hogy Ironforge warlock, és megkérsz egyet hogy idézzen meg... de ez nekem mindig marha sok idõ volt, mert mindenki csak kifogásokat mond

BEAST
így van , a horda pugok nálunk is nevetségesek , még a szervezetlen ally pug is leveri õket , pedig még a raid group is ritka :Ð ... sajnos a horda pug sem túl gyakori ... 2 órákat várni egy AB-re 1et egy WSG-re meg nem túl izgalmas 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

mert a horda hibaja, hogy az allyk nem jonnek pvp bgzni?
fel- es haromnegyed orakat kell varni hogy be lehessen menni. ez fun ? konyorgom. get a grip.
2. szted a horda pugok mennyi vagjak a temat? mert szerintem useless banda es ugyanugy semmire sem jok, mint az ally pug. ennyi
;o

anti hero

AKI JÓ PETET akar az szelidiccsen frostwolfot AVbõl. lefutja az epic mountot...

Mielõtt jönne a nagy pofáraesés elmondom, hogy minden pet sebessége normalizálva lett.
Vagyis támadáskor 15%-al fut gyorsabban (Bestial swiftness-el 30%), dash/dive-nél pedig 80%-al.
Szóval vége a turbós petek korszakának, kicsi lehangoló volt látni hogy a macskám ha nem aktív a dash egy terhes csiga sebességével araszol a célpont felé.

Tarkumi NE hunter Arathor

Sephi
A kerdesem az lenne hogy esetleg ha megprobalom havernak odadni a kartyamat probaja o ki akkor le fogja vonni a penzt? Ugyertem neki meg nem jart le a wow szal elvileg ha jo a kartya nem fogja a penzt levonni azonnal ugye?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

The Garrett
Ez szerintem nem csak BS en van így. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Hogyan legyunk high warlodok bsen?

Hozzavalok:

1. Minimum 2x annyi horda mint ally bgkben, akik tancolnak, leechelnek
3. Olyan ally ellenfel akiknek fogalma sincs mi tortenik az aktualis bgben, mit kene csinalni
2. Ha netalan szervezett ally teamet kapunk akkor gyorsan /afk , nehogy kikapjunk vagy kuzdeni kene eppen a honorert

BS szint gg 😊

The Garrett
minden szerveren van 1-1 ilyen drakedog, csak épp nem csinál mindenki muvikat.

Ha valaki bloodscalpon is ki akarja probalni milyen egy olyan szintu player ellen, hivja ki vip -et duel / arena /outside / pvpre 😊

hogy tudok eljutni teldrassil-ból stormwindbe vagy ironforge-ba?

én birtam a videóit 😊
pedig nem vagyok egy warlock fan...

Egy legenda lett ezzel a húzásával a WOWban.
Egyépbként ha ténbyleg eltökélte, hogy be akarja fejezni akkor csak így lehet.
Vagy lehet, hogy elköltözött ázsiából és US vagy EU accal kezdet újat 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Nekem ugyan ezt csinálta.... egyszercsak fogta és kitalálta, hogy lejárt. Pedig õk cseszték el. Nekem volt is pénzem és a bankom zárolta is a számukra. Csak épp õk nem vették le.
GC az megoldotta más bankártya nem. Sajnos ha nem akarsz meglepit és esetleg napokig nem játszani akkor kell tartani egy GC-t otthon tartalékban.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

capaszabi
OTP VISA ELECTRON KÁRTYÁD SZÁMÁT BEIROD(pld sztem el is fogadja ezt a sort: 4909 5566 0030 5020; bizt kód 4909) (AKÁR JUNIORT IS), VÁLASZTOD VISA ELECTRONT, BEIRSZ RANDOM NEVET, expiry-re beirsz 2008/06-ot. ENNYI
1 HÓNAP MULVA GC KODOT BEÜTÖD ÉS CSÓKOLOM

ebben az a lényeg, hogy electront nem tudják megterhelni...

bocs caps.

zero the hero
vegyél gamecardot, jobb 5letem nincs, mivel nekem is baszik elfogadni a csakád összes bankkártyáját.

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Sephi
Na kerem. Ma uj kartyam van Master. Berakom az adatokat aszongya rosz. Berakom megegyszer es megin nem jo. Berakom megyeszer most mar nyugodtan es nem jo. Err emegszolal hogy 24 oran belul ne probajam ujra berakni az adatokat mert akkor 72 orara tiltja le.

Felhivom az angol supportot csavo megszolal hogy ez ellen sajnos nem tud mit tenni mert a bankok bisztonsagi rendszere miatt van. Erre fogom magam mas katyat hasznalok a havertol de ugyanez a valasz.

Micsinajak???

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

capaszabi
ugyugy

PiszkosFred
Dash-ra értette, ha ráküldi valakire a petet, akkor egy epic mountot utolér és megeszi - nem a követési vagy alap mozgási sebességre. Szerintem.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

már nem, 1.9 ota (asszem) ugyanolyan gyors mindegyik pet.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

capaszabi
AKI JÓ PETET akar az szelidiccsen frostwolfot AVbõl. lefutja az epic mountot...

mi nem sajnáltuk 😊

szegeny sarkanyka 😞( grat 😊

nah, VAEL DOWN by HunStars 😊

Vael down

ja meg tegnap kinyúvadt Lord Kazzak is

Kazzak down

Csináltam egy módosítási javaslatot 😊

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

persze, van benne pár, sõt, volt amit én tettem fel, csak arra gondoltam, hogy esetleg lehetne csinálni egy külön kategóriát, és betolni az összeset alá
na majd ha sok idõm lesz lehet h megcsinálom...

A lista nem teljes

****** Kalimdor Continent Elder Locations ******

Durotar
Elder XXX - Ogrimmar - Valley of Wisdom - Just to the right of the building for Thralls Chamber.
Elder Runetotem - Razor Hill

Mulgore
Elder Bloodhoof - Bloodhoof Village
Elder Proudhorn - Thunder Bluff - On The Elder Rise

The Barrens
Elder Windtotem - Ratchet - Northeast upper area near Goblins.
Elder Moonwarden - The Crossroads
Elder Highmountain - Camp Taurajo

Feralas
Elder XXX is in the Maul (DireMaul PVP Arena)
Elder XXX is in the Lariss Paviliion

Thousand Needles
Elder XXX at Freewind Post
Elder XXX at the Mirage Raceway, Shimmering Flats

Desolace
Elder XXX inside Maradon (Somewhere inside, still working on exact location, doesnt appear to be in outer section)

Azshara
Elder Skygleam - Ravencrest Monument Loc - 72,85

Felwood
Elder Nightwind - Shrine of Jeadenar

Tanaris
Elder Wildmane inside ZulFarrak (Near Pool/Gong That summons Godzilla)
Elder Dreamseer - Gadgetzan
Elder Ragetotem - Valley of watchers (Uldum)

Silithus
Elder Bladesing - Cenarion Hold - Silithis
Elder Primestone - Crystal Vale - Silithus (loc 23,11)

Ungoro Crater
Elder Thunderhorn - Slithering Scar - Ungoro 50,75 loc

Teldrassil
Elder Bladeleaf - Village of Dolanaar atop Teladrassil
Elder Bladeswift - Wanders the paths of Darnassus atop teladrassil

Ashenvale
Elder Riversong - Village of Astrannaar

****** Eastern Kingdom Continent Elder Locations ******

Tirisfal Glades/Undercity
Undercity Darkcore the Elder (Thone room at top of undercity, above elevators)
Elder Bravehorn - Brill

Silverpine Forest
Elder Obsidian - Sepulcher

Western Plaguelands
Elder Moonstrike - Scholomance - Loc 52,26
(inside scholo, but NOT INSIDE the instance, very top of the keep, to the right and wind your way up)

Eastern Plaguelands
Elder Windrun - Crownguard Tower - Loc 39,75
Elder Snowcrown - Lights Hope Chapel - Eastern Plaguelands(Correct npc name) (bugged at Brill, gave info for moonstrike)

The Hinterlands
Elder Highpeak - Hinterlands - Location 49,47 on hill near center

Elder Farwhisper - Found wandering the streets of Strathholme - Eastern Plaguelands (Not sure of exact location yet)

Searing Gorge
Elder Ironband - Loc 21,78 in Blackchar Cave

MrStokes
Hat nem sok.

Pl Broken Tooth az egyik, aminek megmaradt az 1.0-as attack speed-je, na meg a ZG-s denever a masik assszem. Van meg 1-2 erdekes, pl Ursius WinterSpringben, allitolag 2.4-es attackspeed, cserebe a legnagyobb (burst) sebzessel rendelkezo pet.

Nekem meg mindig Humar the Pridelord teszik a legjobban. O egy fekete oroszlan a Barrens-en. 2.3-as attack speed, nem a legjobb, de kulseje mindenert karpotol.

Aztan van meg 2 feher oroszlan, egyik vmi 20-30as lvl korul, masik lvl 60, kulonlegesseguk, h mindketto csak hordas kuldi reven idezheto meg.

Na mara ennyit belolem, megyek haza WoW-ozni!!<#finom>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Na azert nem annyira, mint gondolod, pl WTB, WTS, LOL ROFL, ezek mind megtalahatoak.
Igen, sok idom van, melohelyen unatkozom... <#rolleyes>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

GothiK Aesh
bammeg tényleg kijavitották 😞
Maradt még valami jó pet? 😞

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

mondjuk szegény rovidites.hu -ról kimaradt az egész mmorpg szekció, lehetne csinálni egy külön kategóriát neki...

MrStokes
Igen arra. Csak vicces lenne modositasi javaslatot kuldeni nekik, leven ez egy online hasznalatos, karomkodassal tarkitott racsodalkozas is. <#vigyor>

Erre a Wolrd Tae-kwon Do Federationre gondolsz? Mert az is így van 😛 a Tae-kwon Do nak van két ága: ITF és WTF 😛

Davidus
full beast alatt 31 pontot értettem😊 amúgy stokesnak is igaza van mert farmolni 60 után is a beast a legjobb. instára meg pvpre viszont csak jobb buildek vannak mint a 31/20

V9ykn8_TZL0

fortehwin
ilyet nemtudni x.X

anti hero

MrStokes
www.rovidites.hu-n nezzetek meg a WTF-t 😄

MrStokes
En tegnap olvastam wowvault-os forumot es ott azt irtak mar kijavitottak :/ De lehet megnezem szemelyesen majd, ha oda jutok. Mondjuk tobb postban is volt rola szo, szovla nem hiszem h meg shadow dmg-e lenne.

továbbá www.rovidites.hu

Sound
ez igaz, de legyünk õszinték, Dragedog elõtt én warlock PVP movie-t nem igazán láttam. Múvija után, hirtelen minden warlock megtanult pvp-zni, és most már a rogue moviek mennyiségével tudnak vetekedni a warlock moviek is.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

QuippeR

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

antgecc
miazaz ftw?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

GothiK Aesh
még mindig shadow dmg t nyom vagy 2 hete néztem , avgy tévedek?

MrStokes
Szep is lenne, ha nem javitotta volna mar ki ezt a dolgot a Blizz.
1ebkent Lupos-nak hivjak a bestiat, es Duskwoodban szeliditheto, de mar nincs ertelme. /cry

GothiK Aesh
ugye tudod hogy a shadow dmg es farkas pet oszt a legjobban? 60dps es shadow dmg nagyon brutál

GothiK Aesh
feloldósik magátol? vagy csak a következö befizetéskor?

MrStokes
Szerintem meg PvE-ben a Survival talent-agbol profital a hunter a legkevesbe, sztem az PvP-re hasznalhato igazabol.

Vagyis Survival kilove, marad a masik ketto. Azon meg lehet eszmecseret folytatni, hogy a BM-et maxolja az ember, vagy a masikat. De szoljatok am ram ha nagy hulyeseget irnek! 😄

De en igy latom es gondolom.

En valszeg 31/20 BM/MM-et fogom hasznalni amig nem leszek 60-as. Mar csdak azert is mert marhara kivancsi vagyok, mit lehet kihozni 1-1 allatkabol vele.

PvP-re viszont ugy tervezem, dobom a BM-et es 21/30 MM/Survival leszek.

MrStokes
Umm en nem lenni Fovadasz, most inditottam nemreg (igaz a 4.) hunteremet, nem volt soha lvl60-as hunterem, de koszonom a kitunteto figyelmet! <#vigyor3><#vigyor5>

Igaz sok hunter es egyeb forumot olvasok, de a jatekban meg nincs annyira sok tapasztalatom hunterrel.

TVelvet
😞(
The Garrett
belepsz siman es aktiv lesz

GothiK Aesh
HELP HERE

Canceloltam az accountom ..hogy lehet ujra aktivvá tenni?

Segitsetek please